BEST CHRISTMAS EVER!

Okejokej nu har jag levt utan internet i en evigheeet känns det som, gosh! Men faktiskt har jag inte haft någon extrem abstinens, bara när jag haft tråkigt. :P Däremot så kommer min mobilräkning bli ganska illa tror jag. :P

Så, god jul på er alla! Den är i och för sig över nu men men, det är ju snart nyår, så gott nytt år. ;) Julafton, helt underbar, grym mat, bästa familjen, jag och syrran töntade oss framför Kalle Anka, OH AWESOME. <3 Och så hade jag ju julfest i lördags, jag blev fullast av alla som vanligt, pinsamt nog. Men det var kul, riktigt kul, och jag har bara hört positiva saker efteråt, så jag tror andra också tyckte det var roligt. :P Lyckat som fan och snygg var jag också, awesome. ;)

Anyways. Nu till jul dårå så fick jag min KAMERA!! OMG! JAG HAR EN NIKON D80! OMG! IN YO FACE BITCHES MIN KAMERA ÄGER jag är i lyckotillstånd just nu.Sing hallelujah. Fick tårar i ögonen när jag såg den och allting alltså lyckotillstånd. It's so freaking beautiful. Så fick jag också ett stativ (till de där mörka fina kvällarna) och en extern hårddisk (awesome!) och en sminklåda och lite mer, AWESOME. Av syrran fick jag något skumt nytt vax typ. :D Det var i pulverform! Vi prövade lite och det var skitkul, pudra på i håret, och sen forma och rufsa till, VÓILA!, volym direkt! Sen sitter det i lite också så man kan forma det typ när som helst, hur som helst, och så håller det sig så. Det får inte heller den där kladdiga konsistensen som man får av vanligt vax. Awesome. <3


Just nu är jag i lyckotillstånd. Dessutom så bor jag själv just nu. <3 Lyckats ragga upp två killar utan att ha ens försökt, en av dem är en av tapetserarna som håller på i våran lägenhet, jävligt pinsamt tycker jag. Jag är förvånad. För enda gången de där tapetserarna har sett mig är när jag är nyvaken, osminkad, ofräsch som fan och står i dörröppningen och ba "aha...Godmorgon..." sen sätter jag mig i köket och sminkar mig. Halv åtta på en måndagsmorgon när jag har lov, hallelujah. Så får jag ett nummer i alla fall, GRYMT! :DD Den jäveln smutsade ner min säng.

Oh well. Snart är det ett nytt år och har jag riktig tur så blir det bättre än 2008. Fast det blir svårt, vad kan toppa mitt sweet sixteen-år? Nothing. I love being a teenager, I just love it. I never want to grow up.

Puss på er. <3

Let the guitar scream like a fascist.

Jaha. Just nu är jag i skolan och jag är trött och miserable. Lägenheten är inte alls klar, de har bara spacklat på väggarna, och jag är på mamma varenda dag och gnäller "men när de väl ska tapetsera tar det väl inte så lång tid? Vaaa?". Jag har inget internet hemma, ingen telefon, och inatt trodde jag att tv'n dog också. Men jag kollade imorse och thank god, den fungerar igen. Det var bara inatt som comhem dog. Grrrr. Precis i slutet på en asbra film. GRRR.

Anyways. Annars är väl livet rätt så bra, fast jag sms'ar och ringer folk non-stop för att jag inte har något att göra. :( Resten av tiden går åt att planera min lilla julafton på lördag. <3 Jag längtar verkligen. Sofia har lovat att ta med kameran, så jag kommer ha kort också. :) Så länge lägenheten är klar då så är det lugnt...

Jag är så satans trött, jag lever verkligen för den kommande helgen. Sista skolveckan nu innan ett härligthärligt lov... Jag kommer sova hela tiden typ. Gah. Eller fota. :))))))

Anyways, syrran kommer hem ikväll!! Så henne får jag typ träffa imorgon!! Så ska jag låna kläder tills på lördag!! Puss. <3

Musictherapy.

Jag hatar folk som är dryga i telefonen. Jag tål honom snart inte längre gumman. Han har flyttat sig in och tagit plats, tagit din fritid, tagit din tid och ditt hjärta. I feel left out, yes, I'm jealous, can you blame me? Han är jättesnäll och så men jag tycker inte han ger mig någon respekt.

Idag har varit niiice. Endast en lektion, innan det massa flumm, själva lektionen bestod av massa mobilspelande. :DD NAJS. <3 Sen kom jag bara hem och segade, var trött och halvsov vid tv'n, sen vid åtta ringde jag Sara, gick ut och gick, ringde Erica, Sofia, Sanna och Marcus. Jag älskar att prata i telefonen! I alla fall med folk som faktiskt har tid för mig...

Det enda positiva just nu, som det känns som, är att jag får mycket bättre kontakt med mina singelkompisar. Synd bara att jag känner mig så utanför bland de upptagna, men de har sitt liv och om de väljer att vara med sin pojkvän 24/7 och höra av sig till mig när han har annat för sig så... Äh just fuck it, ni har erat liv, sure, och ni är kära och gulliga, sure, men sluta göra mig till andrahandsvalet. Jag är hellre ingenting för er än bara någon som ni ska ta för givet. Jag vill inte alltid vara den som ringer, den som vill träffas, den som alltid finns tillgänglig om man inte har bättre för sig. För nu börjar jag faktiskt få saker för mig igen.
DET VÄRSTA är fan ändå att ni inte ens tänkt på det här förrän ni läser det. Omtänksamt. Jag vet inte hur mycket mer jag tål, börja tänka utanför ditt perfekta förhållande, jag finns fortfarande kvar här men vänta dig inte att jag alltid ska finnas kvar om det bara är jag som ger något och inte får tillbaka.

Usch jag ville börja positivt, och jag försökte, men det är så förbannat skönt att äntligen få ur sig skiten. Jag har ingen att prata med om jobbiga saker längre, för jag blir för stressad och glömmer bort hälften, det känns som om de bara ska avbryta mig och snacka själva. Det får de göra, såklart, men jag känner ändå att jag aldrig får ur mig det riktigt. This is why I have a blogg.
- When people think you're dying, they really, really listen to you, instead of just...
- Instead of just waiting for their turn to speak?


Puss på er. <3

Oh, the drama of my life.

Nobody likes you
Everyone left you
They're all out without you
Having fun


Where have all the bastards gone?
The underbelly stacks up ten high
The dummy failed the crash test
Collecting unemployment checks
Like a flunkie along for the ride

Where have all the riots gone
As your city's motto gets pulverized?
What's in love is now in debt
On your birth certificate
So strike the fucking match to light this fuse!

The town bishop is an extortionist
And he don't even know that you exist
Standing still when it's do or die
You better run for your fucking life

It's not over 'till you're underground
It's not over before it's too late
This city's burning
It's not my burden
It's not over before it's too late

There's nothing left to analyze
And don't look back.


Gode gud som jag egentligen aldrig trott på men innerst inne egentligen hoppas på. Kan du sluta störa mig i min lycka? Ge mig bara något att se fram emot annat än min äckliga positivitet som ska rädda mig ifrån allt. Jag vill ha en till anledning att gå upp på morgonen, den här världen vänder sig emot mig nu. Jag vill inte känna att om jag släpper min äckligaäckliga positivitet någon gång så kommer jag brytas ner. Jag vill inte tillslut gå in i väggen för det här.
Varför gör du så att mina kompisar glömmer bort mig? Varför blir allting jag gör till något dåligt tillslut? Varför får alla uppleva kärleken förutom jag? Varför är min oändliga trötthet tillbaka? Varför sprids det rykten, varför får jag aldrig upprättelse, varför blir jag aldrig förstådd? Varför känns det som om ingen vill lyssna? För de har andra saker att tänka på, that's why. Jag kommer alltid bli ställd i en kö med en mängd viktigheter framför mig, och samtidigt som jag känner mig utlämnad så faller allting och där står jag och ler mot allt äckel. En dag kommer jag hitta någon och den människan kommer inte se bra ut efter att ha fått mina förseglade aggressioner på sig.
Jag är bara en människa, jag vill bara ha upprättelse, respekt, kärlek, precis som alla andra.

Puss på er.

Helt galen helg.

Sol, om du läser det här, det kanske är bäst om du inte gör det. Och om du bestämmer det för att ändå göra det, berätta helst inte för Robert. Vet inte om han kommer tycka om det. x)

I fredags var det okej. Vi var några stycken som stack upp i min nya lägenhet, den var helt tom och utan möbler, så jag tog dit två sovsäckar ifrån källaren, mamma märkte såklart ingenting. Awesome. Det var kul, Erica och Carro tog upp lite cider och alkoläsk som vi drack upp allihopa. Några folk kom dit, några jag kände men mest killar som Erica kände. Det var en jävligt lyckad kväll, jag blev lite lullig och rolig och sa säkert en jävla massa roliga saker. :D Men lördagen däremot, herreguuud. Så ja. Vi bestämde oss för att vara i lägenheten igen. Sovsäckarna var kvar och allting, så what the hell. Jag tänkte att jag struntar i att dricka då, så kan jag vara pigg och städa på söndag, alltså idag. FINFINT! Så jag, Erica och Timmy kommer dit först och så kommer några killar som Erica känner, denna gång nya killar. :P De var trevliga, men de ville ha dit lite singeltjejer, vilket jag kan förstå. Jag sa att det var okej, så länge de inte spyr eller röker på. De ringer någon brud som kallas Bamse och rååkar säga "ta med dig vilka du vill" - vilket resulterar i att hon drar med sig hela festen hon är på. Alla står och gapar och skriker och jag får typ panik. Plötsligt är hela lägenheten full med människor som redan är packade och som för ett jävla liv. Jag ville inte ens ha dit hälften av dem, för jag visste vilka det var och jag hade en ganska bra aning om hur de blev när de var packade. De satt och skrek och jag hade pratat med grannarna dagen innan, de hade berättat att störningsjouren (alltså väktarjävlar som ger böter om man är för livliga) kommer aslätt, att de andra grannarna är jättestränga. Jag ba shiiiiit grabben. Shiiiiit. Så jag står ute på balkongen med en gammal klasskompis från lågstadiet, Dennis, och försöker be honom att få tyst på sina kompisar. När jag snackar med honom står det folk i hallen och skriker att de hatar aina (det betyder polis på ghettospråket..) och sen börjar de hojta att de hatar Kicki. Men jag orkade inte inte inte bry mig. Jag var nog upptagen med att kasta ut alla cigg som alla tände inomhus. Dennis försöker få tyst på dem, men ja, det slutar med att han själv står och skriksjunger med dem. Så jag säger bara "Dennis, vad sa jag?", och jag sa det med en liten skämtsam ton.
Då är det någon jävla fitta som häller öl i håret på mig. Och jag lackar ur. Visst om det hade hänt ute någonstans och någon snubblar in i mig och råkar spilla lite skit på mig, men fan heller att han råkar lyfta armen över huvudet på mig och RÅKAR spilla öl mitt på mitt jävla huvud när han ändå bara är en decimeter längre än mig! Då tålde jag inte mer. Jag börjar skälla ut honom och skriker att han ska ut därifrån. Hela festen stannar av, alla blir tysta och bara glor på oss, och jag ser att den där snubben som heter Kim blir bara mer och mer provocerad. Så alla bestämmer sig för att dra, de kastar in en öl i hallen och står och skriker i trappuppgången. Bamse var helt upprörd, hon sa förlåt flera gånger och sa att hon inte skulle dragit dit dem om hon vetat att de skulle vara så. Jag försäkrade henne att det var okej, så länge de gick. Och ja.. Fulla tonåringar. De letar bråk överallt. De dunsar in igen, försöker hoppa på Ericas kompisar, påstår att de sa att de skulle sänka dem, skriker, vrålar, ringer på hos grannen och sparkar på dörren och lyckas låsa upp den när jag stängt den. Den rörigaste är då Kim. När de kastas ut ur porten krossar de en ruta där för att kunna låsa upp den. Jag blir skitskakis och förbannad och rädd, allt på samma gång. Jag skriker att jag ringer snuten, och då säger de "gör det då, din jävla fitta". Så en kompis till mig ringer snuten, då skingras ungarna snabbt.
Efter allt tumult kommer fyra av Ericas kompisar som ser mig bryta ihop och börja gråta efter all drama. Två av dem hör vad som har hänt och kutar efter ungarna. De hittar Kim, ger honom en käftsmäll och tvingar honom säga förlåt. De berättade efteråt att han började böla att han bara var fjorton år. :333 Lillponken då. Jag borde inte vara glad, men en sån människa måste lära sig av sina misstag, såna som kaxar mot så många som är så mycket äldre förtjänar en käftsmäll. När han dessutom var nära att smälla till mig så.. Ja, jag är rätt så glad för att han fick spö. Kvar efter all drama är Erica, Ericas killkompisar, jag och Timmy. Vi väntar två timmar på polisen men de kommer aldrig, så jag blev lite purken och vi bestämde oss för att dra hem. Ericas killkompisar följde mig hem för att se till att jag kom hem säkert, blir så jävla glad över att det fanns så många där som jag nyss träffat men som ändå hjälpte mig så mycket.

Nu efteråt, när allt är städat där uppe och jag är säker och hel, då kan jag bara garva. Säkerligen kommer folk skrika på mig när jag går igenom Centrum, säkert kommer jag bli kallad hora och fitta bakom ryggen på mig, säkert kommer jag bli HATAD, men jag skiter i det. För det fanns många som gjorde helgen härlig och som hjälpte mig, och det får mig att fortsätta vara glad, fortsätta lita på att det finns folk som ger en respekt trots att de inte känner mig.
I guess I am, despite it all, still in love with this world.
Puss på er. <3

Note to self: talk to Timmy.

Stop using me you silly boy.

I wanna hold em' like they do in Texas Plays
Fold em', let em' hit me, raise it, baby stay with me (I love it)
Luck and intuition play the cards with Spades to start
And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh
I'll get him hot, show him what I've got
Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh,
I'll get him hot, show him what I've got

Can't read my,
Can't read my
No he can't read my poker face
(she's got to love nobody)
Can't read my
Can't read my
No he can't read my poker face
(she's got to love nobody)

I wanna roll with him a hard pair we will be
A little gambling is fun when you're with me, I love it
Russian Roulette is not the same without a gun
And baby when it's love if its not rough it isn't fun

I won't tell you that I love you
Kiss or hug you
Cause I'm bluffin' with my muffin
I'm not lying I'm just stunnin' with my love-glue-gunning
Just like a chick in the casino
Take your bank before I pay you out
I promise this, promise this
Check this hand cause I'm marvelous

I'm playing poker now in real life. They might think they've got the best hand and that they'll win it all but they don't know what's hiding beneath my pokerface, and they won't know that I'm gonna win them over and walk away as a winner.
Jag tänker inte låta mig trampas på något mer, bjud mig på middag om du vill, ta hem mig till dig och locka med godis, men tro inte att du får något för det hela tiden. Självrespekt är det viktigaste en tjej kan ha.
This is just a game I play, call me a tease but I don't put out that easily.
Puss på er.

So long live the car crash hearts.




Ni som har mig på bilddagboken vet redan vad som har hänt, för er andra kan jag bara säga att min älskade storebror, min förebild som lärt mig allt jag kan och står för, satt i den där totalkrossade bilen på bilden. Han är rätt så okej, men han bröt ett nyckelben (antagligen där bältet satt) och näsan. Och jag pratade med honom igår när han skulle berätta för mamma, han lät så liten och förvirrad och jag blev så ledsen. Jag är glad för att han mår bra såklart men jag kan ändå inte sluta gråta. Jag åkte hem från skolan tidigt idag för att jag inte orkade stanna kvar och låtsas som ingenting, träffade på Therese innan jag åkte hem. Det skönaste jag vet när jag har problem är att åka hem till någon och ta del av deras normala familjeliv. Men så fort jag kom hem så började tårarna falla igen. Jag orkar inte med det här.

Jag måste städa mitt rum också, för älskade storebror ska komma hem hit och sova här i mitt rum. Jag vet inte vad jag ska göra, jag känner mig elak men jag kommer inte orka se honom så.. Trasig. Jag kommer inte kunna vara hemma. Eller så kommer jag bara gömma mig någonstans. Kanske gå upp till den nya lägenheten och sitta där i en tom lägenhet. Hellre det.. Jag kommer inte orka vara här, alla kommer vara så låga.
Så om någon känner för att träffas och få mig att tänka på annat så snälla, smsa mig. Vi kan se en film eller plugga eller vad som helst. Bara jag kan få glömma bort mina problem hos någon, bara jag kan få muntra upp mig själv. Snälla.

Puss på er.

RSS 2.0