Socialt missanpassad tjockis.

Igår spelade jag lite för länge, fram emot två på natten, bara för att killen jag gjorde ett quest med inte kände att det var nödvändigt att berätta att det tar FETT lång tid.

Den här killen då. Jag tror Bobo blev lite sur för att han inte tycker jag borde skaffa bekanta på spelet och särskilt inte killar. Jag har ingenting emot det, det blir bara roligare att spela. Så jag började snacka med den här killen då och det visade sig att han är 23 och bor i Haninge. Jaha. Han bad om min msn och jag sa att jag inte sitter på msn så ofta, har flyttat över till fb. Så bad han om den, och där drog jag en gräns och skämtade "om du får mitt fulla namn kan du stalka mig på två minuter". Då säger han "jag har inte tid för sånt.. 8 timmar sömn, 8 timmar jobb, 6 timmar spel... Och så två timmars runkande. Där har du 24 timmar"... Ehm. För mycket information? Jag försökte typ skämta bort det med ett litet "haha... Okej.. För mycket information". Så questade vi vidare.
Efter ett tag börjar han säga att han inte har så mycket tid, "ska runka för några tjejer". EH. Så jag frågar bara om han ska cama för dem eller va? "Aaa det ska jag. Brukar göra det".

...

Okej. Jag skiter i vad han säger och bara questar vidare, jag vill bara bli klar och krypa ner med min pojke. Men han återgår till det hela tiden! "Fan vilken tid det tar, vill inte göra tjejerna besvikna" "medan vi väntar kan jag plocka fram filmer och förbereda inför tjejerna"... Alltså. Han pushade på så mycket så jag väntade mig hela tiden att han skulle fråga om jag vill se? En jävla 23åring som sitter och pratar om sånt med mig som är 18 och väldigt upptagen, som att han nästan skryter. Wtf! Till slut sket jag i questet, jag ville sova och inte prata med honom mer. ALLS, någonsin! Så jag säger godnatt och säger på skämt "sov gott och hoppas inte lillen får prestationsångest". Då börjar han ranta igen.. "Nä, han är inte nervös. Förresten är han inte liten!"
Nä, men förhoppningsvis är "han" mindre än dig grabben.

Bilden jag fick av den här killen är att han är en socialt missanpassad tjockis som inte kan få tjejer irl och därför raggar och camar, men aldrig vågar visa något annat i cam än just lillen, för det är den enda delen på sig själv han är någorlunda nöjd med. Därför slänger han fram den (bildligt uttryck...) varenda gång han möter på någon ny människa, "KOLLA HÄR!"
Jag hatar människor som är så snabba med att ge intima detaljer om deras liv. Man blir bara chockad och obekväm och vill därifrån. Någon annan än jag som tycker den här killen verkar lite stört och socialt missanpassad? Vafan finns det för människor på internet alltså.. Nästan så man har lust att dumpa den i soporna.

Puss på er! <3

Kommentarer
Postat av: Tess

hahah vilken mupp, tyvärr finns de fan allt för många sånna där... jobbiga typer...

2010-10-06 @ 12:03:24
URL: http://rejment.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0