And now I'm back!

Inte fan är det för att vara glad och skoja över vilket sommarlov jag har, nepp, I'm back to complain again! Varför har man annars en blogg?

Är helt... Död. De senaste dagarna har inte varit röda dagar (aw, c'mon, you get it) och jag borde egentligen vara superpigg liksom. Särskilt eftersom det var massa sol idag. Och jag hade jättetrevligt idag, träffade massa folk, bland andra Sofia som jag nog inte träffat på ett år.. Så det var ganska nice! Krull, Sara, Vårrulle, massor av mina favoriter alltså! Men njäh. När jag kom hem var jag jätteweird, var helt upp och ner och blev plötsligt en tickande bomb och jag och Bobs har inte haft överdriven kontakt ikväll om man säger så. Och sen kommer min hjärna och fuckar upp hela dagen som vaaanligt (jag fattar inte vart dessa random-tankar kommer ifrån) så nu kommer jag ligga och böla hela natten.

Men ljuset i mörkret blir väl att få komma bort ett tag, åka till landet och ta det lugnt. Jag kommer dock bli lite weird där också eftersom mamma ibland flippar och jag kommer inte få röka så I'm gonna be tense!
Auurghgh. Jag vill vara positiv igeeen!
Puss på er! <3

Ajjeeeeee...

Allt bajs händer på samma gång! Jag fick pissont i ögat igår, antagligen något jävla damm som har samlats där när jag städade igår, och nu ser jag ut som om jag har downs på ena ögat och jag bölar hela tiden! Och tå-problemet löste sig för övrigt, jag slet bort nageln. Obehagligt? Självklart! Jag äcklar alla människor jag träffar med den roliga historian, som bara blir rolig för att jag storbölade efteråt av adrenalinet. :D

Jag försöker i alla fall glädja mig åt att jag ska vara hundvakt, men eftersom jag är jag så nojar jag mig i alla fall, tänkte försöka städa upp här tills innan idag men det var så jävla mycket att göra så jag är typ halvklar.. Plus att jag blir asnojig för att Micke kommer hit och luktar helvete av parfym och jag vill bara mörda honom. Bobo säger att det kommer hinna gå bort innan hundarna kommer hit, men idioterna har inte fattat att parfym stannar kvar på kläder även fast man inte känner lukten.. Idiots.

Wellwell. Ska försöka hoppa in i en dusch nu och sen tvätta en till maskin.. Puss på er! <3


A quickie!

... Uppdatering, era snuskon! Inte s-e-x! Uschiamej. :((

Jag har jobbat några dagar nu, förra veckan fick jag värsta pingisbollstora bulan för att jag är en klant och slår huvudet i hårda betongdörren till ett flak. Igår däremot fick jag värsta värsta värsta skadan ever, näst efter att bryta något ben, eftersom det är min feta fobi...
Vi bar ner några förstärkare från flaket, jag och tre killar till. Jag får rulla iväg den första, och den är tung som faaan! Så för säkerhetsskull så säger jag åt Martin att rulla iväg den andra, han är större (mest runt midjan, men ändå) och starkare än mig, så det skulle gå skitbra! Tänkte jag ja... När jag släpper och han ska rulla iväg den tippar den åt alldeles fel håll - mitt håll. Smart som jag är tänker jag reflexmässigt. Vad gör de flesta när det är lite panik att få upp något i knähöjd snabbt? De reagerar med... *Trumvirvel*

... Fötterna.
Jag lägger foten under för att dämpa fallet, rent fucking reflexmässigt. Vi kunde fan bli ersättningsskyldiga om en av de där massiva högtalarna spruckit eller nåt! Sååå jag haltade hem, min tå är svullen beyond recognition eller hur det nu stavas, och min tånagel är svart och håller på att växa ur tån. Så det svider precis hela tiden just för att blodet under nageln och svullnaden trycker ut nageln. Ouchiouchi. Vad sa den där stora killen som inte pallade en högtalare som till och med lilla JAG klarade av? "Höh. Sorry."

Jag klarar nästan all sorts smärta förutom jävla svidande smärta. Argsgjgjhh jag vill hem till mamma. :((

Puss på er! <3

Ja jävlar vilken helg.

Det hela började med total stress i fredags. Jag var först i konsthallen och städade undan efter vår utställning, blev bara så jävla TRÖTT eftersom det var fyra fucking andra i min klass som hade sagt att de skulle komma och hjälpa till. Som det blev nu var det bara jag, min lärare och hon Konsthallsansvarige.. Vi hade det helt okej iaf, jag fick en glass och då kan man ju inte klaga alltför mycket! Men fan vilken fittig klass jag har. Mer om det sen.
Sen var det hem för att fixa matlåda, sen till skolan för att krama studenteeer! Fan, fordonarnas flak verkade det vara mest drag på, men å andra sidan, så är det oftast med fordonare. ALLA är så enormt trevliga där! Eller, vi kan väl stryka mitt ex, men sen då! :) Och efter det, woosch... Städa flak. För Manpower. Yaaaaah, asnajs! Men det var skönt dock, kom sent för att jag inte hittade och blev flyttad efter fem minuters jobb till andra stationen för att det var för mycket folk där.. Då blev jag gladare, jag diggar den stationen. Precis vid Bromma Flygplats så man kan se planen åka förbi och lyfta och grejs. Jag blir typ lika fascinerad som en liten unge. Kanske är lite flygkåt, kanske ärvt det från morsan som hade flygcert. en gång i tiden.. Äsch.

Men jag sov gott den natten. Jävlar vad jag sov.
Sen gick vi upp på lördag och fixade i ordning oss och åkte långt ut i helvete i Värmdö, i Stavsnäs? I think.. Och ja, det är Bobos farsa som bor där ute, så vi kom dit för att säga grattis till Bobos styvbror som tagit studenten, och jävlar vad alla blev packade. Jag orkar inte gå in på detaljer, men det var mycket vrålande, mycket skratt, och så smörgåstårta till fyllekäk. Vad mer kan man begära?! Aaa, kanske lite mer dans då, men lite sånt fick jag ju!
Sms'ade även papi, men om vad är en hemlis. Har inte fått något svar, jag får väl det om en vecka när han kommit på något smart, haha! Nää men om allt går vägen så får ni veta i.. Augusti! Nämen, vad kan det handla om?

Jag har varit bakis idag. Och sååå trött. Och jag bölade till Titanic idag igen, jag växer nog aldrig upp, känns bra!
Men hela helgen har gjort att jag kommit fram till en sak.
Nästa år när det är dags för mig att ta studenten ska jag bajsa på allt som har med min klass att göra och ja, springa ut med dem visst men jag ska ha mitt egna flak, inhyrt med hjälp av Manpower (<3) och packa på mina vänner. De som aldrig tog studenten, de som bara vill parta, mina älsklingaaaaar. Ska du med?? Klart du ska med!
Puss på er! <3

Chicken pox!

Tittar på simpsons just nu och avsnittet handlar om att Maggie får "Chicken pox" och just nu minns jag inte vad det heter på svenska, haha.. Men i alla fall! De ska fixa ett "pox party" så att ungarna får det unga, men Homer måste hålla sig borta för att han inte har haft Chicken pox och det är farligt för vuxna!

Vet ni vad jag insåg mina kära vänner? Jag har inte haft chicken pox... I framtiden, när mina ungar får det, kan jag sitta och slappa i soffan medan min man springer runt och fixar och donar och tar hand om dem. När mina ungar får chicken pox får jag semeeeesteeeeeeer!! <3

Puss på er! <3


Lala..

Idag blir spännande. Ska träffa en arbetsgivare nånting typ. Jag ska jobba för... *Trumvirvel* MANPOWER!!
Eller. Vänta nu. Jag blir den nya Nisse? :S På manpower!

Nää men jag behöver varenda skitjobb jag kan få. Ska lämna in mitt CV och personliga brev lite överallt och sålänge ska jag göra skitjobb. Börjar direkt på fredag. :) Jag är lite glad ändå, det känns skönt att komma igång. Sen ska jag spendera sommaren med att söka praktik. <3

Igår gymmade jag. Carro körde stenhårt med mig och efteråt höll jag på att svimma och spy. Så nästa gång tar jag det lite lugnare tror jag.. Men jag har träningsvärk i magen! Jag vet inte ens hur längesen det var. It feels gooood!

Puss på er! <3


RSS 2.0