Baiz

Allt är bajs... Vi håller på att städa nu, sista dagen idag, men allvaret är inte över där...


Jävla skit.
Puss på er.

Fan vilken skiiiiitdaaag!!

Igår jag kom hem till... Inget internet? Men gud vad trevligt. Det hade ju funkat tidigare på morgonen? Men näää.. Hora. Blev grinig och gick och la mig, vaknade helt haschig och behövde springa direkt upp till centrum för jag hade lovat att möta Sara och låna henne pengar. En kvart efter att jag precis vaknat upp i sängen var jag i centrum, höhö. Jag var fortfarande jävligt slö och nyvaken, så haschig is an understatement. Fyfan vad flummig jag var. Killen på teknikmagasinet tyckte nog det var jävligt awkward, vi stod och kollade möjliga presenter till Saras styvbror och jag tar en clone-a-willyförpackning och ba "HÖHÖHÖ den häääär kan han få! <3" och när vi står och kollar i prylbibeln med killen i kassan så vänder jag mig HELT random till Sara och ba "MEN. Du skulle köpt chokladsnoppar till honom!!", stackarn bara rooodna, vad gölligt.. :D

Nu sitter jag i alla fall på morsans horlaptop. HATAR LAPTOOOPPPSSSS. Justja, bar över datorn igår kväll på en gång eftersom internet ändå inte funkade.. Då funderade jag halvt seriöst på att faktiskt skaffa mig en laptop men neeeej. Hatar musplattan, för jag vill alltid lägga händerna där på, så musen flyttas och hoppar iväg, under tiden som jag skrivit detta inlägg har det redan hänt två gånger... Hate.

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma, allt är bara skiiiit. Stressad och sur och trött! Fan vad gott jag kommer sova i februari... Ville väl mest bara skriva av mig, får ju bloggabstinens...
Ska strax iväg och möta folk i Centrum, så ska vi ta bussen till Trollbäcken, Alléplan, och käka på kinan där. Bästa avslutet på en fittig dag? Alla borde i alla fall veta att Peking är bättre än bajskinan i Centrum, det är bättre kvalité på maten och billigare..... You should try it!
Dock, aldrig mer kinamat på första dejten... Uuuuhh...

Puss på er! <3

Men vafan är det här för jävla skitdag bajshora skitskistksitkit..



Den bilden. Kepsen. Helt okej va? Jag har inte bara varit emo, jag har varit wigga också, naiz liksom. Jag har kvar den kepsen, har dock inte använt den på ett jäävla bra tag... Men den kostade ju några hundringar, och den är i jävligt bra skick så jag hade tänkt att sälja den. ELLER HUR DET GÅR JU FITTBRA NU.
Jag hatar Bobo och hans äckliga så kallade vänner som bodde här!! De, eller HAN, hade ställt ett par äckliga jävla bajsskor på min keps och den har helt tappat formen, den är inte FIN och den kommer aldrig bli det igen, kommer aldrig få tillbaka formen. JÄVLA SKISJTIHSITHAIT. Det var de pengarna liksom...



R I P kepsen... I loved you dearly.
Men nu måste jag erkänna att jag lägger upp extra mycket bilder bara för att DAMN jag var ju hot för två och ett halvt år sen... Klicka på den lilla bilden, how skinny?! Det var innan man växte upp for real..

Puss på er. <3

Morgonhumör.


Morgonhumör ja. Det är inte det bästa när det kommer till mig. Särskilt inte när man sovit fittdåligt, vaknar med ont i ryggen och rabblar om att Bobo skulle börja på judo med Krull. Whaaat? Klantade mig imorse i alla fall. Bobo går upp bara för att skjutsa sin bror till jobbet, jag vaknar upp jättesnabbt och tjugo minuter senare ringer min väckarklocka. Jag blev skiiiitsur och skulle trycka på snooze men råkade stänga av det. Nyvaken som jag är trycker jag in nytt larm och då blir det alltså halv sju igen, jag tänker inte på att den tiden har passerat för bara trettio sekunder sedan. Nä. Så Bobo kommer hem och säger att klockan är sju och jag tänker "fuck, jag måste gå upp, vilken tur jag har att Bobo väckte mig", kollar på klockan och ser att den är 07:33. Bussen går om mindre än en timma. FFUUU.. Hann äta frukost i alla fall, men blev bara frustrerad eftersom jag var trött och Bobo var en idiot som låg och kommenterade allt jag gjorde och frågade vad jag skulle göra när jag satte på datorn och shit. Det gör jag alltid ditt jävla pucko, låt mig bara vara, jag var streeeesssad. Det blev ju knappast bättre av att han låg i sängen och jag ville inget annat än att bara gå och lägga mig igen...

Jag hatar mitt liv. Tänk att hamna i koma, så underbart. Jag vill bara soooovaaaa..

Puss på er. <3

Blev lite arg...

                                

Jag skrek rakt ut alltså. Inte okeeeeej om jag skulle bli stenbock, många som jag verkligen verkligen verkligen (and so on) inte tycker om. Henrik är bara ett exempel, fyfan... Men fick senare höra att det var felaktigt, iaf enligt http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5919700... Skönt det. Jag är fortfarande vattuman.

Lugn dag idag, vi hade en spännande, eller kanske inte spännande.. Nvm. En övning i alla fall, ni vet fyra hörn. I love that shit. Inte nog med att man bokstavligt talat tar ställning till en viss sak, det startas väldigt lätt diskussioner också, I love diskussioner! Jag kan sitta och diskutera olika saker jag brinner för hur länge som helst. Och som ni vet så leder en diskussion gärna in på en annan, så fortsätter det så. Don't mind if I do!

Fast idag har jag pratat sådär lite för mycket och lite för högt igen. Ibland önskar jag att jag bara kunde lyssna på mig själv och på så sätt kunna sätta handen för käften lite då och då, haha. :D
Puss på er! <3


Baiz.


Sitter i skolan och har fotolektion, men som vaaaanligt så är inte fotolektionerna riktiga lektioner. Lars, våran awesome norska lärare som säger "ett miljö" istället för EN, har sprungit iväg för att trixa i studion, de har bestämt sig i kommunen för att göra om det till skyddsrum tydligen, woooohoooo... Så de ska riva ut precis allting, riva väggen mellan mörkerrummet och studion som är idag och göra om. Och de påstår att det kommer vara klart om två veckor... Pfftt, hahaha, eller hur! Det kommer ta minst en månad, vi har ju spjälar i taket som blixtar hänger i, spjälarna är fastsatt med betongblock, det kommer ta en evighet att riva ut... Skitkul när man har flera fotouppgifter att göra. Funderar på att samla ihop en grupp ur klassen och storma Nacka Gymnasium eller något och sno deras studio...
Vi fick också höra idag vad TyGy's "grotta" är för något. Det är ett rum under skolan med supplies som vi ska ha in case of war. Snabbkaffe, alvedon, ficklampa och radio. How cute. Vi ska leva på snabbkaffe. <3 Som dessutom har gått ut '96. Jag längtar till krigstider alltså.
Men jag måste ju säga, jag skulle föredra att hänga i en fotostudio om det blev krig istället för att sitta fast i källaren på Graniten där folk typ festar? Jag vetefan, men det finns typ lite flaskor där och glassplitter och shit. Naiz.

Anyways, vi har fått en ny uppgift, vi ska göra ett bildreportage. Jag har inga intressen, vafan ska jag fota?! Jag och Elina brainstormade lite och kom fram till att jag är mitt egna intresse. Jag kan fota mig själv! "Här är jag när jag är nyvaken", "nu sminkar jag mig", "såhär ser jag ut när jag äter" *insert not so pretty faces*. AWESOME!! Hon sa dock att jag borde göra det bara till bloggen. Nääääää... Eller? Skämmas eller göra en kul grej av det? Vad tror ni? ;)

Puss på er! <3

How do you know you're right, if you're not nervous anymore?

Nobody ever had a dream round here,
But I don't really mind that it's starting to get to me
Nobody ever pulls the seams round here,
But I don't really mind that it's starting to get to me

I've got this energy beneath my feet
Like something underground's gonna come up and carry me,
I've got this sentimental heart that beats
But I don't really mind that it's starting to get to me

Now, so why do you waste my time?
Is the answer to the question on your mind

Börjar bli mighty-tired. Inte bara för att jag sovit dåligt, utan över huvudtaget. Det här är en sån där dag jag bara känner ingenting. Jag kommer hem efter två dagar och köket är en mess efter att jag verkligen kämpat för att hålla det uppdiskat och fint eftersom vi faktiskt ska flytta om en vecka... Men jag blev inte arg, jag kände ingenting. Läste igenom mailbråket med pappa, ett år gammalt, woopwoop, brukar alltid gråta när jag läser det, det rör upp gamla känslor. Men jag kände ingenting.
Och tristessen lever loppa i min bröstkorg, men jag är så trött på att det är same old people hela tiden, jag älskar dem, men det blir för enformigt. Jag behöver något nytt.

Kanske dags för förändring? Och som ni vet, eller, några av er vet, alltid när jag börjar tröttna på livet gör jag någonting med mitt hår. You know. Jag har planer inför våren...

Puss på er! <3

Det finns för många...


It is like I'm always thinking to myself
I'd like to meet someone else

Darling, don't give me shit
'Cause I know that you're full of it
You're full of shit

I'm sitting with my friends
Getting drunk again on wine
And I think about you

You don't have to think about yourself
All the time, you're full of shit
You know you don't
No, you don't have to be so up yourself all the time


You could come round mine
We could drink some wine
In the summertime
It could be quite nice

Actually
I think I might just have the bottle
To myself


Det finns för många jävla idioter som bara tänker på sig själva, på sina jävla känslor och på sina jävla rädslor.

I have a confession to make, jag är den mest fördomsfulla människan jag vet, det finns INGEN jag känner som har så många fördomar som jag. SKILLNADEN är att jag är beredd att dö, om inte jag ger denna människa jag har fördomar om, en chans att bevisa mig rätt eller motbevisa mig. Alla förtjänar en fucking chans oavsett vad ditt sinne säger, koppla av allting som hjärnan säger, den är ändå bara ihopbyggd av dina normer och genus, sånt som du blivit uppfostrad till att tro. Psykologi är en börda och en genväg genom livet, allt på samma gång. Men mainly visar psykologikurser dig bara om hur fucked up din uppväxt har varit, trots att den många gånger liknar den som många andra fått, självklart finns det skillnader. Det är därför vi är unika. Men i grunden är vi alla människor.

Impulsivt rabbel, I like. Jag tror jag försökte vara insiktsfull, vad tror ni? Jag hoppas jag fick in något ord som fick dig att tänka efter i alla fall, om inte, stanna upp nu och tänk efter. Tänk på de ni inte riktigt känner och tycker är lite weird. Har ni någonsin pratat med dem ordentligt?

Puss på er! <3


"Jag ska bara, jag ska bara"...


Okej, craaaaap. Jag lovade Sara ett blogginlägg som skulle berätta en historia som jag tänkte på igår när jag kollade igenom gamla bilder, klassresan till Gotland i slutet på nian.. <3

Det är en historia som värmer mitt hjärta när jag tänker på det, nästan som när man är kär, fast ändå så tvärtemot den sortens kärlek. Nu tänkte jag börja rabbla om kärlek men ååh, orkar inte vara såhär trött haha!

Anyways, det är en historia om kärlek till sina vänner och stolthet när man ser dem ta sig upp efter en svår tid, när man ser dem totalt acceptera och älska den de faktiskt är. Jag kanske är lite extra känslig just nu, men jag blir nästan tårögd av att tänka på det.

Sara, min älskade, underbara, vackra, äldsta vän och blodssyster, du får ditt blogginlägg imorgon. Sorry sorry sorrrryyyyyy jag håller bara på att somna vid tangentbordet just nu, hajar inte hur klockan kunde springa iväg så fort helt plötsligt?...

Ååååh jaa jag vet, tihi, jag har varit eeeemo blablabla, just get it out of your system already? ;) Det var ju typ.. Tre år sen. Chillpill!
Jag var fan snygg i kort hår.
Puss på er! <3 


I write the song in my head that's gonna play when I'm dead...


Fyyyy vad jag är trött. Ingen direkt lust att blogga men i brist på annat att göra så får jag ta och göra det i alla fall. Det måste ju ändå vara typ en inlägg om dagen, tvångstanke, tvångstankeeee, gaah!

Anyways. Igår. Sleepover hos min käre bror och hans flickvän. Väldigt trevligt faktiskt! Och god mat to say the least, jag tror vår familj är experter på att få flipps och vilja exprimentera fram maträtter. Mamma gör det precis hela tiden, men jag har trott att det är för att hon har lagat mat åt familjen i så många år och tröttnat på de gamla vanliga, men nä, hon gör det hela tiden nu också. Alltid något nytt, och jag är likadan! Hatar när allting blir så enformigt, skillnaden är att jag älskar att exprimentera med kryddor, tvångstanke igen, måste ha i minst fem stycken. Morsan kommer få utbreda sin kryddhylla to the extreme om jag ska flytta in och börja laga mat där. Richard prövade i alla fall något helt nytt för honom när jag var där, kyckling inlindad i bacon med en skitgod sky/sås, vetafan, men gott var det!! Fan, så illa kanske det inte skulle vara att bo med honom. Resten av kvällen var väldigt lugn, vi satt och kollade på TV och gick och la oss sen. Skön kväll!

Sen kom ju det svåra...
Yeah, jag har svårt att sova över hos andra människor. Det känns okej och jag kan känna mig lugn, men så fort jag lägger mig för att sova blir jag klarvaken, ligger och lyssnar efter ljud och det känns mest som om jag bara väntar på sömnen, men den kommer aldrig. Det här fenomenet får mig alltid att tänka på Erik, min första riktiga pojkvän, som en gång för längesen höll om mig och jag håller på att somna i hans famn. När jag säger det så svarar han "bra! Det betyder att du känner dig trygg med mig". Jag fattade inte riktigt då, slow som jag är, men det är klart, det är ju en instinkt som alla andra, man mår bäst hemma där man känner igen sig och så vidare. Jag kunde inte sova på hela natten, men hey, jag har ju inte särskilt ont i ryggen idag, inte är jag stel heller, men det är inte konstigt, så mycket som jag vände och vred på mig... Men ja, sängen verkade bra i alla fall. Lite liten kanske... Men vi får se när jag orkar ta den fighten med morsan, hahah, hon hajar bara inte.. Det var som när jag klagade på att duschen var väldigt liten för ett par år sen, man får knappt plats en där i.. Och hon ba "äsch, du som är så liten får ju plats!"... Tänk om jag vill att det inte bara är jag då, "jaha.. Vem hade du tänkt duscha med då?", ett par månader senare fick jag pojkvän. Mamma är inte så mycket för att planera i förväg alltså. Undrar om hon kommer haja hinten med sängen. Äsch, det löser sig.
(Kan man egentligen säga "fick" pojkvän? Låter weird, som om det var en jävla present eller nåt, haha! Anyways. Det känns trots allt lite weird att skriva ut på bloggen såhär om mina små duschvanor, men alla måste ju hålla med om att en gemensam dusch är bättre än en ensam? :D Eller ja, så länge vi snackar privata gemensamma duschar, gemensamma duschar kanske inte är så nice på typ badhus. Jag får så weirda tankar ibland, ni vill inte ens veta bilderna som kom upp i mitt huvud, hahaha..)

Puss på er! <3

Glömde:
Fick tillbaka mina sköna jeans efter typ ett år. Thanks Cis!

Amen guud vad trevligt!...


Har en ledig dag idag, tredje dagen i skolan skulle det varit men nepp! Vi får studiedag!
Asnice att när man är ledig på en måndag så måste man ha skitont i ryggen, jag känner mig som Quasimodo. Ser säkert lite roligt ut, jag får typ twitches ibland och rycker huvudet bakåt för att det gör så ont. Det är vänstra skulderbladet som det är något fucked up med, musklerna har väl slagit knut på sig igen, kan inte göra så mycket med vänstra handen/armen heller. Jag vet ju inte vad man ska göra! Har försökt nå ner för att ge mig själv lite massage, det gick ju sådär... Mmm, Fonzi... Om man bara hade haft pengar alltså, då hade jag ringt honom för att se om han har tid redan idag eller imorgon, men nä. Med flak och allt vad det är så finns ju inte så mycket pengar över.. Vad ska man göra då? Härda den och försöka röra på vänsterarmen skitmycket ändå? Veva runt den? Ajajaj.. Eller så tar man bara en treo och försöker bita ihop, det går säkert över.

Puss på er! <3

Update:
Fick tipset att lägga mig på golvet med benen på ett bord och försöka slappna av, det gick sådär, började böla... Det gör så enormt ont! Hur fan ska jag kunna sminka mig, eller klara av att gå ut, eller ens ha bh på mig?! Jävla skit!

Update, igeeeen... Mamma tycker jag ska uppsöka läkare, haha, awesome. Really. Awesome.
Visst tycker jag också att det är konstigt att det finns tusentals människor i samma ålder som jag, som sitter mer vid datorn och hänger med ryggen och har dålig hållning, men varför har jag så extremt ont?! De klarar sig, medan jag bara får massa besvär. Men läkare?.. Det kan bli dyrt, det kan bli skiiit... Tror ju inte heller att någon kota sitter fel, det hade väl Fonzi känt? Men åh, muskelinflammation eller vad som helst, jag pallar inte. Skit.

Hot patootie, bless my soul!


I really love that rock 'n' roll!



Awesome song...

Har spenderat kvällen med att flytta över första lasset till morsan, en flyttlåda med kläder och jag påmindes om hur otympliga de där jävla lådorna är. Även när det inte är så sjukt tungt så blir det ändå jobbigt och ansträngande för det finns verkligen inget bra sätt att bära dem, men kläder är överflyttade nu. Knappast alla... Men lite i alla fall! Sen blev det middagen, jag har världens bästa mamma. Jag ringer och säger bara "tja, äre middag eller?!", och två timmar senare blir det mamis gryta som är den bästa i världen. Bezt.

Efter det träffade jag Krull och tog en öl i kylan. Jag kom nämligen på att jag saknat att bara sitta med en vän och ta en öl och snacka, så det gjorde vi. Myyys!

Puss på er! <3

Peter08 is a jerk.


Alla bevisen pekar på att Peter, "Kissies bror", är en finnig oskuld som inte kommer ligga på ett bra tag. Eller nä, kanske med någon av de där trettonåriga "fansen" han har som är så naiva att de tror på hans jävla skitsnack och videobloggar om hur det "ska" vara i sängen och hans rating på tjejers utseende, när han själv ser ut som en myrslok.
Första gången jag störde mig på honom var ju hans sexvideobloggar som fick lite uppmärksamhet, den jag verkligen minns, det är det där han förklarar varför han aldrig går ner på en tjej. "Alltså, det är jättesnällt att ni vill göra det för min skull, jättesnällt, verkligen! Men assåeh, jag går inte ner på er... Det luktar äckligt, smakar äckligt och det SER snuskigt ut!", men det är klart, det är helt okej att doppa snoppen där. Såklart. Men frågan är hur förspelet är, vågar han ta på tjejer? Eftersom de är sååå äckliga. Jag undrar om han någonsin tänkt hur det egentligen är för tjejer som går ner på killar? En dans på rosor, absolut, fo sho..
Tjejer borde skaffa lite självrespekt alltså. Det finns en enkel regel, gör ingenting för den andre som denne inte skulle göra för dig.

Idag har han också kommenterat vad han tycker om hans systers pojkvän och ännu en gång blir jag chockad över hans otroooliga kunskaper om hur tjejer är och fungerar.
"”C” börjar då genast komma in i den här fasen då killen blir mer av tjejen i förhållandet och att han hela tiden sms:ar och gnäller om att dom ska sova med varandra."
Visst, för det är bara tjejer i ett förhållande som saknar sin partner och vill umgås och mysa... Och det är bara killarna som känner att de inte orkar, eller har tid. Det är så det ska vara i ett förhållande. Peter08, vilken smart kille.

Puss på er! <3

Dubbelinlägg idag, wohoooo..

Yeas. Dubbelinlägg.

Nu har de varit och kollat på lägenheten och allt är över, skööönt, nu behöver jag bara fokusera på flytt och städa när allt väl är borta... De som var här var trevliga, helt okej, eller nja. Blev väl fan irriterad när de stannar vid avloppsbrunnen i badrummet och jag står PRECIS bakom, de ser bara inte att jag gick runt, men de borde ha typ antagit att jag stod kvar i toaletten och kunde höra vad de sa. En av tjejerna kläcker ur sig "men guuuud vad snuskigt! De kommer väl städa upp efter sig sen??", NÄÄE, vi har aldrig flyttat tidigare i våra liv, vi vet inte hur man beter sig, vi ska grisa ner extra mycket nu så att ni får städa det sen, hohohoho! IDIOTS! Jag stod ju som sagt precis bakom, så jag säger bara "ja, det är klart vi städar innan ni flyttar in". Fan vad förvånad hon blev över att jag stod precis bakom. Hon kunde ju varit smidigare.
Ringde morsan precis efteråt för att klaga av mig, för jag har städat upp som fan för att de inte ska bli helt bananas och de reagerar över avloppsbrunnen? Man brukar inte direkt spana där och för övrigt brukar det bli jävligt grisigt just där i alla hushåll, särskilt här eftersom inte bara vattnet från duschen åker ner där utan även vattnet från tvättmaskinen, det blir lite läckage här och var som damm fastnar i, det är inget konstigt med det. Mamma tyckte i alla fall att det var lagom fräckt att stå och snacka om oss helt öppet men inte till oss. Inte konstigt egentligen att mamma också blev upprörd, det var ju hon som uppfostrade mig... Hon kunde ju skött det lite smidigare, typ frågat oss lite lätt "meeen ni tänkte städa upp och sådär?", utan att låta dryg, och så skulle det bli skitbra. Men nä, man har ju aldrig sån tur.

Fan vad jag ser fram emot att sova.
Puss på er! <3

Så jävla dålig jävla fitthordag.


Jag är trött och inte alls ledig imorgon, jag ska sitta och ringa runt dryga Haningebor som ändå inte lyssnar på Radio Haninge. Jag är skitsur för att Bobo kom in och snackade när jag skulle sova, blev väl 5-6 timmars sömn, jag har hällt i mig kaffe som fan på praktiken men inte alls blev det bättre.
Jag ber Bobo om EN GREJ nu när vi ska få besök ikväll av de som ska flytta in efter oss. EN SAK, och det var att bara diska lite när han kom upp. Han sitter bara och spelar, jag blir helt galen! När ska han ta tag i sitt fucking jävla liv och ta lite ansvar?? Jag kommer avinstallera wow snart och kasta Catalysm ut genom fönstret.

I don't care if you don't, idiot.

Jag orkar inte bryyyy mig längre, så har ryggen börjat göra ont igen och jag vill bara soovaaaa.
Ja just ja, sen behöver jag egentligen jaga folk ur klassen för pengarna till flaket, för de är inkompetenta jävlar kycklingar med värre minne än mig, de har förfaaaan haft en och en halv månad på sig! 333 kronor är inte så mycket, och är det det så får de väl förfan låna av sina föräldrar som jag gjorde, skillnaden är att jag lånade 5000 av morsan för att vi skulle ha ett jävla flak! Men fuck it, är det sex (333x6 blir ju nästan uppemot 2pix, min klass är skyldig mig 2000 fortfarande woho) stycken som inte vill åka med så fuck it, då kan jag plocka in mina kompisar så kan de gå och bajsa på sig. Idioter.

Sorry, behövde klaga av mig. Hatar världen. Godnatt.

Puss på er! <3

You could be your own spotlight.


"Det dåliga med de flesta killar är att de bryr sig liksom mer om omslaget än själva innehållet på paketet, och det suger! För om vi säger såhär, mitt omslag är ifrån Ö&B, men innehållet är ifrån fucking NK!"
- Awesome citat.

Knaaaaaaaaaaaaaark.
Har haft en ganska tråkig dag. Satt och gjorde ingenting på praktiken och frustrationen bara växte. Vafan. Och ja, jag är ju ledig på fredagar nu också... Gör ingenting på onsdagar, torsdagarna är det enda som är värt något, när jag sitter med Ritter, min störtsköna "mentor". :) Men annars då? Funderar på att byta praktikplats efter halva tiden, så jag liksom lär mig mer.. Känns så jävla ovärt att bara sitta, nästan så att skolan skulle vara bättre.

Anyways, MITT HÅÅÅÅR. Jag gillar mitt långa hår på ett sätt, det börjar liksom komma förbi den där gränsen jag dragit, det där osynliga strecket någonstans strax under mitten på tuttarna, "såhääär långt hår har jag haft, som längst!". Mitt hår slutar ju liksom växa någonstans när de börjar täcka bysten någotsånär... Det är som att min kropp protesterar, typ, "are you kidding me? Ska du dölja tuttarna med det där håret? Hell no babygirl.. I won't allow it!". Skithår. Det brukar sluta med att tålamodet tar slut och jag klipper bort minst en decimeter. Påtal om att klippa...
Alla som känt mig ett par år vet att jag älskar ändå att ha kort hår. Jag älskar det, det är inte i vägen, jag lägger det inte i maten hela tiden, jag får det inte i munnen hela tiden, jag kan röra på mig hur mycket jag vill när jag ska sova utan att behöva kasta bort massa hår hela tiden för att annars lägger jag mig på det så kan jag inte flytta på huvudet sen, och på sommaren är det luftigt och mysigt... Och jag behöver inte alltid ha en tofs på armen som ett jävla armband, SERIOUSLY inte snyggt. Och behöver jag ens nämna att långt hår är ett grymt störningsmoment in bed? <--- NOT COOL.
Till och med mina hängivnaste vänner som verkligen ÄLSKADE mig i kort hår (ja, jag menar dig Sara. Wtf svikare :( ) säger att jag borde låta håret vara, eftersom det är coolt att se hur långt det kan bli.. Men ska jag inte klippa mig på två år då eller? Kommer få myror i armarna till slut! Och Bobo tjafsar som fan om det, men åååhhh, varför ska han bry sig.. Dock märker jag att ALLA killarna jag pratat med om det här, och jag skojar inte när jag säger alla, älskar långt hår. Jag fattar inte? Som om feminiteten sitter i håret.. Men det är väl säkert något psykologiskt bakom det, har jag kommit på, ni vet hela grejen med att det sägs att i många fall dras man till ens manliga förebild (kvinnor dras till män som liknar deras pappor/annan manlig förebild på olika sätt) och män vice versa, kvinnliga förebilder. Kanske är det där med att de som växt upp med en morsa med kort hår är de som är minst hårtokiga?... Äsch.



Satt iaf och läste i morsans tanttidning och blev ASSUGEN! ^ Seriously, hur snyggt, den andra bilden, lite rufsigare and cute? Till våren/sommaren? Åååhhhhjajaflakjwl. Men jag kanske är singel då också så kanske borde typ spara hår tills jag fått en liten toffel på fall som skulle stanna kvar även fast jag började varje morgon med att knäa honom i skrevet (I wish, hahahaha.. Tror inte det finns såna tofflar)?
Jag hatar beslutsångest. Men det kommer säkert sluta med att jag klipper av mig håret i ren frustration igen. Eller?... Ååååh det är så svårt, men jag kanske ska spara tidningen... För säkerhetsskull...

Anyways. En gammal crush kom tillbaka idag, den började när jag var typ tolv och tog slut när jag var sexton... ELLER HUR, trodde jag, ja! Jag blir förälskad i hans röst om och om igen, det här kallar jag knark!



Every word's a new regret if you say it right
Every wound can be forgotten in the right light
Oh nostalgia, I don't need you anymore
'Cause the salad days are over and the meat is at my door

They might try to tell you how you can live your life
But don't, don't forget it's your right
To do whatever you like, you like

'Cause you could be your own spotlight
You could be the star, you can shine so bright
You could be your own

'Cause they're gonna tell you all the rules to break
To take away that light from somebody, somebody now
You could be your own spotlight
You could be your own spotlight


Åååh knark. Går på repeat.
Puss på er! <3

Vill ha dig i mörkret hos mig... Naaoaooowww!


Jag är olyckligt kär. Och det känns jättejobbigt och jag plågas ihjäl, det liksom har fastnat, ligger kvar i mina tankar och jag kan inte sova, jag kan inte göra någonting, jag sitter bara här i ren rastlöshet och bara.. Längtar.. Det gör ont i hjärtat!!!

Ok. Seriously. Jag vill ha vår nu. Så orättvist vädret är! Plötsligt så blir det bara soligt och snön börjar smälta och man börjar få massa förhoppningar och så fryser det till igen, såklart. Såklart! Jag som har en massa snygga vårjackor som jag bara går och suktar sönder mig efter, har en ny sen förra året som är vrålsnygg (imo) som jag verkligen verkligen vill haaaa på miiiig. :(

Och, ja, ni hajade att det var våren jag var olyckligt kär i va?... Yeah.

Har bestämt mig nu, jag ska börja ta massor med härliga vårpromenader när den kommer. Ringa upp vänner och bekanta och vara random (I like random..) och fråga om de vill gå ut på promenad. Yayness!
Påtal om att ringa så ska jag ringa Simon nu, jag tror han glömt sin tröja här.

Puss på er! <3

BTW, innan jag publicerar, jag har världens ångest, jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår... Mer om det imorgon.

Seriösa flyttfunderingar.


Det är nu roughly tre veckor kvar av januari, tre veckors flyttid. Jag funderar starkt på att packa och flytta över kläder först och främst, för klädkammaren hos mamma är det enda som är urstädat och flyttklart, jag ska möblera om i rummet däruppe innan jag börjar flytta över saker, så kläder är som sagt det enda som är flyttklart NU.

Kanske kan jag bara leva på tre set kläder de här veckorna? Tre linnen, tre tröjor, tre par byxor, öh, kanske inte tre par underkläder, men you get my point? Smart? Kommer jag klara det? D:
Vad tror ni?

Puss på er! <3

Mm, trevlig kväll!

Det blev som sagt spelkväll ikväll hos Robosol, jag spelade lite Donkey Kong på Wii men var mer intresserad av Angry Birds på broderns HTC desire till slut... ;) Sen kom tjejerna igång och började snacka lite skit, så då var det mer intressant, det slutade även i att jag blev facerapead, misstänker att jag glömde logga ut min fb från Sols dator så det var väl hon som skrev att jag älskar regnet, det roliga är att jag GÖR det, det är skitmysigt! Lite omväxling.. Jag drömde om lite sommar och Bobo är jättesnäll. Bara så ni vet. Jag vetefan, han kom bara in helt plötsligt och sa att han inte är dum, så jag kände mig lite tvungen att skriva det. ;) Okej, vart var jag? Justja, jag drömde om sommaren och sen regnade det, slump? ;) Antagligen, ja.. Men man kan ju önska att våren kommer AStidigt och helt plötsligt så har vi sommar i april som håller i sig ända till september och så kan vi ha det så, tycker jag!

Micke, Simon och Bobo (några av alla favoritpojkar jag har <3 De gör mig barnsligt glad) är i vardagsrummet nu (utan soffor) och undrar varför jag inte kommer ut. Jaaaaa, jag undrar det ja, det kan ju inte aaalls ha med att göra med att jag inte tycker om guitar hero.. Jag hatar verkligen gh, åååh, jag är så jävla trött på det! Come to think of it är jag ganska trött överhuvudtaget.. Så jag ska väl börja städa ur sängen och börja sjasa ut folk sen.

Allt är ju såklart inte tipp-topp, som vanligt. Fick höra ikväll att en god vän kanske åker in i fängelse i april/maj, det får fan inte hända.. Killen är världens snällaste, hurfan kan han bli dömd för något sånt idiotiskt. Kanske inte får träffa honom då på ett och ett halvt år, fan vad deppigt. :/
Men förhoppningsvis så löser det sig.. Förhoppningsvis. :)

Puss på er! <3

Update bara typ tjugo minuter efteråt:
Kollade in tjejerna som ska flytta in i våran lägenhet, tydligen så är det helt klart, de verkar ju trevliga (hörde skvaller om det i alla fall), men jag är ändå lite nervös inför imorgon. Det känns ju fortfarande som om de kommer in i MIN lägenhet, in i mitt allra privataste, så det känns jättekonstigt.. Blir ännu mer olustigt när jag såg att de är skitpepp inför att flytta in, det är ju inte BÄSTA lägenheten, chilla.. Det är ju fortfarande en massa saker man måste tänka på när man hyr i andrahand, tänker de ens på det?... Posten måste komma tillrätta helst minst 2 ggr i månaden, det måste vara ganska tyst för grannarna om att man hyr i andrahand och inte har kontrakt, man får hålla allting ganska tyst för störningsjouren har redan kommit hit två gånger medan lägenheten har stått på Charlotte, fick jag höra nyss, så har man fest och de kommer igen blir det väl antagligen böter? Jag vet inte hur det där funkar, men stackars tjejer. Ta det lugnt. Egen lägenhet låter awesome men det kommer med en jävla massa ansvar, chilla...

Nä, fyyyy, man kanske ska sova så man inte är jätteseg imorgon. Det skulle ju vara jättefint. Måste ju fortfarande dammsuga imorgon och torka av spisen.. Åååhåhhjhh jag hatar att flytta, det är fan det värsta jag vet.

Plötsligt gick allt med en jävla fart.


Nu är sofforna borta, tv'n kommer kanske åka på samma gång, vi städade och tvättade hela dagen igår (FEM TVÄTTAR. Herregud) och myste lite med dipp och gott på kvällen, skönt avslut på en hektisk dag. Den känns väldigt tomt just nu och det flyger en massa tankar i huvudet, det känns ju inte bara tomt i lägenheten när man bott här i nästan två år och ser en del av sitt liv som man levt bara försvinna, en del efter en annan.. Det känns väldigt konstigt, lite disorienterande. Jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen riktigt så jag fortsätter bara tvätta och diska...

Och jag tror att det är viktigt när man har så hektiska dagar att avsluta med någon avslappnande och mysigt, igår fick jag Bobo att kolla på Liftarens guide till galaxen, som jag avgudar, medan vi käkade chokladpudding och chips och dipp, fast i mitt fall fick det bli gurka. Ikväll blir det spelkväll hos Robert och Sol med lite öl och trevligt sällskap, så nu får jag sätta igång ordentligt så vi kommer iväg. :) Så ska jag få träffa puppy lite mer. <3 Drömde till och med om honom och Sitka inatt, det var sommar och jag kunde nästan känna hur huden brändes av solen, och jag tränade fotgång med båda hundarna samtidigt, haha, väldigt spännande. Men mysig känsla att vakna till, synd bara att det försvann ganska snabbt när jag kollade ut genom fönstret. ;)

Imorse följde jag med Richard till Ikea för att han behövde lite bärhjälp och jag klantade mig ganska hårt igår.. Men jag blev ganska glad av det, det resulterade i lite roligt snack och sladd med en statoil-hyrbil, han måste ju alltid köra rally brodern min... Han tyckte att man kunde passa på när man ändå inte har sin egna bil, haha! :P
Han har tydligen planer på att jag ska flytta in hos honom i sommar också och jobba på Rusta, vi får se, vi får se.. ;)

Dagen har väl varit bra hittills, I guess, jag vet liksom inte riktigt vad jag ska tycka och tänka än, allting går så fort så man hinner liksom inte tänka efter. Det blir säkert bra ska ni se! Måste bara dammsuga så ögonen slutar brännas ;)
Puss på er! <3

Update: ok, this, you gotta hear. Min ölsång, den är bäst!:

I like beer, I like beer
I like beer so very much

Puts a smile on my face
And it tastes very niiice
I, like, beeeeeer!

Bästa sången ever. Hittades på för två minuter sen av mig när jag gick till kylen för att.. Hämta öl. Halloooo, tänk lite..
Copyright, ofc... ;)

Nämen!


Min bror och hans fru har köpt en puppyyyy! En pudel, visserligen, som de ska frisera och shit... Men ändå! Puppyy!

Update senare på dagen:
Nu har jag träffat puppy, och jag är officiellt nykär. Han är jättefiin, fluffig och snäll, väldigt nyfiken och sitter gärna och bara iakttar världen, han blir nästan blyg och NÅÅÅWHH puppy. <3
Kom på en till sak när Sol sa det, hon sa "vi ska ju på kryssning den 21'a" och kollade menande på mig. Ajuuustja, jag ska ju passa Sitka då.. Och puppyyyy! <3 Blir jättespännande att se hur en korkad hund (åh, förlåt baby-Sitka, but you're just not that smart..) beter sig med en smart... Det blir typ som när jag är med Elvis, min kompis som går NV, antar jag. :D

Nu, om typ två-tre minuter börjar min tvättid, har lånat morsans bricka och därmed bokat in en till imorgon också, haha. Har redan tvättat två tvättar här hemma idag, håller på med en tredje, och nu blir det två till i stugan. Fem tvättar på en dag, inte illa.. Klämmer jag in en inatt så blir det sex på ett dygn. Jag är powerquinna okej...

PUPPYYYY. <3

Puss på er! <3

Lite lagom stress!

Yeah, som sagt, det är dags att flytta nu under januari. Jag och Bobo har tagit våran tid, trots att vi borde stressa lite mer.. Är trots allt ganska stökigt här och vi har en massa skit överallt.
Pratade nyss med Charlotte också och hon har hittat någon annan som kan flytta in redan, det är ju jättebra för henne! Så slipper jag få dåligt samvete också eftersom det var jag som fick ta smällen och ringa henne med så kort notis liksom, fastän Bobo sa att han skulle vänta tills när han morsa flyttat med att flytta hem... Thanks alot mate! Men nu löste det sig jäkligt snabbt så jag behöver inte vara orolig för att jag sätter henne i en dålig sits. Däremot så vill ju den nya hyresgästen kolla på lägenheten, gärna i helgen!
AHA OKEJ.
Så jag chillar lite nu sen ska jag diska hade jag tänkt sen funderar jag på att tvätta under natten och hänga upp den imorgon så kanske jag hinner med tre tvättar hemma på ett dygn? Boka tvättstuga, kanske?? Lite lagom jobbigt i snön men GAAAH, måste städa! Ska gå flera vändor ner och slänga kartonger och glas (har gamla pizzakartonger, glasflaskor från diverse alkoholförtäringar och ölplatts-kartonger lite överallt.. Bra intryck!) och så måste jag panta för det gömmer sig colaflaskor precis överallt! Jag har precis börjat tillfriskna också så jag får passa på med den lilla energin jag har, hohoho... Ja, men det löser sig. Bobo är ledig imorgon. Jag får sparka honom i rumpan.

Puss på er! <3 And wish me good fucking luck!!

... Just saw something. Jag har ju byggt upp ett torn bredvid mig av kvällsölen jag tar då och då. Alkis much, haha? Orkar inte bortförklara mig, alkisstämpla mig du! ;) Och alltså... Det är ett långt jävla torn. Good att jag såg det, då kan jag ta bort det på en gång, hahaha...

Men hjälp.

En historienörd som jag älskar ju att kolla på historieprogram, såklart. Svenskarnas historia är ganska kort, särskilt den industriella och tekniska. Vi blev ju typ inte civiliserade förrän väldigt sent, de flesta var före oss, hoho... Men anyways. Så just nu sitter jag och knarkar "sveriges hemligheter" på svt play, de tar med mycket gammalt och visar gamla bunkrar och shit, men också nya grejer som FRA (som dock är väldigt nygammalt, det fick ju uppmärksamhet igen med FRA-lagen 2009 eller vad det nu var).

Ska skriva mer om det sen. Har sett världens roligaste grej, hohohooo!
Del 3 av 12 handlar om just Stockholms hemligheter.
Tidigt 1900-tal. Tänk dig nu att du äger ett hus på Skeppsbron. Du går in på din fru när hon har sex med en annan och blir jättesårad och upprörd, vad gör du?
Såklart. Du gjuter in ett ledsamt ansikte över entrédörren. Och det ska stirra ut över... Din frus könsorgan.
Det finns ett gjutet mansansikte, mitt i stan, och det sägs att när det regnar så rinner det ner ifrån ansiktet ner till en gjuten mutta, det ska tydligen se ut som tårar.
Alltså wtf! Det är ju epic! Det är som att lägga ut nakenbilder på sitt otrogna ex (vilket jag inte stödjer whatsoever, behövde bara lägga till det) fast för 100 år sen. Och hur många gjorde det på den tiden? Awesome.

Hatar dock att programmet inte är så intressant som jag hoppades på. Vissa grejer är tuffa, men de flesta är bara.. Meh..
Ett exempel är när de hade något program om en "skattkammare" i Jönköping, de har grävt ut ett berg under 40-talet för att gömma Sveriges dyrbarheter där ifall tyskarna skulle invadera. Programledaren låter ASexcited när han berättar det här (det här är bara ungefär vad han sa. Minns inte ordagrant men minns hela syftet):
"Här inne hyrde regeringen ut några platser till andra viktiga företag och människor, och medan regeringen städade ur sina valv så fort faran var över så finns det fortfarande massa spännande lämningar kvar här!! Vi går in!!"
JAAA, jättespännande, tell me, tell me!
... Gröna skåp.
WOW. Gröna skåp som ser typ ut som skåpen vi har i skolan fast större...
Dock är det väl lite tufft att flera fortfarande är låsta och oöppnade, varför inte öppna och kolla?! Jag vill se vad folk prioriterar att gömma från nazisttyskar!

Puss på er! <3

Vad händer med den här jävla världen.


För det första vill jag klargöra att jag inte dissar alla unga mammor. Vet att det är ett faktum att många klarar av det galant.

Men en av blogg.se's stjärnor är bara för jävla mycket. Den här "Micah". Blev gravid som fjorton bast, behöll barnet och födde i slutet på november, hon fyllde femton för inte så längesen. Hennes kille är arton, snart nitton, lika jävla gammal som mig. Hjälp.

Det värsta är fan att hon tror att hon är gravid igen. Men herregud, använd kondom idjutt. Eller nejnejnej, vänta, deras bästa ursäkt till att de inte använder kondom är "vi gillar det inte". Hennes kille säger att "det inte är lika skönt"... Men p-piller är inte svåra att få. Varför inte bara äta piller??
Och ännu en ursäkt - "jag trodde inte man kunde bli gravid så snabbt efter förlossningen"... Vem sexar typ en månad efter förlossningen? Det är då man tar världens semester från att ha någonting med muttan att göra eftersom man blöder konstant i typ en månad efter.

Jaha, så nu får lillbruden gå till hennes skolbal och ha världens tjockmage? Specialsy hennes klänning för att hon är så smal i övrigt men magen sticker ut som fan? Men gud, att inte folk kan tänka efter. Tjejen har inte ens gått ut grundskolan, har väl säkert förlorat oskulden för nåt år sen och är kanske redan gravid med sin andra unge. Och alla svenskar som tycker det är så hemskt med flickor som gifter sig när de är tretton-fjorton och föder ungar på löpande band i andra länder håller käften såklart.
Att inte soc gör något. Jag blir ju mörkrädd.

Och som avslut, kul kommentar:
"Barn mår bättre med syskon. ensambarn blir odrägliga, så är det!"
Säger en kommentar att det är så, så måste det vara så!
Sorry, Sol, men nu måste vi sluta träffas! Du är odräglig!

Puss på er! <3

Update:
när man ändå är inne på pinsamheter...
http://modellinglove.se/
"Jag är modell", världens dödaste ansiktsuttryck och ögon. HELT DÖD. Typisk tjej som hittar någon kompis/pervers gubbe/betalar någon med systemkamera och de knäpper lite roliga bilder, hon gör lite kul poser och JÄVLAR vilken modell hon blev, tihi! <3

Jag hade kunnat ta och redigera fett med finare bilder! Och jag har läst foto i TRE ÅR. Ååhåahahakrölarhjslkfaö. Blir galen på folk! Jaaa, okej, hela världen har blivit galna i foto och att vara modell, men vafan, du är inte modell för att du posar fint framför någon randoms kamera och du är inte fotograf för att du har en systemkamera och fotar vattendroppar hela tiden, serious shit.. :/

Aaahh...

Hemma igen. Fyfan vad skönt.
Helt seriöst, sover man hos mamma en natt så förväntar hon sig att man ska stanna föralltid. Gud vad jag blev otaggad på att flytta hem, känns jättetaskigt att säga, men det kändes så weird att vara främmande i sitt egna hem. Är det ens mitt hem? Det känns inte som det, jag har ju kvar mitt rum, det ser ju nästan ut som att jag flyttade igår, bortsett från att datorn inte är där och att mamma faktiskt använt mitt skrivbord... >:( Men i övrigt så vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig, vad jag ska göra. Känns asweird att bara gå på toa, höhö. Fast jag fick tillbaka gamla vanliga känslan när mamma gick in i mitt rum och stökade, fick liksom lust att skrika "mammaaaaaaa, get out!" igen. Trevligt, trevligt.

Kollade termometern igår iaf, jag har inte feber. Känner mig faktiskt lite bättre till och från. Hostar fortfarande ganska ofta, men det går ööööver.

Kul grej när vi kollade på tv igår, mamma är då inte van vid att se mina "skitserier"... :) Och det räckte med att säga "antingen så kollar vi på det här eller så laddar jag ner ett spel på din dator!" sen fick jag kolla på vafan jag ville.. Wonderbar. Nu ska jag spela iaf, moahaha.
Puss på er! <3

Update:
det finns flera olika roliga saker med att vara sjuk faktiskt. Det mesta är nog bara roligt för omgivningen, för jag kan tänka mig om jag hade suttit bredvid min dubbelgångare som var sjuk och jag var fullt frisk.. Jag hade nog garvat ihjäl mig om dubbelgångaren låtit som jag.
Inte varje gång, men flera gånger, så börjar jag plötsligt andas väldigt fort, korta och snabba andetag, kippar liksom efter luft, sen hostar jag. Låter asweird och jag vet inte varför jag gör det.
Sen är det den gamla vanliga, dra in snoret i nästan och göra ett "ååh.." efteråt. Nasty, men still, skadeglädje, skadeglädje...
Helt plötsligt börjar jag typ snyfta som en galning också, då kommer en nys alldeles strax, haha.
Plus att jag går som en pingvin för att jag har ont överallt?! HOW FUNNY IS THAT?!
Okej, jag försöker nog bara se det positiva i det hela. Jag låter roligt och hela min uppenbarelse är KUL. Underbart att vara sjuk...

ffffuuuuuuuuuu....

Jag trodde bara att jag slutat sova, att det var därför jag hade så ont i huvudet och var så trött, jag trodde bara att jag fortfarande var hes efter nyår...

Igår när jag skulle sova var jag stekhet, kändes som om huden nästan brann och jag var varmare än Bobo, vilket aldrig händer... Jag vaknade flera gånger under natten för att jag var så svettig och huvudet dunkade obehagligt. Idag har jag ont i varenda led i kroppen, jag mår illa, huvudet känns äckligt tungt och jag växlar mellan att frysa och svettas, skiiiiiiiiiiiit. Jag vill inte vara sjuk, fyfan!

Jag vet att vi ska ha en termometer någonstans, så jag ska försöka leta upp den... Om den är hos mamma så ska jag ju ändå dit ikväll, så vi får se...
Puss på er! <3

Jätterörigt inlägg...

Okej jag har faktiskt tänkt i flera dagar att jag ska skriva om nyår men jag har slutat sova igen, yay. Har levt med konstant huvudvärk i över två dygn också så det har väl hjälpt till lite med att ta slut på orken så snabbt. Kanske blir bättre imorgon, då ska jag flytta över katten till mamma, för att lugna ner stressen så kommer jag också sova där med henne så hon känner sig trygg. Första gången på säkert över ett och ett halvt år som jag sover där och mamma är hemma.. Hurfaaaan ska det gå.. :P

Anyways, nyår i kort: dans hos Frida, raketer vid stallet, stört mycket blötsnö som sabbade hår och smink, mycket filmande och skumpa blandat med snö, hem till Frida igen och tempot är inte lika högt, alla är lite trötta efter promenaden, mer dans, Frida ska ringa taxi och vi tolkar det som att vi ska gå såklart, trots att taxikön är på två timmar, vi ska till Kullis fest istället, vi hamnar i bråk vid busshållsplatsen och jag fick en hård jävla knuff i bröstkorgen varpå jag börjar skälla, ingen fick i alla fall mer smällar, så vi drar vidare... Vi bestämmer oss för att gå till Kullis och hamnar jättevilse, vi skulle gå till Lagergrens väg och alla går in på Strandallén och hamnar vid strandbadet, awesome. En promenad på runt en halvtimma, kanske mer.. Så vi skiterit, går till pizzerian på strand och väntar på Bobs som tack gode gud var vaken. <3 Han kommer och hämtar oss och Läppen står och ringer ambulans och polis för att få hem hans jättefulla tjej?... Bobo frågar mig "vet han att jag har bil och att han kan få skjuts?" och jag svarar "eeehh... Ja?...", han hajar till slut iaf att Bobo kom med bil och inte flög dit, så vi kör till Liljan, my hood <3, och sen till Mellis för att lämna Malou och till slut hem. Jag däckade med klänning och smink och hela grejen, inte för att jag var packad, utan för att jag blivit spiknykter och extreeeemt trött. Drog till slut av mig klänningen (kändes som om jag hade skärsår under armhålorna av BH'n.. hatar att vara tjej) men sminket fick sitta kvar.
Jag var jättevacker när jag vaknade.

Idag har jag bowlat.
Igår har jag träffat Krull (men Bobo snodde honom så satt de och snackade wow) och sen käkat med familjen, FYFAN vad de kan skrika! När man har ont i huvudet och är asatrött och dessutom får i sig ett par glas vin som bara gör det värre så är det inte naiz. Alls. Och man har INTE lust att sitta och spela familjespel i två timmar, nääää usch...
Nu ska jag sova iaf. Kul grej: jag ramlade in på banan när vi spelade bowling, skrattade så jag fick ont i magen. Jag fick smeknamnet Rännan.... Jag brukar vara hyfsad bra på bowling. Skyller på huvudvärken.
Nu ska jag vara tant och sova tidigt. Natti!

Puss på er! <3

RSS 2.0