Igår var helt upp och ner, wtf.

Jag kan inte säga om igår var bra eller inte. Jag hade en trevlig morgon och umgicks mer med Elina i klassen, vilket var nice, hon är riktigt trevlig. Sen var ju då vissa andra människor lite mindre trevliga, vilket drog ner mitt humör litegrann. Fick åka själv och skriva på avtalet, det kändes sisådär, men fick höra sen att tjejen som skulle med hade en jävligt bra ursäkt till att dissa mig, så that's ok. Men humöret var ändå inte på topp på vägen in till stan, blev värre när jag gick totalt vilse i Karlaplan, var tvungen att ringa Karolina på Studentevent och få vägledning, haha! Jag kom hem senare i alla fall, var fortfarande sur på Bobo för dagen därinnan då vi bråkat och somnat i separata sängar, igen... Kollade på ung och bortskämd och blev lite gladare (jag har hört att kärringar gnäller, jag tyckte då att killarna gnällde som fan i gårdagens program), tills jag fick höra av idioten att de människorna som bodde hos oss förut skulle sova hos oss över natten, för idioten har gått med på att köra dem till Umeå. Hans argument är att "han hade gjort samma sak för mig", till Umeå?! Nej, det tror jag inte.
Alltså, fine, Bobo får välja sina vänner själv. Men det betyder inte att jag måste gilla dem. Jag HATAR dem, på riktigt. Får en sån extrem obehagskänsla av dem, vi funkar bara inte ihop längre. De hade valp när de bodde här, och efter att ha sett hur de behandlade en sån vacker och fin hund kommer jag aldrig, någonsin ha respekt för dem. Idioter är fan vad de är, och de förtjänar själva att bli nedtryckta så som de tryckte ner den hunden.
Och Bobo säger inget förrän när de är påväg. IDIOT, jag hatade verkligen Bobo igår. Okej när vi bråkar och jag blir grinig och så, that's fine, men igår ville jag inte vara i närheten av honom, jag ville inte se honom. Hans argument för att inte säga något var att jag inte pratade med honom. OCH?! Jag har berättat viktiga grejer trots att vi bråkat, surar och inte är så himla bra på kommunikation. Såna grejer berättar man oavsett!

Anyways, är lite ledsen idag också. Men nu har jag ett dygn hemma för mig själv, ikväll kommer Natha över på middag och film, grymt!
Lite ledsen blev man igår också när man gick förbi värsta bilaffären påväg till Studentevent också, ååhhh, jag hade inte bangat på en cabbad Maserati. Nix, hade jag inte! <3 Är arg på pappa. Han får gärna sluta betala underhåll om jag får bilen, men bara om han hade behandlat den bättre, låter det stå ute i vilket väder som helst. Stackaren är säkert sönderrostad.



Titta vilken fejn. <3 Allt är typ original (-75) förutom att den är trimmad. Men som sagt, säkerligen sönderrostad...

Puss på er! <3


Storleksdiskriminerad, much?

Jag är fett storleksdiskriminerad. Det kom jag på när jag städade i lördags. Nu tänkte jag skriva ut några exempel på hur jag är diskriminerad:

1. Jag måste handla glasögon på barnavdelningen för att min ansikte och huvud är så litet. Det var antingen det eller välja några aaasstora glasögon som täcker hela fejset. Nej tack!
2. Inga hörlurar vill liksom sitta kvar på mitt huvud. När mina in-ears (RIP :( <3) gick sönder i lördags när jag städade tog jag mina skullcandys, jävla bajsen ramlade av så fort jag böjde huvudet framåt.
3. Det är få armband som passar på mina handleder.
4. Mössor är oftast för stora.
5. Hos tandläkaren måste jag typ ha barnstorlek på den där röntgentandgrejen. Vuxna gör fett ont. :(

Det är bara några av grejerna! Jag misstänker också att min piercing är lite för stor för mig då den bara helt plötsligt börjar sticka ut ur näsborren och folk ba "eeh.. Du har en silvrig snorkråka." NAIZ!

Borde kanske starta värsta kampanjen för små tjejer. I'M NOT THE ONLY ONE!

Puss på er! <3

Kuddtjuv! Men inte direkt den jag trodde det var...

Jag vaknade ganska tidigt imorse, trött och helt borta och tänker "fan, vad stel jag känner mig. Hur fan har jag sovit inatt?". Upptäcker att jag knappt har någon kudde under huvudet, jag ligger typ med ansiktet på kudden men skallen ligger helt fucked up, nacken kom i en väldigt konstig vinkel. Wth, det var inte såhär jag somnade? Whuts going on?...

Plötsligt upptäcker jag något som kittlar mig i ansiktet, det SPINNER! Jag öppnar ögonen och tadaa, där har vi kuddtjuven!



KATTFAN snodde min kudde. Så fort jag satte mig upp bredde hon dessutom ut sig ännu mer. Vilken tjockis hon har blivit, det borde finnas katt-bootcamps för såna som henne!

Anyways. Upptäckte att vi alla hade varit samlade i sängen inatt, pojke, flicka, katt och hund. Sitka hade smugit upp i sängen mitt i natten och lagt sig nedanför Bobos ben, så han fick lägga benen på min sida. Katten somnade bredvid min kudde när jag gick och la mig, men sen flyttade hon mig längre och längre bort.. Så jag fick krypa ihop till minsta möjliga plats. Cute, really, thanks ;)

Jag och babyboy var ute på promenad tidigare idag också, vi var ute i ungefär en och en halvtimma, jag gick åt fel håll på Lindalsvägen.. Borde inte hänga runt Hanviken, farligt alltså. Jag känner inte igen mig så bra där, var längesen jag bodde i närheten där...

Snart ska baby åka hem, idioten har åkt till jobbet, jag ska på min iXumba, sen ska vi dricka skumpa hos morsan! Happy advent allihopa! :*
Puss på er! <3

Ojojoj hörni..

Kolla klockan! Det är lördag!

Förklaringen ligger i att jag sovit kanske fem timmar flera nätter i rad, natten till fredag sov jag säkert fyra, hade jättesvårt för att somna. Så igår orkade jag inte sitta vid datorn utan gick och la mig vid tv'n, vilket jag också kommer att klaga på... Men det slutade ju med att jag nästan somnade, så när jag kollat klart på Hell's Kitchen gick jag och la mig i sängen med kläder på och allting. Vaknade till tjugo över sju då Helena ringde mig för att påminna om att jag ska passa hunden.. Inte skulle väl jag glömma Sitka-baby?! :D Sen slocknade jag, vaknade till några gånger när Bobo kom och skakade mig, pfft. Men man kan säga att jag sov till och från i över tolv timmar, woopwoop (eller som Natha säger, oot-oot)! Så jag gick upp tio i åtta och var tvärvaken.

Vad jag irriterade mig igår på ett program. Ett brittiskt program, såklart. Det hette "varför män kollar på porr" och beskrevs "Brittisk dokumentär från 2009. Många män tittar på porr. Vissa gör det öppet och andra i smyg. I och med internet finns porr tillgängligt för alla. I denna engelska dokumentär undersöks, genom intervjuer, enkäter och experiment, varför män nyttjar porr". Jag flippar sönder på britter, de är det mest generaliserande folket när det gäller tv.
Nej, people, det är inte bara män som kollar på porr. De tog upp det litegrann i programmet, att "allt fler kollar på porr" och någon annan sa "jag tror att kvinnor kollar på porr, men att de är mer tysta om det". Sen blev det ju inte bättre av att de tagit in fyra prettotjejer som fick kolla på samma filmer som några killar fick se i programmet och vad de blev äääckladeeee!
Eller det kanske bara är svenskar som blir mer och mer öppet sexuella? För jag har tjejkompisar som tipsar om porr när de är singlar och jag typ "ok, that's fine, men jag har mitt i och med Bobo, thank you". Har en annan som kom på sin pojkvän med att titta och flippade för att hon hade inte haft något emot att vara med, haha.
Det känns som om vad man än hör när det gäller sex så är det att kvinnor inte är öppna om sin sexualitet, och att det inte heller är riktigt acceptabelt. Det var väl det jag ville komma fram till, tror jag.. Alltså jag är fortfarande nyvaken, så jag antar att jag rabblar lite. Anyways, öppna era sinnen och börja tänka att det är okej för tjejer att ta hand om sin sexualitet, it's healthy and shit. Och alla gör det på olika sätt.

Idag ska jag passa babyboy, som jag skrev där uppe. Enda hunden som fick mig att tänka att hundar är nog bättre än killar för.. Oj, måste varit typ tre år sen! Vad gammal ponken blivit. Ska städa hela morgonen också för att han ska få plats i lägenheten, haha!



Här var han fortfarande liiiiten! <3

Puss på er! <3

Alltså. Vad gjorde jag nu?

Peppinlägg. Lite goofy och så, men fuck it. Min blogg, gillar ni det inte så stick!

Jag sände ju radio idag, och var nervös i början men sen blev jag varm i kläderna och sände vidare. Efteråt kommer Pyret in och påpekar vilka fel jag gjort, sånt händer om man är amatör liksom. Hon sa ju själv att hennes första sändning inte var mycket att hurra för.
Sen får jag sms om att någon inte kände igen min röst, jag tyckte det var kul. Jag vet ju själv att jag byter röst och språk, det gör man ju i princip med alla man känner, man tilltalar olika personer på olika sätt. Sen ringde jag en annan kompis, hon kände inte heller igen den. Lite confused ringde jag syrran, inte ens HON hade känt igen röstjäveln. Inte Sofie heller, men Johan hade gjort det?..
Då kändes det plötsligt konstigt. Känner inte min egna syster igen min röst? Hon sa också att jag hade låtit monotont, nästan uttråkad. När jag tänker efter sen på bussen hem så kom jag på att jag ju vet att jag sänker rösten något så fruktansvärt för att jag har fått höra hela mitt jävla liv att jag pratar för högt, jag skriker nästan, jag är bara fööör mycket... Så föll bara en ridå inom mig och jag fick världens ångest. Varför vet jag inte, det kändes och känns fortfarande som att jag har gjort ett grovt fel och skämt ut mig, NÅGOT blev fel. Men det vet jag självklart, några småfel här och där, men det känns som om hela programmet blev fel. Jag gjorde jättefel!!

Och efter ångesten kommer ilska, of course. Nu är jag bara arg på mig själv som har varit så jävla självmedveten hela mitt liv och försökt pleasa andra så mycket som möjligt, dock inte lika mycket på senare år, för jag har skaffat något som heter självförtroende. Jag är trygg i mitt utseende, jag vet hur jag ska bete mig i de flesta situationer och jag har insikt om hur jag är. Men nu faller jag ju fan rakt in i det igen, för att ANDRA har påpekat om hur min röst är, att jag måste tagga ner, jag måste sänka rösten, jag måste göra si, måste göra så.
FUCK YOU.
Baby, I'm a fucking firework! Imma let my colours burst, jag skiter i vad folk tycker nästa vecka. Jag ska inte tillfredsställa alla andra, jag är mig själv och jag är fucking awesome! Så jag skiter i hur ful jag tycker min röst är, eller att andra tycker att den är skrikig, för fjortis eller för hög. Det finns volymjusteringar på micken vetni..
Mitt program, min röst som den brukar vara och bara me me me!

Nä, jag har självförtroende och har en jävla utstrålning ibland. Nästa vecka ska jag visa det också.

Puss på er! <3


Nä, jag skriver igen...

Kom på att min blogg kan inte vara så himla rolig just nu. Jag är inte direkt gladaste människan när jag bloggar, jag brukar ju väldigt ofta skriva av mig när jag blir upprörd, vilket var fallet i förra inlägget. Jag är faktiskt väldigt glad idag! Och jag känner mig fejn, av någon konstig anledning, så jag tänkte bjussa på lite bilder på moi idag. Inget speciellt dock, ingen speciell outfit eller så, I'm just cute.

  


Och när jag ändå var inne på mitt album med mina egobilder (som passade nog är döpt efter I must be emo, lägger in den i slutet på inlägget), I must be EGO, och hittade massa cutsiebilder från när jag själv var emo för några år sen.. När vi ändå pratade emos i förra inlägget, dock så har jag inga ärr på mina handleder, haha! Nä, det där med att dö har aldrig riktigt varit min grej.
Men det är galet vad man kan förändras.

Puss på er! <3


It's time to go crazy.

(Innan jag börjar ragea över små emobarn, någon läste min blogg i massor igår? 27 unika sidvisningar? Love you ;*)

Men nu blir det fan rage. Har tänkt skriva det länge men har inte kommit till skott riktigt än (men haha, misstolk), nu är det dags.
För någon vecka sen ringde en god vän till mig och var deppig för att hennes vän försökt ta livet av sig igen. FÖRSÖKT. IGEN. När jag la på kände jag bara.. Hur orkar hon?? Hur fan klarar hon av det? Jag har själv varit i samma sits, man har en nära vän som är sååå deppig och hon bara hatar livet och vill allra helst bara dö. Så de FÖRSÖKER ta livet av sig, om och om igen. Igen och igen. Och som vän går man runt och trippar alltid på tå, vill inte säga något okänsligt, tänk om det händer igen? Sen när det inte händer något på ett tag och de verkar bli gladare så får man massa hopp i hjärtat - hon kanske blivit frisk!
Men nä. Sen FÖRSÖKER de ju ta livet av sig igen.
Jag gick över gravar för den här tjejen. Jag tryckte på knappen "hold" i mitt liv och gjorde allt för henne. Skit i att jag mår dåligt, skit i att min morsa mår bajs, att min familj ramlar ihop, DEN HÄR FLICKAN VILL JU TA LIVET AV SIG! Och gång efter gång så var jag där, jag ringde hennes mamma om jag hörde att hon tänkte försöka igen, alla tyckte jag var så bra som hade räddat hennes liv. Hon behövde inte släppa en enda droppe blod, yayz. Hade hon ju knappt gjort iaf. Jag sa upp kontakten när hon började tjafsa om att det var mitt fel hon skulle ta livet av sig för att jag för en gångs skull tog mig tid till mig när jag mådde dåligt, näe, fuck you! Du ville ju ändå inte ta livet av dig, det vill ju ingen av de här jävla människorna som cuttar sig i armarna gång på gång och gnäller om att de mår dåligt och vill bara dödödö.

Hade de verkligen velat dö så hade de inte suttit med ett rakblad i miniformat eller en jävla kökskniv från ikea, fan, ta en såg snorunge, eller en yxa för den delen och hugg av hela handen om du verkligen vill dö! Det tar kortare tid och är effektivare, jag lovar att du får av en jävla massa blodådror! För övrigt coolare död, och medan du väntar på döden kan du ju sprutmåla någonting på väggen med blodet. Spännande!
Jag säger NEJ till dessa jävla emobarn, deras så kallade "dödslängtan" och fåniga rakblad.
I say, go out with a bang!

För övrigt sänder jag radio imorgon. AWSUM. Ikväll ska jag lyssna på Gert Fylkings porrprogram där han ska sitta och referera ett samlag. Undrar om han kommer sitta som man gör på en fotbollsmatch och refererar då eller? Spännande spännande.
Puss på er! <3

And let me get on with my life.

Pratade med morsan idag, lagom givande som vanligt! Haha nä. Frågade lite om flaket osv för en klasskompis hade funderingar om de fick ta nästan 50% i delbetalning, morsan jobbar ju på skatteverket, tummen upp för det! Dock så hade hon ingen koll på det där...
Hon lugnade i alla fall ner mig med studentgrejerna och sa att hon kunde ta det. Så länge. It's ok. Angående outfitsen så kom jag på att jag har minst tre klänningar jag kan ha på balen. Eller nej, två förresten. Även om jag skulle vilja så kan jag inte ha samma klänning som jag hade på balen i nian, but it's so prittyy! Och jag får nice tuttar i den. Synd. Men jag har några klänningar som skulle funka, så det löser sig. När det gäller skivan så har jag ju redan bestämt vad jag ska ha för sorts klänning, och syster sa att hon hade någon liknande, får kolla på den innan jag bestämmer mig för att typ dra till buttericks eller nåt, haha! Resten löser sig. Allt löser sig.
Har jag en curlingmamma? Nä, det tror jag inte. Eller, hon kanske curlar lite, men jag är inget barn som lätt curlas. Jag kommer betala tillbaka mamma tills jag dör. Eller hon dör, kanske det blir, sånt vet man ju aldrig!
Hon var dock lite korkad, hon säger "är det heeelt omöjligt att ringa pappa och fråga om han kan ordna någonting?"... EH. Vadå, ska jag haffa brevbäraren imorgon eller? För min "pappa" säger ju att min morsa är en otrogen slyna och att jag inte är hans barn, nä, jag tänker inte ringa honom, någonsin, förrän han ber om ursäkt. Men det vet vi ju att det aldrig kommer att hända.
För övrigt var "flaken" han fixade bajs!

Jag kom på idag vad jag ska köpa till Sara i julklapp och det kliiiiiar i fingrarna att skriva det, det är så KLOCKRENT! Men sen kom jag på att hon läser den här värdelösa bloggen av någon konstig anledning, så jag får hålla i mig. Sara, jag kan lova att du kommer att komma tycka om det i alla fall, haha!

Nu är det slut med rast för min del. Ska dra på mig mina klackar som jag kom på att jag hade sagt att jag skulle fortsätta gå in trots att det är vinter så att de är fräscha till sommaren. Funkar inte det måste jag sälja dem, noooes!
Klipp och klistra ljud för mig nu. Baiz.
Puss på er! <3


Jag tog en kula för dig.

Det känns som om vi börjar se slutet av våran tunnel, och vi är okej med det. Vi är på samma nivå för en gångs skull. Det känns skönt. Sen om det händer imorgon eller om en månad, får vi se...

-----


På fredag sänder jag radio! Mer om det snart :)

Puss på er! <3

Julklapp till mig? Hallaaaaah!...

Rockstar har släppt "nya" spelet episodes from Liberty City till PC nu äntliiigen! VILL HA! Jag har redan tröttnat på GTA4 liksom, har klarat ut det två gånger, GIMME SOMETHING NEEW!

För övrigt, det som ska betalas inför studenten:
1. Skiva
2. Flak
3. Mössa
4. Outfit till skiva
5. Outfit till utspring
6. Outfit till bal
7. Fest

KUL GREJ ALLTSÅ! <3
(Jag kommer behöva betala tillbaka såå många människor när det här är över.. Jag kommer vara skuldsatt i minst ett år. Jag är liksom the grand-a fattig student! Jag bor inte ens hemma wtf!)

Puss på er! <3


Something I shouldn't have done..

Saker som jag gjorde, som var dumt:
Läste gamla msn-konversationer. Varför säger jag att sexton var bästa året of my life? Jag var världens SUBBA och jättefjortis på det, not nice?
Jag stängde av väckarklockan för att sova imorse. Sen sa jag att jag var sjuk till mentorn. Jag sjukanmäler mig ofta på måndagar, folk kommer snart tro att jag är alkis.

BRA SKIT:
Studentflaket booookaaaat!
WOHO!

Puss på er! <3

Gårdagen!

Igår hände det massor som var lite unexpected!
Ja, vi beställde min klänning. Dock så fungerade det inte att betala med kort av någon konstig anledning, så vi fick beställa på postförskott eller vad det hette. Vilket betyder att vi kommer betala det i posten när vi ska hämta ut klänningen. Vilket betydde att jag inte behövde låna pengar... Men den är beställd i alla fall, så jag är glad!
Sen knallade jag ner till caféet där Aleks jobbar, jag satt mest och snackade med Kenny hela tiden då Rullen behövde städa inför stängning, efter det gick jag till Sofie medan jag väntade på Natha. Vi satt och kollade lite på American Virgin och snackade och tog det lugnt, vilket betyder att vi mest låg i soffan (eller, jag i fåtöljen, men ändå) och slötittade.. :P Efter det gick jag till Natha, efter att ha pratat ett tag kom vi fram till att vi skulle få en större intervju, för på kvällen skulle Natha möta hennes vänner och ha ett möte om en resa de skulle göra till Göteborg i januari och så kunde jag få en större intervju! Jodå. Vi tog med oss lite vin och cider och åkte in till stan där tjejen bodde, mötte hennes kompisar och deras hundar, wow, vilket hundparty det blev. Och party blev det ju också.. Hur mycket folk som helst droppade in och musiken höjdes bara mer och mer, vi bestämde oss för att göra intervjun snabbt innan folk druckit för mycket eller att det spårade ur mer. Vi gjorde den, och jag hoppas inte någon av oss sluddrade något alls! Jag tror visserligen inte det, men man vet ju aldrig.. Ska lyssna på det när jag är klar med det här :) Jag var nöjd igår i alla fall, det var förvånandsvärt bra för att ha varit första gången (andra för Natha) som de blev intervjuade med mick. Visar väl bara på att de är trygga i det de gör och vana vid att få frågor om det. Det var kul.
Natha och jag bestämde oss i alla fall för att åka ganska snart efter det, eftersom det var hög musik och hundarna blev stressade. På tuben hem så kommer det ett fyllo fram och petar på Musses svans, Musse låg och sov på ett säte. Natha blev skitarg (och jag med) och säger att han ska ge fan i hunden. Fyllejäveln hajar inte och fortsätter sätta fram handen till hunden flera gånger och Natha säger till varje gång och behöver till och med ibland slå undan hans hand. Jag blev också flyförbannad, men som alltid försöker jag att inte blanda mig i så mycket.. Jag blir så arg ibland, och jag har fortfarande inte lärt mig att hantera min agressivitet. Men jag tänkte det, fan en gång till så kan jag inte hålla käften... Precis när jag tänkt det lägger han av. Skönt. Jag snackade med Natha i över en halvtimma om politik, hundar och hunduppfostran, innan vi bestämde oss för att gå hem och sova. Kul dag ändå, trots att det var lite up and down!

Nu blir det till att klippa och klistra. :)
Puss på er! <3

Jag sa ju faktiskt att jag skulle skriva..

Så det kanske är dags nu?

I förrgår, i onsdags, var det som sagt nationellt prov. Allt gick prima i typ en timma och en kvart, då min lärare byts ut.. Och kärringen som kommer in börjar gorma att man ABSOLUT inte får äta eller dricka i datasalarna. Vi hade fått höra från våran lärare att vi självklart skulle få göra det, att det hade gjorts ett undantag liksom för att vi skulle kunna hålla igång. Vad ska man göra om man bara vill ta EN klunk cola liksom, lämna datorn och kanske förlora allt man hade i huvudet och tänkte skriva för att gå ut ur rummet, dricka lite sen gå in och behöva komma in i skrivandet igen? Nae, nej tack. Så jag blev lite grinig, skrev klart skiten snabbt som fan och gick ut. Men det kändes bra i alla fall faktiskt, jag hoppas på något bra :)
Efter det så knallade jag över till Marie, Bobos mamma. Vi käkade lite tandoori tror jag det var, lite tandoorikyckling och ris. Galet gott! Sen knallade vi iväg till centrum och fikade på Espressohouse, älskar deras varma choklad! Och nu är det väder för den igen! :D I love it! Vi satt där i flera timmar i alla fall, sen handlade vi och gick hem. Jag blev så galet trött efter ett tag, så jag hade kunnat somna i hennes soffa. Slängde mig i hennes soffa och kollade på tv för hon behövde duscha, och då blev man väääldigt, väldigt trött. Men jag lyckades hålla mig vaken, på något sätt. :P Vi kollade igenom hennes sminkväska också, en stor jäkla väska, och rensade lite på saker som håller på att bli gamla. Jag fick en ny flytande eyeliner och puder! Blev jätteglad, precis vad jag behövde.
Blev ju ganska mycket pladder också, Marie är en underbar kvinna. Blir alltid lika glad och boostad av att träffa henne. Hon är riktigt stark.

Igår var det praktik igen, satt i sändning med Leif Ritter och sände nyheter bland annat, det var mysigt! Fick också veta att nästa fredag, den 26e, sänder jag för första gången mitt egna program mellan 9-11. Spännande! Jag är jättetaggad. :)

Just nu väntar jag på att syrran ska ringa. Jag har ledig dag idag förresten! Det är nästan inga inne på radion, inte min handledare heller, så idag är min egna dag innan jag ska börja sända själv nästa fredag. Så syrran ska ringa mig när som helst och så ska vi beställa min nyårsklänning! Jag är jätteglad! Såg på hemsidan att de fått in nya såna klänningar, precis då blev jag tvärfattig och hade 250 spänn på kortet. Så ringde jag syrran igår och hon gick med på att låna mig 300 spänn. <3 Hon är ju för snäll.
Efter allt det där så tänkte jag dra ner till ctrl's café vid handelsbanken, där Aleks jobbar, han ska bjuda på kaffe så ska vi sitta och snacka lite. Nice!
Runt 15-17 någonting ska jag ner till Natha för en radiointervju! Ska bli askul, ska komma ihåg hörlurar och minneskort bara.. :P Gaaalet kul dag idag, taggad! <3

Puss på er! <3

Hejsan.

Jag tänkte skriva ett blogginlägg till er nu, om nationella provet. Men jag är fortfarande helt fast i det "formella" språket och det känns lite tråkigt. Väntar till ikväll istället med att skriva lite om hur dagen har varit, tills jag är helt återställd!

Puss på er! <3

Fonzi, min Fonzi!

Idag har varit en sån där otroligt underbar, tjottafräs-dag. Eller nåt. Jag kallar den det, vet inte vad jag ska säga annars..
Det började med att jag ville somna om. Var så inihelvetes trött, är det fortfarande, men det var fan riktigt illa imorse. Gick upp iaf, och det gjorde satansont när jag gick till centrum för att plocka ut pengar och sen ta bussen, fyfaaaeeen. Var tvungen att skynda mig till Fonzi också, ryggen knakade för varje steg. Jag försöker intala mig själv att "det är snaaart över, snaaart bättre, bara lite till, kom igen, kom igen!" typ som när man försöker uppmuntra bilen att inte dö när man är en kilometer ifrån verkstan.

Jag kom dit iaf, ingen fara att jag var sen, och vi började snacka. Fan vad genomtrevlig den gubben är! Stor som ett hus och ser ut som en mc-knutte, men gör wonders med sina händer! Han kände på en gång vart jag hade ont och konstaterade att det här inte skulle bli en trevlig tid. Medan han plågar mig iaf (det gjorde ont som fan. Skitrygg) börjar vi prata musik, som det brukar bli hos Fonzi, och helt plötsligt avbryter han, knallar till datorn och tar bort avslappningsmusiken á la delfinljud eller vafan det var, och sätter på olika mashup's mellan lady gaga och någon rocktjosan, maaaassor med blandningar mellan genres och låtar och artister. I LOVED IT! Rockversion av Poker Face när man får massage är inte fel hörru!

När allt var slut och vi hade haft vårat roliga så fick jag en banditsticker. Oooh! Och jag fick äran att kolla på hans kareoke-väska, fan vilken brutal. Loved it. Vi gick ut samtidigt sen fick jag krama om den stora magen innan jag gick. Nu är jag genomlycklig. Inte nog med att jag har en som ny rygg (JAG KAN ANDAS) men jag fick också träffa en av Sveriges trevligaste människor.
Och ni vet, jag gillar trevliga människor. Faktiskt.

Puss på er! <3

Jaahaaa, ja, så var det fars dag..

Hur har denna dag spenderats? Jadu. Jag vaknade lite sent och pussade på Bobs. Vi var lite trötta och halvirriterade idag, sånt händer på söndagar. Jag gick ner vid fyra till Fiio och snackade lite skit, sen följde hon mig till iXumban. Där var det skitkul, som vaaaanligt, lite folk och därmed mer utrymme att röra sig på, härligt. Dock så knakade min rygg till rejält in på halva passet och det gick inte att fortsätta, så gick hem tidigt. Ringde morsan på vägen till Sara för att be om cash till naprapaten, ska ringa dit imorgon.. :)
Jag gick till Sara för att se om hon hade kommit ihåg att ta med sig handdesinfektion till mig från hennes praktik, jag sysslar ju med sånt två gånger per dag, och den de har är tydligen helt fantastisk återfuktande. Men det hade hon glömt.. Så hon fick gå med mig och handla istället och hjälpa lite, gick stel som en zombie också eftersom jag hade så ont. Har fan fortfarande ont..

Sen har jag varit hemma nu ett tag och slöat. Har fan ont.

Åh, ja, justja. Fars dag var det idag, ja. Jaa, jag hade tänkt att sätta upp en lapp på dörren till brevbäraren, sen kom jag på att han kommer ju inte idag.
Och den andra jäkeln, han som har sagt ett flertal gånger att jag är ett "brevbärarbarn", hoppas jag sitter hemma i sin ensamhet och att hans mobil varit tyst hela dagen. Han förtjänar inte något fucking "grattis på fars dag", vilken jävla farsa han har varit. Brorsan har ju till och med gift sig, hur många gånger har han varit och hälsat på där, för att se hur de bor?.. Nä. Men däremot andra brorsan, han fick besök av honom huuuuur ofta som helst.. Men han ställer ju alltid upp och hjälper till och bodde hos honom längst och blabla...
Usch, vad bitter jag blir. Nä, jag släpper det här nu, jag har ingen pappa tjalala :D
Puss på er! <3

Noooooooooohh!!...

Min nyårsklänning... Är helt.. Slut.. :(

Både i affärer, förutom för typ.. Jättetjockisar :(
OCH i webshop...
SLUT!

Me so saaaaad! :(

Pussipuss

Alice, who the fuck is Alice?

Sitter just nu och lyssnar på inspelningar från gårdagens sändning i Radio Haninge, sjukt kul! Men en sak bara.. Alltså, jag vet ju själv att min röst har blivit mörkare på senare tid, känns som om jag ständigt har slem i halsen, men seriöst så mycket?!
Jaja, får väl tänka på att peppa upp min röst och prata högre, faktiskt! Trodde väl aldrig att jag skulle prata för tyst, snarare tvärtom... Men så är det.

Jag vet att några är nyfikna på min praktik och hur det går. Igår var då min första dag, Inger, min handledare, presenterade mig för Pyret som satt i sändning. Jag fick sitta med henne och stirrade totalt fascinerat på hur hon gjorde och på omgivningen. Spännande som fan. Jag hade det ju lite bekvämt också med inställningen om att de aldrig skulle skicka ut en sån total newbie i direktsändning. Ja tjosan. Pyret ger mig uppdraget att bläddra i en tidning och se om det fanns något roligt att sända om, jaa, så jag hittade den där lilla biten om den siamesiska sköldpaddan och la fram den, den var rolig tyckte hon, det tar vi! Sen säger hon åt mig att sätta mig bakom en annan mick så presenterar vi den. SHIIIT. Nervositet som fan, men Pyret är så skön så hon var ganska lugn och snäll mot mig. :) Så kunde vi sitta och bolla och prata med varandra. Det var jätteroligt!

Det prasslar lite i den här inspelningen.. Har hört att det kan bli så.. Ja, men det löser sig säkert.

Idag i alla fall var inte Pyret på stationen, så jag trodde inte det skulle bli någon sändning igen. Satt med en gammal trevlig snubbe, Rolf, som spelade mycket jazz och swing. Det var trevligt och roingivande, jag var ganska trött så jag trivdes bra med att sitta och observera. Fick hänga med lite i inspelningsstudion också och sitta med några stycken som jag inte träffade dagen innan när de spelade in gitarr, fiol och sång till en låt. Det var första gången jag såg någon spela fiol live faktiskt, åtminstone på så nära håll, var sjukt fascinerad. Det måste vara himla svårt det där!

Vandrade i alla fall tillbaka till studion lagom i tid till programledarbyte, då jävlaranamma var det Leif Ritter som skulle sitta och köra country. Då slänger han också upp mig bakom micken för att läsa upp nyheter. Det blev väldigt stelt och nervöst eftersom..
1. Jag var liiite förberedd. Vilket gjorde att jag hade lyckats gå och bli ASnervös.
2. Minnet är bra med kort. Hade skrivit upp stödord på ett papper och glömde hälften.
3. Leif var tyst, så det var jag och en tvärtyst mick som jag visste sände ut min röst till flera främlingar. Det går säkert bra när jag sänt några gånger men som helt död i huvudet var det helt sjukt att tänka sig.
4. Hade en massa andra tankar i huvudet. Mamma skulle lyssna för jag skulle önska en låt till henne, men hon fick inte in det! Så det satt jag och tänkte på.

Och ja, folk ringde in också och sa att jag humma lite mycket, men att jag lät trevlig och kul. Sen hade Leif en genomgång med mig om hur man pillade på mixerbordet osv. Sen skulle han gå på toa och satte mig i stolen, och lämnade mig ensam varför två datorer, ett mixerbord och två skivor blinkandes på en spelare bredvid. WAAAAH!! Han kom ju inte tillbaka heller på ca sju-tio minuter, så jag fick helt enkelt förklara för några totalt ovetandes lyssnarna att nu är det "Praktikanten" som hade rattarna. Gud vad jag var nervös och stressad.
Men det gick skitbra! Det tyckte Leif också, så jag fick sitta kvar i ungefär två timmar och snacka vidare! Efter ett tag började allt gå på räls, som om jag gjort det flera gånger förr, jag svarade i telefon också och fick prata med fler olika trevliga människor (alla minst 60+), plockade fram låtar och hade allt i beredskap, glömde bara att stänga av micken en enda gång och då kom jag ändå på det rätt snabbt efteråt.

Efteråt hade adrenalinkicken väckt mig, jag har varit tvärpigg sen jag åkte hem strax innan fyra. Jag hoppas jag aldrig slutar få den kicken av att sända.
GUD vilken tyst röst jag har. Shit!
Jag säger i alla fall till när jag ska sända mitt egna program! Det blir antagligen två timmar på fredagar runt lunchtid. ;) 98,5 forever!

Puss på er! <3

Hör och häpna - jag är tidigt ute idag.

För idag börjar praktiken! Jag är faktiskt lite nervös, fastän jag tror att jag inte kommer göra så överdrivet mycket. Jag tror jag mest kommer få en rundtur och får se vad som händer däromkring och kaaanske få sitta med på en sändning, men jag kommer inte få sända själv, nej. Frågan är när jag får det, jag är jättespänd. Blir det två veckor? Efter jul och nyår?... Spännande!

Jobbigt bara att jag måste ta ledigt redan nästa onsdag, för då är det dags för andra nationella provet! Det muntliga gick för övrigt asbra, start off with a joke and everything goes well.. ;)

Ni fick bara en snabb update om mitt liv so far, det kommer kanske mer sen. :)
Puss på er! <3

Åååh jag är så sjuk.. Not..

Okej, så jag sjukanmälde mig idag. Varför? Hetsskriver på det här jävla talet inför muntliga nationella som tydligen är imorgon. Fick jag veta igår. ASNAJS!

Hets hets hets. Ingen lust alls så jag pushar på att skriva. Fan. Jag har skrivit ner en fråga som jag tänkte ställa. Jag hänger upp mig på den hela tiden, för om ingen nickar liksom så blir det jättepinsamt.
Okej, jag avslöjar lite.
Jag tänkte prata om kroppsspråk. I presentationen tänkte jag fråga "tycker ni jag ser nervös ut?" för det vet jag att jag kommer vara. Helansiktssminkning imorgon för att alla ska slippa se mig bli tokröd i ansiktet liksom. Men om ingen nickar eller typ piper ja där, vafan ska jag säga då? Jag kan inte bygga vidare på hur vi tolkar kroppsspråk om ingen tycker jag ser nervös ut. Skit.

Om någon från klassen läser, niiiiickaaaaa! Thank you goodbye kisskiss.

Puss på er! <3

Good for me!

Läste en rolig sexartikel på Expressen, här http://www.expressen.se/sex/1.2124663/saker-du-bor-veta-om-sex-innan-du-ar-40#comments 

Fick tips om den mest för kommentarerna (de är faktiskt ganska komiska, klipper in en rolig i slutet av inlägget) men jag reagerade speciellt på en punkt:

"8. Om ert sexliv är lite svalt kan det bero på att du är kall, rent fysiskt. Studier från Nederländerna visade att par med kalla fötter hade svårare att nå orgasm, bara hälften av dem lyckades. Så sockarna på!"

HAH! Det kanske inte är så dåligt att vara strumpberoende i alla fall!
För den som inte vet: jag sover med strumpor, hela tiden, strumpor är det första (okej, näst efter trosorna) som jag tar på mig efter att ha duschat. Jag tar knappt av mig strumporna på sommaren, för jag vaknar ALLTID av att jag har sjukt kalla fötter. Så hallå, awesome för mig att vara strumpberoende. ^^ Ska nog sms'a det här till en gammal vän som tyckte jag var jätteweird som sov med strumpor på...

Rolig kommentar då:
"Att inte storleken har någon betydelse kanske stämmer för en del kvinnor, men för oss med g-punkt och massa känsliga beröringspunkter inuti funkar inte en liten en, så är det bara"

Jaha, "för oss med G-punkt"? Så nu har inte alla kvinnor g-punkt längre eller känsliga beröringspunkter! Vi är muterade odjur som inte kan njuta under samlag om inte klittan stimuleras, jaja.
Rolig info är iaf att studier har sagt att en fem cm erektion räcker för att få en kvinna att få orgasm, just för att den når precis till g-punkten...

Klart slut! Expressen-läsare är weird!
Puss på er! <3

Spännande duschkonversation.

Jag brukar svara i telefonen när jag står i duschen faktiskt. Jag torkar av örat och handen och svarar snabbt för att säga att jag står i duschen och att jag ringer upp, får ångest av att missa samtal. :<

Så idag (ganska mycket nyss faktiskt) ringde mamma när jag stod i duschen. Spännande samtal.

Jag: Hej mamma jag står i duschen!
Mamma: Va! Varför det? Skulle inte du plugga under lovet?
J: Eh jo.. Tänkte göra det efteråt..
M: Meh! Varför det??
Senare..
J: Men mamma, ska jag undvika att duscha för att plugga?
M: Ja, i värsta fall!
Ännu mer senare, vattnet rinner fortfarande..
M: Jaja, men vad ska du göra i stan då?
J: Va?.. Vadå i stan?
M: Jaaa men du sitter ju på BUSSEN!
J: Men.. Näe mamma, jag står i DUSCHEN. Jag tvättar HÅRET.
M: Jahaaaa... Jaha, men dåså. Fortsätt med det du, heh...

Vart har jag fått min tankspriddhet ifrån? Inte så svårt att komma på va? :D

Puss på er! <3

Träffade en raggare idag..

Han presenterade sig som raggare iaf, eller hans flickvän gjorde. Han sa inte direkt emot, snarare nickade.. Första man tänker på är kläderna. Han hade en mörkblond mohawk, en bred jävel med helrakat på sidorna, en grön tygjacka som liknar min lite faktiskt, gråa mjukisbyxor (ganska pösiga också) och några svarta, spetsiga skor i skinnimitationsgrejs.

Ah.. Raggare?!

Det andra är ju liksom om han har bil. Per frågade vad han hade för bil. Han hade ingen, in fact, han hade inte ens körkort! (Killen var nitton bast, skulle fylla 20)

Ahaaaa... Men, va, raggare?!

Okej, men hans pappa hade tydligen bil. En raggarbil. Okej, vad är det för bil då? En mustang från typ 71 eller om det var 74...

... Alltså va?

Shit. Jag höll på att hoppa ur brallan så impad jag var. Oooh gosh! Han var ju sådär lagom dryg också och sa allt med rynkad panna och ihopskrynklade ögon, typ som att säga "yeah, jag vet att jag är cool. I like it".
Vilket jävla pucko alltså!

Puss på er! <3



RSS 2.0