"Mina grejer"...


Kul alltså, den senaste veckan har jag funderat och diskuterat om vad som är "mina grejer". Det blev fan ett par stycken..

1. Strapon-skämt. Seriöst, jag vet inte om någon som umgåtts med mig när jag är flummig inte hört ett strapon-skämt. Jag brukar dra den väldigt mycket för killar, typ om att vi ska sexa och de säger "JAG BANGAR INTE" och jag svarar "aaahh vänta ska bara hämta min strapon"... Deras miner <3 Det är många som helt seriöst har trott att jag har en, haha!

2. I just had sex. Låten...

3. Ordet skevt. Är det verkligen så få som säger det?

4. Sssscch... Pedobear-mode... Ssschh, allt är okej.. *klappklapp*

5. DET HÄR HÄNDER INTE, referens --> http://www.youtube.com/watch?v=4ol3dDzgHrs HAHAHA så jävla bra.. <3

Eh. That's it. Jag tänkte faktiskt skriva något längre om det men jag är faktiskt ganska trött. Fact; det är svårt att sova när det är två spelande, dygnande femtonåringar i rummet, blattar som går fram och tillbaka under fönstret, två väckarklockor som går igång klockan fem och ett jävligt varmt rum och en snarkande man (jag brukar kalla honom pojke men vill inte riktigt det längre. He so handsome, pojkar är inte handsome) precis bredvid dig som försöker putta ut dig över kanten på hans 160-säng... Aaargh! Men.... Mysig natt ändå, tihihi! :D

Idag har jag solat. I en och en halvtimme! Fick inte ens en liten jävla rand... SOLARIUM IMORGON FÖFFAAAN!
Puss på er! <3

 Just ja.. Den här går på repeat?... Jag tycker inte ens om den till en början, men nu kan jag inte sluta knarka den. Varför vafan?!

What teh fudge es theees?!


Berättade ju för ett par veckor sen att jag börjat väga mig varje kväll, eller nååh, varje gång innan jag duschar iaf, så det blir varannan ungefär. Har börjat få en glädjechock varenda gång numera...

See, jag äter godis. Nomnomnom! Chips är dock en favorit och det slinker ner en påse per vecka, tillsammans med en tvåliters-cola. Jag ÄR inte nyttig och har aldrig påstått det heller, jag käkar nudlar dagligen och sitter vid datorn väldigt gärna. Jag går dock väldigt mycket, men knappast mer än vad jag gjorde när jag bodde med Bobo, med allt kånkande av mat som det var hela tiden and whatnot. Mammas mat, pheew, don't get me started! Gammal som hon är älskar hon potatis, riiiktig grädde och sånt. Hon är ett fan av tallriksmodellen á la 60-tal liksom.

Men ändå... Så har jag gått ner fem kilon på en och en halv vecka? Inte för att klaga men hur fan gick det till?! Jag känner mig mer tjockis än någonsin men allting bara rinner av, NICE! Ett kilo till då, sen kan jag stanna, woopwoop! Min idealvikt nästa!

Puss på er! <3

Freak on a leash

You came into my life
Without a single thing
I gave into your ways
Which left me with nothing
I've given into smiles
I fell for all your games
I wish so bad right now
I hadn't let you win


Seeeeee, I'm like a fuckin' junkie coming back again and again for more. One fix and I'm good to go, it lasts at least four days, after that I'm freaking out again, climbing the walls, in and out of depression trying to smile and the people around me do me a big favour by not asking why my eyes are everywhere and nowhere. I keep thinking it's bad for me, I should just fucking quit and get over it, fuck that shit!
Yeeeet I can't keep away, I keep coming back.

Okej, so not really kanske. Men allt är så skevt. Lust att blogga har jag inte heller, see, jag har aldrig det när jag är ledig? Skeeeeeeeeevt <- my word.

Puss på er! <3

Sanningsdan


Ner för backen
Över torget
Finkammen efter alla som gjort dig ont
Jesus sa "vänd andra kinden"
Vända kinder är det enda som jag gjort!
Nerför backen
Över torget
Åh, jag älskar, älskar den här stan
Rak i ryggen
Drick champagnen
Flanera över cykelvägen sanningsdan

Något spännande har hänt med mig, revelation, idag! Nyss! De där stunderna man tar för att tömma kattlådan är riktigt filosofiska serni!

Ni ser, plötsligt har jag blivit väldigt glad. Typ fånigt, barnsligt glad, jag skrattar ofta och mycket, drar dåliga, tråkiga, ibland grova och råa skämt som jag inte gjort på väldigt länge, skojflirtar lite med allt och alla, bara för att det är sån jag är. Och det är underbart! Inget är så upplyftande än att plötsligt börja le mitt bland främlingar bara för att jag är så fantastiskt glad för absolut ingen speciell anledning. Samtidigt så har jag blivit jävligt ledsen och arg, vilket också känns otroligt upplyftande.

Plötsligt har det liksom blivit okej att vara fånig, töntig, fnittrig, pladdrig, gråtig och sur som en fucking citron. Det är okej att vara lättirriterad, det är okej att komma hem och gråta utan anledning, det är helt okej att vara mig människa och ha känslor!
See, now I'm finally over you. For good! Couple of days ago, you asked if I ever thought about you, sure I did, but never in any good way. But never again! You're gone and my insecurity's with you, it was yours all along.
Miss positive all over again! <3

Puss på er! <3

I want to hate you half as much as you hate yourself
You know I can crush you with my voice

Störande.


Seriously. Kollar på Sex and the city och Carrie dejtar en kille som har problem att få till det, på det sättet att han alltid kommer i brallan innan hon knappt hunnit sätta handen på den. Yeah. Det jag stör mig på är att hon alltid slänger fram näsdukarna, och så är det klart, över, finito. Aha?

Är det alltid över när killen kommer? En gentleman hade väl ändå gjort något åt henne för att försöka rädda sin sårade stolthet? No? Dear lord.

Puss på er! <3

Smash the silence with a brick of self-control


De senaste dagarna har ju jag, vilket kanske märkts, varit ganska upp och ner. Och det är ju inte särskilt konstigt egentligen, med pms och mens så är det ju så! Sen har det ju dock varit flera andra faktorer, typ som att man är stressad över sin skolsituation, man vill försöka hinna träffa ALLA och sen, sen är det capital H-I-M.

Och nu ska jag vara dramachick all over again, sån där som skriver ut sina känslor och tycker att jag är sååå poetisk bara för att jag använder kursiv stil. Och såklart. Skriver riktat till någon och så vidare. Kursiv stil är så jävla töntigt egentligen, det är en sån där skit som säger "åh, nu är jag lite melankolisk och skriver precis vad jag tänker, THIS IS FROM MY HEART!", och det är du som gör mig såhär. Idiot.

Näh, du, jag orkar inte vara den tjejen idag. Imorgon kanske...

She's an Extraordinary girl
In an ordinary world
And she can't seem to get away

He lacks the courage in his mind
Like a child left behind
Like a pet left in the rain

She sees the mirror of herself
An image she wants to sell
To anyone willing to buy

He steals the image in her kiss
From her hearts apocalypse
From the one called whatsername

Puss på er! <3

Paranoia.


Seriously, jag tror det är för många som läser min blogg. Samtidigt vill jag kunna skriva av mig ibland, borde jag typ, lösenordsskydda skiten? Kanske ordna en till för mina avreaktioner och bara vara pepp på den här? Gud, vad jobbigt det blev när man plötsligt fick flera sms. Preciiis efter publiceringen igår. It's gone. Thank god.

Puss på er! <3

Aaah! Kallt!


Okej, kom precis in ifrån att ha varit ute på promenad/träffat vänner och känner att jag inte kan ta bort sminket just yet, fryser satan om händerna! De är inte lite lila nu alltså... Kul med varmt vatten på dem nu.. Så då bloggar man så länge för att värma upp fingrarna såklart! Lite stelt bara, så hoppas ni har överseende om det smyger in slarvfel kanske i texten. ;)

Som sagt, träffade först Sara då för hon skulle låna stayups av mig, jag fick tillbaka mitt linne som tack, haha! Tidigare hade hon och jag varit i centrum och blivit bästisar med killarna som jobbar på Mobilizera mittemot Team Sportia, vi hjälpte de plocka ihop butiken och grejer, eh, random! Men de som känner mig vet att jag totalt avgudar random trevliga främlingar, jag blir så glad i hjärtat av sånt, känns som om man säger hej till någon random för att göra någon främling glad är man typ psykiskt sjuk eller något. Bra och trevliga främlingar is guuut! Anyways, såklart slutar det dock med att ena killen frågar "lust att hitta på någon ikväll elleer?" och jag svarar bara rent automatiskt "nä". Kort och koncist. Ganska elakt dock... Får eh, vara lite trevligare imorgon då vi lovade att hjälpa till plocka ihop igen... Varför gjorde vi det, haha?!
Resten av kvällen dock, när jag sagt hejdå till Sara, spenderades med Taylor, vi tog några cigg och snackade skit i, eh, tja, över en timma i alla fall! Det var astrevligt, vi har ju liksom precis allt att prata om nu när vi fortfarande är "nya" med varandra om man säger så, vi träffades för första gången för ca en månad sen på en fest ute i Brevik och har sms'at lite sen dess men inte direkt träffats och snackat, men nu gjorde vi det alltså! Bra initiativ av mig, yeeees. Är man lite socialberoende så är det fajn att få bättre kontakt med någon som bor nära en, så säkrar man sina kontakter liksom när man behöver ciggsällskap, haha! Nä, det låter som att jag utnyttjar honom, vad hemskt. I don't. Bara så ni vet.

Insåg i alla fall att min blogg blivit mycket av en musikblogg, och det var ju inte meningen... Tänkte därför att det skulle vara trevligare med lite text, men nu vet jag inte ens vad jag skrivit, minns knappt haha!! Kul läsning när det inte direkt ligger någon tanke bakom, njäää..? Ska nog sova nu alltså.
Puss på er! <3

Am I more than you bargained for yet?...


Funny thing, det som hände idag. Jag nämnde ju "Sugar we're going down" igår. Idag fick jag en länk på min wall på facebook där en gammal, gammal dejt och numera god vän hade hört den här låten igen och tänkt på mig. Och jag blev såååå glad när han skriver "Fråga mig inte varför men det här är fan din låt. Grattis..? haha! Jag minns att jag klistrade fast dig på den där låten när vi sågs där för typ tre år sen." naaaaaw. Vi pratade också om citat ur just den här låten och hans favorit var lätt "Oh don't mind me I'm watching you two from the closet
Wishing to be the friction in your jeans", den är också en gammal favorit of mine :D Mennnn när det kommer till kritan kan jag aldrig bestämma mig för ETT bra FOB-citat, lika bra att köra dem allihopa gång på gång på gång, typ en hel låt.
Han passade ju dessutom på att ge dem beröm för videon till låten, "btw, hur underbart är det inte att se vanliga människor med vanliga utséenden i en musikvideo! fuckn-a!" hell yeah. I och för sig är den här videon ganska low budget.... Men ändåååå, it's cute!





I'm just a knotch in your bedpost, but you're just a line in a song!!

Puss på er! <3

Fangirl.


Något inte många vet, eftersom jag tycker det känns lite pinsamt faktiskt, är att jag älskar Fall Out Boy. Jag älskar dem, har gjort det sen jag hörde "Sugar we're going down" för första gången på bandit när jag var typ, tolv. Nä, jag var tolv förresten, bandit lanserades när jag var elva-tolv. Minns att jag gick i sexan i alla fall.. Men att jag fortfarande är helt crazy i dem, det är fan sjukt! Eller crazy och crazy, men man minns ju 2008 när Folie à deux (the madness of two <3) lanserades och jag började böla när jag hörde "What a catch, Donnie". Det ledde ju dock till något väldigt fint, jag fotade mina glädjetårar och en vän till mig ritade av mig och skickade mig teckningen, ända från Götet. Så fint. Anyways, vad jag tänkte att det här skulle leda till var att det är så fantastiskt hur alla låtar prickar in mig. Det finns alltid en liten textrad, en vers eller en hel låt som träffar mig som ett knytnävsslag och får mig att tänka "ja! Precis så tycker jag/tänker jag/känner jag!", they just... Get me. Och de har alltid en låt för något tillfälle. De är helt enkelt, pja, perfekta. Åtminstone för mig.

I'm holding out and I'm holding on
To every letter and every song.
I pulled myself out of the day we ever had to meet.
Are you through with me?

So..

And when it all goes to hell,
Will you be able to tell me
You're sorry with a straight face?

I'm all ears and I'm all scars
To hear you tell me
"Boy's like you, you try too hard
To look not quite as desperate"
I'm hanging on.
But I still know the way to make your makeup run.


En annan låt som är feeeejn, citatet är ju dock inte från den här låten...




Puss på er! <3

And I need to take a pill to make this town feel okay.


Nu börjar nedräkningen, idag.

En ipren idag, kanske en till,
fem imorgon, (no joke)
tre på fredag,
kanske en eller två på lördag...

Right now I love my life, really. Jag har känt mig jättefittig och otrevlig idag, men det var nog mest i mitt huvud, hade elaka tankar om allt och alla. Lovin' the pms!! Vad jag älskar ännu mer är att börja böla på praktiken för att man hör en viss låt, ingen såg, tack gode gud!

Däremot kan jag utan sarkasm skriva att jag älskar min mamma som får bra cravings under rätt tillfällen, pizza härnäst, wooopwooop! Det är okej att tjocka sig under sockerpillesveckan... Dessa stunder + när man är bakis, haha!

Puss på er! <3

Mi amore vole fe yah part II


AHA! Det var därför jag var så glad imorse, idag, jag visste att det skulle bli en bra dag helt enkelt, jag måste känt på mig att något skulle ta en totalomvändning. I knewwwww it!

Och nu är jag så uppspelt och kelsjuk så jag kommer nog inte kunna sova. Eller, kanske efter att ha kramat sönder katten. Wieh! Livet leker och alltiiiing verkar lösa sig! Sen kan vi ju, just nu i alla fall, ignorera det faktumet att det snart är praktik igen och att jag har sockerpillervecka.

Before you met me
I was alright but things
Were kinda heavy
You brought me to life
Now every February
You'll be my Valentine

You make me feel
Like I'm livin' a
Teenage dream
The way you turn me on
I can't sleep

I'mma get your heart racing
In my skintight jeans
Be your teenage dream tonight
Let you put your hands on me
In my skintight jeans
Be your teenage dream tonight

Puss på er!! <3

Mi amore vole fe yah


I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way, born this way

ÅÅH! IDAG ÄLSKAR JAG MÅNDAGAR! <3

Känns som om det mesta (!! lägg mycket tyngd på "mesta", allt kan ju inte alltid gå bra you know!) går bra just nu. Jag känner mig pepp, inte särskilt fräsch kanske, men ändå upplyft på något sätt, ny. Det är en konstig känsla, särskilt på måndagar? Är inte det här en vanlig lördagskänsla för mig? Det gör mig lite förvirrad, jag borde inte vara så pepp och glad, jag borde sitta här och vilja dö som vanligt på måndagar... Men varför grubbla varför jag är glad, det känns ju lite skevt hörni?
Idag ska jag hetssälja biljetter till skivan så att den blir fucking av! Om en kvart blir det lunch med Jennifer och efter skolan kommer jag säkert krascha hårt i humöret eftersom jag är så pepp nu, har sovit alldeles för lite för att kunna vara såhär glad hela dagen, haha! Ääässch, det är ett senare problem.
Idag har jag till och med varit glad över vädret. Det skulle bli fett med sol igår, men det var dimma och regnade istället. Idag var jag riktigt, riktigt glad för det när jag såg hur mycket snö och is som försvunnit. Jag är verkligen konstig idag. Men det ska ju såklart inte hindra mig från att kolla vädret och se hur fint det ska bli om några dagar... :D

Allting löser sig babydolls, puss på er! <3



-


Från min gamla telefon:

Be proud because you are who you are, nobody can be just like you.
And be proud for how you feel, what you feel and be honest, but be careful too.


You put my head in such a flurry.


I get so nervous around you, I don't know what to say, for once in my life, speechless.

You make me so nervous, clumsy, how come I always say all the wrong things?

You make me think, all too much, of all the things I'd like to say, all the things I'd like to do to you, preferably all day long, and end it with watching you sleep.

And all of this makes me feel like a crazy-stalkerchick, since I have abso-fucking-lutely no clue of what you think of me. How you feel. What you want. How I should be, act.
With you I want to be interesting, funny, cute and sexy at the same time, when all I ever will be with you is a clumsy, confused, blushing little girl with a stupid smile.
This is stupid.

Puss på er! <3



RSS 2.0