Pussgurka.

Save tonight and fight the break of dawn
Come tomorrow - tomorrow I'll be gone
Save tonight and fight the break of dawn
Come tomorrow - tomorrow I'll be gone

There's a log on the fire
And it burns like me for you
Tomorrow comes with one desire
To take me away

It ain't easy to say good bye
Darling please - don't start to cry
'Cause girl you know I've got to go
And Lord I wish it wasn't so


Sista dagen idag. Spenderade nyss en kvart med att försöka få upp honom ur sängen, damn det var svårt. Jag bet honom i nacken, kittlade honom under fötterna, attackerade honom och ja, slog honom lite. Ändå så gick han inte upp! I got my punches too och så försökte han strypa mig. Han är så söt när han är nyvaken.
Sista dagen... Känns inte som det riktigt. Känns som om jag kommer stanna här längre, det kommer väl inte riktigt gå upp för mig förrän jag börjar packa igen och sen tillsist står på perrongen igen. Kan tänka mig att det blir ganska jobbigt sen att säga hejdå. Fast jag saknar mina babes och mami också. Och mina kissar, även fast alla katterna här är mysiga också. <3
Well, nu ska jag gå ut och peta på honom lite mer och få honom att vakna bara liiiite till. Puss på er! <3

Kära läsare.

I'm having a great time.
Information till alla er som trodde något annat I guess. Det är supermysigt här och jag vill inte hem. Punkt.

Puss på er. <3

Tiden går snabbt.

Nervös nervös nervös nervös.

Jag blir helt sjukt nervös så fort jag tänker på sportlovet, jag är sjukt nervös och rädd och glad samtidigt tänk om allt går feeeel! Och tänk om allt blir typ helt sjukt bra.

Nä jag ville bara skriva lite kort. Vi ses och hörs och puss på er nu ska jag skriva om förebilder, givetvis skriver jag då om min kära kära storebror Richard.

Puss på er! <3

Omogen, and I like it.

Vem visste att naturkunskap kunde vara rätt så kul ändå?

"Uranus can be funny, but it can also be serious. Maybe you'll learn something about Uranus, yourself. Nobody is quite sure what's inside Uranus. There is a lot of gas around Uranus, and there is much speculation about the kinds of gas inside Uranus. There is a lot of methane in Uranus. In fact, Uranus is constantly expelling methane, and producing more to make up for it. The atmosphere around Uranus probably smells a lot like methane. These gases make Uranus very flammable. In fact, somebody you know might very well be fanatic about Uranus."

I'm laughing my freaking Uranus off.

I övrigt så verkar mina planer för sportlovet bli ganska roliga! Bye bye Tyresö, bye bye Stockholm. :D Me so happy. Och de röjer just nu ut vårat badrum, så de kommer runt nio-tio varenda daaag och borrar och har sig. Stackars kissarna blir helt tokiga av allt ljud, de verkar helt utmattade när man kommer hem och sover hela tiden, tror inte de kan sova i allt oljud. Kan inte jag heller, de bara väcker mig på morgonen. Ska bli skönt att slippa höra det på sportlovet.
Puss på er! <3

Maneater?

Nothing can keep me down! I'll always get up.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har lite nostalgi. Tänker tillbaka och lyssnar på fin musik jag inte lyssnat på ett tag, vilket tar mig tillbaka till hela 2008, varenda låt står för något.

Så kollade jag nyss igenom min bdb och såg några kommentarer från mitt ex. Lololol it just made me so glad. Han behandlade mig bara lite fel och jag dumpade hans arsle, såg inte något av honom ALLS på mer än ett halvår, han försvann fan till och med från eniro, tror han försvann till Norge faktiskt! Haha, att jag skickat en kille till Norge. Awesome...
Sen en annan kille som verkade bli helt bitter när jag sa att jag inte hade känslor för honom. He's STILL bitching about it och är värsta bitter och kvinnohatande! Snälla, det var flera månader sen, get over it! Sen Timmy... Det är bara så kul. Han respekterade inte att jag inte ville ha sex med honom, och sen väntar han sig bara sådär att han ska få sova hos mig! Men nej! Jag skickar ut honom ur min lägenhet vid halv tolv-tiden, och han bor inte ens i Stockholm, efter att han gav mig ett dyyyyrt jävla halsband... Oh god it felt so good seing him so confused.
Men det är så det är med pojkar som inte vet hur man ska handskas med mig. Som inte förstår något om respekt. Som inte lyssnar. Som inte förstår. Make me mad and I'll do something baaaaad. :333
Nej okej kanske inte direkt. Men jag blir bara glad när jag ser tillbaka och jag blir stolt när jag ser hur jag hanterat motgångar det senaste året. I've come so far! Jag är stolt, så jävla stolt över mig själv som på ett år lärt mig allt om att stå upp för mig själv och kräva respekt. Och jag hade inte kunnat göra det utan det första svinet jag skrev om. Tack Henrik för att du behandlade mig som skit, utan dig hade jag aldrig förstått hur stark jag egentligen kan vara. And fuck off!

Nu vill jag festa. Men jag måste sova för det är skola imorgon! Någon som är med på att komma till plugget bakis på tisdag?
Puss på er! <3

I love it here, it just gets to me sometimes.

Som sagt. Jag gillar att bo i Tyresö, det är mitt hem, men ibland vill jag bara bortbortbort. Långt bort och vara med någon som kan hålla om mig när mina dagar blir så illa att jag inte kan andas.

Idag är en sån dag och jag tycker att hela helgen är misslyckad nu. Jag ska se en riktig sorglig jävla film, sen ska jag ha massa musikterapi och så mår jag bättre. Funkar bäst varenda gång. Snart är jag på topp igen, ni ska få se.

Puss på dig. <3

Melodifestivalen - Skellefteå

Bidrag 1 - Huh? Vilka vet vilka de blonda brudarna är? Inte jag... Anyways. De låter mycket schlager men enligt mig sjunger de inte tillräckligt bra för att skickas vidare.
Bidrag 2 - Lasse Lindh. Naaawh, Lasse Lindh är så söt. Men inte melodifestivalen-material. Tyvärr Lasse. Han är som Håkan Hellström fast med bättre sångröst, jag blir helt gullegull när jag ser honom.
Bidrag 3 - Jennifer Brown... Låter alldeles för mycket 90-tal. BORT! Tänker bara på Jack Black och Tenacious D-filmen när jag såg de stora initialerna "JB" där bak. :P
Bidrag 4 - H.E.A.T. Helt okej, lite mer min smak än vad melodifestivalen brukar ge, men inte heller melodifestivalen-material. Amanda känner H.E.A.T, det är coolt. :D Och vafan var programledarens kommentar efteråt? "HEAT! Förlåt till alla er föräldrar vars barn nu blivit satanister". Bitch.
Bidrag 5 - Markoolio, åh, lätt barnens favorit. Och säkert favorit till de med lite humor.
Bidrag 6 - Amy Diamond? Ångrar mig... Här är barnens favorit. Tyvärr. Och jag börjar tro att det hör till hennes image att se ut som en trettonåring, och vad har hon på sig egentligen? Flickebarnet är förfan sjutton år. Klä på henne något snyggt och sluta ge henne såpass töntiga låtar. Och kan hon inte göra något åt sin babyröst? Grr.
Bidrag 7 - Country... Sorry flickor, ni sjunger jättebra, men ni hör inte hemma i MF och ni skulle klart bli mer poppis om ni prövade eran lycka i något annat land än Sverige.
Bidrag 8 - Måns Zelmerlöv är en bra artist. Men sången han sjöng idag var ett big nono.

Tyvärr så är ju melodifestivalen såpass dissig mot nya artister så jag kan redan nu förutse att Amy och Måns går vidare. Så synd egentligen att svenskarna bara röstar på något som de känner igen. Kan de inte tänka mer på vad som antagligen skulle funka bäst utomlands? Amy Diamond skulle köttas om hon åkte till Eurovision.
Men nu ska jag ut och möta Alex. Have fun everybody.
Puss på dig! <3

För pigg för att sova. Såklart.

Vad gör man då? Bloggar såklart! Det blir ju bara mer och mer sällan, känns tråkigt.. Gillar ju att blogga. Och bloggdesign har jag inte haft någon tid för alls, sitter mest bara i telefonen på min fritid.

Idag försov jag mig igen. Klarade mig rätt så bra i veckan sen pallade jag inte bry mig och låg kvar även fast jag visste att jag skulle komma sent. :P Men morsan stormade ju inte in och väckte mig, så det kändes lite okej iaf! Sover ju så jävla dåligt numera, igen, så jag måste faktiskt få vila någon gång. Vill ha helg redan nu, gah.
Idag blev jag sur i skolan. Riktigt jävla arg faktiskt, om man ska sätta rätt ord på det. För det första, ofta man filmar en lärare. Under en kort rast fick jag höra. Och sen, ofta man visar sin mamma det och säger att hon pratade randomstuff på en lektion, när jag som sagt fick höra att det var under en bensträckare. Oftaaa mamman sen tar upp det på ett föräldramöte. OCH OFTA läraren får skit för det, tar upp det i klassen och verkar hur sårad som helst.. Ofta man då sitter och säger, rakt i hennes ansikte, "ingen filmade dig". Okej om man skäms men då kan man väl visa det och bara hålla käften istället för att bara ljuga, eller faktiskt be om ursäkt. Jag satt och skämdes, även fast jag var sjuk under den lektionen, vilken jävla klass går jag i egentligen?
Sen kom jag hem, sen stack jag iväg till Dennis och somnade nästan under filmerna. xD Såg The Rage, som var full med blod och gore. Tyckte nästan det var lite för mycket, och det kommer ifrån bruden som råstirrar på Saw-filmerna och garvar, hah. Nä men det var blod, missbildade människor och inälvor överallt. Usch. Sen såg vi Pulse, råkade se lite av tvåan först istället. :P Men sen laddade han ner ettan och så såg vi den. Spöken som kommer ut ur massa tekniska grejer, som mobiler, telefoner, lampor och kommer ursprungligen från ett virus på en dator och får alla att begå självmord. Yeeeeaah, right... Inte riktigt min smak den heller, tvåan verkade faktiskt bättre. :) RED TAPE PROTECTS YOU!

Sen blev jag jätterädd när jag kom hem och skulle klippa klorna på kissarna. Smulan går finfint. Sen kommer jag till Alice, och hon har varit värsta skygg hela dagen. Okej att hon brukar vara sur, men när jag skulle klappa på henne böjde hon sig undan som om hon trodde att jag skulle slå henne. När jag skulle klippa hennes klor såg jag varför. Tydligen så har hon inte använt klösbrädan, så hennes klo hade blivit dubbelt så stor och börjat växa mycket mer inåt. Så jag blev orolig som fan, pratade med mamma och vi bestämde oss för att försöka åtgärda det, eftersom det fanns ett hål mellan tassen och klon. Den gick hur som helst bort jättelätt, klon ramlade av direkt och nu älskar Alice mig för att jag hjälpte henne och så fick hon en godis efteråt. :P Nu ligger hon bakom mig och sussar utan problem. I love that fat bastard, she's my baby.
Jag vill också ha någon som ger mig godis när jag gör bra saker.

Just ja. Skulle nämna Elliott också. Tjatar på mami nu hela tiden för att få åka dit på sportlovet. Jag villvillvill och Sandra tycker jag är helt patetisk. "Hur kan man träffa en kille genom internet?! Det är typ för fyrtioåringar som har gett upp helt!"... Well.. Ofta jag vill leva på Tyresökillar mer. Nej, tack, har fått nog av de. Så jag åker hellre till min emobabe med snakebites och tungpiercing, rawr. Jag vet att ni gillart. Jag gör det iaf!

Anyways. Nu är klockan efter tolv och jag får dåligt samvete för att jag fortfarande är uppe... Ni får ha det så bra pussgurkor, vi hörs när jag har tid igen. :P I helgen!
Puss på er! <3

819 Fornudden

Det kanske låter konstigt men det finns ingen annan busslinje jag känner mig såpass hemma med som 819. Finns ingen annan buss som jag åkt så mycket och det finns ingen annan buss som åker förbi så många nostalgiska platser som den. Tog den runt Fornudden ikväll igen för att jag inte orkade gå hem. Jag bara satt och log hela vägen.
Först till Alléplan som har varit samlingsplats till många tillfällen. Spelar ingen roll vart man ska gå senare, man samlas oftast på Allé. Där såg man Epan för första gången, träffade många härliga människor, dit åkte vi alltid när Fuling hade bilen.. Dit gick man alltid och köpte godis på Kumlatiden, där finns bästa Kinan i stan. Sen åker man vidare och åker förbi Brolins hus. Visserligen avskyr jag dem nu men minnena jag har spelar fortfarande en roll i mitt hjärta, det är fina minnen och jag tänker spara dem. Sen ålderdomshemmet där jag och Sanna gömde oss i somras från Vovve och Marre. Sen Fornuddsparken såklart, där vi krökade mååånga gånger och där majbrasorna alltid är roligast, där känner man alla! Sen Fornuddsskolan där mycket bus har hänt. x) Och kinahuset där vi samlades mycket in på hösten, och där Hitler gjorde bort sig. Det var tomt överallt nu när jag åkte förbi. Sen bort mot vikingagravarna där vi alltid hade brasa, sen förbi Sanna, Marre, och sen Hästhagsbadet. <3
Sen åker man förbi Kumla igen.. Hemsk skola kanske. Men vissa fina lärare och finaste kamratstödjaren i världen. Gisela är skönast i världen så är det bara. Måste hälsa på snart igen.
Sen Shell där jag alltid brukade gå och hälsa på Dennis. Och Filles hus där festerna var ett par gånger i somras. Sen lots of childhoodmemories när man åker förbi IP där jag växte upp.
Känns kul att jag under 2008 blev något jag alltid brukade förakta, jag blev ett Fornuddenbarn. Och jag älskar det så. Och jag saknar det för varenda dag som går förbi. Och jag längtar tills nästa sommar då jag kommer tillbaka igen, jag och Sanna, like the good old days. Vi ska tända brasor, festa som fan, för på sommaren är det vi ungdomar som äger Fornudden. Ingen annan.

Ah, nevermind this. Det är bara nostalgi of my Sweet Sixteen-year. Men jag längtar längtar längtar till sommaren mer än något annat nu.
Och jag vet att jag kanske flyttar ifrån Tyresö en dag. Men jag vet att jag också kommer komma tillbaka, för här är jag uppväxt och det finns så många minnen överallt. Jag kommer aldrig att sluta älska Tyresö och jag kommer komma tillbaka, kanske när jag är gammal och grå, så får jag dö där jag växte upp. Det är fint här i Tyresö, trots allt dåligt jag säger om det. x)

As if we cared
Enough to try to catch up
Enough to make up for lost time
Enough to make up for lost time, yeah

We've been down
We've been out
We've been hanging 'round
Tip our glasses to no direction, yeah
Start the van
Get me out of this one horse town
Waste this night

Puss på er. <3

Russians make good handymans.

Idag har jag bara spelat GTA 4. Och det tänker jag fortsätta göra hela dagen. Puss.

Ursäkta, men jag kan vara väldigt ytlig.

Jag vet att jag skrev alldeles alldeles nyss men jag blev verkligen.. Äcklad är fel ord men fräscht kändes det verkligen inte när Caroline af Ugglas var med på rapport på ettan och hade VÄLDIGT ojämnt långa naglar och hur ovårdade som helst var det, helt ofixat hår och smutsigt var det också!
Nog för att vissa gillar en avslappnad stil. Men för det behöver man inte låta allt växa vilt och se ut som en hemlös.
Jag blev upprörd, där har vi rätt ord. Ja, jag kan vara väldigt ytlig ibland, jag kan inte hjälpa det. :P Naglar och hår är något jag älskar att pyssla med, så nu ska jag kolla på Let's Dance och fila och olja mina älskade naglar. Puss!! <3

When I'm cutting bonds, they're gone forever.

Ja ni ska se mig när något sånt här händer. Göteborg snetänder på mig och jag har faktiskt ingen aning om varför. Jag frågade flera gånger men nepp, inget svar. Han bara drygar sig och drygar sig och drygar sig. Så jag sa att jag helt enkelt skulle sluta jaga honom och att det var lika bra att vi sa upp kontakten då. Och så börjar processen "radera ur Kickis liv". Den jag alltid går igenom när jag säger upp kontakten med någon.
Allt vi någonsin skrivit till varandra - borta. Måste bara gå igenom alla jävla sms.
Alla bilder från förra lördagen - HAH, borta.
Hans nummer - totally gone, won't even call again.
But I'm keeping the pretty things. I always do. Som när jag dissade Timmy (STENHÅRT) och behöll silverhalsbandet. It was awesome. ;D
Men jaao, som för typ ett par-tre månader sen så skickade Mr Jooles en skitfin bild som han ritat som föreställde moí. Den behåller jag såklart. Men jag slänger bort brevet (NEEJ JAG BRÄNNER UPP DET!) och klipper bort allting som påminner om dig. Sådärja. Bara några minuter and POFF you're gone. I feel awesome. ^^ Jag hatar när folk har problem med mig och inte ens säger vad jag gjort fel. "Du ljuger", vad har jag ljugit om då?? Puckon!

Inte nog med det så är jag fortfarande sjuk! För er som inte vet det så har jag varit sjuk och mest legat i sängen sen i tisdags. :P Haft massa feber! Faktiskt varit lite roligt, har drömt massa skumma drömmar. :D Men men, idag är det i alla fall mycket bättre.

Så imorse väckte min morsa mig och sjöng lite wihosihi grattiluralalala. Fick ett sminkställ - awesome. Just nu ligger sminkgrejerna överallt på skrivbordet. Fick sminkborttagningspads. Awesome. Fick.. En USB-kabel? Tiill vad? Min nya dator. Min nya superdator. Min nya awesomly superüberbraiga dator med TV som flyttas hit upp imorgon som har tillräckligt bra grafikkort för att klara av GTA IV hahahahaaaaaa!! I HAZ AWZUM COMPUTAAAAH! Och den är MIN <3 Bara MIN <3
Jag är verkligen bortskämd. Jag känner mig lite dålig faktiskt. :( Samtidigt så känns det AWESOME!
Får dessutom mer presenter ikväll/imorgon! Uschuschusch bortskämd. .____. Jag får för mycket.

Puss på er! <3 Happy birthday to meee, happy birthday to meeeeee! <3

Detox just to retox.

Wow. Underbar helg. :D Först träffade jag som sagt Marcus, och jag var inte nervös alls, förutom när jag stod i rulltrappan när jag precis var framme. Sen gick det över, fast jag blev fan lite nervös när jag pratade med honom i telefon och spanar efter honom så hoppar han på mig bakifrån och skrämmer mig. NOT NICE. Men jag fick en cola precis efter, så då glömde jag bort det. :D Nja, vad kan man säga vi gjorde? Jag lekte guide och berättade lite om allt i Stockholm, tog honom till Fontänen.. På något konstigt sätt tar jag alltid folk till Fontänen. Fast det är ju en riktigt fin plats, och ingen vet typ vart den ligger. Så det är grymt. Men anyways, jag berättade om vad saker låg och vad saker hette och grejer, jag kände mig töntig men han verkade inte ha något emot det så. Det var inte awkward alls typ, vi pratade och pratade sen tog vi en fika och pratade lite mer. Känns skönt att äntligen träffa honom, eftersom vi har pratat typ lääänge och faktiskt så är han en ganska bra vän till mig. Naaajs.
Så i alla fall, på kvällen drar jag mig till Alex och drack vin, groggar och vodkaaa. Spyr som fan. :D Tyckte det var asroligt, ställer mig bakom en buske och spyr, sen skriker jag "JAG SPYDDE HAHAHAHA!"... Hilarious, Kicki... Sen typ fick Alex lyssna på mina sedvanliga fylleconfessions, sen drog vi oss iväg till Tim och shottade lite mer vodka, jag fylleringde Sandra och alltså mycket mer minns jag inte. :D Jag sprang runt och däckade lite varsomhelst, sen tog festen typ slut. :P Så fick Ericas kompis skjutsa hem oss, riktigt nice. Nån jävel snatta cigg av folk, menmen. Inte mycket man kan göra. Så iaf. Roligast på festen var nog Pontus som gjorde helikoptern och ja, strippade runt lite överallt. Creepy shit. :P  Sen hade jag en nice hangover dagen efter också, morsan väcker mig sex timmar efter att jag somnat, jag är fortfarande lite packad när jag går upp och hälsar på mina mostrar. Stank sprit gjorde jag säkert också. xD NAJS!

Anyways. Spenderade resten av söndagen i sängen typ och idag ville jag också göra det, men neh. Längsta dagen i skolan är nödvändigtvis på en måndag, 8.15-15.50... NOT NICE. Låg och sov lite på sista lektionen så nu är jag hyfsat hyper! Mwaaah jag vill ha mat.
Puss på er babes. <3

RSS 2.0