Rah-rah oma-maaa...

Lady Gaga är lite weird egentligen. Vem börjar en låt så?...

Men skitsamma, är lite trött så jag tänker lite random, hoho. Idag har varit en händelsefull dag! Jag vaknade av Fiiolins ljuva stämma när hon ringde och väckte mig runt elva.. Väldigt trevligt. Kom direkt ur en dröm och var totalt förvirrad. Men jag vaknade litegrann iaf och knallade upp och sminkade mig och shiet, det här är ju min lediga daaaag! Så jag sminkade mig och gjorde mig fin för en gångs skull. Lite tråkigt att jag inte orkar sminka mig till skolan, jag är pritty när jag lagt lite effort i det, tycker jag iaf.. Men det kanske är just för att jag faktiskt kämpat litegrann, om jag känner mig fulare efteråt så var det ju helt i onödan. Faktiskt!
Ja, i alla fall, vi åkte in till stan och vandrade runt till olika Myrornas i jakt efter en klänning till henne. Jag hittade en klänning, hoho! Men tyvärr inte Fiio. Och vi gick in i värsta second hand-butiken på Hornsgatan, BARA päls i princip, och läder och skinn och aaargh! Jag vet inte hur jag ska känna om äkta päls alltså. Jag gillar det på ett sätt, det är så fluffigt, lent och mjukt, men sen får jag dåligt samvete för det har suttit på en fluffigt lent och mysigt DJUR! Ett livs levande! Dock så känner jag inte så om kött.. Men jag är fast inbiten (torrt skämt.. Haha) köttätare. Det går inte att ändra tankebanor för mig.. ^^
Så! Efter staden (några timmar senare..) så åkte vi till Tess och firade lilla Casper som fyllde ett år idag! Det var jättemysigt, Fiio bjöd på lite thaiwok med kyckling och ris (färdiglagad dock, från typ Findus, men ooooh så god!) och sen fixade vi ihop en blåbärs- och hallonpaj. Skitgott! Så jag var ganska nöjd och belåten när jag kom hem, trött också måste jag tillägga, när Roy sitter vid min dator. Halleluja.
Bara för att man fått låna min dator ett par gånger tidigare så betyder det inte att min bebis är ett jävla öppet hus liksom! Bobo vet att min dator är min bebis, varför beter han sig som om jag alltid ska vara så jävla okej med att alla sliter på allt som är mitt men mina vänner (eller knappt ens jag?) får inte peta på nååågot som är hans?
Ibland håller jag på att hoppa ur brallorna av irritation av att bo här, men hey, it beats livin' with mom.. Jag älskar henne och yada yada, men umgås vi en längre tid sliter vi nästan ögonen ur varandra. Håhåjaja.

Dags att slipa va! (Hoppas ni fattar ett till torrt skämt, mina vänner)
Puss på er! <3

Imorgon, äntligen...

TGIF imorgon alltså! Imorgon är det äntligen fredag och SLUTET PÅ PROJEKTVECKAN! Wohooo! Ska bli skönt att slippa det, det har gått helt okej men vissa har väl varit mer eller mindre engagerade, jag har varit sjukt omotiverad iaf.

På lördag är det party party för Sol också! Sötnosen fyllde ju år i tisdags så på lördag smäller det, då ska jag festa rejält för det var ett tag sen nu :)

Men mer hinner jag inte skriva! Nu ska jag byta om och sen fylla på vattnet i flaskorna för att sen dra på iXumbaaaa! See ya. ^^
Puss på er! <3

PS. Jag är fullständigt död i benen efter boxningen i tisdags så jag går som om jag blivit rövkörd. Yay!

Sitter i datasalen i skolan nu..

.. Och hade kunnat sova en timma extra. Jag som mådde så djävulsk dåligt när jag gick upp tidigt imorse, för jag tänkte att jag MÅSTE gå upp till indvalet. Kan inte få mer frånvaro nu va!
... Indvalet inställt. KUL!
Sitter alltså just nu i lilla datasalen och bara mår dåligt, så hör jag några småfjortisar utanför dörren som kollar lappen till projektveckan. "Men jag vill inte vara med henneee!... Vem är det?"

Snorungar. Vi vill inte vara med er heller, har ni tänk på det?
Illa nog att vi har grupparbeten heeeela tiden i övrigt, nu ska vi samarbeta med resten av världen.

Jag hatar projektveckan.
Puss på er! <3


Idag <3

Imorse blev det inte alls bittert, snarare tvärtom. Vi båda sov gott och nästan hela natten, jag vaknade dock när hans larm började gå, av ren vana tänkte jag slå på honom lite för att få honom att vakna och stänga av skiten, när jag insåg att jag var ensam sträckte jag på mig allt var jag kunde åt aaaalla håll och somnde om tills han kom och sa hejdå. Han sa iaf imorse "nästa gång kan du väl peta på mig så jag vet att jag kan bre ut mig? :D", vilket han brukar göra rent automatiskt, haha. :P

Idag träffade jag i alla fall Krullibull igen, yaay <3 Har saknat honom, han är som en storebror närmre min ålder, någon jag inte bara kan skojabråka med och festa med men också snacka djupa grejer med. Vi hängde lite i centrum, jag köpte gifflar som vi kunde kalasa lite på, hoho! Frukost ftw ;) Sen gick vi vidare till Robin E och hängde där och snackade om 2 girls 1 cup som Robin hade sett för första gången för någon dag sen. Inte naaajs, haha, såg videon på fb och Robin hade varit full som fan och bara suttit och skrattat och käkat chips medan Frida höll på att spy flera gånger om.. Vi gick sen och mötte upp min fina dam Fiiolin. <3
Träffade Alex och Frida en snabbis sen tog jag bussen till centrum igen för att dansa iXumba, idag har mina lårmuskler sagt upp sig, de vill inte vara med längre! Och luften var sjukt dålig, men det känns nästan bättre i kroppen när den måste anstränga sig och blir ännu varmare pga dålig ventilation, då känns det som om man pushar mer, haha. Och när jag kom hem tog jag världens största portion köttfärs och makaroner och jag är fortfarande lite sugen på mer konstigt nog.. Är väl så när man tränar på hyfsat tom mage. Kurrikurr..
Nu ska jag i alla fall ta en dusch och sen vet jag inte om jag ska spela eller plugga, jag tror jag latar mig och tar och spelar lite sims, woho! It's been a while liksom :)

Imorgon börjar projektveckan, wohooo!.. Och på tisdag ska jag testa boxning på brännpunkten, så då jävlar ska jag pusha kroppen till min maximala gräns! Känner mig lite träningsmanisk just nu faktiskt, haha, vill testa allt! Men det kanske beror på att jag redan märkt av förändringen i och på kroppen av iXumban. ;)
Puss på er! <3

Tonaajt.

Inatt har jag flyttat säng, frivilligt. Bobo is sleeping in the next room.
Vi hade ett litet bråk och han bara gick och la sig så jag hatar honom just nu, that's the reason.
Plus att jag är fruktansvärt trött på att få ett knä i rumpan, to be honest.
Och på att känna att jag sover i en bur.

Så nu ser jag fram emot en ensam natt faktiskt. Utan sura tankar. Sen kanske det blir bittert imorgon, men det är då. Nu är nu.

Godnatt, och puss på er. <3

It's o-fucking-kay

Det är okej,
jag är okej,
jääätteokej,
förutom att min mobil dog och jag vet inte varför, jag slängde inte direkt runt den igår...

Anyways.

Allt är bra.
Förstår inte hur jag får för mig massa skit.

Puss på er! <3

Awake and unafraid, asleep or dead?



Now I know
That I can't make you stay
But where's your heart?
But where's your heart?
But where's your...


Can you see
My eyes are shining bright
'Cause I'm out here
On the other side
Of a jet black hotel mirror
And I'm so weak
Is it hard understanding
I'm incomplete
A love that's so demanding
I get weak

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you can say can stop me going home

I see you lying next to me
With words I thought I'd never speak
Awake and unafraid
Asleep or dead


Låten jag har på hjärnan just nu.
Klockan är tjugo över nio och pojke inte hemma än.
Jag vet inte hur det är än så få inte för er något, jag vet inte om jag bara fått för mig,
men jag har frågor jag måste ha besvarade, ikväll.
Stay tuned for tomorrow.

Vad händer?

Jag vet inte vad som händer i mitt liv nu, just nu reagerar jag automatiskt, jag äter, inte för att jag vill eller är hungrig, utan för jag måste, det är det jag brukar göra.
Jag sitter vid datorn och bloggar för jag brukar göra det.
Jag sätter på musik, vilken som helst, ingen jag känner för, vad som helst bara för att fylla ut tystnaden.
Sen rinner tårar lite då och då.

Just nu är framtiden oviss.

Rörigt inlägg. Jag orkar inte bry mig.

Dagens låt




Den är fin och jag har lyssnat på den i kanske fyra-fem år nu, tröttnat i perioder och sen kommit tillbaka till den. Det är så himla fin och ren, och perfekt musik att lyssna på när man är lite nere. Eller har någon som man vill "fixa".

Puss på er! <3

Katrin Zytomierska, farlig mamma. Underbart.

"Idag slogs jag

Det sjukaste hände idag. Jag är på väg hem från gymet. Jag går över ett övergångställe när jag plötsligt får se att Ringo sprattlar till i vagnen. Jag vet inte om jag sagt det, men Ringo äter sin flaska själv så jag prukar sätta den i hans händer och sen går jag med vagnen. Men visst, det händer att han tappar den och så blir han sur och gnäller till. Det är just vad som hänt så jag stannar upp, lutar mig ner över vagnen och tar upp flaskan som lagt sig över hans ansikte. Jag tjoffar in den i hans mun igen och reser mig upp för att gå vidare. Alltså vi pratar sekunder här. Som jag stannat upp mitt på övergångstället. Ett övergångställe utan röd gubbe. Men just som jag ska resa mig upp igen så hörs ett tuuuuuuuuuuuuuuuuuut så nära att jag skvätter till och hoppar till och vagnen kvätter och Ringo skvätter och jag vänder mig om och får syn på en röd bil som står så nära min röv att den nästan nuddar mig.

Jag ser rött. Alltså jag ser rött på riktigt. Jag gör en usväng med vagnen och tar ett kliv mot chauffören som är en man i sextioårsåldern. Han har minsann vevat ner rutan för att säga till mig. HAN SKA SÄGA TILL MIG?!

"VAD I HELVETE HÅLLER DU PÅ MED??!?!!??!!", skriker jag två centimeter från hans ansikte.

"Du kan ju inte stanna mitt på ett övergångställe", säger han surt.

"JAG KAN FAN GÖRA PRECIS VAD JAG VILL OCH STANNA VAR JAG VILL OM DET HAR HÄNT NÅT MED MED MIN UNGE DIN JÄVLA GUBBFAN!", skriker jag om möjligt ännu högre och jag känner hur adrenalinet och ilskan pumpar mitt hjärta. Ska han tuta på mig för att jag stannar upp i ett par sekunder på ett ställe där fotgängare har företräde? Helvete heller.

"Du får stanna på trottoaren", har idioten mage att säga då när han ser att jag är rasande.

"DU SKA DRA ÅT HELVETE DIN JÄVLA FITTA!", skriker jag då och höjer min hand. Ja, jag vet det är helt sjukt, men jag gör det. Gubben ser det och blir rädd så han trycker på gasen samtidigt som jag lappar till han, men slaget hamnar snett och det blir en liten knuff på hans axel. Fan, jag önskar att jag hade fått in en fet jävla smäll i hans feja. Blod ville jag ha. Jag ville se blod rinna ner för hans fula tryne och sen kunde han gärna polisanmäla mig för det. My pleasure.

Detta kallas modersinstinkt."

Är det bara jag som tycker det här var helt rätt? Okej kanske onödigt att bli helt pms about it och vilja slåss, men vafan, jag hatar att stressa över övergångsställen bara för att jag inte kör.. Så jävla svårt att ta sig runt utan bil och måste man korsa vägen ska man i princip kuta allt vad man har för att bilistjävlarna blir så irriterade om de kommer en minut senare till ica eller vartfan de nu ska. Och inne i stan (där jag antar att Katrin gick) kör de som idioter, på riktigt! Det har hänt mig också flera gånger att de stannar tätt inpå kroppen, kryper fram på de vita jävla linjerna som en löpare som står bara litelitelitelite över startlinjen, som om de kommer få mycket till försprång då. "Vi kommer snabbare iväg då". Jag blir skiträdd, utan barnvagn, om en bil står så att den nästan nuddar mig.
Kommentarerna på hennes inlägg varit att hon fördärvar sitt barn och yadayada. Jag har sett mamma FREAKA totalt när något varit nära att hända någon av ungarna. Även när risken är över så vet jag att hon tänker på vad som skulle kunnat hända, hon är som mig... Och jag är inte direkt världens dampunge?
Tänk efter. Hur fan hade ni reagerat?

Nä, fan vad folk är dumma ibland.
Puss på er! <3


Socialt missanpassad tjockis.

Igår spelade jag lite för länge, fram emot två på natten, bara för att killen jag gjorde ett quest med inte kände att det var nödvändigt att berätta att det tar FETT lång tid.

Den här killen då. Jag tror Bobo blev lite sur för att han inte tycker jag borde skaffa bekanta på spelet och särskilt inte killar. Jag har ingenting emot det, det blir bara roligare att spela. Så jag började snacka med den här killen då och det visade sig att han är 23 och bor i Haninge. Jaha. Han bad om min msn och jag sa att jag inte sitter på msn så ofta, har flyttat över till fb. Så bad han om den, och där drog jag en gräns och skämtade "om du får mitt fulla namn kan du stalka mig på två minuter". Då säger han "jag har inte tid för sånt.. 8 timmar sömn, 8 timmar jobb, 6 timmar spel... Och så två timmars runkande. Där har du 24 timmar"... Ehm. För mycket information? Jag försökte typ skämta bort det med ett litet "haha... Okej.. För mycket information". Så questade vi vidare.
Efter ett tag börjar han säga att han inte har så mycket tid, "ska runka för några tjejer". EH. Så jag frågar bara om han ska cama för dem eller va? "Aaa det ska jag. Brukar göra det".

...

Okej. Jag skiter i vad han säger och bara questar vidare, jag vill bara bli klar och krypa ner med min pojke. Men han återgår till det hela tiden! "Fan vilken tid det tar, vill inte göra tjejerna besvikna" "medan vi väntar kan jag plocka fram filmer och förbereda inför tjejerna"... Alltså. Han pushade på så mycket så jag väntade mig hela tiden att han skulle fråga om jag vill se? En jävla 23åring som sitter och pratar om sånt med mig som är 18 och väldigt upptagen, som att han nästan skryter. Wtf! Till slut sket jag i questet, jag ville sova och inte prata med honom mer. ALLS, någonsin! Så jag säger godnatt och säger på skämt "sov gott och hoppas inte lillen får prestationsångest". Då börjar han ranta igen.. "Nä, han är inte nervös. Förresten är han inte liten!"
Nä, men förhoppningsvis är "han" mindre än dig grabben.

Bilden jag fick av den här killen är att han är en socialt missanpassad tjockis som inte kan få tjejer irl och därför raggar och camar, men aldrig vågar visa något annat i cam än just lillen, för det är den enda delen på sig själv han är någorlunda nöjd med. Därför slänger han fram den (bildligt uttryck...) varenda gång han möter på någon ny människa, "KOLLA HÄR!"
Jag hatar människor som är så snabba med att ge intima detaljer om deras liv. Man blir bara chockad och obekväm och vill därifrån. Någon annan än jag som tycker den här killen verkar lite stört och socialt missanpassad? Vafan finns det för människor på internet alltså.. Nästan så man har lust att dumpa den i soporna.

Puss på er! <3

Äntligen!

Nya skooor! Ny jaaackaaa, nya sköna pantiiiieeeesssss! Panties är som strumpor för mig, de försvinner alltid i tvätten alltså...
Jag tänkte faktiskt vara lite typisk "bloggare" idag och lägga ut bild på mina nya inköp. Dock orkar jag självklart inte fota själv... Internet is my friend.



Mina nya randomskor. Det blir de här jag tar till skolan och centrum och lallar runt med..


Mina "finisar". Blir det fest eller jag helt enkelt känner för att vara lite finare blir det dessa. ^^


Och sen är ju skopunkten bra och ger bort det tredje billigaste paret, så jag plockade åt mig några såna här fula.. Jag kallar dem mina "livs-skor", det är alltså dessa jag kommer att gå till livs i med mera. ;) Såna där dagar när man bara inte riktigt vill gå ut eller klä på sig och bara drar på sig något.

Min fina jacka som jag är jättenöjd över. <3

Och så är det mina panties. Dessa liknar mina nya, mina är roooosa. Funderar på att köpa hem det här fempacket från HM.se eftersom de bara kostar 80 spänn... Den här modellen is my favoriiites när det kommer till panties, så sjukt skönt med en bred spetskant :)


ME HAPPY MED DAGEN IAF. <3 Natha och jag hade sjukt roligt och hängde på skopunkten i typ en och en halvtimma och sprang runt som mongon (tack vare snörena som höll ihop skorna vi nyss prövat) i hela butiken för att hitta mer skor och skapade en stor fin hög med våra grejer och prövade skor vid en bänk. It's good to be a girl. <3

Puss på er! <3

UPDATE: skor gick sammanlagt på 848 kr, jacka på 600 kr och panties på 40 kr.

Dagen efteeeer...

Igår dansade jag lite poledancing. Det är verkligen en bra träningsmetod, fuuuck vad jag har ont överallt idag, det blev många dunsar på knäna och i ryggen igår alltså.. Har fan ont i händerna och väärsta blåmärket på höften. It was fun, och jag fick komplimanger. :D
Undrar vad mamma skulle säga om jag skulle montera upp en pole i vardagsrummet...

Puss på er! <3

What?...

Det funkade nyss inte att gå in på min blogg? Inte att logga in utan att skriva in adressen, samma sak med Sols blogg, men alla andras på blogg.se funkar fint? Wtf!!

Ja, jag kom in i allafall så det ska jag väl vara glad för. Bara en sak vill jag få sagt, iXumba äger the real thing - Zumba.
Jag prövade Zumban på tyresögym gratis tack vare deras annonser i tidningen, Fiio var med mig! Jag hade varit där i fem minuter när det började klia i bröstkorgen och jag och Fiio kastade gnälliga blickar på varandra. Jag fick ångest och ville bara gå hem. Ledaren gick runt och bedömde hur bra vi följde honom, hur bra vi var på att hänga med, och jag och Fiio var sjukt dåliga. Ledaren påpekar det för hela salen, högt i sin jävla påklistrade mick, och jag och Fiio får stå ut med att flera människor vänder sina huvuden bara för att kasta oss en föraktsfull blick eller bara se hur jävla dåliga vi egentligen var... Det var inte kul. Någonstans.
Jag körde däremot på igen i torsdags med iXumba, en skittrevlig tjej som leder den, som ständigt påminner oss om att vi ska ha kul, inte lära oss dansa. Vi ska göra "hennes" danssteg till våra egna, lägga till våran egna stil i det hela. Och efter det passet kände jag för första gången att jag längtade tills helgen var över så det kunde bli söndag, då nästa pass är. :D

Nu får vi se om bloggen funkar när jag uppdaterat!
Puss på er! <3

RSS 2.0