Tröttsamt.

Kommer kanske en timma försent till datakunskapen och Amanda hoppar fram till mig och säger att några sa maaaaassa taskiga saker innan jag kom. Det var ett missförstånd egentligen, jag hade skrivit en sak på mina arbeten som var sjukt likt en annans tjej arbete, vilket jag inte tänkte på. Så jag bara ändrade det, så var det ingen större fara, jag behövde ändå skriva ut det på nytt. Det var bara in the heat of the moment som de kallade mig massa saker. I guess. Men jag är trött på bråk för ingenting. Är för trött för det här. Det här är en dålig dag, dålig start på en fittig jävla dag.

Så, jag antar att inget roligt händer idag. Men imorgon ska jag möta upp Sophie efter hon slutat så ska hon fota mig för ett skolarbete. Jag är taggtaggtagg för hon är nog skolans bästa fotograf och jag har typ älskat hennes bilder i flera år! Superglad är jag. ^^
På torsdag ska jag träffa Linus igen! Alltså inte den Linus som jag träffar typ hela tiden, utan Linus mitt ex som jag inte träffat på ett och ett halvt år typ! Awesome som fan, ska bli kul att se hur mycket han har förändrats och så.
Och i helgen blir det fest, igen. Simon ville att vi skulle ha diablo-lan, vi får se hur det blir med det! Jag vet inte ens om jag har installerat diablo på nytt på nya datorn.. Äh, det löser sig.

Puss på dig! <3

If I could wish for anything at all...

Det är en jobbig dag idag. Måndag, börjar tidigt, slutar sent, bara koncentrationskrävande lektioner, till centrum efter skolan och köpa ny foundation och rosor, sen ska jag till farmors grav (jag får såna skuldkänslor om jag inte är där på en längre tid), lämna av blommorna och sen hem till pappa och vara social. Hem och hämta kamera och kicks-kort också kanske? Stresstresstress...
Om jag fick en önskan och fick önska mig vad som helst i hela jävla vida världen skulle jag inte önska mig evig kärlek eller en enorm förmögenhet eller superskills på något, jag hade bett om att mina sömnproblem skulle upphöra. "Vanliga" människor förstår inte hur mycket det egentligen tär på en att inte kunna sova ordentligt, hur det känns som om man är i en dvala hela tiden och tiden bara försvinner, för att man nästan sover hela tiden. Blir så irriterad på folk som pratar om hur jobbigt det är att sova, att det är så tråkigt, bra sömn är så underskattat, jag har inte sovit ordentligt en hel natt på jag vet inte hur länge nu, tre år? Det sliter verkligen ut en, det gör det. Lov och helger går åt att försöka jaga sömnen som man aldrig fick under vardagen men det går inte heller. Gaah, är så trött på det. Vill bara ha några piller som gör att jag däckar direkt.

Problemet är inte alltid att jag inte kan somna, ibland är det så. Det största problemet är ju att jag alltid vaknar till, kommer aldrig in i den där djupsömnen. Vilket ibland ändå är hyfsat roligt, för när jag ändå sover och kommer in i rem-sömnen drömmer jag helroliga drömmar, och jag kommer ihåg dem nästan perfekt.
Som för ett par nätter sen, då jag drömde att hela skolan jagade efter mig och min cola som jag köpt på statiol som fanns mitt i skolan, där min syster jobbade! Och den som pratade med mig och faktiskt gick runt i skolan med mig var... Well. En kille jag spanat på sen jag började här typ, men aldrig pratat med. Han är bara ögongodis, så drömmer jag om honom! Och han var jättegullig och allt det där, men det var bara skumt att han helt plötsligt kom fram till mig och pratade. Jag tyckte det var awkward, så jag gick iväg. När jag "vaknade" upp ur drömmen var jag helt förvirrad, för det kändes ju ändå så verkligt. :P Sen tyckte jag att jag var dum för att jag vaknade. Drömmen kunde ju faktiskt lett till en het sexdröm. Damnit.
Puss på er! <3

When you have insomnia, you're never really asleep and you're never really awake.
"Hej, rut här! Ville bara hälsa att äggen blev överkokta och att katten bajsade i din sko. Hejdå!"... /Sandra. Hon är ju skum.
Och nu tycker jag att det kan vara slutdeppat för min del. Jag orkar inte orkar inte orkar inte, förstår inte hur det alltid kan bli så fel för mig. Jag tyckte om fel människa (IGEN) och nu kan alla killar fara åt helvete for all I care, snacka om BITTER man blir efter så mycket rejections.
Just fuck off, now, aye?
Erase and rewind.

Frisörer, fester och earth hour.

Igår var riktigt nice. Slutade mycket tidigare än jag trott för Pehr var sjuk. :D Så istället för att sluta runt 15:15 slutade vi typ vid tolv. ^^ Härligt. Så träffade jag Linus lite senare, så fick han gå med mig till frisören. Hon är jäkla trevlig hon, Jasmine. Hon har klippt mig ett par gånger tidigare och några kompisar till mig, men hon mindes såklart inte mig eftersom det var ett och ett halvt år sen jag var där sist. Men vi satt och snackade om aaaallt, vi snackade fotografer, andra yrken, piercingar, tatueringar och så såklart hår och smink. Vad som passar till vad. Hon gillade inte riktigt min klippningsidé, och jag sa "klipp som du vill, så länge det blir kortare och snyggt". Så hon klippte ut min lugg! Jag har ingen lugg längre! Känns fett tomt, alla andra gånger jag klippt kort har jag alltid haft någon sorts lugg. Känns fortfarande fett weird. Men jag fick i alla fall en vanlig page typ, lite längre i fram och så lite uppklippt. Var faktiskt inte helt fullständigt nöjd när jag gick därifrån, men när jag kom hem och plattade det och fluffade upp det, fixade det på mitt egna sätt, då blev det skitnice. Aaaah så nöjd jag är, så snygg jag känner mig! Underbart. ^^ Linus tyckte om det i alla fall, så fort vi mötte någon och de sa "ah, du har klippt dig!" så sa han direkt "JAA, visst är hon söt?!" innan jag ens hann säga något, haha. xD
Så fick Linus träffa min bror och Henke också, han följde med upp en snabbis till Richard när jag skulle hämta och betala lite öl, han tyckte det var helsköna grabbar. Jag håller med. <3 Har inte träffat Henke på läääänge, så jag blev helt jätteglad. Sen mötte vi upp Fiio och Kenny och drog upp till mig, vi satt mest bara och loda och spelade GTA 4 eftersom jag redan hade det på. xD Så fick de träffa min mor också, Linus gjorde ett bra intryck och skulle gå upp och prata med henne och grejer, så mamma blev superglad. :P Hon är precis som jag och uppskattar när nya människor är öppna och pratar.
Så på kvällen drar vi alla hem till Linus och Simon. Deras inneboende Per hade dragit dit några brudar, så vi satt och chilla lite med bira och cider och satt och snackade. Jag vet inte, det hände väl inte så mycket, lärde känna några nya människor. Fiio bästis från Nynäshamn Carro var där, har träffat henne ett par gånger innan också, var kul att träffa henne igen. Vi kom fram till att hennes nya fostermamma har dejtat min farsa! Läskigt som fan. Då var jag såklart tvungen att sms'a honom och berätta det, det var första gången jag pratade med honom på typ tre månader. Så kom vi fram till att vi ska ses på måndag, hälsa på farmors grav och ta en bit och käka. Det blir väl trevligt, hoppas jag iaf! Haha hoppas han bjuder, annars blir jag nästan sur. :P Ska köpa några rosor åt farmor också, det var ett tag sen jag var där.

Anyways. Det hände ändå inte så mycket igår, även fast det var trevligt som fan. :D Och idag har jag bara varit lite med Linus och Alex, var i Centrum precis innan stängningsdags och skulle köpa en foundation, men Kicks var stängt, så jag går till H&M och köper ett linne och läppglans istället. I haz the cash.
Får se vad jag gör ikväll. Det är earth hour, så jag funtar på att stanna hemma tills det är dags och släcka lamporna (trots mammas protester) och titta ut över Tyresö och se hur många som gör det. Jag tycker om våran utsikt över hela Centrum. :3 .... Så, ja, det blev ett ganska dött inlägg idag, haha, men inte många läser i alla fall, så det spelar väl egentligen ingen roll!
Puss på er! <3

Orka bråka, det här är sanningsdan.

Är du klar att gå ner på stan?
Jag är klar att gå ner på stan.
Är du klar att möta sanningsdan?
Som har byggts upp under så lång tid.
Falling down efter hela mitt liv
Vi går ner på stan

En gammal klasskamrat till mig,
Nej, jag vill inte gå på återträff och återträffa dig!
Och sen en gammal tjej som är gift och har barn nu,
Det var aldrig jag det var du,
Nej vi passade aldrig ihop
För du passar inte ihop med nån,

Vi går ner på stan

Ner för backen
Över torget
Finkammen efter alla som gjort dig ont
Jesus sa: vänd andra kinden
Vända kinder är det enda som jag gjort
Vi går ner på stan

Hej du försvann en dag gamla vän
Du fick en kille och ringde aldrig igen
Förutom när han jobbar då kan det va fint
Att ha middag bara tjejer dricka vin
Prata om hur jobbigt det är och så,
När två Hydman Vallien-glas går sönder på sommarstället, åååh!
Vi går ner på stan

Ner för backen
Över torget
åh, jag älskar, älskar den här stan
Rak i ryggen
Drick champagnen
Flanera över cykelvägen på sanningsdan
På sanningsdan



Jag knarkar Säkert!. Jag är trött. Vill egentligen sova men jag blev klarpigg när jag kom hem. Kan vara för att jag är extreeeeemt kissnödig och jag kan inte gå på toa, för den står fan inte ens kopplad till ett avlopp. ^^ Satan.
Puss på er. <3

Stop trying to control everything and just let go.

Yeah, well. Nä. Ska inte ta det direkt nu. Ska berätta om min dag.
Kom på igår att mediaproduktionen redan avklarad och nationella prov gjorde så att jag började 12:10. AWESOME, sova länge! Nä. Klockan kvart över sju väcker ringklockan och så börjar de sätta igång med superborren inne på badrummet. AAEERGH. Jag stoppar i ett par öronproppar som inte gör ett skit egentligen, och tvingar mig själv sova två timmar till. Faaaan när jag väl får sova länge ska jag sova länge! Sådetså!
Anyways. Precis när jag går upp springer mamma ut och lämnar mig ensam med superborren och två killar. Yeah, right. Jag glufsar i mig lite frukost och springer ner till bror min som varit på jobbet i flera timmar när jag kom dit. Najs som fan att få ta en dusch ifred och sen få sminka mig utan att höra en jävla borr, och utan att behöva stressa! Sen är jag i skolan och blir trött direkt när jag kommer dit. Yeah, där försvann min energi, och vilken timing också. Så kom jag på när det var bara några minuter kvar tills halv två. Damnit, jag ska vara hos sjuksyster nu. Yeah, runrunrun.
CSN har börjat utreda mig nu för att jag är sen så mycket och får så hög frånvaro, och eftersom jag klagar så mycket på mina sömnproblem fixar min mentor en tid för mig hos sjuksyster, Karin tror jag hon hette. Jag släpar mig dit och tänker att, fan, "nu kommer hon antingen säga 'du är fucked up', ifrågasätta hur jag lever eller min hemsituation. Helvete." väntar mig det värsta alltså, men hon var faktiskt väldigt trevlig. Lite konstig ibland bara, verkade ha svårt att sätta ord på vad hon tänkte. Enligt henne låg iaf problemet i att jag kan inte släppa kontrollen och sova (därav den fina rubriken, Fight Club. <3). Och så tyckte hon att jag verkade som en övertrött uppskruvad duracell-kanin. Vad man nu ska göra av det. :S
Så jag fick lite "läxor", lite saker jag ska pröva tills typ nästa vecka eller nåt. Kom faktiskt på när jag var hos henne att snart är det bara en vecka kvar till påsklovet. Underbartunderbart!

Och så är jag fortfarande besviken på Sara som inte ens kan höra av sig för att säga förlåt för att hon aldrig hör av sig. Även fast jag faktiskt terrorsms'ar henne lite. Äh. Som sagt, rubriken. Jag tänker inte bry mig nu.
Imorgon ska jag till ungdomsmottagningen. Euuuuwwww aaaaah ser inte fram emot det! Äh, sak samma. Ska snart käka våfflor med mamma, puss på er! <3

Sisters forever?...



Åh, Sara min vän, jag vet inte vad som händer, men jag kan inte få tag på dig längre. Du är så långt bort och jag behöver dig nu, här, där jag är. Det fanns en tid när jag kunde ringa dig med gråten i halsen och du var hos mig på fem röda. Nu när jag ringer säger du "jag kan kanske om ett par dagar, jag vet inte..."
Jag förstår att du har ditt egna liv, men vi brukade aldrig bry oss om det. Vi släppte allt när det handlade om oss. Vi fanns alltid där för varandra, och jag behöver dig mer än någonsin nu. Men du kan inte ens ta dig tiden att ta upp telefonen, ringa och fråga "hur är det?". Du kommer aldrig ens läsa det här.
Du var den jag aldrig kunde fejka något med. Du brukade alltid veta när jag behövde dig.
Nu när du känns så långt bort känner jag mig så halv. Jag är inte mig själv längre, du kompletterade mig bättre än någon annan, men jag vet att du har annat som gör dig hel. Du är den enda jag någonsin behövt.

Allting förändrades efter sportlovet och jag önskar det aldrig hänt.
Puss på dig.

Inte sugen på att blogga.

Men jag känner att jag måste. Det var faktiskt ett par dagar sen nu. Så let's go!

I lördags hade vi första utekröket för året, eller vi välkomnade våren! Vi var ute på Albyängen och eldade och hade skitmysigt, men det var is överallt och jag lyckades bli full som ett svin och ramlade runt. Har fortfarande ont i hela kroppen. xD Linus bar i princip hem mig, han höll i min ärm på jackan medan jag rabblade på om massa skit, sen när jag kom hem pratade syster med mig så att jag kunde hålla mig fokuserad nog att få lite mat i mig. Blev stolt när jag dagen efter insåg att jag tvättat bort allt smink perfekt och dessutom diskat ur stekpannan skitbra och mamma hade inte ens märkt att jag var full. Stoltstoltstolt!
Det var kul, men samtidigt så extremt äckligt fail så det inte var sant. Jag minns ingenting nästan för allt gick så fort, därför dricker jag inte sprit, helst öl. Usch. Nästa helg har jag faktiskt två fester som kanske händer, kanske blir ölfest hos Linus, men vi får se hur det blir med det, de vill inte riskera att störningsjouren kommer dit igen och det har jag full förståelse för. Annars så sa Dennis idag att hans föräldrar ska vara borta i helgen, så det kaaanske blir något där. Något lugnt kanske. Men blir det något hos Dennis blir jag väääldigt vääääldigt glad, sist jag var där på fest var på nyår och då strulade jag med fyra pers. Och jag behöver något sånt nu. Kanske ska sms'a mitt favoritstrul från nyår och be honom komma till Tyresö/Stockholm till helgen. :DD Haha, nja, vi får se. För övrigt tror jag den grabben har tjej nu. Typiskt. Vi får se, som sagt. Allt jag vet nu är att jag ser fram emot en riktig brakfest med massa nytt folk, massa öl och massa bra musik. Som på nyår, det var ju fan helt underbart.
Och jag är medveten om att det blir mycket drickande nu. Men jag vill inte lägga ner, inte nu, I need this.
How do I feel this good sober?

I alla fall. Det är lönedag om tvååå dagar, då ska jag få pengar och då ska jag klippa bort halva mitt hår, jag är så trött på det! Så jag ska vara snygg till helgen. Blir det en riktig fest i helgen ska jag klä upp mig som fan, vara snygg och ha självförtroendet på topp, och fan vad bra jag ska må.
Ring mig i veckan så hittar vi på något. Puss på er! <3

Pics on the chicks on tha internet.

Folk får lägga ut bilder på mig, gärna inte på facebook, men på bdb är det lugnt så länge jag vet vart de är och vilka de är. Har jag däremot ingenting att säga till om eller att jag inte ens kan kolla på dem eller ta dem blir jag ganska förbannad.

Som många kanske vet så bråkar jag med Petra som en gång i tiden var något jag kallade vän. Men nä. Jag tänkte kolla några gamla bilder från i somras, då har hon fixat lösen på sin bdb. Försöker logga in och kolla men då är jag blockad. Hon har fan bilder på mig ute, jag har rätt att få se dem. Så jag skapar ett nytt konto och skriver, hyfsat surt, att hon ska ta bort dem och alla på Sanna också eftersom jag faktiskt frågade henne om jag skulle nämna det och då sa hon ja. Så det gjorde jag. Och svaret jag får är "men dra åt helvete sanna tänker jag ha kvar men du bitch kan dra din fjortis du är så omogen...... vafan har jag gjort dig...."
Allt hon har gjort mot mig orkar jag inte ens gå in på. Men hon sabbade min chans att få ett jobb jag faktiskt ville ha. Det är inte ens det värsta men det är det som antagligen gör mig mest arg och besviken, okej om man är arg, men verkligen kasta bort all så kallad vänskap vi hade med att göra något sånt fittigt. Herregud.
Och sen i alla fall, efter att hon svarat det, fixar hon vännerlås.
Åh jag orkar inte det här. Blir så jävla arg. Man får ingen chans att ens försvara sig eller kolla om hon faktiskt tagit bort bilderna. Aaargh. Blir tokig. Orkar inte vara arg längre, det är bara en jävla skitsak och jag bad om så lite, det var inte ens mycket begärt, hon hade kunnat spara mycket av bådas tid om hon bara svarat "de är borta nu." och lämnat det. Envis som jag är skriver jag såklart till henne på helgon, och jag kommer inte ge upp. För bråkar någon med mig och kallar mig massa jävla skitsaker och säger "vafan har jag gjort dig" när jag har räknat upp varenda fel hon har gjort när jag vet att det är hon, men hon blånekar. Yeah, well, det gör mig ganska sur. Och jag ger inte upp när jag inte får försvara mig.

Jag bara letar mer bråk och jag vet det, orkar egentligen inte men när jag blir arg blir jag sjukt envis. Ska se en film och bli glad igen.
Puss på er. <3

Jag har så gulliga vänner.

Mamma var inte hemma igår, och jag klarar inte längre av att vara ensam hemma. Orkar inte med ensamheten, även om jag klarar mig själv, jag tål inte tystnaden trots att jag har hög musik på, jag tål inte att inte kunna prata med någon, jag tål inte att jag är den enda människan i min närhet. Blir heeeelt tokig. Till och med när mamma gått och lagt sig på kvällen blir jag till slut hyper och vill springa ut och träffa någon. Fanfanfan. Så jag träffade Pontus, gick iväg och mötte Linus, Kenny och Robin vid Stimmet, sen gick vi hem till Linus och drack kaffe. :) Hade huuur mysigt som helst. Efter det åt jag hos Linus också och lyckades somna i soffan. xD Vilket är kanske bra på ett sätt, för jag kommer fortfarande ihåg när jag var ute med Erik för flera år sen och sa att jag var trött, då han sa "bra. Det visar att du är trygg och kan slappna av här". Och det är väl så hos Linus, har varit där så mycket nu så jag börjar nästan känna mig hemma där. :)
Anyways. När jag somnar i soffan så kommer Linus med sitt täcke och bäddar om mig. :'D Värsta sött! <3
Så sen på kvällen satt jag, Pontus, Simon, Linus, Fiio och Kenny i en evighet och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Jag älskar att bara sitta och diskutera allt möjligt med olika människor med ungefär samma tankegång, men inte exakt samma. Diskutera och motargumentera. <3

Anyways. Började sakna mamma som faaaan när vi satt och pratade pengar och att vara bortskämd. Jag är inte van vid att faktiskt ha pengar att röra mig med, jag är inte van alls vid att faktiskt kunna få pengar om jag behöver det. Helt sjukt. Och jag älskar att min mamma är så lugn med allt, och har förlåtit mig för all skit jag har gjort. Så jag ringde henne vid halv ett och sa "kom heeeem, jag vill sova men jag vill inte somna innan jag sagt godnatt till dig!" så kommer hon hem vid tio i ett och sitter på min sängkant och pratar med mig om allt mellan himmel och jord, igen. Älskar min mamma, älskar att ha så bra kontakt med henne.

Ikväll ska jag ut och fota Sanna och Sara vid pingstkyrkan, så jag hoppas inte det regnar eller snöar eller så ikväll, annars kommer jag inte vilja ta ut kameran. :P Wish me good luck.
Puss på er!<3


You're never gonna fit in much, kid.

Vart jag än går får jag lebb/bi-rykte. Till och med en kille som lärde känna mig när jag gick i sjuan-åttan trodde det och hade trott det i flera år tills han vågade fråga om det var så för typ en månad sen!
På ett sätt förstår jag väl ändå alla fördomsfulla Tyresöbor. Jag älskar att gå på pride, har festat på ett flak liksom i själva tåget, det var huuuur kul som helst. <3 Och jag älskar homos, de är de skönaste som finns. Och jag är inte alltid särskilt tjejig av mig. Jag älskar att strula med tjejer trots att jag inte tänder på dem, I just like kissing people, och tjejer är oftast bättre på det. Faktiskt. Men ha ett förhållande med en tjej? Ha sex med en tjej?... Nej... Inte direkt något jag känner mig intresserad av. Jag har aldrig känt någon sorts attraktion till en tjej, eller, kanske inte heller helt sant. Men det har mer varit en attraktion till utseendet, typ "fan vad snygg hon är. JAG VILL OCKSÅ", något sånt.
Ryktena gör mig ändå ingenting. Fast det är väl inte heller kul att höra att tjejer är rädda för en pga det, får man höra det på andra vägar än direkt ifrån någon som tror det så tänker man ju alla möjliga sjuka grejer. Först när jag hörde att jag fått bi-rykte igen tänkte jag typ "tänk om någon kille blir intresserad av mig och sen bara skiter i mig för att han tror jag är lebb? NOES!" (yeah, jag tänker faktiskt sånt ibland. Usch).
Men äh. Kan inte folk komma till mig och ta lite tid bara för att lära känna mig och se om det är sant så synd för dem. Låt dem ha sina rykten. Dessutom kan jag ju hålla med om att lite skvaller förgyller vardagen. ^^

Haha bokade i alla fall nyss om min tandläkartid om typ en månad eller så... För vi har nationella prov då, yay. Så jag ringde dit, och de frågar om jag har lust att komma direkt nu på torsdag, HALV SJU PÅ MORGONEN. Direkt när hon sa det tänkte jag väl "ja, torsdag är nära och bra!" sen när hon nämnde tiden utbrast jag "JÄVLAR", och fick en fin bild i huvudet på hur jag hade sett ut när jag stapplar in hos tandläkaren halv sju. Nooowai. Sen när jag svurit så högt tänkte jag direkt att morsan skulle mööördat mig om hon hört det, hahahaha, jag har blivit uppfostrad med att INTE svära, iaf inte så högt och sååå mycket... Så jag var duktig flicka och sa ursäkta. Hon bara garvade. xD

Anyways, randominlägg som egentligen inte handlar om något speciellt! Men jag börjar tro att jag börjar bli bloggbesatt. Jaja. I like random. BTW så har solen lyst två dagar i rad nu! ME SO HAPPY!
Puss på er! <3


Well, fuck you!

You know what? Jag tänker inte deppa ner mig för skitsaker, jag vet att jag är starkare än så.
Så fuck this, fuck emo, fuck you!

Imorgon ska jag vara på gårn hela kvällen för det är nordisk kväll! På onsdag ska jag träffa Mr Fotograf och fota något grejs. Vet inte. Men på torsdag är jag ensam hemma, ska nog hem till Linus, på fredag ska jag ÄNTLIGEN göra något av mina planer på att fota och fota Sanna och Sara vid Pingstkyrkan, sen i helgen... Fest, vafan annars? Jag skiter i om jag får alkisrykte, JAG SKA BLI PACKAD I HELGEN!

Fan vad awesome.
Puss på er. <3


Sometimes...

You can't fight a fight that ain't yours.

Nej, nu börjar jag tröttna. Jag är trött på att jag inte sovit en hel natt på hur länge som helst, jag vaknar alltid av något. Inatt lyckades jag vakna flera gånger av att jag hostade, sen en gång av att jag låg och grät, för då hade jag drömt att min katt blivit överkörd, sen ännu en gång av att jag sträckt en muskel i benet i sömnen. Det var fan inte mysigt att vakna till!
Så, yes, jag är sjuk igen. Alldeles trött i hela kroppen och huvudet, kan inte tänka och så hostar jag mig till illamående. Jag är så satans trött på att ha sömnproblem och dåligt immunförsvar. Allt det kom ju upp sen jag hade körtelfeber, men det var för fucking tre-fyra år sen! När tar det slut?

Nu har jag i alla fall pratat med mamma och vi ska boka tid hos läkaren. Igen. För jag känner att något är fel på mig, det är inte något jag gör fel, något är fel! Så jag tror jag behöver hjälp. Igen.
Fan vad jag hatar det här. Men lika bra att ta hjälp av läkare medan det är gratis!

Vad jag stör mig på med Tyresö också är att man är aldrig säker. Whatever you say, whatever you do, whatever you wear, people will hate you for it even though it never really hurt anyone. But it will hurt you.
Idag fick jag trevliga hot om att jag skulle bli nerslagen! Tomma hot? Antar det.
Puss på er. <3


I love mah mama.

Cissi: Men Michael vill inte alls bli kallad Michael John...
Jag: Jag ska börja kalla honom Johnny-boy!
Cissi: Undrar om han kan koppla det? Han är ju lite...
Jag: Joo han är ju lite dum.
Cissi: Han har inte alla indianerna i kanoten, så att säga.
Jag: Eller alla skottarna under kilten!
Cissi: Hah! Precis.
Mamma: Tror ni inte det?
Cissi: Joo då...
Mamma: Åtminstone alla skottarna under kilten!

Och sen gick jag iväg. Det är bara mamma som kan börja spekulera om "vad som finns under kilten". xD Min mamma är så söt, men ändå så seg. Som när jag nyss frågade om hon hade pengar så att jag kunde gå och köpa cola..
Jag: Har du pengar då?
Mamma: Mjo... Men inte mycket.
Jag: Hur mycket då?
Mamma: Inte mycket.
Jag: Men HUR mycket??
Mamma: Vi kanske ska ta kortet istället....

Tankspridd och så söt så söt. ^^
Puss på er. <3

Vad ska du bli?

Har funderat på det enda sen igår då jag satt och fixade Sanjas naglar, och vi pratade om olika intressen man har och vad man kan göra av det.
Så jag har funderat på alla dessa saker jag velat bli, allt som påverkade min gymnasieval. Som.. Tja, jag älskar att hålla på med naglar. Men samtidigt vill jag inte göra manikyrer och så på folk, för då hör pedikyr till. Hålla på med fötter? NEJ TACK. Och sen älskar jag hår. Åh. Gorgeous, wonderful hair. Men tänk er mig med en sax, jag som är så jävla skakig på händerna. Nej. Sen är jag intresserad av bilar och motorer, men eftersom jag trots det är så tjejig så vill jag inte spendera mitt liv med att mecka bilar och få olja under naglarna, bryta naglar hela tiden, bli smutsig och visst, jag älskar lukten av bensin och olja, men det är inget direkt jag skulle vilja lukta hela tiden. Det är mer något jag vill syssla med när jag själv har bil och vill fixa den själv. Sen har jag fått höra i flera år att jag är en grym lyssnare och bra på att ge råd, så alla i min förra skola rådde mig att bli kurator eller psykolog, till och med min egna psykolog sa det. Men så tänkte jag att jag kommer säkert ligga och älta de riktiga problembarnen under nätterna, så jag kan inte ta på mig någon annans problem, jag har ingen stänga av-knapp när det gäller sånt. Jag tar på mig problem och ältar det, funderar på det och kan inte gränserna när det gäller sånt. Så nej, för min egna skull lät jag det var.
Så var det fotografi. Jag har aldrig riktigt kunnat fota med den ekonomin vi hade under min uppväxt, men om jag fick någon sorts kamera i handen kunde jag aldrig sluta fota, så var det till och med i femman när jag fick min första kameramobil, jag fotade hela tiden, till och med innan det så fotade jag med en tråkig kamera som jag inte minns vad det heter, men ni vet, när ni behöver framkalla korten. Gah, hjärnsläpp. Men det var skitkul! Har alltid älskat det. Naglar och hår har jag börjat intressera mig för nu på senaste tiden. Men fotografi har jag alltid älskat.

Jag har chansen att nu på söndag träffa en fotograf. Men. Jag vågar inte gå själv. Han är typ 31 och jag fick kontakt med honom från helgon. Lust att komma med? ^^
Puss på er. <3


Vad jag blir arg

när folk har djur som de inte kan ta hand om.
Läste nyss i Tyresö-tidningen om en katt som blev ihjälbiten av en japansk kamphund som tydligen slitit sig loss från ägaren och slitit sönder katten. Ägaren ursäktar sig med att hon inte visste att han jagade en katt, och att hunden ändå är ett rovdjur precis som katter. Sen säger hon också "hade jag haft henne lös hade hon dödat fler katter än så kan jag säga". En annan som bor i området säger "det är konstigt att man måste skaffa körkort för att få köra bil, men hundar får alla skaffa" och jag kan inget annat än att hålla med.
Visst, hundar är rovdjur, men de har inte samma instinkt att döda ändå. De vet att de får mat hemma, de vet att det finns leksaker hemma. Man kan uppfostra hundar till att inte jaga hundar, inte slita sig, man ska lära hunden att inte slita sig på det sättet. Förresten ska man inte ens ha en hund som man inte kan hålla fast! Man ska inte ha en stor och stark hund om man inte klarar att hålla fast den eller uppfostra den på så sätt så att den inte sliter sig ändå. Blir så jävla satans arg när jag läser om hundar som blir tokiga, för hundar är snälla och lojala djur, så länge man är snäll men ändå sträng under dess uppväxt. Och det finns en anledning till att det finns en koppellag, för vissa är hundrädda, vi kan inte ha djur som kutar runt och gör vad de vill.
Stor skillnad är det om en människa blir biten. Jag och min familj brukade passa två underbara schäfrar när jag bodde hos pappa, kvinnan som ägde dem var väl en av de starkaste människan jag någonsin träffat, inte fysiskt, utan psykiskt. Hon hade uppfostrat dem så jävla fint så även om jag klängde sönder hundarna var de ändå så fina och snälla. Däremot får hundarna en knäpp en dag när de båda leker och tävlar om vem som ska vara överlägsen liksom, "alfahannen". Sånt gör hundar, det har jag sett många gånger. Den hunden var gammal och började bli seg, under bråket blir det för seriöst (så som det kan bli för människor också) och hundarna börjar hugga varandra. Ägarinnan ska gå emellan och hunden som började bråka råkar, ja, råkar, hugga henne i armen. Efteråt insåg hon vad hon hade gjort och skämdes enormt mycket, men var ändå tvungen att avlivas.
Vad gör en katts liv så mycket mindre värt? Jag låter som värsta kattälskaren och "ALL LIFE IS VALUABLE!" men jag bara kan tänka mig hur det känns för ägarna till katten som blev ihjälbiten. Jag hade blivit helt förstörd om en av mina katter skulle dö helt söndersliten i min famn. Alla djur blir ändå en familjemedlem efter ett tag, varför kan inte vissa människor ta hand om sina hundar? Tycker egentligen man borde få gå en kurs för att få skaffa hund, man behöver lära sig hur man disciplinerar en hund. Hundar lyssnar inte när man säger "nej, inte skälla" med en bebisröst. De behöver få utskällningar ibland. Det är nästan samma sak med barn. Svårt att förstå? Inte direkt.

Så nu har jag surat nog för idag. Ska sova. Godnatt. Puss på er. <3

Now, I pay for my mistakes and get.. A thank you?

Well, kommer snart  till rubriken. Först ska jag skriva om min dag som har plågat mitt öga utav bara helvete. Jag är sen till Friendsdagen och trycker in linserna snabbt, sminkar mig och springer till skolan och missar ändå bussen pga fittsnön. Så jag står och kedjeröker surt i väntan på nästa buss och fryser. Igår var det nästan vår och så bara pang bom snöar det en hel dag, så nu är det två decimeter snö ute kanske. Kul. Jag kommer ändå inte såå sent till Friendsdagen och missar faktiskt ingenting. Vi sitter och diskuterar massa i smågrupper och hade trevligt, lärde kände nya människor. Men hela dagen kunde jag inte sluta tänka på att linsen i högra ögat gör så otroligt jävla ont. Så när dagen är slut har jag insett att den ligger felvänd, alltså med vassa kanter utåt, så den sitter och skaver mot ögonlocken. Inte bra. Jag kutar hem och vänder på linsen så slutar det svida direkt. Fett sköööönt, så jag behöll linserna i ögonen. Går ut senare på kvällen med Robin, Pontus, Alex och Fanny och har kul tills vi går ut och grabbarna blir snötokiga och kastar snö överallt och har sig. Hur orkar de?! Jag blir skitirriterad redan då för jag HATAR snö. Avskyr att bli kall och blöt som jag alltid blir av snö, blir bara sursursur. Och så när vi står ute och väntar på Fio och Carro så tycker Alex att det är roligt att sparka upp snö i ansiktet på mig, jag får en stor äcklig fittklump med snö rakt på ögat som svidit hela dagen. Heeelvete, jag får något skit bakom linsen och båda ögonen börjar rinna som fan och jag får pinkeye på högra ögat. Skitkul. Dagen förstörd för att det gjorde så helvetiskt ont. Jag kutar hem till brorsan och skriker och gormar över hur otroligt jävla ont det gör, tar ut linserna och fortsätter sura. Sen pulsar jag hem i snön. Kul dag. Jag kan säga att nu har det gått mer än fyra timmar sen jag fick snön i ögat och det svider fortfarande. Nu måste jag vänta med att ha linser på mig, igen. Kul!

För ett par dagar sen skrev jag till en kille jag var ganska elak mot för snart ett halvår sen. Jag insåg inte förrän nu vilken jävla fitta jag var mot honom, insåg aldrig hur mycket han tyckte om mig, antar jag. Har dessutom skitsvårt för att erkänna mina fel och säga förlåt. Men jag skriver iaf ett litet PM och skickar iväg. Tillbaka får jag att han typ "skärpt" sig eller hur man nu ska säga för att inte avslöja allt för mycket privat, allt tack vare alla hårda ord jag sa. Så även fast det sved så typ.... Hjälpte det honom? Så säger han TACK! Första gången någon sagt tack till mig för ett riktigt seriöst bråk. Det kändes bra att han på något sätt tog så "lätt" på ursäkten och inte började vifta den i mitt ansikte, för som sagt, jag hatar att säga förlåt ibland, för nu känns det som om jag har en sak ur mitt samvete liksom. One step closer to being a better person! And a thank you just pushes me to work harder on it. ^^

Puss på er. <3

Kicki, full och glad.



Bild från i lördags, hahaha. Glad som fan var jag, kutade runt och dansade och sköt iväg kloten rakt i rännan. Helvete. xD
Lite smart var jag iaf i lördags och hade på mig glasögon och inte linser. Tror inte att full Kicki + linser är en bra kombination!

Idag var jag fett seg i skolan, kom dit nyvaken och sur och satt och nästan somnade om på första lektionen. Gick fan hem tre timmar tidigare än vi skulle slutat för att jag var så jävla trött och sliten, mådde illa för att jag inte ätit något på hela dagen eller sovit på natten och blev svimfärdig varenda gång jag reste på mig för att gå någonstans typ. Så jag åkte hem och sjukanmälde mig resten av dagen. Sliten var jag. Så vilade jag massa när jag kom hem, sen ville jag inte vara själv längre när Pontuz lägligt nog ringde och störde i ensamheten! Så jag drar hem honom till mitt fina och städade hem, not, och så kollar vi på film och nästan ligger och somnar i min säng. Vi såg Kung Fu Panda, och jag satt och skrattade hela tiden, älskar den filmen! Så låg vi och sov tills morsan kom hem, då följde jag honom hem för att han är ju så MÖRKRÄDD! Nja för att ta en cigg. Men det var den första versionen jag drog för mamma!
På kvällen sen drog jag till Nybodagårn igen, men det var ganska segt där utan Sandra och Sebbe. Träffade Alex igen, kändes som en evighet sen sist! Don't worry Alex, ska inte dissa dig på nåt lov igen. ^^
Sen kommer en volvo och den där underbara chevroleten som jag typ drömt om, så jag stod där och dreglade ett tag. Berättade för killen som ägde bilen att jag har sett den hur många gånger som helst och att jag är helt förälskad i den. Han kollade på mig som om jag var helt tokig. I guess I am.

Puss på er! <3

Uschiamej.

Visst, jag var inte så full när jag somnade. Men jag vaknade ändå av att jag hade värsta vätskebristen typ femtio gånger och så är min bror dum i huvudet och ringer hem till oss halv tio på morgonen, jag höll på att kliva upp och svara och skrika "är du dum i huvudet eller som ringer någon på en söndag halv tio?! Vad har du att säga som är så jävla viktigt?!" för de höll på att ringa typ femtio signaler, jag dog. Sen orkade jag inte ligga kvar och försöka få lite sömn iaf vid klockan tolv. Så då går jag upp och ja, det sura går väl över. Sen kommer det tillbaka när jag går ut och så är det snöregn ute, kuuuuuul. Det betyder att det kommer bli kallt och snöa inatt igen, helvete också. Så är jag desperat för att få mina pengar tillbaka som jag lånade ut igår och jag har inga cigaretter kvar snart heller, sömnbrist och ovanpå allt det har jag pms. Mamma har tjatat på mig hela dagen att jag ska städa, så jag började lite smått men sen orkade jag inte mer. xD Jag är negativ mot i stort sett allt just nu! Så jag ska bara dra mig undan nu och sitta och nöta GTA 4 istället för att sura ner mig allt för mycket.
Förresten, igår var grymt roligt. Jag gick runt och skrek att jag hatade killar ganska mycket! Sen dansade jag massa med Pontus på bowlingen för det var discooobowliiiing! Så fotade Fiio mig massa när jag flummade runt på bowlingen, det är nog inga vackra bilder. Sen satte jag mig vid datorn och var dryg, så när jag kommer in i köket igen hos Linus så sitter de och sjunger nationalsången, då sätter jag direkt höger hand på hjärtat och skriksjunger med. Woho! Strax efter det kommer störningsjouren för att be oss vara tysta, då får jag panik och tror att det är snuten, tuuurligt nog var det inte det. :P Men men. Det var väl vad som hände igår, i korta drag. Puss på Sanna för att jag saknat henne, puss på Fiio för att hon var så söt igår, puss på Pontus för att han blev fullast och inte jag! Och puss på Linus för att jag vet att jag kan lita på honom med allt. ^^
Puss på er. <3

Nu är det söndag igen...

Och det är första gången jag bloggar på fyllan men jag vet att jag inte kommer ångra mig imorgon ändå.

Idag har jag inte spytt, gråtit eller nåt annat pinsamt jag ibland gör på fyllan. Prövade ölspelet för första gången och fick en gratisfylla till, och det är därför jag älskar att vara tjej. ^^ Man får så mycket gratis! Halleluja. Jag hade så jävla kul. <3 Älskar att vara med folk jag verkligen kan lita på. Bowlingen gick bra i början, men jag smugglade med mig sprit i en colaflaska, så det gick jättedåligt sen. xD Ingen strike direkt... Jag har verkligen passat mig ikväll så att jag inte gjort något dumt på fyllan och jag är glad för det, enda jag gjorde som kanske var liiiite dumt var att ringa syrran, men hon lät fullare än mig så jag klarar mig. ^^ Jag har värsta munchies och känner för att käka något men då kanske morsan vaknar, så jag vet inte riktigt om jag borde micra något nu.

Men! Jag har saknat det här ändå. ^^ Fick skåla igen med Sanna min babe, sist jag festade och skålade med henne var på höstlovet, vilket var på slutet på oktober! Så vi hade så jävla kul. <3 Jag var inte heller fullast på festen som jag brukar vara, det var Pontus som typ knappt sa något för att han var för full. :P Gubben då. <3

Jag mår bra ändåååå, även fast jag ångrar mig att jag inte sov hos någon, jag känner fan inte för att sova själv nu, jag vill inte vara ensam när jag vaknar igen. Nästa helg ska jag sova hos någon, bara sova då. Vill inte sova själv igen, det är så tråkigt. Nu känner jag att det blir väldigt tråkigt att blogga! Ska se en film och nyktra till innan jag somnar, somna full och vakna bakis, nejtack.
Puss på er. <3

Saturdaaaay - festmetoden!

Jag ska bli smart och rolig ikväll
Jag ska bli glad och pratig ikväll
Jag ska bli vass och trevlig ikväll
Jag ska bli skön och galen ikväll

Jag ska bli soft och mysig ikväll
Jag ska bli fin och härlig ikväll
Jag ska bli lös och dansig ikväll
Jag ska bli grym och glammig ikväll

Jag ska bli hård och farlig ikväll
Jag ska bli mjuk och öppen ikväll
Jag ska bli smal och mystisk ikväll
Jag ska bli fräsch och funkig ikväll

Jag ska bli skarp och hyllad ikväll
Jag ska bli snygg och spanad ikväll
Jag ska bli kysst och hånglad ikväll
Jag ska bli tuff och älskad ikväll


Wiiiiee om en två timmar nånting planerar jag att vara packad och glad! Som det ska vara på en lördagskväll, glömma allting och bara fokusera på det man har precis framför sig. Eller förresten, vem behöver fokusera sig? Inte jag!
Å andra sidan är jag lite nervös också, man vet aldrig vad mitt fulla jag kan komma på. Ibland gillar jag inte henne jag blir, hon är lite för mycket ibland. Men idag får hon inte göra bort sig allt för mycket, så helt lössläppt ska jag inte bli ikväääääll.. Men jag längtar ändå! Har inte festat med Sanna på många månader och bowlat var det en evighet sen jag gjorde och kröka var typ en månad sen! Grrgrr glad jag är. <3

I'm good to go
And I'm going nowhere fast
It could be worse
It could be taking you there with me
I'm good to go
But it looks like I'm still on my own

Weeeeird!

Jag vet nu vad filmprojektet går ut på! Vi ska bara sitta och kolla in i kameran i en timma. Vi ska inte sitta och knappa med mobiler eller något annat, vi ska bara sitta och stirra. Tanken är att man ska till slut slappna av och sluta tänka på att man sitter framför en kamera och sjunka in i sina egna tankar. För det är då ens riktiga jag kommer fram tror Clas. I guess! Jag kommer typ sitta och glo rakt ut i luften, eller så kommer jag sitta och pilla med mina naglar och sitta och sucka. :P Lite tråkigt för jag väntade mig att jag skulle åtminstone prata, men anyways. Får ju pengar för det så det är väl värt det. ^^

Puss på er.<3

Egoist - javisst!

Varför kommenterar folk att jag är ego? Först var det när jag skrev om att man ska älska sig själv och vara sin egna bästa vän, och nu när jag ändrat design och citerade Fall Out Boy och skrev "I'm in love with my own sins". För det första, hur är det egoistiskt att ta hand om sig själv och unna sig själv bra saker som gör att man får bra? Vill man att livet ska vara grått och trist, sure, you do that! Mitt liv ska vara fullt av färger och det ser jag till själv, kanske är egoistisk på det sättet att jag prioriterar mitt eget välmående framför andras. Men det är klart jag gör, det är mitt liv jag lever, inte deras. Dessutom är man inte mycket till hjälp om man själv mår dåligt. Det är bra att vara egoistisk ibland. <3
För det andra då, hur är det egoistiskt att älska sina egna synder? Maybe you just love being bad? :33 Dessutom är det bara ett citat.

Anyways. Timmy hörde av sig idag. Sms'en vi skickade gick till såhär:
Timmy: "Du kan vi börja om på en ny kula? Jag tycker om dig och jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag förlora dig bara för att jag är en idiot!"
Jag: "Det går inte, jag har tappat all tillit för dig, jag kan inte lita på dig längre. Och dessutom har jag känslor för någon nu." well. I kinda just wanted to hurt him.
T: "Jag menade inget sånt tänkte mer på att vi bara kan umgås eller nåt."
J: "Det går inte heller, jag kan inte respektera någon som inte respekterar mig. Jag vill inte ha nånting med dig att göra."
T: "Okej förlåt för allt jag gjort. Du förtjänade bättre. Lämna mitt band till Erica så behöver du aldrig höra nåt från mig igen."
So the little boy finally realised he is an asshole. But what he forgot is that I'm an asshole to the people that won't treat me nice! Nej lilla gubben, du får aldrig tillbaka ditt band, om jag så måste bränna upp det tillsammans med dina kläder så att du aldrig får tillbaka det! Jag finns med på det så jag kan ändå kräva att du ska ta bort det, woho! Nä. Men hur korkad får man vara som tror att jag kan vara vän med honom efter att han var så jävla dum. Jag hatar killar ibland, finns så många jävla dumma svin.

Men anyways. Tillbaka till egoismen så yeah, jag är nog lite egoistisk ändå. För jag kom på mig själv idag med att fundera på vad som saknades, för nånting saknas! Kanske är det bara lite sol i mitt liv som behövs. Men sen tänkte jag "spelar ingen roll. Jag fyller ut det med mitt ego. And good friends and booze!" inga problem är olösta när man älskar sig själv, så är det bara.
Codependancy is not cute, it's not classy, and it's just not for me.
Puss på er! <3


Hon måste ha seriösa problem.

Det måste vara något fel på våran svenskalärare. Det måste vara något väldigt stort fel mellan klassen och henne för vi tycker inte om henne alls, men hon verkligen hatar oss. Man märker det på henne. Numera när vi kommer in i klassrummet ser man hur hennes ögon liksom svartnar litegrann och mungiporna går ner direkt. God she hates us. Så idag när vi gick in, bara typ fyra-fem från klassen som släntrar in först. Så säger hon direkt "kan glädja er med att ni kostade mig 200 kronor i måndags."
Det som hände i måndags är att hon sa att hon var tvungen att gå väldigt tidigt och lämna oss för att hon hade läkartid. Så berättar hon kort om uppgiften och delar ut papper, vi sitter och pratar lite sinsemellan varandra som vi brukar. Hon hade kunnat gå när fan hon ville men hon stod kvar bara för att säga till vissa att vara tysta och göra det vi ska, ställde vi en kort fråga tog hon verkligen sin tid för att svara på den. Sen springer hon iväg och vi gör det vi ska och sen går vi. Ville hon komma iväg snabbare borde hon bara delat ut uppgiften sen sagt "gör det här sen kan ni gå". Det hade blivit gjort på fem minuter och hon hade kunnat lämna oss utan problem.
Men tydligen så missar hon bussen och var tvungen att ta bilen, åka till stan, betala tull och betala parkering för att komma i tid till läkaren. Så idag när vi kommer in skyller hon det på oss. Jag och Amanda börjar bitcha tillbaka direkt, jag blev särskilt sur, för ingen har rätt att skylla på mig när saker går fel, när det ändå var deras ansvar. Jag blev galen. Jag börjar direkt säga "nej du kan inte skylla det på oss, du kunde bara gett oss uppgiften och gått när du ville, vi band inte fast dig vid tavlan direkt. Det var ditt ansvar att komma i tid". Medan vi har våran lilla diskussion kommer resten av klassen in och undrar vad problemet är, så säger hon "nej jag tänkte bara glädja er genom att säga att jag fick betala 200 kronor i måndags för att jag missade bussen, men jag tänkte det eftersom skadeglädje är den enda sanna glädjen, jag skyller det absolut inte på er...."
Sluta ljug kärringjävel. Åh! Jag går snart till rektorn för att få henne kickad. Jag är beredd på att låtsas att hon slagit mig alltså.

Nu måste jag fortsätta skriva, I guess. Jag skrev en bra uppsats och fick G+ för den. Förtjänade minst VG+. Tänker hon bedöma mitt arbete efter hennes personliga åsikter om mig, då blir jag galen. Då ska hon bort från skolan, det kan jag lova. Så. Behövde bara skriva av mig! :P
Puss på er! <3


Cash för att bli filmad.

Min mediaproduktionslärare, Clas, kutade nyss in i klassrummet och säger att han måste låna mig och Amanda i ett par timmar på fredag för att filma oss i studion och frågade om det var okej. Jag tänkte typ "sure, jag kan ställa upp", så babblar han direkt upp att vi får betalt för det. 100 spänn var för att bli filmade i en timma i studion. Jag blir sjukt nyfiken på vad det är för projekt han petar på! Tur att man inte är så kameraskygg då.

Nya designen är rosa, svart och vit. Och tillfällig. Och detsamma gäller profilbilden som blev sjukt cp. :S För jag har fortfarande helt andra planer för min blogg, men jag hade inget att göra på datakunskapen för att den jag jobbar med var seg och tråkig och gjorde annat och han hade allt sparat på hans konto, så jag sket i det. Är trött på att få jobba med människor jag inte går bra ihop med. Hade kunnat göra det själv och gjort det bra också, men det finns inget man kan göra när läraren bestämt sig. Jobbigt värre. Förresten så finns det nu några få blogglänkar längst ner på min meny, vill ni bli länkade är det bara att säga till!
Puss på er! <3


Damnit!

Jag kan inte sova längre. Det är omöjligt. Och när jag väl gör det så drömmer jag bara massa skumma drömmar. I lördags natt hade jag typ en håruppenbarelse iofs. Drömde att jag klippte håret lika kort som det var för exakt ett år sen och färgade det härligt brunt och alla sa hela tiden hur sjukt snyggt det var, och jag höll med. Så det är väl så mitt hår blir när det väl blir vår, till vintern behåller jag mitt långa hår som halsduk! Fast jag är väldigt väldigt trött på det.
Inatt drömde jag att jag och nån till... Vet inte ens vem det var? Vi var iaf ute och gick lite överallt i Tyresö. Plötsligt dundrar två bilar förbi och det är tyyyyp hemliga agenter i ena bilen och i den andra bilen sitter Sandra och Sebbe! Och så öppnas massa andra dimensioner som de hoppar imellan och ibland jagar agenterna Sandra och Sebbe och ibland är det tvärtom och det slutar med att jag och mysteryguy tjuvkopplar en bil och börjar åka efter för att försöka hjälpa Sandra och Sebbe, det slutar med att de kraschar in i "agenternas" bil och totalkvaddar båda bilarna, så kutar de över till våran bil och vi racear iväg! Jag tror nästan mysteryguy var Alex, men han kunde inte köra alls. Han blev alldeles för orolig och dundrar in i skogen vid Barnsjön och håller på att köra på ett gammalt par, sen håller han på att döda oss genom att krocka med ett träd. Sandra sitter och skriker på honom hur han ska köra, tillslut hoppar hon själv fram och kör skitfint. Det sista jag kommer ihåg innan jag vaknar är att vi hör sirener i skogen runt omkring oss medan vi kör iväg på en äng typ. Yeah. Right. Like that's ever gonna happen!

Nu ska jag skriva om mars. I guess. Puss på er.<3

The world will come around.

Honey is for bees silly bear
Besides there's jellybeans everywhere
It's not what it seems in the land of dreams
Don't worry your head just go to sleep


It doesn't matter how you feel
Life is just a Ferris wheel
It's always up and down, don't make a sound

When you wake up the world will come around
When you wake up the world will come around


It's just the sweet weather
and the peacock feathers
in the morning it will all be better
It's not what it seems in the land of dreams
Don't worry your head just go to sleep

When you wake up the world will come around
When you wake up the world will come around

Honey is for bees silly bear
Besides there's jellybeans everywhere
It's not what it seems in the land of dreams
Don't worry your head just go to sleep

Varför envisas Fall Out Boy med att gömma en så fin låt så mycket?
Men som låten säger så går allt upp och ner hela tiden, det bästa man kan göra är att sova bort det. Jag ska sova nu. Puss på er. <3

Jag älskar Teknikmagasinet.

Gick nyss till centrum och skulle köpa en ny handsfree, eftersom det inte går att prata i min mobil utan handsfree, stört nog. Så gick jag först till Expert som var närmst. Hoooly shit, där kostar en vanlig jävla handsfree 500-700, beroende på vilken "modell" man vill ha. Sjukt dyrt! Så jag får hjärtslag och bestämmer mig för att kolla på Teknikmagasinet istället. Kommer in och får hjälp direkt typ, jag förklarar kort vad det är jag letar efter och han slänger direkt upp en handsfree som skulle kosta 370. HAH. Och de hade en precis likadan på Expert som skulle kosta typ 500. Jag älskar Teknikmagasinet! It's cheap and good!
Däremot sjunker Sony Ericsson mer och mer i mina ögon. I ett år har jag haft min cpmobil, den gick ju sönder efter bara några månader, bara idag har den lagt av två gånger. Jag blir helt tokig. Och deras värdelösa handsfrees! Jag har haft Sony Ericsson i flera år men nu går det bara fel med dem. De får snyggare och snyggare mobiler och alla jag känner har grymt fina mobiler från Sony Ericsson, men de går sönder direkt. Det är alltid något som blir fel. Nästa gång jag köper mobil ska jag köpa Nokia, för visst, de är inte lika snygga, men damn vilken kvalité de har. Min bror har haft sin Nokia i kanske två år om inte mer, och den fungerar fortfarande lika bra. SE lägger mer pengar på design än själva tekniken, och så utformar de varenda mobil så för att koppla in skiten i datorn ska man ha SEs USB-kabel, ska man lyssna på musik ska man ha SEs handsfree... It annoys me! Om man har en Nokiamobil kan man koppla in vilka jävla vanliga hörlurar som helst, eftersom de har vanligt hål för sånt.
Så jag suktar efter Nokiamobiler nu. Och när jag var inne på Teknikmagasinet såg jag Skullcandys som jag fortfarande suktar efter. Grrgrr jag hade råd men fan, tack vare Sony Ericsson är jag återigen pank. Grr.

För övrigt så ska jag nu till tvättstugan och hänga upp kläder, sen ut och träffa Alex, SEN ut och träffa Sanna, sen hem och käka, sen ska jag träffa Jennifer ikväll. It feels good that people wanna see me again. Fast jag kunde knappt sova inatt för att det kändes så ovant att sova ensam igen. Möö. Ja. Well nu måste jag rusa. Puss på er! <3

RSS 2.0