The lights of the city is too heavy for me.

Det här är en sån här äcklig dag då jag bara vill ligga i sängen och inte prata med någon. Jag tänkte faktiskt, efter blogginlägget igår, skriva ut alla mina tankar och alla mina känslor och problem här i bloggen, men sen klarade jag inte av att vänta, så jag smög upp ur sängen och ringde Sara och bara babblade och grät i en halvtimma. Även om det hjälpte och det känns inte lika tungt längre, vet jag fortfarande inte vad jag ska göra för att lyfta det helt och låta mig bara slappna av.

Det är nu en vecka kvar tills jag fyller arton, men jag vill bara att den helgen ska komma och försvinna, precis som vintern. Med våren kommer solen, värmen och glädjen.
Jag är bara så jävla trött på allt. Jag ska ut, lämna en hyrd dvd sen ska jag till apoteket och hem och lägga mig.
Puss på er.

Heyhey, fucking great.

Som vanligt, bra dag dåligt slut. I'm just fucking depressed.

Och det var allt för idag! Whopido, cliffhanger.

Puss på er. <3

Good fucking days.

Jag är taggad för två saker i framtiden nu!
En sak som kommer nu direkt på tisdag, jag ska tillbaka till det första stället jag fick kontakt med småbarn för två år sen, min gamla praktik på en förskola här i Tyresö. :) Yaaaay! Vi håller på med etik och moral i yrket i etik och livsfrågor, så då fick jag och Amanda uppgiften att intervjua förskolelärare, klart jag tänker direkt på min gamla handledare! Eva var den mysigaste tjejen, och hon jobbade med de mysigaste barnen. Ska bli kul att se dem igen nu efter två år, de är riktigt stora nu jämfört med då, de borde vara runt 3-4.. :)

SEN! Något som jag ska syssla väldigt mycket med nu i vår, vi har äntligen fått en rolig jävla fotouppgift! Vi ska fota porträttfoton, modefoton och modellfoton med inspiration av kända bilder och fotografer. YES! Jag ska fixa mitt första nudeshot i studion, jag ska fota Natha i snön, jag ska fota Fiio, allt! Jag har fixat två som kan sminka, varav en bara kan göra det efter april, jag har fem modeller, sex om jag ska fota någon kille... Jag vet inte, jag tycker inte om att fota med killar, fast det hade varit ganska mysigt att fota Bobo i studion. :D
Utanför uppgiften så måste jag fota massor av bilder för min egna skull också, jag måste snart börja leta praktik till nästa år, i tio veckor ska vi vara borta från skolan. Då är det bra att ha en portfolio. :D

Alltså. Jag skriver kanske lite konstigt nu för jag kollar på Hells Kitchen samtidigt som jag kollar, meeeen jag tänkte att det var bra att blogga lite nu för att berätta om den underbara tiden jag har framför mig. <3

Puss på er! <3

Köra biiiiiil.

Jag kan inte fatta, jag är snart 18, om mindre än en månad, men jag har aldrig kört bil. Jag har lekt lite med Bobo, växlat medan han hållt in kopplingen, svängt lite på ratten när vi är ute och kör.. men jag har aldrig suttit själv bakom ratten och startat bilen, åkt iväg osv...

Igår gjorde jag det. Äntligen BOYAH. Min bror är bäst.
Så vi åkte iväg till en enslig parkering ute i skogen och min bror placerade mig framför ratten. Och det var lite sjukt, för jag var nervös innan, men när jag väl satt där så visste jag att det skulle gå bra, det kändes som om jag gjort det tusen gånger innan.

Fast jag glömde ändå ALLTID bort kopplingen när jag bromsa. Höhö.
(Min pojkvän är förövrigt en pussy som inte vågade sätta sig i bilen med mig trots att han såg mig göra massa fina varv...)

Meeeen som jag alltid sagt, jag har rallyblod i mina ådror. I was born to do it. :)
Puss på er! <3

Städmaaaniaaaa.

Vi gick oss la oss vid nio igår, tidigt och bra vilket jag skulle behöva, jag behövde sova ut ordentligt så att jag kunde vara taggad idag. Yeeaaah. Bobo somnar på en gång och jag ligger och stirrar upp i taket. Så får jag plötsligt en knäpp. Jag ska fucking städa.
Så jag går upp, plockar undan det jag diskade när middagen gjordes och sätter igång, ringer Sara och snackar i en halvtimma. Diskar diskar diskar och blir sur för att vårat diskställ är så litet och vi har typ ingen ren handduk så jag kan inte fortsätta diska, jag måste vänta på att disken ska torka. Och så blir jag nästan förbannad när jag kollar på klockan och inser att jag inte kan börja dammsuga nu, klockan är för mycket! Så jag plockar upp soppåsen och går runt i lägenheten och plockar skräp och slänger i, tar en ny, slänger mer, tömmer våra tre fulla askkoppar. Awesoooome. Powerkvinna. Så istället för att dammsuga så börjar jag torka lite golv, vilket är en av de äckligaste sakerna man kan göra men jag kände mig najs ändå. Jag är en powerkvinna. Sen skurade jag ur handfatet i toaletten, sen sjönk jag ner i soffan och läste i någon timma. HAHA. Sen inser jag att klockan är strax över tolv.. Hm.
Så då går jag och lägger mig igen. Pojken vaknar och är jättesööööööt. Kan inte få nog av honom när han är nyvaken och go, och inte typ nyvaken och irriterad. Så hämtade jag lite vatten till honom, och när jag väl sjunker ner i sängen sätter jag mig plötsligt upp och utbrister "jag kan skura badkaret!". Den enda anledningen till att jag ens satte mig och läste var att jag inte tyckte att jag hade någonting att göra.. Men då fick Bobo nog och sa åt mig att jag skulle sova.

Så då gjorde jag det. Jag sov som en jävla gris, idag är jag trött men jag är nöjd.

Jag ska dammsuga när jag kommer hem!

Puss på er! <3


Haha.. Grattis, syrran, sista kvällen i Stockholm.

Fick gå upp lite tidigt idag och tvinga min stackars, stackars trötta pojke sätta sig bakom ratten och köra in till stan och hämta min syster och två av hennes kompisar från sjukhuset. That's right, sjukhuset! Tydligen så hade de hamnat i lite bråk inatt så hade min syster hamnat i slagsmål, hahaha. Ja. Så när vi hämtade upp dem så var de alla trötta, hungriga och frusna. Eller.. De var väääldigt övertrötta.. Men men, Cissi hade tydligen försökt ringa till sig skjuts i tre timmar innan hon fick tag på mig... Anyways! Hon hade fått ett jack i ansiktet som hade blodat ner hela henne och så hade hon en prick i ögat, lite freaky det där. :) Det är så roligt, för så fort man hör "sjukhus" i våran familj blir vi jättenojiga, men ingen kunde ta Cissi riktigt seriöst. Kanske för att vi vet att hon är stark och klarar sig vad som än händer. Eller så var det för att Cissi var så övertrött så hon typ kvittra i telefonen när hon ringde och sa "sover du? Nämeeeeeeeen, varför det... Guess whaaaaat? Jag är på sjukhuset och fått spö!", mm, känns seriöst..

Well, nu orkar jag inte skriva mer.. Känner mig fortfarande nyvaken. Kisskiss,hughug.
Puss på er! <3

It has only just begun..

Syftar på nya året med rubriken! Och kanske min huvudvärk..

Well, jag var lite bitter i mitt senaste inlägg... Vilket var på nyårsafton.. Men vet ni vad, det blev faktiskt helt underbart senare. Tio minuter innan midnatt slutade alla upp med vad de gjorde och gick ut. Vi stannade upp vid Granitlivs och kollade upp på alla fyrverkerierna, det var fullt med folk ute och alla var så glada. Mmmm, stämningen på nyår. <3 Så gick vi ner mot parkeringen, där mina syskon hade tagit ut hela festen, och jag hamnade i ett lyckorus när mina bröder turades om att svinga runt mig i en kram. Jag ska från och med nu ALLTID fira nyår med mina syskon. De gör mig lyckligast i världen.
Så gick vi ner till statoil och jag hade en diskussion med några främlingar om katter.... Jag hade fått i mig lite väl mycket redan dåååå. Sen gick vi vidare och Simon och Bobo rökte cigarr, haha! Jag bara stirrade i min fylla. Inte för att jag var fascinerad, utan jag visste bara inte hur illa vid sig de skulle ta om jag började garva åt dem...

Vi kom hem. Hade tråkigt. Och gick till Robert och Sols fest, best thing eveeer! Jag hade en diskussion med Henke om min framtid, ööh, ja, så klappade jag lite katter, dansade runt med min syster, hennes polare och Richards tjej, och det var så myyyysigt! <3 Jag tror jag minns också att i slutet så pratade jag med Nippas flickvän om hur det var att sluta röka, det enda jag minns att jag sa är "för mig är det som om du skulle sluta andas", vilket kanske är lite av en överdrift. Menmen. Jag fick henne att förstå iaf att det är svårt!

Idag hade jag första skoldagen. Igår sov jag bort hela dagen.. :D Det var.. Tråkigt, som vanligt, fittigt, äckligt, villsparkasönderalltochalla. Typ en sån dag hade jag, även om jag faktiskt var jättepepp imorse! Men sen var det kallt ute, jag höll på att halka, det blev stressigt, hade ingen att jobba med på svenskan.. Jag försökte faktiskt se något positivt med min skoldag, men failade. Failfailfail.

Snart ska i alla fall min älskade syster komma över och låna mig hennes minneskort så jag får spara bilderna på oss och från nyår på min dator så ska det bli facebooook seeeen!
För övrigt så har jag äntligen fått över MIN dator från mamma. LOVE YOU MOM! Och sagt upp kontakten med pappa, men det var ett tag sen. Men nu är det även officiellt sen jag tog bort honom från facebook. :) Ingenting är officiellt om det inte står på facebook!
Puss på er! <3


RSS 2.0