Mors dag!

Chachaaa bloggeeeen! Sitter just nu med en katt i knät som puffar iväg mina händer från tangentbordet, så jag ska fatta mig kort. Vem sa att djur inte förstår sig på människor?...

Idag är det mors dag i alla fall! Jag har inte gjort så mycket, galet skönt.. Var iväg med mamma en snabbis och köpte kattsand till henne och mig (höhö jag vet hur det låter, och jaaa, vi ska kissa i en kattlåda. Dööh) och även en till kattlåda till lilla misen. Hon har just nu botten av en bärlåda att kissa i.. Kanske inte det fräschaste.

Ikväll ska jag till Richard och så ska vi fira mami där. :) Tyvärr så är Bobs utesluten, han ska jobba. Synd.. Då får vi pizzan för oss själva. HAHA, suuuckeeer! Eh, ja, det var ju meningen att jag och Richard skulle dra och handla tillsammans, men han ringde mig när jag var med morsan och beklagade att han var bakis.. Som vanligt på söndagar. Så nepp, det blir pizza. :P Well, jag klagar inte. Är inte så sugen men man tackar väl ändå inte nej till pizza?

Puss på er! <3

Jag vill slå

människan som gjorde senaste Harry Potter-filmen.

Sämre film får man leta efter. Och Dania nämnde att jag får vara lite open-minded och inte bara jämföra med boken, fiiine.. Då fattade jag inte sammanhanget. Jag fattade inte vad som hände mellan alla jävla hopp de tyckte var nödvändiga. Whaaa? Och vadå Weasleys hus brinner ner? De följer inte upp det heller utan lämnar det så. Hur kommer det se ut i sjunde filmen? Och påtal om sjunde filmen, hur ska de lägga in Bill och Fleurs bröllop utan att ens ha nämnt det i tidigare filmer? Varför är Dumbledore, min favorit i böckerna, så jävla dryg och överlägsen i filmerna? Första Dumbledore var bra, varför var han tvungen att dö?! Den Dumblie jag nyss såg på var överlägsen, tråkig, aaasdryg och nedlåtande, när den riktiga Dumblie ska vara ödmjuk och inge trygghet. Men nä. Usch, jävla skit. Jag ville helt seriöst ta saxen som ligger bredvid mig och hugga den i skärmen.

Jag är en Harry Potter-nörd. And right now, I'm pissed. :(

Puss på er! <3

Reflektioner.

Jag har fått jättesolblekt hår. Såg det igår. HEEEELNAAJS. Kollade igenom mina facebookbilder också och förstår varför folk trodde att jag färgat håret när jag klippte lugg och visade bilder, fan, på den tidigare profilbilden hade jag längre hår och solen fick det att glittra alldeles gult. När jag sen klippte mig stod jag inne på våran ruttna toa och fota, och det blev typ bajsbrun/grå... Tråkigt. Skönt att solen är framme igen iaf! <3

Funderar på att gnälla cigg, men samtidigt vill jag inte.. Det är så svårt med rökning! Jag viiiill så gärna gärna sluta och bara vara oberoende, men samtidigt är det så nice, jag vill inte sluta, jag har lärt mig att tycka om smaken. Och alla jag känner röker. Det är så jävla bekvämt att röka med dem istället för att besväras av lukten.. Jag önskar man kunde röka iblaand utan att vara beroende.
Jag kände hur jag fick ont i lungorna idag när jag nästan sprang till skolan. Emma säger det att jag fått dålig kondition, men snälla, har den blivit så dålig nu? Sådär ont gjorde det knappast när jag var ute och sprang med Sara förra veckan, och det var så jävla mycket mer ansträngande än den korta promenaden jag tog imorse. Visserligen hade jag precis ätit och höll på att spy.. Men ändå!

Crapcrapcrap. Jag bara fasar för hur dåligt jag kommer må framöver. För jag ska åtminstone försöka trappa ner, rejält! Kommer ihåg den tiden man var inne på typ fem cigg om dagen. Det får bli mitt mål.

I övrigt? Jag hatar skolan och vill härifrån. Men jag behöver närvaron och behöver betygen, men jag hatar det så mycket! Jag vill inte bygga en jävla hormodell av någon jävla cppjäs. Bajs?! Arrgh. Jag vill bara hem och sola och spela och sen sola lite till. För jag har börjat få bränna och det är så snyggt! BAJS!

På ett positivt plan dock, första p-pillret efter sockerpiller idag!! <3
Puss på er! <3

Allt är bajs.

Åtminstone när man har mens och mår illa non-stop och har humörsvängningar som dampar sönder dig och en kille som till och med kompisarna erkänner är ett svin.

AAAAH. Jag vill skrika, slå något, gråta sönder. Det sista är perfekt till The Script - The man who can't be moved btw. Synd att förstöra en sån fin låt till typ bajs, men det är bra nu. Så det funkar för mig.

Jag var så taggad idag! Jag skulle göra så fint och vara så jävla glad, allt skulle bli så bra och FINT. Istället får man bara kritik och kritik. Inte ens konstruktiv sådan. Jag hatar okonstruktiv kritik!!

Jag hatar allt idag. Nej det gör jag inte. Jag hatar mig själv.

Puss på er. Och klaga inte på att jag klagar i min blogg, sluta läs om jag bara deppar sönder er. :(((

Att jag aldrig lär mig.

JA! Mina favoritskor är fan ursöta, skitsnygga, jag får jättefina ben i dem. Men jag kan inte gå in dem, har aldrig kunnat. Varför lär jag mig inte? Jag gick ute med dem i en halvtimma sen var det bara att trippa iväg till apoteket, köpa compeed för typ 50 spänn (för typ sex-sju plåster. Värt?) och sitta och plåstra. Fem plåster allt som allt! Igår tog jag bort dem för att tvätta lite och fräscha upp. Huden på blåsorna följde med. Fyfaaan vad äckligt det var. Jag kan fan knappt gå i strumpor längre! Någon som vill gå in mina skor? Kommer inte kunna gå normalt nu på en månad..

Och så har jag förskjutit min mens nu. Äntligen så får jag den inte på måndagsmorgonen längre, den är planerad att komma någon gång på onsdag. Skithärligt, jag höll på att spy igår när vi skulle sova och jag har fan asont fortfarande, stannade hemma från skolan. Kan inte gå när det är som värst. Drömde asskumma grejer också.
Typ om att jag hade firat min student i en bil som liknade morsans gamla, fast några pundare hade lekt i den, den såg ut som ett vrak.. Det stod typ "grattis Robert" i den, för den hade använts vid Roberts svensexa... Huh?
Jaha, så hoppade det i tiden, och jag och Bobo och två tjejer till satt i någon säng med ett partytält över, på någon grusparkering till ett hus. Igen, huh? Så skulle vi ha wet t-shirt tävling (HUH?!) och Bobo skulle sitta och säga vem som hade snyggast tuttar. En av tjejerna hade vit skjorta på hennes jävla brunbrända kropp och såklart snyggaste tuttarna i världen, och Bobo kunde inte sluta råglo, och han erkände gång på gång att hon var snyggast. Överlägsen vinnare. Och jag satt bredvid och ba "men du.. Kolla mina då? Är de inte fiiina?". Helt stört. Men nä, det tyckte han inte. Så jag började råböla och kutade in i huset, och Bobo rusade efter, förbi mig in i något sovrum. Jaha? Och nu skulle han inte ens trösta mig? Varför kuta in med mig då?

Så typ drog han in mig i sovrummet. Så såg jag en tjej med rufsigt hår under täcket, och det bara small i mitt huvud. Men så såg jag en kille komma upp bredvid tjejen, och en liten hund studsade fram. Bobo presenterade det nakna paret så fint och drog fram en ilsken valp under sängen. "Den är våran om du vill ha den!! Det skulle vara en överraskning.." jaha.. Fyfan vad kul. Och sen hoppade det igen och jag drömde om att en Paradise Hotel-deltagare spelade hockey i en tight lackoutfit och hade typ blivit misshandlat och fått något uppstoppat som gjorde att hon blödde i hela hennes inre, och det rann blod överallt och hon spydde blod..
UUUH. Sen vaknade jag och ville spy. Tjejens tuttar och blodiga Dalin sitter fortfarande inpräntat.

Vad försöker mitt undermedvetna säga mig här? Antagligen att jag är sjuk i huvudet.
Nu ska jag försöka plugga.
Puss på er! <3

Denna jävla LÖRDAG! <3

Känns som om allting blommat över en natt, allt är grönt och solen nästan bränns därute på balkongen! Jag går runt i BH och Bobos kalsonger (ahahah) nä de är ju faktiskt jättefina. Hans kalsonger alltså. Ett par gamla sidenkallingar med Hälge på. Jag har stulit dem, de är grymt sköna..

Men i alla fall! Jag ska ut idag, jag ska träffa Fiio, gå till centrum, ta ut pengar, gå till bror, hjälpa tvätta, de bjuder på mat, de har köpt dricka, vi ska sjunga singstar hela kvällen!

AAA JAG ÄR SÅ GLAAAD!

Idag ska jag vara snygg! Har fått smycken av syrran, har köpt mascara, eller ja, igår. Mår asbra! Ska jag ha klackar på mig idag? Är det varmt nog? JA! Men det är öppen tå, har jag snygga fötter? NÄ men vem fan bryr sig!

DET ÄR VÅR, MEN DET KÄNNS SOM SOMMAR OCH JAG BARA NJUUUTER

åhåhå.
Puss.

... Vart är mina favoritskor? Jävla bajs. Det löser sig!

FÖRLÅT MAMMA! <3

Siter just nu på mamis minilaptop och ändrar så att kissies.se blir hennes första startsida.


HAHAAHAH förlåt min lilla gamla mamma, som nog aldrig läst en blogg i hela sitt liv. <3

Puss på er! <3

Denna jävla måndag.

Är jag sen igen! Trots att jag började senare idag är vanligtvis.. På fredag ska ni få veta en sak som jag hållt på med och som stressat upp mig som fan de senaste veckorna. OM jag lyckas det vill säga.. Annars blir det jobbigt.

Vi har en katt hemma just nu! Jag har ju två, men den ena fick stanna hos mamma, och båda trivs som fan. Ingen katt har spytt eller gjort något annat för att visa missnöje, och jag får sovsällskap när Bobs börjar tidigt. <3

Jag vet att bloggen ser ut som fan. Men nu är min dator hos datadoktorn Dr. Obert och jag lånar Bobos gamla sålänge, den har en ful vana att bara lägga av ibland.. Men jag ska installera PS på den här iaf tänkte jag, så kan jag sitta och redigera bilder till skolan och fixa bloggen. :) Blir skitkul!

Och nu är jag 25 minuter sen! Jävla måndagsmorgon.
Puss på er! <3

Oh dear lord.

För det första måste jag säga en sak som kommer låta brutal. Men jag älskar när pojken min drömmer läskiga drömmar om oss, om att något går fel. Jag får så mysiga kramar då på morgonen när han inte alls vill släppa mig för att han trodde i drömmen att han förlorat mig. Jag mår så jävla bra såna mornar. Som imorse. Fick ett sms där det bara stod "kom" när jag fixade håret, så gick jag in, kröp in i sängen och blev nerdragen och kramad och pussad på lite överallt, det var uuunderbart. Pussilusk. <3


I övrigt vill jag klaga lite igen. Vad är det för jävla lärare som existerar i världen? Det är ju så typiskt att elever klagar på lärare men jag tycker de flesta lärarna är trevliga. Alla kan ju ha dåliga dagar. Men när en lärare faktiskt hotar med att kasta ett pågående projekt, då blir jag fan tokig.
Vi har ju bränt ramar och böcker till utställningen på fredag (vernissage kl 14 fredag i tyresö konsthall, be there!). Han flyttade först på de förkolnade ramarna så de var nära på att falla sönder trots att jag skrivit en stor lapp som sa NEJ. Men okej, han sa att det luktade brand i salen, och ingen skada blev gjord. Sen började han tjata på oss att VI skulle flytta in dem igen eftersom de annars lätt kan komma med lasset till centrum. Men lappen där det stod att man inte ska röra sakerna var ju fortfarande på, kan inte folk läsa nu för tiden? När jag sa att jag måste göra klart arbetet i radio eftersom det är sista redigeringsdag så blev han grinig och tyckte att jag får väl sitta här och göra så lite som möjligt då. Jaha?
Och när jag satt och lyssnade på mitt arbete hade han kommit in och frågat Amanda om han skulle slänga ramarna. För han hade god lust med det, vi ska flytta på dem ögonaböj annars är de borta.

Så det blev närapå ingen utställning för oss. Hade jag lyssnat hade jag fan ställt honom mot väggen och ägt hans arsle. Bara visat att jag vara mognare än så som han betedde sig. De var inte ivägen, det luktar inte lika mycket som igår, och han visste att det inte skulle gå med i centrumlasset.
Vissa lärare kan jag inte förstå mig på. Men å andra sidan är det många människor som är lite underliga. Och underlig har vi alltid vetat att han är.

Puss på er! <3


För tillfället

STINKER jag rök. Alltså eldrök. Jag behöver en tuuuurkduuuusch!

Vi tänkte i alla fall att nu jävlar ska skiten bli klar. Jag och Amanda plockade med oss ett par grabbar och gick ner till fotbollsplanen med hela skiten, böcker och ramar, och plockade på oss små, torra grenar och torrt gräs. Vi fick även låna en brandfilt av fordon som kom till mycket nytta, dock så var den mycket sämre än jag trodde. Och det vara nära på att vi var tvungna att använda den på Robin! Det var som en jävla serie, han stannar upp och frågar "varför känns det väldigt varmt på mitt ben?" och kollar ner och inser att hans jävla ben brinner, hans jeans! Hahahha det kunde gått väääldigt illa men nu gjorde det ju inte det, så HAHA. Hysteriskt kul, blev några hål i hans jeans och jag vill bara rulla mig på golvet av garv när jag tänker på det. Sjukt.

Allt gick i alla fall finfint! Jag är ganska nöjd och glad, trots att Bobo var fett otrevlig när jag ringde. :) Men det gör ingenting, han gick väl bara upp på fel sida av sängen. Puss på dig min babe, du är så fin så fin och så sexig när du är arg så det gööööör ingenting om du blir sur!

Idag är jag positive. Trots att jag inte har något mat i magen och jag ska till syon snart och prata om min framtid och skola och bajs, men jag mår så braaaa! Kan inte någon komma förbi skolan med lite snabbmat till mig? NEJ ni får inte betalt.. ;D

Puss på er! <3

RSS 2.0