Glimts of sunlight.

Ibland är livet inte roligt. Det är mycket att göra, mycket att tänka på och svårt att organisera tankarna. Det blir mindre roligt när man drygar sig och halvtjafsar med sitt ex då och då, som plötsligt lägger dryga kommentarer när man själv pratar helt normalt, när han börjar falla i gamla mönster igen och kalla mig allt möjligt skit. You know, det gamla vanliga. Men livet blir faktiskt lite ljusare när en gammal vän, nämligen hans käre mor, min Marie! hör av sig på facebook och vi kan snacka skit som om inget hänt. Saknat <3

Puss på er! <3

Men snöhelvete!


Vafan då! I förrgår snöade det. Igår kunde jag gå till banken med en av flera vårjackor utan att frysa, nu har det snöat ett par timmar igen. Aprilväder - och det är inte ens april!!

Ännu en liten notis bara: har planer på, när det blir varmare såklart, att positionera mig vid mitt stooora vardagsrumsfönster och kasta vattenballonger på tanten i porten bredvid, bara för att hon har så äckligt dålig pli på sina dumma Jack Russels. De skäller i en kvart precis nedanför mitt fönster, varenda morgon. Det är illa nog när man vaknar till ordenligt av att de bara skäller satan av sig, men sen att hon aldrig får tyst på dem? Åååh! Man kan höra henne ibland "säga till dem", bara om man går förbi henne och är kanske två meter bort, då kan man höra henne viska "neii.. Neeiii", typisk jäkla tant som låter hundarna leda henne överallt och styra HENNES liv, istället för tvärtom. Vilket tokryck jag höll på att få på henne när jag var hundvakt åt Sitka och Folke och tar en omväg för att slippa ett möte eftersom jag inte visste hur Folke skulle reagera och hon bara följer sina korkade djur utan att se sig för VARFÖR de helt plötsligt börjar dra åt motsatt håll! Självklart började Folke skälla som ett as när Jacken gjorde det, stackars Sitka som inte är så smart gruffade litegrann och såg sig omkring flera gånger, haha, soo cuuute. Eh, nu försvann jag i mina egna tankar som vanligt... Vad jag ville komma till i alla fall, någon mer som är på att kasta vattenballonger?! :D
Jag fucking hatar Jack Russels.

Puss på er! <3

Pride - helt individuella betydelser.



There's nothing wrong with loving who you are
She said, "'Cause he made you perfect, babe"

So hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way

Give yourself prudence
And love your friends
Subway kid, rejoice your truth

In the religion of the insecure
I must be my self, respect my youth

I was born to be brave


Jag hade hellre dött än erkänna hur illa vid mig jag tar ibland,
Hur ont ren tystnad kan göra.
Jag hade hellre dött än erkänna varför min kajal är så utsmetad,
Varför jag suckar mycket, undviker din blick.
Stolthet har många olika betydelser för alla människor, det här är resultatet av min.

Read my lips, 'cause all they say is kiss, kiss, kiss, kiss! <3

Behöver hjälp här alltså...

Har svårt för att bestämma mig för vem jag har störst crush på, "Digger" i The Baseballs eller bilen han lutar sig mot, alltså den röda Mustangen? Svåååårt, svååårt...

 

Ensamheten slår in.

Ensam ändå synligt älskad, om än ytligt
När jag drömmer ser jag toppen av ett isberg
När jag vaknar vet jag knappt vad det betyder
Vi har aldrig setts på riktigt, vet du vad?
Jag bryr mig inte, Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig

Vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster
Och ger varandra bilder utav helt perfekta mönster
Om jag ens någonsin haft brister måste Gud ha glömt det
För jag får alltid löv. Som marken får sent på hösten

Har varit ensam i ett bra tag nu, känns det som iaf, längre än vad jag är van vid.. När jag kom hem igår runt halv nio-nio käkade jag middag, kollade på lite film och muntrades upp lite av Gone in 60 seconds, åtminstone tills jag somnade i soffan... Jag vaknade med ett ryck och tänkte "shit, får inte somna, jag får inte missa Eleanor!" (kom igen, ni måste ha sett Gi60s och fatta vad jag menar!), när jag glodde på tv'n tog det runt tio sekunder innan jag insåg att det är en helt annan film som rullar. Jag kollar på klockan och ser att hon är ett på natten, bara att knalla upp, borsta tänderna och gå och lägga mig.
Idag har jag varit seg hela dagen, druckit te för den här jävla hostan jag helt plötsligt fått, jävla förkylning ska inte hålla mig stilla, no no. Har städat, diskat, plockat ut mina jävla flyttlådor och nu, innan jag hoppar in i en dusch, ska jag gå några vändor ner till källaren och miljöhuset och slänga in olika saker på de olika ställena. Fyfan vad jag är trött, men ännu värre, fyfan vad jag känner mig ensam nu. Jag ska i alla fall, efter en lång och härlig dusch och kanske en middag, övertala Rullen att ta en öl med mig någonstans. Bästa sättet att bota ensamhet, öla med en trevlig vän!
Och ja, ensamheten kan ju ha att göra med att min äckliga telefon varit tyst hela dagen. Men har insett en sak, jag har en catchphrase. It goes like this: "det löser sig!" <- seriously, säger det hela tiden typ.

Puss på er! <3

TGIF!

Äntligen fredag! Nu, Vernissage med Fiio, morsans polare ställer ut i stan så vi ska åka in dit och pimpla vin och "mingla". Ikväll vetefaaan vad som händer, får se om jag drar förbi Rockkvällen på Bonza eller stannar hemma och sexar eller något annat trevligt. Imorgon är det frekkin' Earth Hour, jag planerar en promenad runt tjugo över åtta så ska jag se om jag kan se när folk släcker, skulle vara awesome. Frågan är dock, kommer Tyresö Centrum släcka ner i år? De var med förrförra året, men inte förra året, dock är Earth Hour större i år än alla andra år... Men Coop och Ica stänger klockan 21? Hur löste de det förrförra året? Svårt läge! Jag pratade med Alex om det igår och spekulerade i att de kanske tänder ljus och sätter upp i affärerna!! Vad fint det skulle vara! Dock skulle det aldrig göra det... Men men, synd för dem. Dåligt. Jag ska i alla fall möta Fiio vid bussen nu yao, cya later bitches!

I CAN JIVE I CAN JIVE

Puss på er! <3

Onsdagar är också en sån där "jag fungerar inte idag"-dag.


Dels för att jag är så deppig över praktiken, det är mitt i veckan, långt ifrån förra helgen och långt till nästa, dels för att jag alltid sover dåligt. Den här natten började med att jag drömde att Smulan blev jättegammal och jättesjuk och typ tappade sina framtassar så hon gick bara på stumpar och skrek som fan, jag var tvungen att ringa hem mamma från Spanien för att jag var så ifrån mig, så fick vi avliva kissen. Jag vaknade helt hysterisk och var tvungen att dubbelchecka att katten hade tassarna kvar.. Imorse när larmet gick insåg jag att jag drömt något om galna killar som hade slagits om mig eller någonting, för jag kommer ihåg att jag till och med mumlade något om "ni har tio minuter på er att få mig att övertyga vem jag ska ta, sen måste jag gå upp" när jag snoozade. Vafan drömmer jag för drömmar!! Häromnatten var det också någon skev dröm, då drömde jag att det var en homosexuellt kinesiskt par, alltså två män, som ville ha barn och hade sex och POFF så var jag preggo.

Don't get me wrong, det kan verkligen sätta färg på tillvaron, det här med konstiga drömmar. Men ibland önskar jag att jag bara kunde kanske, typ, sova en hel natt utan att vakna och tänka WTF?

Puss på er! <3

Just chillin'...


Hänger i soffan nu och spelar The Baseballs, ÅÅHH, får tokryck, knarkar verkligen sönder dem nu. Love!
Anyways, varför chillar Kicki i soffan kvar över tolv en tisdag? Skola, perhaps? NOOOOES, Pehr är sjuk idag, nästa lektion börjar om typ en timma, inte fel att bo nära plugget då! Har varit hemma sen typ... Tio? Höhö, klagar inte, inte alls. Är ganska nöjd för att jag startat diskmaskinen och tvättmaskinen, känns ju dock lagom schysst av morsan att låta mig köpa diskmedel sen, det kommer behövas, thanks. Jag trodde man bunkrade upp lite innan man lämnade tonårsdottern hemma, nähä?.. :( Uäh, jag hatar verkligen att handla, förr var det inte heller okej, men då kunde man i alla fall svära hela vägen hem för att man hade pojkvän med bil men som aldrig riktigt hjälpte till att handla, vilket i och för sig var ganska bra för vår ekonomi, för ibland slösade han pengar på de mest ONÖDIGA grejerna! Åh, krupp ibland alltså. Jaaa, men såklart, vi har 500 spänn kvar och två veckor till löning, klart vi ska köpa chokladpudding och grädde? Men att knalla hem med två kassar är mindre kul, nu när man bor hos morsan så är det värsta.. Helvetestrapporna. Man måste verkligen stanna upp, ta några djupa andetag och ta sig samman innan man knallar upp för alla äckliga trappor. Blesch! Men men, det är ju bra med motion så handla får jag tamefan göra i alla fall!!

Jag sitter och tafsar på mitt hår hela tiden utan att tänka på det. Hårfetiiischhh. För den som inte sett det än finns det en ganska fin bild ute på fb, har ju ny profilbild nu och hela shittet, yay..
Nä, nu skriver jag bara massa blaj för att jag har tråkigt känner jag! Tänker inte ens efter på vad jag egentligen skriver, lite kul faktiskt. Och nu inser jag att jag sitter helt stelt med nacken och bara stirrar utan att göra en min på skärmen medan jag skriver och har nog gjort det hela tiden, hahahaha! Måste se lite weird ut! Äsch, nä, balkongen nu kanske? Varmt och skönt där ju :D
Puss på er! <3

Dubbelt upp idag!



Jag vet att dubbelinlägg är lite jobbigt, men nu blev det så, tacka Paow.se liksom som jag läste lite på och kände för att dela med mig lite av, åtminstone bilden. Anledningen, jag vet inte riktigt. Den stämmer ju, eller? Såklart. Medan vi ändå snackar vikt och att väga sig måste jag erkänna att jag är sån, som väger mig varje dag. Det har jag knappast alltid varit, det började för typ två veckor sen... Det blev lite spänning i det hela när man inte vägt sig på säkert tre år och så dras ju blicken alltid dit till den där jävla vågen när man duschar/har/ska duscha. Det var inte så illa som jag trodde i alla fall, skönt det. Men det är kul att se hur jag pendlar upp och ner heeela tiden! Men, jag vet dock att jag aldrig kommer gå överstyr med det. Som bilden säger så finns det värre saker än att gå upp ett par kilo :)

Och sista jag tänker dela med mig av, som nästan gjorde mig lite ledsen, känslig som jag är, citat:

"Women fall in love by what they hear. Men fall in love by what they see. That’s why most women wear makeup and most men lie."

Sant eller falskt? Beror väl på vem man frågar.


Cute without the E

 
New friiizzzzzzz! Det är jättekul att klippa sig när man varit trött på håret for some time, jag tror jag sagt sen typ november att jag måååste klippa mig, snart iaf.. Och idag när jag kom hem så kände jag bara, usch, vad trött jag var på det, usch! Jag hade ont i hårbotten efter att ha haft håret i tofs, eller man kan nog till och med säga såhär, jag har varit konstant öm i hårbotten i ett par månader nu. Det är jätteskönt, verkligen... Men som sagt, var trött på det när jag kom hem, inte som förut, inte "åååh vad trött jag är på det här jävla håret, måste fan klippa mig.. Snart..", utan det var snarare "HELVETESSKITHÅR. Nu ska det bort!". Ett samtal senare bestämdes klockan åtta hemma hos mig med Jennifer, boyaah! Hundra spänn fattigare men det var det ju värt! ;) Jag vill lägga upp en bild men då måste jag typ installera PC suite på mamis dator och det är sträängt förbjudet att installera någonting! Men, ska jag säga er, jag är sjukt nöjd! Det blev lite kortare än vad jag hade tänkt mig, men det är en otrolig befrielse, nu ska man gå på rockkonsert typ och vifta med håret som faaaaan! Det är lite längre än till axlarna, men vääldigt uppklippt vilket gör att det ser kortare ut, plus att mitt självfall framhävs så fint så det bidrar ju också till att det ser lite kortare ut. Jag är i alla fall sjukt glad, får se hur alla andra reagerar bara, haha ;D

Något som är mindre kul, om jag får återgå till mitt kära gamla vanliga jag, det kan ju inte direkt användas som handtag, inte lika lätt iaf... På gott och ont, höhö! Påtal om det måste jag ju säga lite fel som vanligt, när Jennifer är framme vid luggen och sprutar vatten så att det ska bli fuktigt så säger jag "du får spruta mig i ansiktet, det gör inget"......... Dear lord, hur lyckas jag hela tiden?

Puss på er! <3

Seriously, hur söt?








Jag tror jag är kär <3



Kul för övrigt att min morsa av alla människor kommer och säger att det "inte är bra" att ta en öl såhär sent en torsdag... Säger vinpimplaren själv! St Patrick's day har funnit ännu ett offer i mig, what can I say, min syster är dåligt omdöme ;)

Tankar

Sitter i ett kalt rum, det är slitet, dåligt målat, dock med en mysig blå heltäckningsmatta. Jag hör några avlägsna inspelade röster och lite av luftkonditioneringen, det är bara lysrörsljus, det känns kallt. Det här är min praktikplats. Jag sitter helt enkelt ensam med en telefon och ska ringa, men jag kan inte. Det är för mycket tankar och funderingar som tar min koncentration, hela jag skriker förvirring, och det gäller allt just nu. Vad vill jag göra, med allt? Byta praktikplats eller inte? Har pratat med inger om det nu i alla fall och jag får äckligt dåligt samvete, hon vill fortfarande att jag ska göra ett reportage innan jag går, men jag känner att jag inte kan. Jag har gjort det förut, jag vet hur man gör, men med så mycket annat att fixa är det svårt, det är mycket i skolan och jag har ingen tid att ta läxor från praktiken. Pengar är ju också ett ständigt problem, stressen också med allt som måste ordnas och fixas inför studenten. Jag kommer vara så glad när allt är över, trots att jag måste jobba. Visst kommer jag sakna skolan, det gör jag redan nu. Jag saknar ettan, så naiv man var då, såg fram emot studenten, och man var så övertygad om att man hade gjort rätt val, tagit rätt väg. Jag har tappat så mycket entusiasm... Jag söker mig till all sorts trygghet nu, allt som kan få mig att glömma all denna press, men vad gör man när även tryggheten börjar göra en osäker?...

Fan vad tufft!!


Känns lite coolt att jag inte bloggat på fem dagar (soooo sorry babydolls :( I've missed youuu!) och ändå haft en stadig skara som klickat sig in de här dagarna, eller, haha, alla sjuuuuu! <3

I love that lavender blonde
The way she moves, the way she walks
I touch myself, can't get enough
And in the silence of the night
Through all the tears and all the lies,
I touch myself and it's all right

Just give in
Don't give up baby
Open up your heart and your mind to me
Just know when
That glass is empty, that the world is gonna bend

Happy in the club with a bottle of red wine
Stars in our eyes 'cause we're having a good time
So happy I could die
Be your best friend, yeah, I love you forever,
Up in the clouds we're both higher than ever
So happy I could die
And it's all right

I am as vain as I allow
I do my hair, I gloss my eyes
I touch myself all through the night
And when something falls out of place
I take my time, I put it back
I touch myself 'till I'm on track

Anledningen till varför jag inte bloggat är inte särskilt svårförklarad, jag har helt enkelt inte varit hemma. Jag sov borta från lördags natt till natten till tisdag. Kändes lite splittat att komma hem igår igen och sova hemma inatt, visst var det skönt att ta på mig mina sovstrumpor (haha, strumpberoende much?) och sova lite med kissen i sin egna säng, men man saknar ju alltid att ha sällskap. Och NU sitter ju alla och frågar sig, vem är sällskapet, veeeem är denna mystiska främling vi får höra något om just nu?! Jaaaaanii, det kan vara en tjejpolare som behövt lite sällskap eeeeller så kan det vara en pojke! Vad för sorts pojke? Det vet jag knappt själv hörni.. Och med de orden hoppar jag in i en dusch och går och lägger mig! CLIFFHANGER! <3

Puss på er! <3

No, I'm not awesome..

Nä, glöm bort det där jag skrev igår, jag är inte awesome och jag sitter fortfarande på en mongolaptop. Funderar på att permanent stjäla den och koppla in min skärm, mitt tangentbord och mitt ljudsystem OCH min datamus ofc, den får man inte glömma... Såklart.. Då känns det ju nästan som att jag sitter på min egna! Förutom den stora skillnaden, jag får absolut inte installera något eller besöka vissa sidor, eftersom mamma är extremt rädd om sin dator, iiingenting får hända, så det blir inga spel för mig för ett tag framöver. Askul. :(
Och jag som tyckte jag var så enormt duktig! Jag hade rensat fläkten, den lät lite mindre och jag kände mig såå bra när jag satt och skruvade och nojade mig för att det typ, knakade i den? Men fläkten sattes tillbaka och jag tänkte att terrorn kanske är över! Nä, det var den inte. Imorse gjorde jag en systemåterställning, när det var gjort så såg jag att den inte alls gick tillbaka till "ett tidigare tillfälle då datorn fungerade som den ska", eftersom jag kopierat ny musik till en annan mapp typ igår, eller i förrgår. Men jag satte igång en virusscan så att den hade något att arbeta med iaf, fick ingen rapport på den innan den dog. Blääääääää!! Är skitfrustrerad, mina datorer dör alltid. Jag är jinxed, jag ska egentligen inte ha dator. BAIZ.

Puss på er.. <3

Laptops = inte min grej.

Jag vill ha det där härliga surrandet, den stora dammhögen i hörnet där den stationära står och en fet skärm med tusentals kablar, I love it! Vad kan jag säga, jag är inte sådär jättemycket för förändringar.. Sitter iaf på morsans laptop nu, min dog! Askul! Märker först att skärmen släckts, inget konstigt, viftar lite på datamusen för att få liv i den igen - inget händer. Knappar på tangenter - inget händer. Trycker in ctrl+alt+del - inget händer. Startar om datorn och tänker att skärmen fått något glapp, den måste ju faktiskt bytas ut. Handen på hjärtat, it's pretty old. Allt lugnt, sitter och fixar så att jag kan duscha och sen komma tillbaka och kolla på gossip girl och vara extra tjejig med ansiktsmask och fixa nagellack och allting. Går på toa, samma sak igen när jag kommer tillbaka, skärmen släckt men allting annat reagerar. Baiz!!! Startar om IGEN och stänger den här gången av skärmsläckaren, måste vara den som gör den helt retarded!... Och medan jag sitter där och surar så händer det mitt framför ögonen på mig, skärmen släcks och datorn surrar till, och den här gången DÖR TANGENTBORDET!! Helvetesfanskit tänker jag bara och stänger av den och låter den stå. Imorgon eller på lördag bär jag över min bebis till min datadoktor Dr.Obert, aka min storebror Robert.. Sms'ade honom lite nu och han sa att lite "Robert-pill" is necessery. Tänkte iaf skruva upp skiten nu och dubbelchecka så att den inte gör så bara för att fläkten är full med damm eller något, det hade ju faktiskt varit väldigt onödigt att bära den till Robert då.

Har bara en oroande känsla av att jag kommer bli av med en nagel på den här processen... Jag som skulle vara sådär enormt tjejig!! Har ju faktiskt spenderat 500 spänn idag på Åhlens, Sol, det där presentkortet var välbehövt, thank you!! <3
Puss på er! <3

Update från stationäääraaa: Jag vill inte säga något för snabbt, men jag tror jag är väldigt awesome. Vilket hade passat utmärkt idag eftersom det är international day of awesomeness. Jag tror jag skruvade bort problemet. Trooooooooor. This is very exciting, yes.
Pöss!

Boys boys boys

Killar alltså, det är en främmande art som jag inte riktig förstår. Hur man än vrider och vänder på dem finns det aldrig någon riktig förklaring till varför de beter sig så underligt, det måste vara sant som de säger, vi är från helt olika planeter, jag förstår inte deras tankesätt, deras tal eller deras kroppsspråk heller för den delen.

Underligt, minst sagt.

Puss på er! <3

Fettiskvinnodagen.

Yes, idag är det fettiskvinnodagen, så som min lärare Pehr sa nyss. Det är fettisdagen och internationella kvinnodagen, combined! Det är alltså nu man som kvinna ska köpa massor, massor med choklad och mumsa på samtidigt som man är nöjd för att man är så unik som har ett organ som endast är till för njutning. Klittan, that is. De omskurna får vara nöjd för att de har en massa praktiska och nyttiga saker på kroppen.

Jag är inte på tipptopp idag heller, men igår var verkligen illa, då var jag tvungen att sätta mig ner och gråta helt plötsligt, men idag är det bättre än så iaf, bara masssooooorrrr att göra, men kvällen är fri, såklart, som vanligt.

Hörs imorgon istället, känns awkward att det står klitta på skärmen och skit när min lärare står precis bakom mig...
Puss på er! <3

Snabb update:
facebook är bra till mycket. Iövermorgon, på torsdag alltså, är det International day of awesomeness. Det är studiedag den dagen. It must be a sign!! <3

Update igen: jag har insett idag att jag har elak humor. Är det bara idag, eller har det alltid varit så? Jag får inte ens dåligt samvete idag, det är alltså nu jag ska sitta och kolla på filmer på folk som gör illa sig hela dagen! Satt idag på mentorstiden och skrattade åt när specklassen tar studenten, alltså mongona, fick en trevlig film i huvudet och började asgarva. Jag är hemsk. Nyss kollade jag dagens tidning och såg något om den där Örebrovåldtäktsmannen, "det var heemskt", säger någon random kvinna, "hon började som många andra ta taxin hem", och helt utifrån inget så tänker jag (med en underlig röst ofc) "surprise, I'm a cab-driver, hahahahah!" och börjar asgarva. Igen. Jag är en hemsk, hemsk, människa.


-

Nu måste jag sluta skolan, yep! Nu är jag körd, fick nyss fem uppgifter som ska göras inom snar framtid, jag är körrrrrrrrrd.

Baby, I like it!

Hjälp, mitt i natten kommer jag hem och ställer mig i duschen och slänger in mina jeans i tvättmaskinen för att jag tycker de blivit smutsiga. De var inte alls så smutsiga. O_o Vaknar sen upp iklädd två handdukar och min morgonrock, med tofflorna fortfarande på fötterna. Fan vad fresh hörru! Men det var underbart ändå, njuter av varenda torr punkt på min tunga, njuter av att min mage klagar som fan på mig idag, och att mina ögon har tusentals svarta fläckar från både mascara och kajal i sig. Det blir alltid såhär när man är ute med Erica, haha! Man känner sig lite som om man är sexton igen typ, har ju knappt druckit på ett och ett halvt år, det määärks... Jäklar vad lättpåverkad jag är. Jag måste lära mig IGEN att ta det lugnt, jag dricker fortfarande som om jag gör det vareeeenda helg, ska börja tänka på det där. Jag är inte lika van längre, haha.

Anyways, underbart att träffa gamla vänner igen och snacka skit, och nostalgi!
Vill ni veta en hemlis? En gång i tiden gick jag i en grym klass :D

Tåls att göra igen... Men knappast idag... Nu ska jag ut på balkongen igen och fortsätta sola. Det bästa med att vakna lite halvbakis? Fan vad man känner sig levande dagen efter, haha!

Puss på er! <3


Back to Fornudden.

En skittråkig kväll ledde till att man ska ut till Fornudden igen och träffa ett par gamla klasskamrater med Erica. Erica är bruden som fixar aaaallt serru!

Puss på er! <3


Nu har jag bajstråkigt.

Har en främling på våran balkong. Jag trodde det skulle vara fler, men det är bara en jävel här. En blond yngling. Han saknar en tand i fram. Han verkade tycka det är awkward att komma in sisåhär till främmande människor, om man tycker det ska man inte jobba med sånt. Blä. Och jag måååste ju stanna här också, för att hålla koll, låsa dörren när han går och blabla.. Jag kommer inte ens ut på balkongen så röka är ju bara att glömma, han har ställt några stegar ivägen. To be honest är jag lite på helspänn, är skitnojig över hantverkare sen cutsie-wutsie tapetseraren för ett par år sen, litar inte riiiktigt på Granitens hantverkare va! Men han går snart. Förhoppningsvis... Och då ska jag gå ut. Vad jag ska göra vet jag inte riktigt. Promenad med Natha är iaf spikat, men resten av dagen? Blev ingen rockkareoke på Anchor, dels för att den börjar halv tolv och jag är skittrött redan nu, så jag kommer slockna hyfsat tidigt, och dels för att Fonzi inte kommer vara där, då är det inte kul, näpp! Och en tid är nu bokad för min rygg förresten, fredag klockan ett, wonderbar! <3 Undrar om han kommer klaga lika mycket på mig den här gången som sist. :<

Fyfan vad jag har tråkigt. Önskar jag kunde göra något för att döda min tristess, men näpp. Blääääää.

Puss på er! <3

Jättesnabb update:
Hade så tråkigt så jag passade på att byta skrivbordsbakgrund, denna gången blev det den här skönheten:



Ain't it beautiful? Mmmmm orgasm. <3

"Brokeback got us good, don't it?"


Åååh nu har jag sett Brokeback Mountain igen, efter typ flera år sen sist, jag bölar lika mycket hela tiden. :< Den är så feeeejn, och så sorglig och så söt! Quote-time!

Jack Twist: Tell you what, we coulda had a good life together! Fuckin' real good life! Had us a place of our own. But you didn't want it, Ennis! So what we got now is Brokeback Mountain! Everything's built on that! That's all we got, boy, fuckin' all. So I hope you know that, even if you don't never know the rest! You count the damn few times we have been together in nearly twenty years and you measure the short fucking leash you keep me on - and then you ask me about Mexico and tell me you'll kill me for needing somethin' I don't hardly never get. You have no idea how bad it gets! I'm not you... I can't make it on a coupla high-altitude fucks once or twice a year! You are too much for me Ennis, you sonofawhoreson bitch! I wish I knew how to quit you.
Ennis Del Mar: [crying] Well, why don't you? Why don't you just let me be? It's because of you Jack, that I'm like this! I'm nothin'... I'm nowhere... Get the fuck off me! I can't stand being like this no more, Jack...

Bästa delen. "I wish I knew how to quit you". Sänder rysningar genom hela mig. Jag funderar på att se den igen nu...

Btw, påtal om ingenting, jag har nått en ny nivå av tjuvrökning.. Under filmen så slänger jag ut ena benet ur fönstret och sitter tre våningar upp och tar bloss utanför fönstret. Jävlar vad noga man blev på att inte titta ner, men kändes lite spännande ändå, tihihih. Nu luktar det dock jävligt mycket parfym här inne. Kallt är det också.

Puss på er! <3

RSS 2.0