Bestämt nu!

Den 25'e blir det lightcigg och nicoretteplåster! Det är dags nu. :))

Jag vet att bloggen är seg och tråkig, dålig uppdatering just nu men har haft en jobbig vecka, men allt löser sig! Designen gick inte som jag ville heller eftersom mitt PS bestämde sig för att lägga ner tillsammans med en annan radda program, även Microsoft Works som det heter i Vista. Jag kan alltså inte göra ett enda skolarbete hemma heller! Dags för systemåterställning tror jag. Det är säkert värt att betala för ett virusprogram om jag slipper den här skiten, för jag ÄR dålig på att hålla koll på vad jag ska klicka på och inte...


Varför är det så skrämmande för tjejer att se en spindel efter den långa vintern? Jag kommer inte våga sova inatt, bättre blir det inte av att Bobo jobbar till två inatt. Jag kommer inte kunna sovaaaa! För övrigt är han en fitta för han gjorde ett tibia-account till mig. Jag spelar det. OKEJ?!?
Hellre det än wow.

Puss på er! <3

NICE SHIT.

Idag var en sjuhelvetes bra söndag!

Först och främst hade jag en lugn och trevlig förmiddag. Sen kom Fiio över och vi snackade massa skit medan jag sminkade mig. Sen väckte jag Bobs (som somnat av ren utmattning efter några timmars jobb) och så drog vi oss iväg till min bror och spelade bingolotto! Jag klagade mycket på att de betedde sig som pensionärer, men sen insåg jag att de hade köpt lotter till mig och Bobs också. :D Horraaay! Så snart satt vi två också och skrek efter nummer, jag gjorde en deal med min bror. Om jag skulle vinna en najs bil så skulle han få låna den några år, tills jag får körkort. ;D Men inte fan vann jag något.. Vi satt med tio lotter och av alla så fick vi EN vinst, Sol vann en extra lott. YAY.

Men! Hade jag vunnit en båt hade jag skänkt den till mamma och hela familjen så vi kunde ha den på landet. Mamma har alltid velat ha en båt. <3

Wellwell. För övrig så var mitt hår jättefint idag, alla undrade vad jag hade gjort. ;D I am awesome!
Sista lovdagen har varit bra. I love it. Jag älskade hela mitt lov! Trots att det inte var mycket tid med pojken.
Godnatt nu, hejsan skolan!
Puss på er! <3


Vilka idioter det finns!

Jag är så pissed.

En gammal "vän" till mig hörde av sig idag på facebook. Hon och jag har haft en underlig relation, vi har väl varit bekanta med varandra tre-fyra år nu tror jag, och under den tiden har hon bytt namn fyra gånger om jag inte minns fel. Jag känner henne som mest som Helena.
Hon var himla förstående till en början, ville ta hand om mig och grejer vilket jag tacksamt tog emot, så osäker och rädd som jag var. Men självklart så vände hon helt plötsligt på mig och sa att hon mått jättedåligt för att jag var så omogen. Hon rabblade upp att hon inte litade på mig och yadayada, jag och Sara var så omogna och hon var så mycket bättre och för övrigt så raggade vi på hennes pojkvän när vi log mot honom. Det var så jag tappade förtroendet för henne.
Så numera när hon hör av sig så delger jag allt till Sara, även när hon ringer och berättar att hon träffat Sara och att hon blivit såååå fjortis. Det är min syster hon pratar om, är hon så korkad?

Så idag hörde hon av sig idag igen i alla fall, och börjar med att be om pengar. Varför? För att hon är förlovad, gravid och hemlös och tänker flytta till USA. Hon som hade så många jobb och kontakter och vänner? Nix, jag lånar inte henne ett öre då jag själv kämpar med att få ihop pengar till mat här hemma. Sen börjar hon klaga över att Bobo tog bort henne på facebook, vilket han inte alls har såg jag senare. När jag sen förklarade att han är så och att han nog inte såg deras relation som en vänskap sa hon att jag skaffat mig en skitkille och att hon vill säga upp kontakten med mig. Precis innan det så sa hon att hon bryr sig såå mycket om mig och jag betyder såå mycket.
Sen börjar hon attackera mig. Ja, satan vad arg jag blev.
Jag är tydligen lillgammal, jag tror tydligen att jag är jättevuxen för att jag inte bor hos morsan. Jag som brukade vara så glad och ungdomlig (och trött och deprimerad, men det lämnade hon ute)! Och det skiner igenom allt, mitt sätt att prata och skriva. Blir man inte tagen mer seriöst om man inte förkortar varenda ord? Måste man göra det för att bli tagen som den tonåring jag är?

Vilka idioter det finns! Först dög jag inte när jag var omogen och hysteriskt, nu när jag är lugnare och mer förstående så duger jag inte heller. Fuck them all, jag duger precis som jag är!
Och hennes så kallade vänskap är inget jag kommer att sakna heller.

Stå på er människor och var stolta för de ni är. :*
Puss på er! <3

Raaaaaaaaaage.

Igår var jag på shoppingtur och min syster i UMEÅ ville se vad jag hade handlat. Så igår fotade jag och hade mig och tänkte lägga upp det på bloggen, blir billigare så.

Internet funkar inte.
Det funkade inte idag heller.
Så jag får rageattack och ringer runt till de jag vet är vakna och frågar om de har samma problem med comhem, och Sara bjuder hem mig till henne... Fine. Så jag lånar hennes minimala laptop, en sån där rosa liten blogglaptop. Jag får ont i hela kroppen av att sitta vid en sån här, var är den vrålande stora stationära saken?? Kommer aldrig kunna byta ut min stationära till en laptop. Aldrig.

Och jag vet inte hur länge jag kommer vara utan internet, men nu vet ni.

Puss på er!

Första riktiga dagen på lovet.

Och jag lider av.. Vad ska man kalla det? Är det beslutsångest? Eller är det bara jobbigt att tvinga mig själv gå upp och göra något?

Dagsplanen lyder såhär: gå ut i snövädret, först gå till Ringen och köpa cigg, sen gå till centrum och lösa ut min avi på banken, sen vänta på Fiio och Frida. När de väl är klara att köra på så ska vi till Frida och kolla på film och snacka skit.

Jag har redan sminkat mig och ätit frukost. Och nu då? Snart är förfan klockan elva.. De kanske är klara snart? Eller kommer jag behöva vänta till klockan ett?
Vad ska jag göra så länge? Diska känner jag inte för.. Så slaskigt och äckligt. Gå ut? Snön yr alldeles för mycket och jag har ingen lust att klä på mig faktiskt. Men när jag ändå sitter här kan jag ju fixa upp bloggen, jag kan inte låta den se ut såhär hur länge som helst!
Eller äh.. Jag har högst tio läsare om dagen. De kan vänta...

Nä, jag ska nog ta och försöka klä på mig i alla fall.
Puss på er! <3

RSS 2.0