Vårstädning ledde till vårshoppning.

Igår införskaffades tre jättefina toppar, ett par solbrillor, fyra små ringar och snyggt rosa nagellack. Det mesta var ifrån H&M Divided och gick i rosa. Mhm, färgerna är påväg med våren. Underbart.
Bilder på grejerna kommer kanske sen.

Imorse hann jag pussa på Bobo innan skolan, gick och väckte honom när jag lämnade Simons nycklar imorse. Jag ville bara krypa ner och mysa med honom men jag var tvungen att släpa mig till skolan. Kan inte skolan sluta nu?
Puss på er! <3

Vårstädningen fortsatte...

I fredags fick jag ju en superkick och städade hemma. I lördags fick jag också en kick hemma hos Simon. När Sofia varit där ett tag och hållit mig sällskap började jag diska och ha mig, och de där grabbarna vet ju ingenting om att diska, pallade bara diska hälften av all disk och sen var vattnet typ kallt. Yeah, så mycket disk har de. När jag sen följt Sofia till bussen drog jag fram dammsugaren och dammsög nästan hela deras lägenhet, galet! Jag vet inte varför jag fått såna kickar nu, men de är inte bra. Varför de inte är bra är att jag sitter här i skolan och borde tänka på mina skolsysslor men egentligen vill jag hem och göra fint och göra mig själv fin och shoppa och ha mig. The horror of being a woman.

En annan horror of being a woman är att "om man vill vara fin får man lida pin". Gammalt ordspråk och fortfarande så rätt. I lördags hade jag också tänkt klä mig lite somrigt, vilket betyder att mina fina prickiga "sandaler" med kilklack kom fram. Jag visste att de kunde ge skavsår, men inte så snabbt. Efter bara ett par timmar med dem hade jag blåsor och uppskavd hud över hela fötterna. Nu, två dagar senare gör det fortfarande jätteont, jag måste skaffa hårdare hud på fötterna. Ajajaj.

I övrigt har jag nästan flyttat in hos Simon, Bobo med. Igår hade Bobo köpt fyra kassar från Willys med mat till lägenheten, så köpte han tandborstar till oss båda också så att vi har några där. Snart flyttar jag väl dit min dator och säng också. Stackars mamma, redan alldeles ensam. :( Nä, blir väl nog inte så. Men jag spenderar ju hela mina helger där, det är lite skönt att ha två "hem", särskilt när de är så nära varandra. Fast mina stackars kissar blir helt tokiga, som vissa kanske vet hatar katter förändringar, de blir helt nojiga av det. Mina brukar protestera mot förändringar genom att spy, så både förra helgen och den här helgen kommer jag hem av att mitt täcke är nerspytt. Tack kattjävel. Men jag kan inte vara arg på min lilla katt heller, det var då antagligen Smulan som gjorde det. Hon är ju så van vid att jag är hemma varenda natt och sover med henne, när jag kom hem igår var hon jättenojig, jamade hela tiden och svansade runt, vågade inte komma och hälsa heller. Får ta lite mer tid med henne när jag väl är hemma.

I eftermiddag ska jag in till stan och shoppa, om jag hittar något iaf. Yay! <3 För en gångs skull vill jag gå själv, bara njuta av solen och leta kläder och ta min tid. Mm. Kläder. <3
Puss på er! <3

Nuthin', just chillin'...

Aaah, fredag. Underbart. Även fast jag tog mig lite ledigt i torsdags också, var så jävla sjuk och sliten så jag stannade kvar i sängen. När jag väl gick upp igen vid ett så hade jag redan slutat, typiskt nog började jag må bättre då också. Plockade ut p-piller till tretton månader framåt då också, så slipper man oroa sig för det!
Men idag, fredag alltså. Kutar in fem minuter sen till aulan för att göra nationellt prov i engelska. Vad jag hatade att göra prov där. Tillsammans med typ två-tre andra klasser och nervositet fyller hela jävla aulan och jag som är sen blir nerstirrad av nervösa, finniga små byggare. Awesome. Men men, det var inte svårt, skrev lite om "My computer and me, pros and cons". Inte direkt jobbigt! Skrev klart allting hur snabbt som helst, sen gick jag och Amanda iväg och sov litegrann innan samhällskunskapen skulle börja. Eller nja, sova... Vi satt mest och pratade sex. Ännu mer awesome! På samhällskunskapen gjorde man inte så mycket, var vid det laget hur trött som helst och ville mest bara lägga mig i en skön säng och sova, hellre det än att skriva om EU:s miljöpolitik. Jävla skola. Sen efter det slutade jag, chill fredag, verkligen! Hade egentligen haft en tre timmars lång lektion efter lunchrasten, men läraren var i Paris så... Woopwoop! Ledighet. :D Så jag kommer hem och ska vänta på att Bobo ska komma över, får tråkigt i min väntan och får värsta kicken. Rusar upp, dammsuger hela lägenheten, torkar av allting i köket, dammar av allting i vardagsrummet och tar bort katthår överallt och börjar rensa upp i mitt rum. :) Det blev nästan fint efteråt!
Sen kom Bobo, efter lite mysande åkte vi iväg och hämtade Simon från hans jobb, och så åkte vi iväg till centrum och handlade. Stod en lång tid och pratade med Hanna i kassan på ICA en lång stund, det var ett tag sen! Jag tycker om att träffa folk jag känner lite random. Det är nice, det är bra, jag gillar att vara social. <3

Efter lite åkande fram och tillbaka så kom jag tillslut hem och satt med mamma på balkongen och grillade och käkade gott kött. Mhmhmhhm. Årets första grillning. <3
Imorgon blir det chill som fan hemma hos Simon, bara jag där hemma då medan pojkarna jobbar. Tråkigt som fan. Ska ringa hit någon att umgås med.
Puss på er! <3

Världens bästa helg.

Igår hade jag sovit hos Simon, vaknar upp med älskling bredvid mig och Simon på andra sidan, underbart. Vi går ner till tvättstugan och tvättar lite, sen åker Simon iväg till jobbet och lämnar mig och Bobo ensamma hemma hos honom. Vi hade det jättemysigt, det var som om det var bara vi i den här lägenheten och inga andra någonstans, bara vi existerade. I fredags hade vi varit nere hos bror som var ute på fest, så jag, Bobo, Fiio och Cissi satt där nere och spelade Buzz och drack lite vin. Jag förlorade hårt, men kul som fan var det.
Igår i alla fall åkte vi ut mitt i natten runt tolv och köpte lite frukost till dagen efter, sen hämtade vi Simon från Donken där han jobbar. Älskling är förresten assexig bakom ratten. Så hade Simon med sig massa mat från Donken som inte blivit såld, så satte vi oss mitt i natten och käkade donkenmat och kollade på film, sen somnar vi mätta och glada. Imorse blev det chokladpudding till frukost, snacka om tjock man känner sig nu. :P
Så kom Sara hit också, så nu ska vi snacka ääääännu mer tjejsnack! Imorgon börjar vardagen igen men just nu vill jag inte tänka på det. Är alldeles för lycklig.
Puss på er. <3


Let me sleep.

Yeah, inatt sov jag lika skitigt dåligt som vanligt. Jag tycker verkligen, verkligen om mina sömnproblem. :) Dessutom är jag helt slut i kroppen av vissa anledningar (inget porrigt. Jag vet vad ni tänker!). Så jag var med på idrotten imorse, vaknade typ en halvtimma innan bussen skulle gå, yay. Och det var första gången på länge om man inte räknar med bip-testet som jag faktiskt gjorde något. x3 Vi hade någon skum dans i början, det var faktiskt hur kul som helst för det gick så dåligt för mig. :D Skulle dansa schottis och jag bara hoppade runt mest. Elvis skulle skämmas om hon såg mig, men jag hade kul iaf. Efter dansen gick jag ner till gymmet och ställde mig på löpbandet och började gå i snabb takt, till slut hade jag gått asmycket. På maskinen stod det typ 0.954 mile eller nåt sånt, som jag hade gått till slut, mer hann jag inte för lektionen var slut, men aaaah jag hade kunnat fortsätta gå i en evighet. Det kändes fan bra. Fast efteråt var jag helt slut, hade inte ens hunnit äta frukost på morgonen. Galet. Sen hade vi samhällskunskap, då somnade jag och vaknade och bestämde mig för att gå hem. Kanske inte det smartaste när man är under utredning av CSN, och vi skulle ha våran första filmkunskapslektion idag. Men nä. Nu ska jag käka lantchips (jag är seriöst beroende pga storebror. Thanks a lot mate!) och sova lite, sen ska jag ringa Bobo. Så får vi se vad vi gör.

Puss på er! <3

I ett försök att skriva något intressant.

Aaah! Jävla skola. Kommer dit och så visar det sig att man har tre timmars håltimme. Kul skämt, verkligen! Fast jag blev egentligen lite glad, för då hann jag åka hem och käka frukost, mådde skitdåligt innan jag fick i mig lite mat. Galet.
Egentligen har jag inget speciellt att skriva. Kommer bara bli massa gullande om Bobo, antagligen! Men jag ska försöka lite iaf...
Jag var jävligt dum och missade min tandläkartid igår, skitkul. Ska ringa och boka om efter att jag skrivit klart. Är fett glad nu också för jag kan ringaaa på min mobiiil! Min förra blev typ jättetrasig och man kunde inte snacka i den, inte ens med handsfree, så Amanda var gullig och lånade mig en mobil som hon ändå hade tänkt att slänga. :S Weird shit, eftersom den faktiskt fungerar, förutom lite knappar som är sega och så. Ge mig en månad så kommer den vara död efter det.

Äh, it's useless, kan inte skriva om något intressant. Jag saknar Bobo. <3
Puss på er! <3


All the matter in the world.

Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
Som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
Kyss mig ömt och brutalt,
sover sked,
Håller hårt både morgon och kväll

Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag


Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi
Så smälter jag rakt av...

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag



Helt galet hur allt kan gå så snabbt och hur jag kan känna mig så trygg och så.. Galet förälskad.


But he was looking at her, yeah, all funny in the eye.
She said come on boy tell me what your thinking,
Now dont be shy.
He said alright, I'll try.
All the stars up in the sky and the leaves in the trees,
All the broken bits that make you jump up and grassy bits in between.
All the matter in the world is how much I like you.

She said, what?
He said let me try and explain again.

Right, birds can fly so high, or they can shit on your head,
Yeah they can almost fly into your eye and make you feel so scared.
But when you look at them, and you see that they're beautiful,
That's how I feel about you.
Yeah, that's how I feel about you...

Sometimes it sneaks up on you.

Det har varit en galen helg. Minst sagt.
Det gick för snabbt med Linus. Alldeles för snabbt. Jag pratade med Sara och hon tror att jag bara behövde ett avslut, vilket kan vara väldigt sant, trots att det var två år sen.

Och så i lördags tog det en total vändning. Var hos Simon som vanligt, så var Bobo där också. Jag har alltid haft ett öga för Bobo, sen första gången jag såg honom, men jag glömde bort allt om det när jag fick höra att han hade tjej. Men i lördags var något helt annorlunda och allt kom tillbaka som jag trängt undan, något hade förändrats när han såg på mig. Ni vet det där klyschiga, "det var som om han såg rätt in i min själ"?, precis så var det. Han behövde bara se mig i ögonen och så försvann allting annat, så galet klyschigt! Så vi spenderade natten tillsammans, Bobo, jag och Simon, och pratade och kollade på film och somnade till lite för att vakna och prata ännu mer. På söndagen träffade jag allrakäraste syster Sara och insåg att vi var mer lika än jag någonsin trott. Hon var så jävla fin. <3 Och så träffade jag Bobo och Simon igen, och jag och Bobo var i Simons rum ensamma och bara pratade i flera timmar. Det är andra gången jag kände att jag kunde lita på någon direkt, första gången var med Sara. Och kolla på vart hon och jag är nu.
Jag har en bra känsla om det här. För första gången är jag inte rädd. En vag tanke finns i bakhuvudet om att jag kan bli sårad, och jag har sagt till honom att jag är lite rädd. Men han var förstående och höll om mig tills allt sånt försvann. Vi ska ta det lugnt och bara se vart livet tar oss. Han och jag.

Jag pratade med Linus idag, jag var så jävla nervös och hade ångest och trodde att jag skulle sitta och böla. Jag är fortfarande så otroligt ovan med att dumpa någon, det blir så när man själv brukar bli dumpad och vet hur ont det gör. Men jag blev lite överraskad när jag berättade och han satte armen om mina axlar och sa tack för att jag var så ärlig och sa det face to face. Linus då! Jag blev så glad när han var så förstående. Tack Linus.
What made my mood better var att jag senare träffade Rasmus också i kanske en timma, den lilla gubben har jag inte träffat på ett halvår kanske, han har blivit en stor pojke nu ju! Kände ju knappt igen honom, vad söt han var. ^^
Men nu ska jag faktiskt iväg igen och träffa Simon och Bobo. Meow!
Puss på er! <3

Gaaaaaaaalet.

Hej, Kicki kom nyss hem! Ikväll förtärdes (förtärdades?? Haha jag är sjukt övertrött, minns inte vad det heter) liiiitegrann hembränt rödvin, liite öl och två cider, under detta förlopp:

Idag vaknade jag först av att bror ringer halv elva, jag somnade kanske vid tre då. Mmm, jag som är så sjukt morgonpigg går upp, svarar och kastar telefonen på mamma som inte heller kommit upp ur sängen och somnar om. Sen när jag väl är vaken försöker jag hitta något att göra men nä, ingen ville svara på mina sms. Tråkigt som jag har tittar jag på Sex and the city-filmen som jag faktiskt inte sett än och blir mörkrädd för äktenskap och barn! Kul. Så satt jag och sminkade mig också i en evighet för att jag hade tråkigt. Sen blev det roligare! Gick ut och mötte Alex, Emelie, Johnny och Erica, flummade runt lite, well, har väl inget speciellt att säga om det heller. Sen familjemiddag, blablabla sen till det roliga. Först drar jag ner på Barnsjön med lite folk som jag inte orkar räkna upp, men alla är antingen skitfulla eller tysta, så då drog jag (efter lite förtäring av rödvinet nämnt ovan! Haha duktigt språk Kicki.. <3) till Granängsringen där mina syskon var på fest hos Lisa, som är typ en kusins kusin eller nåt. Gaaalet kul (jag missbrukar galet för tillfället), det första man märker är en strippstång i vardagsrummet. Lite wtf på det, men jao, whatever floats their boat! Flera lekte med den, dock inte jag. Kändes inte direkt som min grej.. Så fick jag två cider av Lisa och blev happyface. <3 Så stod jag och dansade med hela syskonskaran och några fler som jag lärde känna där, bland andra någon snubbe som var tyyp min ålder, Lillebror kallades han. Fick hans bdb senare också, yay, new friend. Made me happyface. Sen efter bara en och en halvtimma typ tycker mina syskon att det är dags att gå hem. Fullt förståeligt ändå för de hade ju varit där långt innan mig och supit till sig ganska rejält. Så jag följde dem till Curres, träffade på Tess utanför och stod och väntade på lite polare med henne, trevligttrevligt! Sen kommer Fuling och hämtar upp mig för jag ville inte gå hem just yet. Galet längesen jag åkte moppe, ah, Kumlanostalgi! <3 Och jag hade glömt att det var så sjukt kallt.. Men ja, vi sitter hemma hos honom, jag, Axel och Fuling och kollar på Transformers. Har inte direkt känt mig intresserad av att se den tidigare men den var faktiskt bättre än jag hade trott. Lite geeky ibland, but it was a part of its charm.
När Axel somnat känns det som om det är dags att åka hem för mig med. Fuling skjutsar mig ända till dörren och vi tar en cigg och står och snackar innan jag går in. Ah, jag älskar nog att prata och diskutera alldeles för mycket. Och att skvallra. Hm.

Imorgon blir det först "påsklunch" som mamma fortfarande envisas med och sen om jag har tid drar jag iväg till Linus. Eller kanske Alex. Vi får se. Jag kanske drar med Linus till Alex! Yay blir kul. Sen på söndag ska jag äntligen träffa Sarasyster igen. <3 Omgomgomg jag är så glad. <3
Vidare information om dagarna som kommer får ni när jag inte är så trött och känner att jag ska flumma till det med roliga ord. "Vidare information", "förtära", hohoh, jag är nog alldeles för lättroad som folk säger.
Godnatt, puss på er! <3

Random rubrik.

Enda undantaget med att vara "one of the boys" är på fest. Då är man inte one of the boys längre, plötsligt blir man en BRUD, med bröst och pussvänliga läppar och åhåhåhåh! Nej tack, inte med mina vänner, fast uppenbarligen är det inget vidare problem med dem! Well, får väl se till att bli lite mindre snäll då. När det handlar om fulla pojkar funkar inte ett nej alla gånger, då får man slå till dem så att det går in. Funkade ganska bra senaste höstlovet då jag, Viktor, Marre och Sanna krökade hos Marre, iofs kanske det var liite annorlunda. När jag och Viktor sitter på bussen hem lite lagom lulliga så tar Viktor min mobil och håller på, min mobil är mitt liv. Så jag blev assur, så lyssnade inte han när jag sa nej och gav inte tillbaka den, så fick han en bitchslap. Sånt händer om man inte lyssnar på mig, i alla fall om jag är full. Ibland när jag är lite packad blir jag tokig och aggressiv. xD Men oftast så är jag snäll. Men to the point! Så fungerade det ändå, jag fick tillbaka min mobil! Fast Viktor slutade höra av sig alls. :P Well, kan man inte respektera mig och mina saker så whatever.

Igår (eller nu är det väl i förrgår, om man kollar på tiden) så träffade jag först Miran som blivit dumpad stackarn. <3 Så vi pratade om förhållanden och vänskap och svek. Miran är bäst, för han förstår mig så bra. Sen träffade jag Mikael som jag pratat med lite på helgon, han var trevlig! Han kom bra överrens med Miran också, de började snacka metal direkt.. Sen drog jag och Micke, som han nu får heta oavsett om han tycker om det eller inte, till donken och sen till bion, Fast and furious! <3 Seriöst, jag satt och dog tio gånger om av lycka. Jag trodde den skulle vara överdriven och dålig för att den skulle toppa de andra filmerna, men det var som en direkt uppföljare av ettan. I loved it! <3 Det enda jag störde mig på var att de körde runt i en Subaru en stund i filmen. Åh, så ful bil, så dåligtdåligtdåligt. Ska de göra smygreklam kan de väl fan göra något bättre än Subaru! De skulle ju verkligen visa märket också och grejer. BLÄ. Sen träffade jag Linus också (fortfarande inte Graniten-Linus...) efter bion, blev helt pirrig! Det var mys.<3
Igår umgicks jag typ hela dagen med syster-yster som kom hem! Vi bytte kläder och lånade av varandra det första vi gjorde typ, awesome! Har saknat henne, vi började skojbråka och allting, som vi gjorde för flera år sen, som hon aldrig flyttat ut. Underbara, underbara syster! <3 På kvällen gick jag hem till Simon och Linus (ja på Graniten den här gången) och det blev väldigt awkward när Linus söp ner sig med sin polare Robin, jag gick in och gömde mig inne med Bobo och Simon där de satt och spelade tills Linus kom in och snarkade. Då gick jag hem och sov. xD

And now to the best part. Jag träffade Linus (och nu är det inte Graniten-Linus, nej) idag och vi pratade och myste massvis. Och strax innan jag ska åka hem frågar vi varandra om det är värt ett försök till, efter två år. Jajajajaaja! <3 Har varit helt glad hela kvällen sen jag kom hem. Den här gången får vi se till att vi faktiskt säger till om vi är missnöjda med något så att det inte blir som sist. Gosh, vad glad jag är. <3
Godnatt, och puss på er! <3

One of the boys.

Hjälp, jag har aldrig tänkt på det förut, men jag trivs så bra med att vara med killar. Inte så att jag är tjej och typ "ååh jag är med killaaaaar, omgomgomg" utan.. I just enjoy being one of the guys. Killar kan ljuga som brudar, killar kan vara värsta fjollorna och vara allmänt lame. Som brudar kan vara. Men oftast är det inte så.
Killar har en tendens att ta lätt på saker. Så länge man inte ljuger för dem eller är rätt ut sagt jävligt taskig så är de lugna med det mesta. De har en skön humor och de fattar när man skojar, man kan också ta till "fulare" skämt eller vad man ska säga utan att de tar illa upp, och de brukar också ha lättare för att kunna skoja om sig själva.
Jag tycker ändå om att vara tjejig och kunna sminka mig och snacka killar, men det är så skönt att ibland kunna gå ut med nästan inget smink alls och ingen bryr sig, för du är med killar som typ knappt bryr sig, vilket leder till en annan sak varför killar också är grymma, de är inte lika ytliga. Well, vilket jag vill komma fram till är ändå, jag tycker om pojkar. Jag tycker om mina killkompisar oerhört mycket och jag vill nästan bo med dem i ett stort jävla kollektiv, fan vad roligt vi skulle ha. Bara skoja hela dagarna, snacka bilar, tjejer och dricka öl. Yeah, jag gillar pojkar. De är på något sätt lättare än tjejer, även fast jag tycker om mina tjejpolare också, men jag slappnar av bättre med killar. I just don't know why! I guess I'm just one of the boys.

Och med det, lite luddigt perhaps, sagt så ska jag nog sova! Imorgon händer mycket. Puss på Linus, det var nice att träffa hans kompisar idag. De verkar sköna, eller snarare de var väldigt nice. But I still need to sleep though, höll på att somna hos Simon förut! Och btw, en sista sak, Twilight suger.
Puss på er! <3

Where were you one year ago?

One year has passed.
Det känns som så mycket längre egentligen, för så mycket har hänt efteråt. Men ett år nu, ganska exakt I think, sen Henrik. Min första riktiga kille typ, och I guess that he was my first real love too. Jag visste alltid, två år innan till och med, att det skulle bli han och jag, och för ett år sen hände det! Förstår inte hur jag tänkte då, nu när jag tittar tillbaka. Han bodde fan i Luleå och var inte snygg någonstans, men det var väl det att han tog hand om mig. Jag bara skakar på huvudet åt det nu, fan vad svag jag var. Tycker synd om den jag var då.
Man lär sig så mycket av ett förhållande. Spela roll om det är långt eller kort, man går alltid därifrån med bra erfarenheter. Henrik lärde mig mycket, men han lärde mig mest om självrespekt. Han var en jättebra pojkvän, tills han började trycka ner mig, försöka tvinga mig till saker jag inte ville, fick mig att gråta varenda kväll i två veckor. Genom telefon till och med, wow, he had some mad skills. Varenda gång vi inte pratade i telefon tänkte jag hur svinig han var och ville göra slut, men allt sånt rann av när vi pratade i telefonen. Till slut fick jag bara nog och bestämde mig för att göra slut, och jag har aldrig varit så bestämd som jag var då. Han hotade alltid med att göra slut om jag inte gjorde som han ville, sa att jag kanske inte klarade av ett långdistansförhållande. Men jag älskade ju honom, så vad han än sa höll jag med om, och han stannade kvar. Men när jag väl bestämt mig för att det var slut.. Det var underbart.
Han: Du kanske inte klarar av långdistans?
Jag: Nä.
Han: Va?
Jag: Nä, jag klarar nog inte av det. Jag tror jag vill göra slut.
Han: Men nej. Kicki. Tänk över det här..
Jag: Det har jag redan gjort.
Han: Tänk över det tills imorgon. Ring mig vid sex och säg vad du kommit fram till.
Jag: Okej.

Nästa dag berättade jag för alla att det redan var slut, sen på kvällen ringde jag och bara sa att det var över, så la han på. Sen dess har jag i princip inte hört av honom mer. Och jag har aldrig varit stoltare över mig själv, det var beviset på att jag verkligen tagit mig upp ur all skit jag satt fast i, jag var stark och jag hade självrespekt. För hur mycket jag än älskade Henrik älskade jag mig själv mer, och jag ville inte ha det så som han ville.
Jag vill egentligen kunna vara en ännu bättre människa nu och säga att jag hoppas han har det bra. Det är jag inte, och jag kommer inte säga det. Jag hatar honom och jag önskar att någon en vacker dag kastrerar honom. :) It feels good to hate sometimes.

That's all for me tonight! Lite kort bara om lovet då, idag har jag mest varit hemma hos Simon och kollat på film, vi var nere på Nyboda också och spelade basket ett tag, där nere var alla mina gullungar, så jag myste en massa med Alex Robin och Erica. <3 Sötnosar! Imorgon ska jag träffa Linus, mitt ex som jag säkert nämnt förut också, och på kvällen vet jag inte vad som händer.. Antagligen hamnar jag hos Simon och kollar på film igen. ^^ Och på tisdag ska jag på bio på kvällen med någon från helgon som jag aldrig träffat förut, he seems nice though. Och på onsdag kommer syrran hem! <3 It's a great week, and it'll be better!
Puss på er! <3

How do I feel this good sober?

Yeah, jag vet att de senaste tre helgerna har jag druckit. Innan var det drygt en gång i månaden jag drack, nu dricker jag varenda helg. Igår tänkte jag till och med vara nykter, det gick inte bra.
Jag känner hur det här med att jag druckit så mycket börjar ge mig ångest, jag börjar tveka inför allt jag gör för jag tror jag tappar bort mig själv lite nu. Så jag försöker hitta tillbaka lite, jag ska träffa Sanna idag! Eller jag vet inte hur det blir med det, har försökt sms'a henne nu ett tag men hon har inte svarat. Får ta och ringa henne när jag är klar med det här.


Men trots lite fylleångest så var igår rätt så kul iaf. Jag mötte upp mina nya polare Carro, Emma och Sara ifrån Haninge och vi gick iväg till Alex för att chilla lite där. Efter ett tag kommer också Pontus, Fiio, Kenny och Tess, och killarna är skitpackade. xD Haha det var ganska kul, jag har dessutom kort på dem när de är så fulla. Anyways. Alex var väldigt trött och otaggad på någonting alls, så efter kanske en timma säger han att han är för trött och att vi får ta och gå, så vi drar oss vidare mot ingenstans. Vi slutar upp i Nyboda där lite folk sitter vid skaterampen och leker. Jag träffar Robin från min klass och nästan skäms för ölen jag har i handen. Fotar litegrann och en av Amandas kompisar som var där, Frans, tar mitt nummer och precis när jag ska ta hans så lägger min mobil av, så var han tvungen att gå. Så jag har inte hans nummer. :S Feels weird. Sen gick alla, så då gick jag och Pontus hem till honom. Så höll jag på att somna massa gånger, men. Ja. Lite saker hände och det kändes awkward för mig så jag nästan sprang hem, sa godnatt till mamma och förberedde massvis glas med vatten vid sängen och sen slocknade jag. Lite händelöst känns det när man ska skriva om allt, men jag tycker ändå att man kan säga att vi hade kul. :)

Puss på er <3

I believe the grass is no more greener on the other side.

Jag kom på det. När jag skrev i förra inlägget att jag hade en dålig dag i tisdags och att jag mådde bättre senare så glömde jag nämna hur vad och varför. Det var när jag skulle gå hem från Simon och Linus för att käka. När jag går utanför deras port har jag surat ner mig och tror att det ska snöa, så droppar det helt plötsligt på min näsa och jag blir typ helt överraskad. Då regnar det. <3 För första gången på jättelänge! Och första vårregnet, ah, förstår inte att inte fler älskar det. Lukten när asfalten blir blöt och det luktar bara lite litegrann av jord och lera, och så luktar det den där speciella regn-lukten och det var så underbart att bara ta av sig luvan och känna regnet på sig. Oförklarligt och möjligtvis lite flummig, men vad underbart jävla lycklig jag blev just då.

Fotot igår med Sophie gick huur bra som helst! Hon har fotat massa snygga bilder, blir helt förvånad men glad när jag ser dem. :D Här är en:




Och idag har jag träffat Linus! Blev helt glad, gå runt i stan i vårsolen med någon man inte träffat på ett tag är härligt. Fan vad det var längesen vi träffades, ett och ett halvt år kanske! Vi hade massa att snacka om kan jag lova, det var huur härligt som helst, tycker om att ha åtminstone ett par ex som jag fortfarande kan vara vän med. Det är kul att komma tillbaka senare och snacka gamla minnen. Sure, Linus och jag var inte tillsammans länge men mycket roliga saker hann vi med iaf. xD Och man får såna flashbacks bara av att kolla på honom, jag hade glömt att hans ögon inte var helt bruna till exempel. De har lite grönt i sig. Men fina minnen är bra, it's nice. Söderhallarna var bäst. <3 Haha! Det är skönt att vi tagit upp kontakten igen. Jag har saknat att ha någon att kunna skicka gulle-sms med.
Puss på er! <3

The spring changes it all.

Igår mådde jag lite fittigt. Efter skolan gick jag över till Linus och Simon för att muntra upp mig lite, vilket fungerade skitbra. Hann se lite av Underworld 3 (igen) innan det var hem och käka för min del. Satt och snackade lite med mami, alltid lika mysigt! Sen gick jag tillbaka till Linus och Simon, så senare på kvällen får jag värsta flumkicken och började brottas med Simon och springa runt. Simon orkade inte och satte sig och spelade, Linus satt och chattade med en brud som han gillar litegraaaann och Per satt i telefon. Lagom socialt. Jag gjorde allt för att få uppmärksamhet av Simon, petade på honom med fötterna, bet honom randomly på armen (dock inte hårt. Så otrevlig är jag inte, eller mja. Ibland är jag inte det) och satt och kittlade honom. Han bara garvade och spelade vidare. xD Så tillslut tog kicken slut och jag nästan somnade i Simons dubbelsäng, då var det dags att gå hem. :P Sen idag vaknade jag och såg att jag var ensam hemma, mamma hade redan stuckit till jobbet då. Så jag satte på massa musik och dansade när jag sminkade mig osv! Vilket såklart resulterade i att jag en tjugo minuter sen kutar ner till bussen, men då var engelskan redan slut, för läraren var tvungen att springa iväg. Häääärligt häärligt! Fick tag på henne senare också och fick veta att jag fick högsta betyg på det muntliga nationella engelskaprovet. AWESOME! <3 The day just kept getting better and better. Efter skolan hämtade jag lite grejer hemma sen åkte jag tillbaka till skolan och träffade Sophie och började vårat photoshoot för hennes fotouppgift, megakul. Fick låna en fin klänning och så hade jag med mig mina klackar som blev leriga ganska snabbt. :D Det var huuur kul som helst, ska få bilderna lite senare, så då lägger jag ut några på bdb. :) Och nu sitter jag här hemma igen och funderar på något Marcus sa till mig förut om att hur mörkt det än känns så kommer snart solen och lyser upp allt igen. Jag tror inte jag förstod då hur rätt han hade.

Så, har ni blivit lurade idag? Jag har iaf lyckats slippa det, hittills iaf. Får se vad som händer ikväll! Skolan försökte med något lame att skriva på tv'n att det skulle bli oxfilé, pizzabuffé och coca cola idag på lunchen. Yeaaah, right! Gick inte på det alls, och rätt hade jag minsann, när vi kom ner till matsalen var det fiskfriletter med gräddfilssås och vatten och mjölk som vanligt. Men det var en jävla kö till matsalen, så jag undrar vilka som faktiskt gick på det och inte. Anyways, lyckades lura morsan att jag bara fått G på engelska nationella och att jag var superdepp för det! Men när jag sa att jag faktiskt fått högsta betyget så tyckte hon att vi skulle fira det. xD Haha, så söt. <3 Så försökte jag lura Alex att jag var gravid, gick inte bra. Däremot gick Rasmus på det, men jag tror jag drog det lite för långt för nu vill han typ inte prata med mig. :'3 He'll come around. I hope.
Puss på er! <3

RSS 2.0