Just chillin'...


Hänger i soffan nu och spelar The Baseballs, ÅÅHH, får tokryck, knarkar verkligen sönder dem nu. Love!
Anyways, varför chillar Kicki i soffan kvar över tolv en tisdag? Skola, perhaps? NOOOOES, Pehr är sjuk idag, nästa lektion börjar om typ en timma, inte fel att bo nära plugget då! Har varit hemma sen typ... Tio? Höhö, klagar inte, inte alls. Är ganska nöjd för att jag startat diskmaskinen och tvättmaskinen, känns ju dock lagom schysst av morsan att låta mig köpa diskmedel sen, det kommer behövas, thanks. Jag trodde man bunkrade upp lite innan man lämnade tonårsdottern hemma, nähä?.. :( Uäh, jag hatar verkligen att handla, förr var det inte heller okej, men då kunde man i alla fall svära hela vägen hem för att man hade pojkvän med bil men som aldrig riktigt hjälpte till att handla, vilket i och för sig var ganska bra för vår ekonomi, för ibland slösade han pengar på de mest ONÖDIGA grejerna! Åh, krupp ibland alltså. Jaaa, men såklart, vi har 500 spänn kvar och två veckor till löning, klart vi ska köpa chokladpudding och grädde? Men att knalla hem med två kassar är mindre kul, nu när man bor hos morsan så är det värsta.. Helvetestrapporna. Man måste verkligen stanna upp, ta några djupa andetag och ta sig samman innan man knallar upp för alla äckliga trappor. Blesch! Men men, det är ju bra med motion så handla får jag tamefan göra i alla fall!!

Jag sitter och tafsar på mitt hår hela tiden utan att tänka på det. Hårfetiiischhh. För den som inte sett det än finns det en ganska fin bild ute på fb, har ju ny profilbild nu och hela shittet, yay..
Nä, nu skriver jag bara massa blaj för att jag har tråkigt känner jag! Tänker inte ens efter på vad jag egentligen skriver, lite kul faktiskt. Och nu inser jag att jag sitter helt stelt med nacken och bara stirrar utan att göra en min på skärmen medan jag skriver och har nog gjort det hela tiden, hahahaha! Måste se lite weird ut! Äsch, nä, balkongen nu kanske? Varmt och skönt där ju :D
Puss på er! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0