Nej.

Jag träffade hans ex idag och hon är jättesöt. Naturligt blond och allt. Naturligt jävla snygg. De var tillsammans i sju månader och förlovade. Sämst självförtroende idag. Han ligger i sängen och vilar och jag sitter vid datorn.
Det värsta är att jag drömde en mardröm inatt om att de blev tillsammans igen och Bobo dissade mig totalt, direkt dagen efter träffar jag henne för första gången.



Orka.

Dom jävlarna som vill ha dig.

VARFÖR kan inte vissa brudar släppa sina ex? Särskilt inte när de är med en annan tjej? Okej att folk blir svartis, jag har blivit svartis när ett ex till mig skaffat en ny, men inte fan terroriserar jag dem med att snacka skit, sprida rykten och tvinga mig på dem. Arrgh. Det har hänt mig förut och klart som fan att det händer igen. :)
Å ena sidan vill jag vara mogen och tänka att det är mig Bobo är med, det är mig han älskar och vill vara med och det var fan mig han pussade på imorse, ingen annan. Den andra sidan av mig vill springa ut som en galen varulv och riva huvudet av varenda en som ens tänker tanken på att försöka komma mellan oss.
Sluta sms'a min pojkvän och säg att du saknar honom, sluta säga att jag är dålig för honom, för ingen känner oss båda såpass bra att de har rätten att säga att vi inte passar ihop. Så shut the fuck up bitch. (Usch jag överreagerar. Det är ändå mig han är med nu. Men låt honom vara damnit. Snart kommer väl någon göra en Emil och ljuga ihop något om att jag varit otrogen och så kommer Bobo ditcha mig noooo. :( Fuck it, förhoppningsvis lyssnar han på mig då).

Aaaanyways... Back to Kumla idag, igen. Det var med slightly nerböjt huvud och lite skamset som jag träffade på min förra mentor/svensklärare/fransklärare Marie igen och sa att jag saknar henne som svenskalärare och tack för att hon var en sån bra lärare och lärde mig så mycket. Klagade också på min nuvarande svensklärare, varpå Marie utbrister "men hon är ju jättebra! Har lite väl hög nivå på sin undervisning för er kanske men det är bara att kämpa på!".. Med den där bitchen? Marie kan knappast ha träffat min svensklärare, skulle de mötas skulle till slut Marie hoppa på lärarfittan och fluffat luggen helt gaaalet, kan jag lova! Gamla klasspolare vet vad jag menar med fluffluggen. :'D
Men det var kul i Kumla igen. Faktiskt. Pratade med Kathrin och fick klartecken om att jag kunde fota på balen, dock inte få betalt för det som några andra golddiggers har gjort, när jag ändå pratat om att fota på Kumlabalen sen förra hösten. Men de ska fota porträtt, jag vill fota det som händer. Mest för skojs skull, jag skiter i betalning, för jag vet hur synd jag tyckte det var att vi knappt hade några bilder från våran Kumlabal, de flesta är såna som togs därute. Så jag tänkte glädja de små skitarna med lite kort.

Ikväll kommer mami hem igen efter att ha varit på landet i en vecka, såklart är det jag som får laga maten.. Det löööser sig. Bobster jobbar sent och slutar inte förrän nio, så jag måste sova här hos Simon ikväll, annars kommer jag sakna ihjäl mig efter honom.
Puss på er! <3

I miss you like hell!

Aw babybabybaby. Fått några söta sms av Bobo och jag gråter nästan av varenda ett. :( Jag tror jag har typ pms eller nåt liknande, ska egentligen ha mens imorgon ju men jag skippar ju den. Men jag antar att jag känner av den iaf, för jag typ grät mig till sömns inatt. :D
Igår kom vi fram vid åtta eller nåt sånt, en hel jävla dag i bilen med mamma, vi hade åkt vid typ två på dagen liksom. Arrrgghh. Irritationen började direkt när vi kom fram, jag vet inte vad det är med mig, men så fort jag är på vårat landställe i Örnsköldsvik får jag världens sämsta humör. Det ger mig bara dåliga vibbar, tråkigt nog, det är ju trots allt väldigt fint och så. Men jag blir bara negativ och sne när jag är där. Vet inte om det har med pms eller saknad att göra, men grrr, det blir alltid så när jag åker dit! Kanske är det så med mamma och mig, spenderar vi för mycket tid med varandra så mördar vi nästan varandra. :)

Inatt var fan hur jobbig som helst. Först drömde jag att jag var gravid, och jag vet redan nu att om det skulle hända så skulle jag ju göra abort, jag vet att jag inte vill ha ett barn förrän jag gått ut skolan, har ett fast jobb och stadig ekonomi och ett stadigt förhållande med någon som är redo att bli en bra pappa. Så inatt i drömmen visste jag att jag var tvungen att göra abort, problemet är att jag vill faktiskt ha barn. Så jag blev genomdeprimerad och vaknade upp med att jag höll mig för magen och grät och grät och grät. Uuuuursch. Sen somnade jag om och drömde att Saras pojkvän Patric jagade mig genom skolan med en kniv så jag fick gömma mig, sen kom Bobo i en superhjältedräkt... Räddade dagen, I guess. xD Sen drömde jag att jag var inbrottstjuv, det var typ andra gången på en vecka, helt weird. Kanske har en framtid inom det, what do I know.

Anyways, snart en timma kvar tills jag ska ringa Bobo. :) Pusspusspuss på er! <3

Skoltrött, jobbtörstig, socialgalen.

Trött på skolan. Vill kunna chilla mer i solen, träffa kompisar mer, sova länge.. Ha det häärligt! Bara några veckor kvar, sova sig igenom lektionerna och sen slippa. Jag är otroligt besviken på skolan, lärarna, klassen, usch. Finner det trevligare och socialare utanför skolan. Dessutom är det hur tråkigt som helst att bara sitta inne i den här dammiga skolan när solen lyser starkt där ute, mhm, vill ut och bli brun nu. Vill ut, ha picknick med goda vänner och steka i solen.
Sanna kom hem nu!

Snart är det helg i varje fall, ska försöka hitta något roligt att göra annat än att sitta inne och titta på när Bobo och Simon sitter och spelar wow, som det mest blivit de senaste veckorna. Beviset på att jag älskar Bobo mer än han älskar mig är att han sätter sig och spelar så fort han får tid för det, jag är galen i honom och får inte nog av honom och vill spendera varenda ledig tid i hans famn. Å andra sidan är jag ganska medveten om att jag är klängig och jobbig när jag är kär i någon. Undrar om jag någonsin varnat honom för det?... Kanske dags för det. :D Men ska jag lämna honom ifred någonting kan jag inte vara med honom för jag klarar inte av att inte ta på honom när vi är med varandra. Någon som har lust att hitta på något i helgen? :)

Mitt socialliv går verkligen inte så bra. Det har mest med festandet att göra tror jag, vilket ger mig lite dåliga vibbar. Har jag bara såna kompisar som man bara kan festa med? Förutom Sanna, Sofia och Sara, antar jag. Och så Fiio! Är resten bara festkompisar? Hjälp, det blev för mycket sånt förut. Ingen fest i helgen tack.
Nästa vecka är den en långhelg och jag ska vara borta varenda ledig dag. Ska upp till landet och sen vidare till Umeå och hälsa på syster, jag har ju faktiskt lovat att hälsa på. Behöver jag säga att jag kommer vara hur orolig som helst för att något ska förändras mellan mig och Bobo? I don't think I do.
Puss på er! <3

You're my wonderwall.

Jag älskar hur han inte tycker om lakrits.
Jag hatälskar hur han inte tycker om jordgubbar.
Jag älskar att han är helt beroende av chokladpudding.
Jag älskar när han viskar gulliga saker i mitt öra.
Jag älskar när han påminner mig om våran första kyss och att jag blir nykär igen varenda gång.
Jag älskar att hans skägg är lite rödaktigt i vissa ljus, jag som brukade ogilla ansiktshår. Men inte på honom.
Jag älskar hur han ser ut när han är nyvaken.
Jag älskar att vi har samma humor.
Jag älskar när vi sjunger tillsammans.
Jag älskar att han tycker att jag är lite knäpp.
Jag älskar till och med hur han rullar runt i sängen som en galning i sömnen och väcker mig ibland med det.
Jag älskar att han är orolig för mig.
Jag älskar att han säger att han är rädd för att förlora mig.
Jag älskar att han märker när jag är orolig/ledsen/sur.
Jag älskar att han håller om mig länge när han märker att jag behöver det.
Jag älskar att han har sett mina dåliga sidor och stannar kvar ändå.
Jag älskar att han håller om mig länge när jag berättat något jobbigt om mig själv.
Jag älskar att han vill träffa mig lika mycket som jag vill träffa honom.
Jag älskar att han inte tycker jag är klängig. Hoppas jag inte han tycker iaf.
Jag älskar att han påminner mig om att han tycker att jag är snygg/söt/sexig.
Jag älskar att han älskar mig.

En månad har gått nu och jag är galet rädd, förälskad, glad, tokig i honom.
Rädd för att jag kan fortfarande inte tro på det. Men hittills har det gått otroligt bra, och jag förstår inte vad jag gjort för att någonsin förtjäna ett sånt kap, en sån underbar och totalt genomgo kille. Jag vill inte vara utan honom, någonsin, och jag hoppas den känslan aldrig förändras. Jag hoppas att det håller sig precis som det är nu, längelänge. För jag är redan beroende.
Puss på dig. <3

It's going downdown.

Mitt nya obsession är Flo Rida - Right Round. Jag vet inte varför, jag tyckte inte ens om den till en början. Men så brukar jag vara när jag blir beroende av en låt, jag tycker knappt om den först men hör den typ överallt, till slut knarkar jag sönder den sen efter en eller två veckor är jag skittrött på den. Jag är hopplös.

Och på tal om hopplös, min jävla skola alltså. Missledande information hela tiden. Om man säger att sista omprovstillfället är på kvällen i skolan, och tiden är 17-21, låter det inte då som om man kan komma precis när man vill under 17-21? Det var det jag fick höra, men när jag var där vid 19 var det dött, stängt, släckt. Man måste dessutom betala 50 kronor i pant som säkerhet för att man kommer, kommer man inte är pengarna gone and lost. Nej, tydligen skulle man vara där prick 17:00, då var jag fortfarande hemma och pluggade arslet av mig. Pga den här missledande informationen kan jag kanske inte få chansen att göra om mina prov, vilket kan leda till att jag failar två kurser, vilket kan leda till att jag måste gå om, jag kommer aldrig få tillbaka mina 50 spänn och jag är fruktansvärt arg och besviken. Har försökt få tag på rektorn hela dagen, men hon har varit hos läkare, på kurs och allt möjligt och när hon ska vara tillbaka från allt det har hon gått för dagen. Irritationen är enorm.
Jag vet inte vad jag ska göra om jag måste gå om för den här jävla skiten. Att gå media har alltid varit en dröm och jag pluggade sönder mig i nian för att få upp allting för jag var så hysteriskt rädd att inte komma in, och när jag gör det och börjar med världens entusiasm bemöts jag på värsta möjliga sätt. Jag ger snart upp på den här skolan, den har redan gett upp på mig. Jag vill inte gå om, jag vill inte gå kvar här, jag vill inte jobba. Jag är förvirrad och vilse, ingen i den här jävla fittskolan kan hjälpa mig.
Mer och mer människor i min klass visar sig vara falska skitsnackande ytliga jobbiga människor. Jag spyr snart på allt och sticker härifrån.

Det är såna här dagar man önskar att jag skaffat mig en sån jävla princip att inte dricka bort mina problem mer för risken att jag blir beroende. För just nu skulle jag vilja bli en partyprisse igen och festa sönder mig i helgen, samtidigt som jag gärna sitter hemma och bara myser med Bobo. Han får ta bort min frustration på annat sätt. Tolka det hur ni vill.

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down, down...
Puss på er damnit. <3

I have too many things in my head.

Jag känner mig sjukt stressad och sliten idag trots att inget speciellt har hänt. Träffade Sara efter skolan men det var alldeles för kort tid, bara ett par timmar typ, fick inte mycket sagt på det. Fick fram det viktigaste jag går runt och tänker på just nu, men jag skulle behöva prata meeeer om det och få mer respons. För jag har insett nya saker med mig som kan bli stört jobbigt i framtiden, och jag vet inte hur jag ska hantera det. Behövde Sara mer men åh. För mycket händer i våra liv. Imorgon blir det nationella prov i engelska direkt på morgonen, trots att jag vet att jag är bra på engelska får jag lite ångest av att tänka på det, kanske är det bättre imorgon, nu vill jag inte tänka på det alls. Dessutom ska jag till kvällsprovet i skolan imorgon och göra prov i ekonomi och ekologi. Ekologin är relativt lätt, gäller bara att komma ihåg all skit, ekonomin däremot är assvår. Har några rester dessutom som ska lämnas in nästa vecka och jag kommer aldrig igång.

Det plus allting annat jag går runt och tänker på gör att jag bara vill gå och gömma mig i älsklings famn och stanna där tills allt löst sig.
Jag önskar jag kunde skriva av mig om allting, kanske skulle jag behöva det, men det är alldeles för personligt. Jag hatar att allt ska vara så jävla personligt. Jag hatar att det alltid är något fel på mig. D:
Puss på er! <3

Fail uppdatering.

Ja, jag failar på att uppdatera av några anledningar. Det är väl mest för att min tid tas upp av att vara med Bobo och med kompisar och det gör att jag sitter väldigt sällan vid en dator. Men det är också för att jag är trött på min design och vill ordna något nytt, men det har jag inte heller riktigt tid med. Är aldrig ens hemma, när jag väl är det pluggar jag eller spenderar tid med min mami, så ja. Bloggen får vänta lite.

Valborg var dåligt till en början, blev sur på Bobo för en liten skitgrej, mest för att jag var rädd att något hade förändrats, vilket det inte hade så det var väldigt onödigt. Men på kvällen när vi gick ut och grillade med Fiio och några fler så pratade vi om det och vi båda sa förlåt. Det var så onödigt. Jag är så dum på det sättet, jag tror ibland jag provocerar fram bråk med flit med nära och kära för att se om de ändå vill lösa det och stanna med mig. Bobo ville det. Jag blev lycklig igen. Så sjukt, nu har det gått tre veckor och för en månad sen hade jag aldrig trott att jag hade varit såhär lycklig nu. Jag vill aldrig att den här känslan ska försvinna. Sen valborg natt tills nu har jag sovit hos Bobo, det har varit jättemysigt. Fast imorse skulle han iväg och jobba, så jag vaknade vid sju-halv åtta när hans alarm gick igång, hatar att vakna tidigt på söndagar. :P Men han pussade mig hejdå innan han gick, så det var värt det. Sen somnade jag om, myyspyyyys.

Ungefär så intressanta dagar har jag nu för tiden. De är sötsliskiga och handlar mest om min älskling. Ni hatar det och jag älskar det.
Puss på er! <3

RSS 2.0