Nyår.

Jag trodde inte att det skulle sluta med att jag kanske 25 minuter innan midnatt sitter och bloggar, med en pojkvän som inte ens  går och kollar hur det är med mig när jag är den drygaste människan som finns. Vi kanske inte ens går ut på nyår för att kolla fyrverkerier, som det verkar nu kommer vi sitta inne och spela guitar hero vid den tiden. Jag är fan besviken så det svider i magen, vi skulle gått till Sol och Robert iaf, bara sitta inne med folk som spelar och när de inte gör det, så snackar de wow!

Om tjugo minuter börjar det nya året. Fan vad speciellt. Ett helt decennium har gått bort, åh vad speciellt det känns just nu.
Jag vet inte om det är för att det är sista dagen på mensen nu, men fuck this, jag orkar inte. Jag vill bara gå och lägga mig och gråta en skvätt (hormoner är väl fan min bästa vän just nu) och sova bort hela skiten. Somna till ljudet av fucking guitar hero. Jag hatar det där jävla spelet.

Well, gott nytt år mina vänner, jag hoppas erat nyårsfirande blir bättre.
Edit sekunder efter publicering: Jag ska fan gå ut själv och kolla på fyrverkerierna om de vill sitta inne. Det är det som gör nyår speciellt! Och champagne och min familjs egna traditioner. Fuck this, man gör det roligt.
Puss på er! <3

Det var ju typ sju timmar sen...

... Seeen jag bloggade sist. Och jag har inte gått och lagt mig än, så det här räknas som det andra blogginlägget för idag. Det blir för mycket! Och dessutom var det förra långt, skäms Kicki. Det här kanske också blir lite långt eftersom jag är ganska uttråkad men inte särskilt trött eftersom vi gick upp klockan tre på dagen... Bobo sitter och leker med min mobil, samma spel som jag nötar. Vi har varit på sista leveln nu i två timmar och bara nötat.. Svårt det där! Något jävla bubble-spel, ni vet, såna där man skickar iväg för att paras ihop osv. Bara det att mitt är lite mer komplicerat än så. Fucking aliens.

Som vanligt när jag nattbloggar brukar det bli lite allt möjligt, lite randomtankar jag har. Typ fem stycken olika. Minst. Kanske skriver jag ur alla mina tankar så att jag sen kan sova. :) Men men!
Imorse fick jag ett sms. Av en människa som var en nice polare till mig en gång i tiden, och jag kunde typ inte tycka illa om henne. Inte ens när jag märkte att hon totaldissa mig och en till polare för att sen sitta helt öppet och köra grundskole-skitsnacket. Ni vet, det där "*viskvisk,fnitterfnitter,pekapeka*, hoppsan, de ser mig, WHATEVER! *pekpekpek*"... Inte ens då. För när hon väl öppnade käften ordentligt så lät hon vettig och ingen människa har bättre humor. (Ett bevis på att jag egentligen är trött, humor blev homur...) Anyways. Till det här sms'et då. Irritationen i mitt huvud väcktes när jag, jävligt nyvaken klockan tre på dagen, vandrar upp och ser att det står "kan du fixa dricka?". Människan har inte pratat med mig som om jag vore en equal human på över ett halvår. Vafan.. Varför ska jag alltid ställa upp för folk som tar mig för givet? Varför ska folk alltid ta mig för givet? Varför ska jag vara så jävla snäll hela tiden och ta massa skit? Nä, flickan vet att jag har en pojkvän som är över 20, OCH att jag har svårt för att säga nej, jag var det perfekta offret! Dock respekterar jag min pojkvän alldeles för mycket för att be honom köpa ut till någon som jag inte ens är polare med. Hade varit en sak för Sara, fine, då hade jag frågat. Sara är ändå stor nog att gå på krogen, och hon dricker inte ens, det händer kanske tre gånger per år. Hon förtjänar lite time-out då och då.
Men den här flickan som langar dissar om och om igen.. I helvete heller. Fråga någon annan fjortispolare och ta bort mitt nummer på en gång, jag är fan trött på att bli utnyttjad. And to make it worse, vi har en låda med smirnoff och en med heineken. :D Hade jag varit snäll idag hade jag kanske låtit henne köpa några. Men nä. Ölen ska jag spara till those special moments. <3

Jag vill skriva om allt. Hela världen. Men jag känner att det börjar bli långt redan nu. Jag älskar verkligen att skriva ibland.. Det är befriande på något sätt, särskilt när man är trött och har många tankar i huvudet, då är det skönt att bara få ut allt. Kanske ska leka lite i HTML istället, kolla runt på internet om det finns några nice headers...
Puss på er! <3

Julveckan som varit...

Har inte blivit mycket bloggande den här veckan, jag vet. Har inte haft mycket tid över och den tiden jag faktiskt haft över har jag spenderat framför tv'n eller att spela sims, vilket är mitt nya beroende. Igen. Men fan vad jag börjat tröttna, jag vill spela GTA 4 igen...

Men jag ska göra som alla andra bloggar gör, lista litegrann jag fick.
- Lite köksgrejer och en kokbok av mamma. Temat från mamma var just köksgrejer, så jag och syskonen spekulerade över vem det är som ska stå för vad under en middag.. Bobo fick en elvisp av bror och var jätteglad för det, jag med, haha. Mamma är trött på att bjuda på middag, nu är det våran tur tycker hon...
- En ny mobil med comviqabonnemang, vilket jag tjatat om nu i några månader.. Funny thing is, den var inpackad i en kartong avsedd för en väckarklocka, och rimmet, vilket mamma fortfarande envisas med, pekade också på att jag hade svårt att komma upp på morgonen och grejer. Så jag trodde ju att det var en väckarklocka. Snacka om överraskning. Min mobil är jättefin. <3 Kan inte sluta spela på den heller, fick med typ sju spel och ett minneskort på 8 gig. Niiice.
- Ett linne, en kofta och två par örhängen, nice.
- En babyliss iCurl av min älskling. Jag kan inte riktigt locka med den än, men jag har nog massvis med tid på mig att försöka.
- En ny väska! Med plånbok till, mamma och syster är trötta på att se mig med en alldeles för liten och trasig väska, så jag fick en stooor sak med flera olika fack av märket Björn Borg. Jag har aldrig varit mycket för märken, men den är jättefin. Rosarött foder inuti också, och en typ plånbok till. Men det är svårt att hitta plånboken i röran jag har däri väskan nu...
- Ett presentkort, H&M, 600 spänn tror jag det var. Nice.
- En chokladask från Bobos pappa, Anthon Berg. Vi fick den typ den 26'e eller om det var den 27'e... Den är slut nu, haha.

Jag fick säkert mer, men det minns jag inte nu.. Bra årgång när man har många syskon, haha! Och Bobo fick också ett påslakan-set. Jag har iiinte skvallrat om att han typ bara har två set.. Men det är jättefint, det är mörkt och randigt och ja, sisådär.. Får byta till det någon gång snart, kanske imorgon för att vi ska kunna vara bakis i en fräsch säng. Frågan är bara om det är två påslakan i. Vi delar ju inte täcke sen ett par månader tillbaka, när det blev kallt ville jag tydligen ha mer täcke under natten, haha. Och Bobo tyckte det blev varmt under det vanliga täcket, och jag tyckte det blev kallt.. Så Bobo sover under en filt med påslakan på och jag har tagit hit mitt tjocka täcke från mamma, haha. Man slipper allt det där med att någon stjäl täcket och han är ju ändå nära, det är bara slinka in en arm så får man lite kroppsvärme också. ;)

Nä, det här inlägget har blivit långt nog nu. Kanske ska börja engagera mig mer i min blogg och fixa en ny design, men jag vill ju ha en egen header, då behöver jag photoshop, då behöver jag en snabbare dator än den här (jag skriver ju till och med snabbare än datorn hinner reagera), men mamma är alldeles för rädd om min egna dator, vilket är förståeligt för såvitt jag har förstått så var den hiskeligt dyr..
Men nä, nu räcker det.
Puss på er! <3


GOSH vad jag är glad just nu.

Jag är så himla avslappnad och nöjd. Idag skulle Bobos mamma och min mamma träffas för första gången, vi har ändå varit tillsammans i åtta månader nu (och en vecka exakt, men det behöver vi inte räkna med). Så vi hade planerat det här i någon månad nu, köpt mat och grejer, och vi stressade utav bara helvete när vi började städa ordentligt för ett par dagar sen. Vi har möblerat om, köpt nya soffor, fixat maten (två dagar tidigare) och ja, vi har fixat en jävla massa. Och nu ser det faktiskt ut som en lägenhet! Ni som varit här tidigare hade tappat hakan!
Fan vad nojig jag var innan. Så jag drack lite vin innan maten i ett försök att slappna av men jag blev bara mer nojig. Men sen när allt gått asbra under middagen och alla satt och snackade så ville jag gå och sova efter efterrätten. Då kände jag att jag kunde slappna av och sluta vara nervös, för det gick ju faktiskt jävligt bra. Och mamma blev nog lite förälskad i Simon som var jättetrevlig mot henne. Najs. Och Bobos mamma är verkligen jättegullig, fast jag kan ju säga att jag blev lite nervös första gången jag träffade henne. Jag är bara inte van vid morsor som svär utav bara helvete.. Men men, nu när jag har lärt känna henne tycker jag hon är jättemysig.

Men nu "babblar" jag på bara för att jag fått i mig några glas vin. Fan vad gott det vita vinet var. Dags att lägga ner och kanske sova. Fan vad gott jag kommer att sova.
Jag visste inte att man kunde vara så kär i någon fortfarande efter åtta månader.
Puss på er! <3

8 dagar kvar...

... Till julafton! Taggataggatagga! Jag har snokat på massor med paket hos mamma! Jag vet vem det största är till, but size doesn't matter, remember? ;)
Jag kommer vara så sjukt glad efter jul. Då får vi mer pengar också, hahaha. Ett ciggpaket ska nu hålla i en vecka, lycka till. :)

Jag pratade med Cissi, systern min, om bråket med pappa idag. Tänkte varna henne eftersom hon och åtminstone en bror ska träffa honom nu på lördag, så ifall han börjar snacka skit så är de beredda istället för att bli helt lost och se ut som frågetecken. Cissi ville veta ALLT, så jag berättade vad vi hade skrivit till varandra och hon blev typ chockad. Hon kunde inte fatta att han hade skrivit så och att jag hade skrivit helt galet tillbaka. Men det kändes så jävla bra, och hon förstår det, alla förstår att jag äntligen fått ur mig allt som jag burit inom mig i sjutton år. Men hon behövde tid och smälta det, så hon ringer väl mig senare ikväll för att ge feedback, eller vad man nu ska kalla det. Haha, hon är söt. Pappa skrev i varje fall att jag ska ha ett bra liv, yeahyeah, han kommer tillbaka om högst en månad och säger att han saknar mig så kommer han vänta sig att jag ska säga förlåt, varför ska jag säga förlåt.. Jag ångrar ingenting. Jag är fucking lycklig.

Puss på er! <3

They can all get fucked, just stay true to you.

De som känner mig vet mer eller mindre om allt strul det har varit genom åren med min pappa. Riktigt få vet att jag börjar tröttna på hur han beter sig nu. Han snålar till sig, skyller ifrån sig på att han inte har några pengar och klagar på att jag "skolkar" (jag var jävligt sjuk i november och glömde sjukskriva mig några dagar, eftersom jag fortfarande är skriven hos båda får han också ett jävla brev om det), när han aldrig lyfter på sitt feta arsle och sätter igång och arbetar. Han brukade ha pengar, massvis av det också, köpte en villa för några miljoner och köpte massvis med nya grejer, men jag kan bara komma ihåg en enda gång han faktiskt köpt något till mig som jag behövde. En outfit, kjol och tröja och strumpbyxor till det. Jag tog första bästa för att jag visste att den chansen aldrig mer skulle komma tillbaka, jag växte ur det två månader senare. Mamma hade inte lika mycket pengar, och hon fick barnbidragen, hon fick betala allt för det. Och då menar jag ALLT. Hon var tvungen att klä fyra växande barn, ge dem pengar till fritidsaktiviteter och hinna med att engagera sig i allas skolgång för att pappa inte orkade. Han hade en ursäkt för varje gång. Och nu ska han komma och skriva dryga kommentarer på min facebook, vilket är det enda stället vi nu har kontakt.

Jag är trött på att alltid bli inbjuden på middag när han har någon jävla brud där, jag är trött på att visas upp som hans jävla trofé. "Kolla mina underbara barn, jag var med och uppfostrade dem!"... Pappa har bara lärt mig att vara stark i mig själv, och när jag var yngre, att inte gråta. Han har lärt mig vad som händer när man låter bilar stå ute 24/7 och vad som händer med små små barn när man skriker åt dem att man inte får gråta.

Tack pappa. Hejdå.
Puss på dig.

Skit.

Jag vet inte om jag någonsin kommer över det här ex-problemet jag har. Det har blivit bättre! Men idag bara sjönk allting, jag är så trött på att ha så dålig bild av mig själv att jag jämför mig själv hela tiden! Jag vill bara kunna kolla på en tjej (särskilt ett ex) och säga att "ja hon var väl söt. Men det är jag också och det är mig min pojkvän älskar". Men det kan jag inte. Typ som idag. Det enda enda enda jag tänker på är "fuck vilka snygga ben hon har och rumpa och allting och hon är lång och smal..." sist jag träffade ett ex var det "åh vad söt hon är, jätteblåa ögon och jättelångt fint hår.."

Varför har jag blivit så äckligt osäker igen? Det fanns en tid då JAG var högst upp på min älskar-lista, då jag kände att jag var värt allt vackert i världen för jag är så jävla bra. Då älskade jag mig själv. Kanske dags att ta en restläxa på läxan jag lärde mig själv för två år sen, älska dig själv annars kan inte du bli älskad. Osäkerhet syns och blir en anledning till att trycka ner dig, du är ett lätt offer, med självförtroende kan man komma långt. Dags att läsa min gamla blogg igen då.

Puss på er! <3

Orkaorkaorka.

Jag orkar inte bli dissad gång på gång. Jag vill ha vänner som uppskattar mig och är fucking trevliga, inte skrattar mig rakt upp i ansiktet när jag har utsläppt hår i skolan för första gången på typ en månad. Liksom okej, det var lite risigt eftersom jag nyligen hade duschat. Men jag hade sprejat på lite med hårsprej så att det såg någorlunda okej ut, sen hade jag luva på mig på vägen till skolan vilket kanske fuckade det litegrann. Så okej. Det var väl lite fluffigt. Men det är fan ändå inte kul att bli utskrattad så fort man kommer in. Hade tofs på mig resten av dagen.

Fan allt bara.. Fuckar sig nu. Fuck. Fast jag blir glad av att tänka på julafton, jag ser verkligen jättemycket fram emot det. Bobo ska fira jul (en tradionell jul!! Kalle Anka och hemgjorda köttbullar och juuuulklappar!) med min familj, sen åker vi över till hans farsa, sen hem för en special surprise som jag tänkte över igår. Ååhhååå ser fram emot det.. Haha!
Min pojkvän är även bäst i världen för att han fixade julgran åt mig och var med mig och julpynta även fast han hatar julen. Men han förstod hur mycket det betyder för mig så han ordnade det i alla fall. Jag älskar honom! Åtta månader om två dagar.

Puss på er! <3

RSS 2.0