I just love being a girl

I love dresses,
Cars
Perfumes
And jewels

I love my
Money
Power
And I love my sex

Benny Benassi



Lyssna på låten. Galet vad bra den är när man inte lyssnat på den på ett tag.
Känns som om min Benassi-frenzy är tillbaka.
Puss på er! <3


Wth is wrong now...

Fick nyss, precis innan jag skulle dra till skolan galet ont i magen, ryggen och låren. Typ som mensvärk men jag vet helt säkert att det inte är det. Hajar inte varför jag alltid mår dåligt såna här dagar då jag måste gå till skolan. Fuck i helvete.

Svara mig en sak, jag har en liten gåta åt er.
Varför är det så lätt att vara trevlig mot en total främling och så lätt att vara taskig mot de nära en?

Puss på er! <3

Jävla skitspel fuck i helvete!!

Jag har varit fett trött den senaste veckan, nej, den senaste MÅNADEN! Och de senaste dygnen har jag sett fett mycket fram emot att spela Sims med alla exp-pack. Jag satt typ en hel natt och laddade ner och installerade, jag satt en hel dag och laddade ner mer frisyrer och outifts på sims2.com, jag fick skapa TRE familjer och bygga ett kvarter, placera ut hus och nu när jag faktiskt varit taggad på att spela på riktigt så hakar spelet upp så fort jag ska öppna en familj, HELA JÄVLA TIDEN. Jag hatar världen just nu.

Puss på er.

Ikea.. Yaaahh..

Jag hatar ikea. Jag haaaatar ikea!! Det är alltid fett med folk och det är fullt med saker, svårt att välja och svårt att hitta.. Aarrgh, jag blir tokig! Blir alltid stressad, alltid såhär "behöver jag det här? Vad behöver jag? Ska vi plocka på oss allt det här?" ÅNGEST!

Ännu värre när man är med Fiio och mamma alltså! Fiio har typ sitt andra hem på ikea, så hon försvinner helt plötsligt, så hittar man henne vid något där hon står och ba "oooh! :3" och drömmer sig helt bort.. Mamma är snäll, JÄTTEsnäll och betalar och hjälper mig, men samtidigt så säger hon hela tiden "vad behöver du, vad behöver du?" så får man lite ångest för jag är faktiskt inte den enda som bor här, och egentligen, fett onödigt att köpa massor till en lägenhet som inte är våran och ingenting matchar här ändå.. Men så säger man att ja, det skulle väl vara trevligt med lite såhär, men jag behöver det kanske inte... Redan när man nämnt någon sak är mamma borta, så står hon där och pillar på just en sån sak och ba "den här är väl bra?! Vad vill du ha för färg?! OKEJ då taaaar vi den!". AARRHH. Så får man inte röka på flera timmar också, det går extra bra ihop när man är trött, då vill man plötsligt bara dö! :D
Så kommer man hem till någon med jätterolig humor som säger "ska vi betta om hur lång tid det tar innan den möglar?!" om min nya badrumsmatta som jag är mest nöjd över, men lite väl stor och inte en riktig badrumsmatta, så den tål väl vatten men kanske inte lika bra. Fuck it! Den är fin och jag ville ha den. Men skitsamma om jag har stressat och angstat, du har ju jobbat, det är alltid värre.. BLÄ. Jag ska spela sims och döda gubbar där. <3

(Fan, hade jag istället skrivit om att jag älskar Ikea och skippat det där med bitterfitta till pojkvän hade det kunnat vara Sol som skrivit det här. Ikea, pojkvän och sims. WOOT. Fast nu är det ju visserligen man, men ändå! Vi kanske är lite lika ändå?)
Puss på er! <3

Så jääävla braa!

ME = AWESOME.

Inatt stannade jag uppe till klockan fyra-halv fem (minns inte ens när jag gick och la mig, var för trött!) för jag insåg att jag har nog pluggat för lite till provet jag hade idag. Och medan jag pluggade kunde jag ju ladda ner sims och installera alla exp-paketen... ;D
Så idag gick jag och hade prov strax innan tio. Satt kvar i ca en och en halvtimma och bara skrev och skrev, orden ville inte ta slut förrän min arm och nacke sa upp sig, då hade jag suttit med ansiktet bara begravt i pappret nästan hela tiden, jag är lagom stel nu! Men fan vad nöjd jag är! Det kändes skitbra!

Och nu håller jag på att ladda upp mina egna nedladdningar till sims, sånt där som man kan ladda ner som andra spelare gjort och lagt upp på thesims2.com. Nytt håååår och nya outfiiits, hell yeah!

Jag är nöjd över dagen i alla fall, hur mår du? Puss på dig. <3

BTW: TGIF!! Fredagsmys here I go. :D
Btw 2, läste ni om snön i Kiruna häromdagen? Jag skiter i att det är Norrland, men det är väl inte dags redan? Inte ens för dem? http://emzaans.blogg.se/2010/september/forsta-snon.html

TGIF!

Crazy cat lady...

Jag har blivit helt såld på små kitties. Jag vill haaa en liten kattunge! Allra helst vill jag ha en från http://akutgruppen.com, men de kostar jättemycket, dock så är de ju kastrerade, vaccinerade och avmaskade. Men så kan man också hitta kattungar på blocket som är vaccinerade och avmaskade för typ 100 spänn.. De är jättefina! Vill ha en kattunge, hona som är innekatt och van vid andra katter så hon kan gå bra ihop med Smulan. Varför det är viktigt att det är just en kattunge är för att jag vill vänja den vid att bli buren i famn och i bur på en gång så slipper man det problemet senare och så kan man även koppelvänja den. :D Och så vill jag såklart att Smulan ska se efter henne som sin lilla bebis. <3

Kolla här bara! Är de inte oemotståndliga?



Mmm vill ha! Puss på er! <3

Välkomna!

Ni som säger att ni sååå gärna vill flytta hemifrån och nästan hade sett fram emot alla hushållssysslor som att diska och laga mat är välkomna hem till mig för att rensa ur avloppet nästa gång det är dags för det! Just nu vill jag inget hellre än att flytta hem till mamma och bli ompysslad igen, så får hon göra skitjobbet.. ;)

Puss på er! <3

Jag hatar fördomar...

Och alla människor som förspråkar dem.

Varför är det äckligt att vara homosexuell? Varför är det äckligt att vara öppen om sin sexualitet, att prata om att man är sexuellt aktiv? Välkommen till 2010... Sex är inte längre något som man bara gör i smyg om man inte är gift, sex är numera någorlunda fritt och det är fan mer accepterat nu än förr att ha en fotfetisch än för tio år sen.
VARFÖR är det FEL att prata om sex, dela erfarenheter, ge tips och helt enkelt NJUTA av en av de bästa sakerna i världen?
Sex är underbart, vackert och awesome. Man ska vara stolt för att man vågar njuta, även om man har sex med sig själv, med någon man älskar, med någon random eller med någon av samma kön.

Man är inte ÄCKLIG för att man är annorlunda!

Puss på er! <3

(Nej då det här har ingenting med våra tillfälliga inneboenden att göra.. Nejnej.. Fyfan)

Idag mår inte Kickan bra. :(

Är jättehostig och höll på att spy imorse, så det har blivit en dag vid datorn.. Och nu är det inte slemhosta längre, det är rethosta! Yaaaay...

Men imorgon ska jag fan släpa mig till skolan, jag måste måste måste sätta igång nu! Det är nu eller aldrig liksom, gogo! :) På onsdag ska jag fota Fiio och Frida, vi ska gå lös på studion och riva hela skiteeeen!... Bildligt uttryck.. Inte bokstavligt.. Bara så ni vet, så att ingen läser det här och känner för att tippa en lärare. ;)

Idag träffade jag sis igen i alla fall, trots hostan! Hon blev jätteglad för hennes örhängen som jag hade köpt, så jag blev glad, för jag tänkte verkligen på henne direkt när jag såg dem. :) För övrigt var de som bor här (PÅ LÖRDAG ÄR DE BORTA!) fett otrevliga, hälsade inte och skrek om att de skulle sälja hunden eftersom de ska ut på gatan och skit.. Sen kommer hon ut och sparkar på hunden och skit precis framför Cissi, WAY TO GO, bra första intryck tjejen!

Lite mer måste jag klaga också.. Jag hatar oväntade vändningar.. Jag pratade med Fiio om det häromdagen, och insåg det själv.. Ni vet det där man aldrig tror kommer hända, och när det väl händer (nu vet jag ju inte om det är så, men ändå) så vill man inte inse det? Och när man väl gör det känns det som ett jävla slag i ansiktet. Jag är lite katt, jag diggar inte överraskningar, inte när de rubbar min världsbild eller någon annan större del av mitt liv. Men shit the same vafan, det löööser sig!

Puss på er! Nu ska jag hinka cocillana och sleepa gott va. Puss puss puss!... <3

Men vadå.. Bärs på en söndag är väl normalt?!

Nu är jag inne på min tredje öl ikväll... Kolla tiden, jag börjar kvart över åtta imorgon. :o Haha! Men hallå, döm inte mig, öl dödar bakterier! Eller ja, alkohol överhuvudtaget. :)

Idag prövade jag att dansa zuumbaaa! Det var helt grymt och jag knarkar spotify nu och vill bara dansadansadansa! Jag är inte en människa som blir svettig, för jag brukar inte direkt överprestera när jag tränar.. Men damn, vilket tempo, vilken härlig känsla! Det är omöjligt att sakta ner och inte bli svettig! Det var sjukt kul när man väl kom in i det och ledaren var grym på att få en att glömma ens skavanker och allt pinsamhet. Awesome! Vill fortsätta, skitsamma om jag måste låna pengar, det var lätt värt det! Köra två pass i veckan, gogogo... ;)

Puss på er! <3

It's time... Depp-mode, begone!

Idaaaag har hittills varit fucking braaaa. Jag knarkar Katy Perrys nya album, "Teenage Dream". Jag tycker typ bara sju-åtta låtar är bra men lyssnar på hela iaf.. Palla byta, haha. Favoriterna är Teenage Dream och Firework, den senare är en typisk självförtroendelåt för mig, så jag lägger upp den i slutet av inlägget. Om jag kan det.. Har faktiskt aldrig gjort det, haha! Hatar bara att spotify censurerar shit, så i en låt låter hon förkyld när hon ska sjunga "fucking" nånting och det blir "ffnffna".. Prosit!

Imorse vaknade jag med lite hosta, och jag är övertygad om att jag klarade mig hela förra veckan utan att bli förkyld för att jag knarkade C-vitaminstillskott. Köpte sånt idag igen. Awesooome! Begone, begone hosta... Jag hatar hosta! Men nu jävlar skare bli grönt te med honung. Sånt är naaajs..

Efter att ha hostat lite och slängt i mig lite nudlar imorse så gick jag och mötte Fiio, så gick vi på loppis! Blev helt extatisk och kom hem med en Dior-necessär (för 25 spänn), 5 serietidningar (jag var väärsta serietidnings-nörden när jag var liten, sluta döm mig! De kostade liksom 2 spänn styck.. Plus att det är nice att ha på toan!) och ett par örhängen till syrran som jag hoppas hon kommer tycka om, hon är ju lite galen i St Patrick's day. Fråga mig inte varför. :) Så idag är jag nööjd! Det är där man ska shoppa alltså! Synd att jag är lite fattig, hittade en rosa matta jag vill ha i badrummet och ett vitrinskåp till vardagsrummet, skåpet blev jag fullständigt jättekär i! Det var i mörkt trä och jäättefint, skulle passa perfekt hos oss.. Typiskt bara att det kostade 1,200! Fuck i helvete liksom. Om Bobo får en bra lön och det finns kvar den 25'e kaanske vi kan köpa den då.. Fast det tror jag inte. :( Fan! Men vadå, är man expert på fönstershoppa så är man, bara att drömma på och sen glömma. ;)

Puss på er! <3


Varför är ingenting okej för mig?

Blev förbannad igår. Ovanligt vaaaa?
Läste på facebook att våran trevliga tillfälliga inneboende hade skrivit "förstår inte mig på folk som bara tänker på sig själva och skiter i att andra blir lidande". Nu är jag ju inte riktigt säker på att hon menade mig och/eller Bobo eller hennes kille som hon klagar på 24/7, men jag blev i alla fall sur. Fan, kan den där tjejen aldrig vara glad för det hon har, eller för att hon överhuvudtaget har någonstans att bo? Visserligen jävligt tillfälligt. Men ändå.
Så jag skrev i alla fall på min facebook "snart är det bara jag och Bobs igen! <3". Efter en dryg timma fick Bobo ett sms från Robert. "Vi vet att vi måste flytta snart men att kasta upp det i ansiktet på oss genom att skriva så på facebook är inte sjyst, vi har nog med press"...

Sjyst. Schysst?! Är det så jävla SCHYSST då att använda upp ALLA glas och ALLT porslin vi har för att bara lämna det i en stor hög i slasken, som för att säga "varsågod att diska, Kicki!". Är det schysst att skita i våra kläder, skor och allting annat som deras hund tuggar upp? Eller att använda upp allt vi har, som schampoo och balsam, eller sno cigg? Är det SCHYSST att säga "vad äckligt!" när vi ska laga mat åt dem? Och att slänga nästan all mat man tar för sig efteråt? Är det så jävla SCHYSST att vi tog in dem trots att vi inte FÅR och sen aldrig visa någon sorts tacksamhet?

Alltså VA. Vad är det för fel på dem?? Retards. Hade jag haft lite ballz hade jag kastat ut deras saker ur fönstret för längesen. Rawr.

Puss på er! <3

Okej, old newsflash.

Alltsååå, hur lång tid tar jag på mig att uppdatera? Alldeles för lång probably. WELL, den 31'a blev jag en kvinna med flera hål, ett konstgjort. Eller.. Ett till om man räknar med öronen... Men iaf! I näsvingen kom det att bli och ni som har mig på facebook kan se både film och bild, it's pretty awesome. En liten glimmande ljusblå plupp. I just loveitloveit och jag passar jävligt bra i det, som jag alltid sagt! Men mamma såklart ska skälla på mig i tio minuter, för att sen låtsas som ingenting, och sen på bröllopet presenterade hon Bobo som "min usla dotters pojkvän!" Love ya too mum. :)

För övrigt så strejkar både Bobs och jag, IGEN. Enda skillnaden nu är väl att Bobs är med mig, men vafan, orka vara den enda som diskar (i mitt fall) och lagar mat (i Bobs fall) av fyra åt fyra pers! Otacksamma horungar, vem beställde det?! Kom hit och hämta, komsi komsi...

Jag var på bröllop igår igen. Min kusin och hennes kille Michael från Skottland gifte sig, jäklar vad mysiga skottar är alltså! Alla är så trevliga och mysiga och alla har en tendens att bli liiite för fulla.. Först var Michaels bror, Graham dyngrak precis efter middagen. Han bytte till vatten när baren väl öppnade. ;) Ooooch senare på kvällen gick han och spydde flera gånger, samtidigt som Michaels pappa Mike satt ute och fick vatten serverat..
Så jag kan säga såhär. För er som undrar:
Ja, skottar är galna i sprit. Så fort whiskeyn kom fram var festen igång..
Och nej, de har inget under kilten... Har jag hört av en väääldigt säker källa.


Det blev också säckpipe"musik" när de gick ut från kyrkan. Inte min grej, inte alls...
OCH! Som sista ord vill jag säga att jag för tillfället inte vill träffa min mamma... Alls.
Puss på er! <3

Nej. PS, jag kan inte låtsas som om allt är bra, jag måste få ur det här. Igår fick jag höra att Karins, min favoritmoster, hennes man är döende. Hon försa sig. "Var är Lasse?" "Åh, han är döe.. Han är dålig. Han kunde inte komma". Jag hajar inte varför inte morsan berättar sånt här för mig. Jag är inte fem längre. Men jag är ledsen, för Lasse har alltid varit härlig. Hatkärlek rådde mellan honom och mig när jag var en kaxig skitunge och han var en retsam gubbe, men senare har vi alltid kunnat skämta friskt. Jag kommer sakna honom, och min moster har alltid haft honom vid sin sida. Hon såg så gammal och liten ut igår.

RSS 2.0