Festmetoden.


Två timmar kvar tills jag ska vara hos mamma. Nä jag har varit jätteslow, jag är knappt halvfärdig med sminket, taggar till med trevliga låtar!



Jag ska bli smart och rolig ikväll
Jag ska bli glad och pratig ikväll
Jag ska bli vass och trevlig ikväll
Jag ska bli skön och galen ikväll

Smart och rolig

Jag ska bli soft och mysig ikväll
Jag ska bli fin och härlig ikväll
Jag ska bli lös och dansig ikväll
Jag ska bli grym och glammig ikväll

Smart och rolig

Jag ska bli hård och farlig ikväll
Jag ska bli mjuk och öppen ikväll
Jag ska bli smal och mystisk ikväll
Jag ska bli fräsch och funkig ikväll

Smart och rolig, smart och rolig

Jag ska bli skarp och hyllad ikväll
Jag ska bli snygg och spanad ikväll
Jag ska bli kysst och hånglad ikväll
Jag ska bli tuff och älskad ikväll

Smart och rolig, smart och rolig, ikväll 



Puss på er och ett fucking gott nytt år! <3


Taggaaaa...


... Neh. Det är jobbigt att vara tjej.
Hittills har jag målat naglarna, nu ska jag typ sminka mig, det kommer ta någon timma för att jag ska ta det lugnt och göra det noggrant så det blir bra. Jävligt jobbigt. Funderar på att ta mig en tupplur innan.. Fast nä.

Planen verkar bli: middag hos mamma typ 19-20 (antagligen så sent för att matcha syskonen och hon vill att vi ska vara mätta inför kvällen.. Hönsmamma) och runt nio, halv tio åker jag och Malou till Frida i Öringe. Sen vart kvällen tar oss får vi se.. Får se om det blir fest i Haninge eller om alla drar vidare åt helvete, då får jag knarka sms och ringa runt för att se vart det finns något. Usch vad jag inte är sugen på det.

Igår var jag ute med Natha och hennes polare, eftersom hon fyllde åååår! Vi var på Tiki Room som var galet litet, något typ pub/matställe, och det var sjukt dyrt, deras jävla fatöl kostade 55 spänn. Det brukar typ kosta 34 eller nåt?...
Sen drog vi vidare till Anchor med drygaste vakterna, Fonzi var inte där, ledsen Kicki :( Vi hade kunnat prata mer mashups!! Men i alla fall, fick sjukt mycket blickar, och killar (eller typ gubbar) som gick fram, det var askul!... Typ första gångerna... Sen blev man lite trött på det, haha. Jag och Natha blev i alla fall bjudna på en cider (jag bad om en Heineken idjutt) och den fick jag inte dricka upp. :( Höll på att bli väldigt arg på en dryg tjej på toaletten också... Skitungar det finns.
Jag har kommit på ett problem: jag blir inte full längre. Oavsett vad jag dricker, hur mycket jag dricker, hur snabbt, JAG BLIR INTE PACKAD! Jag ska bli det ikväll, för då bryr jag mig inte om allt skiter sig. Då kan jag komma hem och roa mig själv eller nåt. Baiz.

Nääää lite negativ kanske jag är. Jag är lite ledsen idag för jag insåg igår att jag och Bobo kommer aldrig kunna vara vänner, det kom som ett jävla slag i ansiktet. Vi har ingenting gemensamt, det är egentligen galet att vi höll så länge som vi gjorde. Men med ingenting gemensamt, med ingenting att prata om, han tycker inte om att prata i telefon och jag gillar inte att sms'a bara för att.. Vi kommer kanske hålla lite kontakt för att vi lovade oss det, men det kommer rinna ut i sanden, och det är så jävla tråkigt. Han är ändå en fin människa, en bra vän, det är synd att det kommer bli såhär. Men sånt händer...

Puss på er! <3

Nathliiiii!!


Nä, idag är ingen vanlig dag för idag fyller Nathli 21 år! Min lilla fina Natha, känns som det var igår hon fyllde systemet...
Snart ska vi mötas i centrum för lite tårtfrukost! Oot-oot!




I've got a pocket full of alcohol!

Bilden är ifrån hundmässan och Natha är asnöjd efter en tävling där Musse uppförde sig riktigt bra ;)

Puss på er! <3

När alla andra i princip slutar blogga...


... Så finns jag här för att rädda er i mörkret! Jag är awesome.

Ska snart rulla in mot stan, men först tänkte jag berätta något som jag ändå blev lite glad för.
Igår dissade jag en kille som jag vet är snyggare än mig, som jag vet skulle kunna ragga upp vilken liten fjortis som helst, och samtidigt kunna få mycket bättre än så. Han verkade typ.. Bli förvånad?
Men vafan, bara för att jag inte är världens smalaste, sötaste, snyggaste, sexigaste, ni vet, har alla S inne, så betyder det inte jag hoppar på första bästa kille.
I'm not desperate. And it feels so good.

Plus, casual sex just ain't my thing.
Fast jag måste erkänna att rollen som dryg dissare var ganska rolig.

Puss på er! <3

I JUST HAD SEXXXXX!


... Okej, nej det hade jag inte. Men jag dunkar den låten som faeeen, I just love it. Och man kanske ska börja lägga upp den när man faktiskt nyss har haft sex? Awesoooooomeeee, let the world know! xD

Seriously, den är bäst. Remember kungarna bakom Jizz in my pants och I'm on a boat? Totally them:



De är ju för underbara...


Jag har haft en lugn dag. Update förresten om kattvideon i inlägget under, strax efter att jag uppmanat er att flagga, eller typ en timme efter, tas filmen bort av användaren. All me, lovar.... Okej, nä. Visade sig att polsk media blev jätteintresserade, jag läste en artikel om det med hjälp av google translate och förstod litegrann i alla fall, veterinärer och andra djurexperter hade kollat på filmen och sagt att "det är ett under att katten överlevde" och att den säkert behöver serious medical attention, vilket jag inte tvivlar på. Men anyways, polisanmäld och uthängd är han som sagt, så rättvisa kommer att ske, one way or another...

Jag har tänkt lite nu va. Inspekterade mig själv i spegeln idag (som om jag inte gör det varje dag, hela tiden?! Amirite, amirite?! :D ... Okej så narcissist är jag inte ok...) och inspekterade min lugg som jag har tänkt väldigt länge att jag ska klippa. Men så insåg jag idag, varfur? Det är faktiskt ganska fint nu, lägger sig till och med fint mot glasögonen = bedrift. Plus att det ser inte lika retarded ut längre när jag har tofs! Fast javenne. Vad tycker ni, fint? (klicka så blir bilden större)


Snart blire iaf kvällspromenad med fisen Malou, sen ska jag sova för att vara pigg och fin till imorgon, då jag faktiskt kom på att jag har 400 spänn att shoppa upp på H&M.. I'm thinking.. NEW UNDERWEAR TILL NYÅR! Seriöst, ska man vara snygg ska man fan göra det ordentligt. Ny bh med lite fresh push skulle ju inte vara fel heller, när man haft komplex hela livet för att man plötsligt går ifrån att vara den första som började använda bh till den som hade minst tuttar så vill man gärna att de ska sticka ut lite extra även när de faktiskt växt lite. Eller, jag vet inte hur det är för andra, men så är det nog för mig. Kanske därför jag gillar halterneck så mycket. Aja, så länge jag inte blir som Kissie så mår jag bra. :D

... Ska sluta skriva om mina tuttar nu ok...
Puss på er! <3

The world is crazy.


Världen blir bara mer och mer galen. Två dagar i rad har jag nu snubblat in på två filmer (tack vare Classe vars blogg sakta men säkert börjar bli en favorit, trots att han random lägger upp lite porr ibland. Eller en film där en snubbe har typ likmaskar i snoppen. Ew) där folk plågar katter. Varför just katter, varför snubblar jag in på dem nu? Den första vågade jag inte se. En kille stoppar två stycken kattungar i vacuumpåsar och försluter dem, till julmusik. Han filmar när de kvävs och håller sen upp dem döda inför kameran. Jag ville inte och har inte sett den, för jag skulle gråta ögonen ur mig i en vecka framöver, jag blir så ledsen och arg av sånt skit.
Den andra filmen ligger uppe på fucking youtube. Det är en polsk ungjävel, kanske 3-4 år, som släpar runt en vuxen katt i halsen, böjer katten fram och tillbaka med ett fast grepp om halsen, håller den upp och ner, fortfarande med grepp om halsen, för att sen kasta iväg katten och se den dunka i golvet. Man ser också att det antagligen är familjens katt, då katten är väldigt tam och snäll, gör ingenting för att skada barnet trots att den plågas, och när den slängs iväg försöker den smyga iväg, platt mot golvet och med svansen mellan benen. Varför det antagligen är familjens katt är just för att den inte gör någonting alls. Blir katter stressade och plågade i en främmande miljö reagerar de som människor, man får panik och gör vad som helst för att komma därifrån.
Den här filmen kollade jag faktiskt på, åtminstone halvvägs, och blev jätteledsen. Jag tycker synd om katten men även lite om ungen. Visst är det svårt att inte bli arg på barnet i fråga när man ser filmen, men å andra sidan, vem finns på andra sidan kameran? Mamma, pappa? Varför lägger de upp sånt, varför lär de inte ungen att man inte får göra så??

Jag ska i alla fall, trots allt, lägga upp länken på bloggen och uppmana er att klicka. Inte för att kolla, men pausa (det går en låt i början med text) och flagga den som olämplig så att den försvinner. Tänk om fler barn ser det här och får för sig att göra samma sak...
Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=v1Qb9YIAtRw flagga som våldsamt/djurplågeri.

Tänk att jag får också nytta av det enda ordet jag kan på polska, det är en jävla massa som skriver kurwa - hora.
Ja just ja, någon i kommentarerna har även läckt ut adress och nummer till den som lagt upp filmen. Snacka om att de kommer bli hatade.

Puss på er <3

TV'n och jag... A lovestory.


Så, jag kanske har fastnat nu för hela grejen med "... A lovestory". Vet inte varför. Jag och ponchon, jag och TV'n, imorgon kommer det vara jag och min nyårsgrejersshopping..

Igår var det i alla fall historiegeekens dag på TV, inte officiellt, men jag märkte allt... Först gick tredje mumie-filmen på typ trean, jag visste inte ens att det fanns en trea. De hade typ bytt ut den ena huvudrollsinnehavaren så jag gick in på imdb för att se varför, och då såg jag att en scen var baserad på verkligheten, hoho! I början går de in i en terrakotta-kejsares gravkammare och det finns falluckor och andra fällor överallt, tydligen så finns det såna (över 2000 år gamla armborsts bland annat, skarpladdade!) i verklighetens terrakotta-grav. Läste nu dessutom på wikipedia att hela grejen är baserad på terrakotta-gravarna, i filmen så förvandlas kejsaren och hans armé till lera av typ en häxas förbannelse, blabla, men i verkligheten gjordes över 6000 soldater av lera för att vakta kejsarens grav. Fällor riggades upp och gjordes för att hålla plundrare borta, de har hållit i över 2000 år! And that's SO COOL! För den som tycker det lät spännande kan ni läsa här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Terrakottaarm%C3%A9n där finns det också info om terrakottautställningen som pågår i Stockholm rajt naaow, som jag och syrran ska gå på. Jag får lust att typ skutta runt för att jag är så excited.

Efter att jag ringt syrran och varit helt galen över terrakotta så kollade jag tvåan, nämen, Marie Antoinette! Mm, I love it, jag gillar fan inte Frankrike som det är nu (fransmän är dryga. Punkt), men åh, deras kultur och historia, och hur Sofia Coppola gjorde filmen! Den är typ en perfekt avbild på hur det var då. Och jag ÄLSKAR att de framställer von Fersen som en het svensk kille. För alla vet ju att svenska killar är snygga, fråga bara Malou.. ;)
Och också att de framställer Marie och von Fersens förhållande som kärleksfyllt istället för bara en "affär" som man får läsa i historieböckerna, von Fersen var ändå någon hon hade ett långt förhållande med, han var unik i hennes ögon.
Filmerna igår gjorde att jag fick världens historiekick, så jag ska googla i några timmar nu! Ciao!
... Jag vill se filmen igen. Nuuuu.

Puss på er! <3

Det här är en bra rubrik.


.... Yep. Jag diggar min rubrik. Den är så avancerad att det tog flera minuter att komma på den.

Gårdagen var awesome. Jag träffade först Fiio och spontanshoppade på Paris Nytt, de säljer ut allting i sortimentet för huur sjukt billigt som helst, de ska tydligen flytta till Alléplan. Fiio frågade vad jag trodde skulle komma dit härnäst, jag VILL ju att Belle Shoes ska komma tillbaka... Men antagligen så kommer det bli massor med skitaffärer som går i konkurs en efter en som de i lokalen där Belle Shoes faktiskt låg. Fiio hoppas på en Gina. Men vi har Kappahl, vi har H&M, vi har Lindex... Vi har TVÅ skoaffärer. En som bara har döfula skor (Ecco. Hate them) och en annan som har hur litet sortiment som helst för kvinns som vill ha snygga skor. Wtf. MORE SHOES TO THE PEOPLE!!!!!
Anyways. Igår. Kom hem med tre nya smycken till lilla näsan, varav en jag planerar att byta till på nyår! Och när vi går en runda i butiken så fingrar jag på en asful poncho och säger typ "jag vill egentligen ha en poncho.. Men inte den här.. *sadface*", och när vi gått en helt runda i butiken så kommer vi till den (prepare for a girlish lovestory), min poncho. <3 Den sista av sin sort, kostade från början 400 och nu kostade den 300... Så, jätterea var det inte direkt, men jag var förälskad och hade cash, så den slängdes i en kasse och följde med mig hem!
Imorse när jag vaknade med bara mina gubbpyjamasbyxor på mig kände jag att jag inte pallade ta på mig en tröja, jag ville ha något varmt för jag frös som fan. Hittade en tjocktröja som jag mindes hade en extremt kall dragkedja. Då hittade jag min beloved poncho och drog den på mig. Det var perfekt för den nyvakna, luftigt men ändå varmt. Tihi.

Efter att jag kommit hem och dragit på mig min poncho så träffade jag MALOUUUUU! Vi gick hem till hennes mama och bytte julklappar, jag fick en awesome Spaniens-brandmän-kalender, moahahah! En kille som var lite lik Brad Pitt på en bild hade dessutom signerat den, fyfan vad awesome. Den ska upp på väggen hos morsan på en gång när jag flyttar hem, den och min mansposter som ligger i klädkammaren hos mamma och ruttnar. :( I miss my men!
Efter att vi hade frossat julskinka och rödbetssallad (mhmmm...) så spontanåkte vi in till stan för fika och bio, vi såg Harry Potter och för första gången kan jag se glädjen i en HP-film som en film och inte som en dålig kopia av böckerna... Dock så tycker jag fortfarande att det är svårt att hänga med om man inte läst böckerna. Sorrysorry, ska inte nerda massor nu, fast jag måste ju erkänna att en liten tår föll faktiskt under filmen... Tänker inte avslöja något, men it was sad :(

Grym film, grym dag, och jag har en grym poncho!
Och jag har saknat min chica! <3
Puss på er! <3
Ni vet, jag borde typ fota min poncho för att visa hur den ser ut... Men jag har ingen lust med det när den är typ det enda jag har på mig. Och mina gubbpyjamasbyxor.

Nu är det fucking jul.

Jag taggar till med hög musik för att det blir så jävla tyst annars. Grannarna är säkert ändå borta på sitt egna firande så de störs nog inte. Eller är kineserna ovanför hemma så hoppas jag de stör sig som fan för inte ens idag fick jag slippa deras jävla grälande som leds ner av rören, wtf...

Anyways, jag taggar till idag i alla fall. Familjen älskar julen och den är helig för oss, ingenting stör den, så jag ska fanimej ha kul idag. Och jag hoppas min pappa känner sig riktigt ensam och patetisk nu, fast jag vet ju att han aldrig kommer göra det.

Bitter? NEJ FÖR FAN, jag hoppas bara brorsan har julfest ikväll med så jag kan supa loss lite.

Baiz på er! <3


Jag hatar dan före doppardan.



Katten ska avlivas. Hon hade så dåliga levervärden upptäckte de när hon var sövd, det var antingen att lägga in henne för dropp och sondmatning eller ta slut på det redan idag. Det som kändes mest humant är att bara ta slut på hennes lidande nu, hon skulle inte må bättre direkt av att läggas in på sjukhus, hon skulle bara känna sig vilsen och övergiven. Det var inte ens säkert att hon skulle klara det med hennes värden ändå. Klockan halv fyra ska jag, Cissi och mamma vara nere på kliniken och klappa på stackars drogade Alice medan hon sakta somnar in.

        


En av de sakerna som svider mest är att just det här datumet för fyra år sen dog farmor. Precis samma jävla skitdatum! Och hon dog också när hon skulle opereras. Jag hatar julen. Det är officiellt nu, fanfanfan. Jag hatar julafton, hatar december! Alla jag tycker om bara dör då. Jag hatar allt.

Yepyep

Veterinärkliniken 17.30. Nu börjar det hända saker.

Update typ klockan halv tio:
Äntligen har någon börjat ta hela Alice-grejen på allvar, bara för att mamma reagerade helt plötsligt så tog det hela fart. JAJA, baaaara ett dygn efter att jag sagt samma sak som morsan sa. Idjutts. Roligaste är att jag läste för bara någon vecka sen, eller om det till och med bara var några dagar, att yngsta känner sig minst uppskattade i familjen och att ingen riktigt tar dem på allvar. Eeeh. Plötsligt förstår jag vad det betydde liksom. Okej, jag är väl inte minst uppskattat, tror ingen av syskonen är det, men att bli tagen på allvar visade sig vara mindre svårt. Även när det handlade om mig, för har det hänt något med mig eller så (eller ja, när det hände för några år sen...) så sa mamma alltid "men såna här problem hade jag aldrig med dina syskon...", det kändes kul att höra! YES, jag är VÄRST!

Men skönt i alla fall för kissens skull att det äntligen hände något. Jag och Cissi åkte till Bollmora vet. på en gång och undersökte henne och det visade sig efter lite titt och pet att hon hade börjat ruttna bort lite tänder. Amen vafaaaan, det var ju inte konstigt då att hon inte ville käka fast föda. Och en sak till, varför kom inte vi på att bara peta lite i hennes käft så hade vi sparat typ 520 kr eller vad det nu var på hälsokollen. Crap. Nu är det ju dock 1500 som ska betalas imorgon för redan då ska fisen fixas till i käften! Det blir jag som får knalla upp tidigt på morgonen, hämta katten och åka ner med henne. Det blir även jag som får rota i fickan och betala sen. Är ju trots allt fortfarande skyldig morsan 2000 efter flakbetalningen, så jag får lita på mina klasskamrater så jag kan köpa mat efter det. Ergo: jag kommer att svälta.

Det är dagen före dopparedan imorgon, whaaaaaaaaat?! Julklappsbyte med Fiio och även fina Malou som jag får träffa för typ fjärde gången men som redan räknas som en nära! Puttefnask till att sticka till Spanien när vi precis lärt känna varandra, pfft. Vem åker till Spanien hellre än att stanna i kalla Sverige och umgås med mig?! VA!
Puss på er! <3

Update igen:
Ringde precis en gammal vän som jag inte pratat med på typ ett halvår och han känner inte igen min röst. Han säger "du hade liksom inte lika porrig röst som du brukar!"... Jag vet inte om jag skulle ta det som en komplimang eller ett skämt eller va? Men okej, komplimang it is, thank you thank you...

Förnekelsens tid är över nu.

Morsan ringde nyss och hon är övertygad om att Alice är sjuk, hon betedde sig inte som hon brukar göra igår, bara låg i min säng och sa inte ett knyst. Nu hörde jag i alla fall att mamma har ett samvete, hon mår ju dåligt och är ledsen men hon står lika handfallen som jag, vad ska man göra?

Jag har i alla fall skaffat mig hårdare hud sen igår på något konstigt sätt, blev liksom inte så tokledsen som jag blev igår. Klart det känns jobbigt, men det är ju naturens gång.

 

Ena bilden är från tjockistiden, då hon var frisk. Andra bilden är tagen igår. Man kanske inte ser så jättemycket men hon ser knappast frisk ut i mina ögon.
Det skönaste med att mamma faktiskt insett att hon är sjuk är att jag inte är ensam.

Puss på er! <3

Skiteriallt.

Här är jag, min bästa bild
Ur min bästa vinkel som en västernfilm
Sömndrucken luktar alltid gott i munnen
Ensam ändå synligt älskad, om än ytligt
När jag drömmer ser jag toppen av ett isberg
När jag vaknar vet jag knappt vad det betyder
Vi har aldrig setts på riktigt, vet du vad?
Jag bryr mig inte, jag är kär i bilden av dig
Inte i dig

Jag kan se dig, jag kan se dig
Du vet att jag tittar, jag vet att du gillar
Jag kan se dig, jag kan se dig
Men vi kommer aldrig se varann

Vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster
Och ger varandra bilder utav helt perfekta mönster
Om jag ens någonsin haft brister måste Gud ha glömt det
För jag får alltid löv som marken får sent på hösten
När jag drömmer ser jag toppen av ett isberg
När jag vaknar vet jag knappt vad det betyder
Vi har aldrig setts på riktigt, men vet du vad?
Jag bryr mig inte. Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig.

Mitt nya knark. Daniel Adams-Ray - Voyeuren. Jag älskar den inte för att den är så hypersuperduperbra ur ett rent musikaliskt perspektiv, den passar inte mig och min smak. Men texten, texten... Den tar mig tillbaka till känslor jag trodde jag hade glömt.

För övrigt har dagen rullat på, I guess. Fick katten att äta litegrann och såg att hon drack iaf. Bröt ihop efter att jag ringt och rådfrågat veterinären som bara skrek om pengar, pengar som jag inte har och som jag måste slåss med mamma om. Jag är redan skyldig henne 3000, jag orkar inte låna mer och jag orkar inte förstöra det som finns kvar av julen. FML.

Puss på er! <3

Prioritering.

Ja, jag ska vara påväg till skolan nu.
Ja, jag borde lägga upp bilderna från Hundmässan som jag sa.

Men efter ett besök hos mamma igår fick jag mig en chock och jag valde att prioritera lilla kisse.. Hon har gått ifrån överviktig till gravt underviktig, jag har aldrig någonsin känt en sån magrad katt. Hjärtat bara brast och jag grät mig till sömns igår, jag och tjockiskatten tycker inte alls om varandra men jag vill ändå att hon ska må bra. Jag pratade med syrran igår och fick lite torsk av henne som jag ska försöka få i henne idag, ska pröva blötlägga vanligt foder så hon får lite näring i sig. Ska hålla koll på henne så jag kan se om hon dricker ordentligt.
Jag hatar min mamma just nu som antagligen lever i förnekelse och säger att katten blivit så "slimmad och snäll" när hon egentligen blivit magrad och energilös. Hon orkade inte göra någonting igår. Så, ja, jag skiter i provet jag ska ha idag, jag skiter fullständigt i svenska B och allt vad det är, fuck it. Bara för att morsan är så jävla snål att hon vägrar betala för en veterinär.

Hatar december. Vad var det jag sa? Allt skit händer i december... Det här börjar utvecklas till ett jävla julhat. Jag skiter i julen, kan vi inte bara skippa hela december?

Puss på er. <3
Update: Snart ska jag gå, jag har skjutit upp på det och nu när jag inte har mer att göra och känner att nu jävlar ska jag gå, så känner jag mig nervös av en konstig anledning. Vad gör jag om jag inte får i henne mat? Vad ska jag göra? Ska jag ta med Smulan så att maten blir en sorts konkurrans, för sånt har alltid fått Alice att äta. Jag vet inte! Ska jag ta hit henne så att jag kan hålla henne under uppsikt, men frågan är om hon skulle må bättre?... Fyfan vad jag hatar december. Hatar allt.

Så jävla förälskad.

Har aldrig blivit kär så många gånger på en dag. Kanske någon gång när man var typ fem bast och blev "kär" i allt som rörde sig typ. Men åh, jag är så förälskad och vill ha en hund nu. Vill ha. Det finns många raser som jag kan tänka mig och som jag kärade ner mig i, ska ladda in bilderna från kameran så ska jag lägga ut. Pusselipusserslia fal hund nu ja tack. :(

Katten tog väldans lång tid på sig för att inse att "mamma" luktade konstigt. Jag kom hem och hon kom springandes som vanligt, jag sträcker fram handen för att hon ska lukta och hon bara stryker sig först, bryr sig inte om att lukta, som att hon tänkte "men mammaaaa, jag vet ju vem du är!". Efter lite strykning luktar hon lite och stryker glatt vidare. Det tar typ tre sekunder innan hon ba "waaait a minute.." så är hon där och luktar igen. Luktar massa, sen kollar hon upp på mig med stora ögon och springer iväg, haha! Sikken sötnos. Sen när jag gick in i köket för att hämta lite vatten så satt hon i mörkret på matbordet och stirrade surt på mig. Hon tycker typ att jag varit otrogen nu. Cutepie.

Nä nu ska jag sluta prata djur för den här gången. Bilder kommer i nästa inlägg och då lovar jag er att ni kommer uttrycka några "aaw", de är så CUTE!
Puss på er! <3

Richard är ingen bra storebror :(

Dubbelinlägg idag wooohoo för alla som vill ha något nytt att läsa hela tiden! Lite jobbigt för dem som bara läser ibland men vafan.. Häng med lite va!

Ringde min bror idag i alla fall när jag såg att någon jag absolut inte tycker om hade blivit vän med honom på fb. Var tvungen att ringa och klaga då liksom, fast jag dolde det ganska snyggt med "ni har väl inte börjat umgås? Ja, tänkte bara så att man slipper träffa henne under fester och så vidare.. Skulle inte vara så roligt". <-Diskret, yeaaaah.
Självklart berättar jag ju då vad som har hänt, hur jävla omoget hon betett sig och tryckt ner mig som var på den tiden sexton år och sabbade mina jobbchanser för att jag bråkat med hennes bästa väns lillasyster som var en väldigt bra vän till mig innan hon började tjafsa om någon HELT onödigt. Tjejen är alltså runt fem år äldre än mig, var minst 21 när jag söker jobb på samma arbetsplats som hon, när bråket blossar upp får jag höra att hon snackat skit om mig till chefen för att jag inte ska få jobbet och går och ljuger (bland annat) om att jag är otrevlig, snackar skit och är en alkoholist som har kommit packad till tidigare anställningar och skola. IDIOT! Jag hade träffat bruttan två korta stunder innan och hon går och ljuger sig blå för att jag tjafsat med hennes bästis lillasyster? Vilka jävla puckon det ska finnas alltså. Jag var sexton år och redan då en bättre människa. Sexton var ändå mitt fjortisår?..
Och lilla Richard säger! "Jaha". Vilket jävla antiklimax.

Vafaaaaan, det ska ju vara som förr! Det ska ju vara "Richaaajd, han var dum mot mig!" och han ska säga "åhfan. Ska jag slå honom?!"... Ingen blev direkt slagen. För inget gick ju direkt till sådär, jag fick stryk av brorsan... Men däremot fick jag ju ofta höra "om någon tjafsar med dig ska de få spö!" och jag (typ ca sju bast) ba "Yaaaay Richard försvara mig, kill the haters woopwoop!"

Kanske är det så... Att Richard tycker jag har blivit stor nog att ta mina egna fighter nu?

NEEEEJ SÅ ÄR DET INTE ALLS! Jag är LITEN och behöver bli BESKYDDAD och jag är inte redo att bli vuxen än jag vill kunna peka och säga "HAN SLOG MIG slå honom.."!
On est vieux á vingt ans, I'm still young, I'm still young!! Je suis encore jeune!

Puss på er! <3 Jag ska sova, jag är nog lite övertrött.

Ibland absolut avskyr jag Stockholm!

Sitter just nu utan byxor och strumpor och försöka värma mina fötter, de är sjukt frusna. Och skulle man bedömma min ålder utifrån hur mina fötter ser ut skulle nog de flesta gissa på 80+. Varför? Stan! Uggs! Ingen bra kombo!
Stan har ingen jävla snö. INGEN SNÖ ALLS. Jag tänkte på en sak innan jag åkte in, "man ser verkligen om man bor i förorten eller inte", varför? För att de från förorten har alltid snö på skorna, inte under alltså, utan PÅ efter att man pulsat till bussen/tuben. Men hörni, man ser faktiskt om folk varit/bor i stan också. Deras skor är alldeles blöta och snuskiga. Alltså; stan har ingen snö, de har bara massa jävla slask! Jag hatar slask, avskyr det, särskilt när det plötsligt hopar upp sig och bildar en insjö på gatorna, vilket gärna trängde sig in i mina kära skor och blötte ner dem. Jag vandrade runt med blöta fötter i drygt tre timmar, jag var jättelycklig. Frågan är vafan jag ska göra nu, det kommer väl lukta surt om dem, men för att minska lukten så mycket som möjligt, ska de få torka i rumstemperatur, i torkskåp eller med tidningspapper i dem? Svårt det där. Skitstan.

Blev lagom nojig också när jag står inne i en viss herrklädesaffär och väntar på att en snubbe ska komma ut från lagret med en liten thingie som jag idag inhandlat. Butiken låg på Drottninggatan (och man var lagom nojig redan då), kollar fb en snabbis medan jag väntar och ser att någon skrivit att det varit bombhot i Åhléns city. JAG GICK PRECIS FÖRBI!! Höll på att få en hjärtinfarkt. Sol läste sedan upp en artikel från DN där det står om en massa rykten om bombhot på Åhléns, så då kunde jag slappna av... Lite mer i alla fall.
Nojandet blir ju knappast bättre heller av att man ser poliser exakt överallt i stan numera. De patrullerar, åker runt, man hör sirener lite överallt och ofta! Plus att det gick runt folk med reflexvästar där det stod "polisens volontärer" och grejer! Vissa kanske blir lugnade av att polisen syns exakt överallt, men jag är inte en sån person som blir lugn av poliser, jag blir helt crazy i huvudet. "Vad gör de här, har det hänt något, har de hört något, vågar jag gå fram och fråga? VAD HÄNDER OMG WHAT'S GOING OOOOON!!!".... <- Totally me, hysterisk som vanligt, oh yeah!

Nä jag ska gå och lägga mig. Good side of things: JAG ÄR KLAR MED JULKLAPPAR WOOPWOOP!
Puss på er! <3

Alltsåååeh..

Jag har tänkt skriva en massa saker, men glömt bort det så fort jag satt mig vid datorn. Askul. Har ni spelat Pictionairy någon gång? Det är ett sånt här härligt brädspel som börjar försvinna mer och mer, men det är jätteroligt! Vi brukade spela det en massa på landet, dock så har syskonens vilja till att spela försvunnit lite, tråkigt det där. Ganska mysigt att sitta hela familjen på altanen (med utsikt över havet mhm och månen som lyser upp oss <3) på sommarkvällarna och spela. Men nu kan jag spela det även på vintern, alone in my room! Tack Elina för http://Pixino.se

När vi ändå är inne på spel skulle jag som gillar att ordbajsa vilja ha Alias i julklapp. Tror mamma tänker köpa det. Det är ett ordspel där man skriker ut synonymer för att komma på vad det är för ord, eller försöka förklara ordet som i en ordbok. Mitt nya fyllespel, ja! Man kan säkert göra det till något ölspel, ändra lite regler bara, asbra.. Om jag får det i jul lovar jag dyrt och heligt att bjuda över trevliga människor på spel och ölkväll!
Påtal om mamma och julklappar fick jag idag veta vad mamma tänkte köpa innan hon fick veta att jag antagligen kommer flytta hem igen. Hon räknade med att jag skulle bo här och om det tog slut hitta något eget tror jag nog.. En bänkdiskmaskin, hallå?
Makes me wonder.. För två år sen fick jag en systemkamera i julklapp, två månader efteråt en sproillans ny dyr dator (som var svindyr med massa extra skit till - bara för att jag så gärna ville kunna spela GTA4)... Och nu en fucking bänkdiskmaskin? Är jag curlad, eller är mamma bara oerhört snäll? För jag menar, jag ber aldrig om det. Jag drömmer om det, och pratar om det men är aldrig riktigt helt seriös, som det varit förr i tiden när mamma inte hade så mycket pengar så var det ju så. Man drömde men väntade sig aldrig riktigt att det skulle hända, först med kameran, datorn och nu diskmaskin... Jag tror mamma är oerhört snäll. Jag får fan dåligt samvete. Jag ska sluta prata om mina drömmar om dyra saker. Kommer sluta med att jag får en bil i framtiden. Panik av bara tanken. Naiz med en bil, visst, men jag kan inte ta emot något sånt?!

Som avslut vill jag säga att jag hatar spotify, all ny musik gör att jag längtar till sommaren. Som denna:


Puss på er! <3

Dear John.

Jag  blir alltid så ledsen av såna sappy-lovefilmer. Den var riktigt bra. Ingen typisk kärleksfilm som håller sig inom ramarna för hur en kärleksfilm "ska" se ut, den lyckades till och med överraska mig.

Och få mig att gråta såklart, flera gånger.

Jag undrar egentligen vad det är. Självklart är det dessa sorgliga scener, men jag klarar inte av den där jävla perfekta hollywoodkyssen med jättefin musik i bakgrunden.
Det där lyckliga jävla slutet som är så vackert att man nästan skäms för att kolla?

Är det den typiska tanken man får, "det händer bara i filmer. Det kommer aldrig att hända mig!"?

Eller är det för att jag önskar att jag också hade någon som blev glad när jag kom hem?
Som inte bara ser mig eller hör mig, utan märker mig och lyssnar på mig?

Näh, bitter blir jag bara av kärleksfilmer. Ska dra på Paranormal activity eller nåt.
Bajs.
Puss på er! <3

Nu är det kört!

Lilla landet Lagom har gått till lilla landet Terror. Vi med.

En bil och en man har sprängts mitt i stan idag, mannen bar på sex stycken rörbomber. Som tur var sprängdes bara en enda, annars hade fler än bara han dött.
Vittnen berättar om flera explosioner, att de såg den döda mannen ligga på marken med ett stort sår i magen.

Läste runt lite på "storbloggarnas" bloggar för att se om NÅGON har lite koll, Dessie var tydligen den enda. Hon beskrev att hon var rädd och att det kändes läskigt, läste kommentarerna och blev irriterad som fan. De klagar på att hon gör sig själv till ett "offer", och att hon beter sig som om bomben var riktad mot henne. Men vafaaaaan! Jag blir också nojig! Har det hänt en gång så kommer det säkert att hända snart igen. Och jag tror knappast att det är en slump att det hände mitt i julrushen, klockan fem på eftermiddagen, en lördag, två veckor innan jul. Det är nu det är mest människor i stan också. Och det är fortfarande två veckor kvar tills julrushen är över, men sen kommer mellandagarna, för att inte tala om nyår då tusentals människor samlas i stan för olika event... Muslimer i Sverige uppmanas också att "sluta vara fega, sluta frukta fängelse, sluta frukta döden". Låter det tryggt i era öron? Jag gissar på att någon svag, ung muslimsk själ kommer att ta åt sig och så blir det väl en skolmassaker. Senaste tidens media har ju visat att vapen inte är svårt att få tag på i Sverige.
Folk verkar också anti mot att folk sprang, eller hur vissa människor som aldrig hört en bomb smälla visste på en gång att det ändå var det. Alltså.. Har ni hört en bomb? Det är inte direkt en smällare, pröva en smällare x 100. Jag har hört en "riktig" bomb, en gammal vän till mig hade plockat ihop lite krut hemma och lagt i en större behållare. Vi sprang hundra meter bort och skrattade som fan när vi hade tänt den, sprang för att sen stanna bakom en skola för att vänta när den skulle smälla. Alla tyckte det var jätteroligt när den small - förutom jag. Det var ingenting som jag hade väntat mig, det skakade om hela mig och alla började springa igen. Kanske är lite pinsamt att erkänna men jag nojade upp mig som fan. De flesta tyckte väl att det var kul för adrenalinkicken man fick.
Man känner igen en bomb oavsett vad man varit med om förut. Det är inte likt någonting man hört förut.

Anyways. Vad ska man göra nu? Hålla sig borta från stan? Kommer det bli svårare att ta sig in och ut ur landet nu, som i USA? Kommer vi precis som USA skicka ännu fler soldater till Afghanistan, det som var en av anledningarna till att detta hände från första början?

Lilla landet Lagom har blivit lilla landet Offer.
Puss på er! <3

Mrs Brightside...

Som jag sagt i många år nu, jag försöker alltid se allting positivt. Alltid!

Hela december har varit motgångar känns det som. Det är alltid så det funkar för mig, året är lagom tyst och lugnt och i december händer plötsligt en massa saker och det är liksom svårt att vara glad. För att dra till med extremaste exemplet så dog ju farmor natten innan jul för fyra år sen, liksom wtf. Minns att jag precis samma dag hade tänkt att det kanske inte var så illa i alla fall att fira jul på landet, det här kan bli riktigt kul! Så händer det där.
Den här månaden hittills har varit fucked up den med. Jag och Bobo splittrade för att sen vela en massa, och vi har nu bestämt oss för att flytta ifrån lägenheten som jag alltid känt mig hemma i, från dag ett! A lot of shit has being going on here, och flera personer har kommit och gått.. Nu är det i alla fall dags att dra tillbaka till mamma.

Och jag vet att andra som är inblandade i det här är lite crushed, jag vet också att jag brukar säga att jag och morsan skulle äta upp varandra om jag flyttade hem igen, men jag kommer ut som en ny människa vet ni! Jag har lärt mig mycket här, och fan.. Jag ska lova mamma att jag ska hjälpa henne och laga mat ibland och vara bättre med städningen, för dear lord, jag vill aldrig mer bo som jag och Bobo gör just nu, när det gäller stök alltså. Shit. Man ser knappt golvet!
Det blir skönt att flytta på många sätt, det är såklart bittersweet, men positiva tankar hjälper mig alltid. :) Hemlagad mat varje dag är aldrig fel.. Mamma kanske får pli på mig igen så jag slutar käka så mycket onyttigt, jag kan passa på och sluta röka (det är dags nu liksom!), jag kommer få en mer balanserad vardag, mer tid för mig själv, mer pengar över! Impulsshopping here I come.
Eller så sparar jag pengar till våren och köper massor massor massor med skor.. Mmhmh...

Och viktigast av allt, det här kan vara pushen jag och Bobs behöver för att bestämma oss vart vi står.

Ni vet, allting löser sig.
Puss på er! <3

Curse my enemies forever.

Något jag verkligen älskar är att ta lite tid för mig själv och njuta av att kolla igenom mitt gamla musikarkiv och hitta alla de där låtarna som jag har glömt bort. Alla låtar har sin egen betydelse, alla har någon slags referens.

Det är kul att lyssna igenom dem och plötsligt i en flashback känna precis som man gjorde när man lyssnade på den låten för x antal år sen. Sånt är underbart, åtminstone när de är gullelåtar. Som Plain White T's - Hey there Delilah som fick mig att minnas vad jag faktiskt kände för min första kärlek. Hey, det är ju bra iaf, eftersom jag funderar i nutid på vafan jag såg i honom.

Just nu är det min mapp som jag döpte till "lugna" (vilket i min värld också kan tolkas som "depp".. Eller sångvänliga låtar), mycket sorgsamhet men mycket glädje.
Min absoluta favoritlåt, kommer alltid att vara, tänkte jag citera lite fint. Jag tror ni kommer känna igen den. Och om ni inte gör det, skäms på er. In på youtube snorungar, R Kelly - World's greatest. <3

I am a giant
I am an eagle
I am a lion
Down in the jungle
I am a marchin' band
I am the people
I am a helpin' hand
And I am a hero
If anybody asks you who I am
Just stand up tall,
Look 'em in the face and say

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
And I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest


Puss på er! <3

Uppe före tuppen...

Seriosly, galer inte tuppen (vill alltid skriva typpen) typ klockan sex eller sju? Slå det här då tuppjävel, jag gick upp tjugo i sex. Vaknade upp redan tjugo över fem för att idioten pratar med sin bror i högtalartelefon, jag sov också extremt dåligt inatt, känns som om jag varit uppe hela natten, så det var liksom ingen idé att sova vidare. Tänkte vakna runt halv sju och kanske snooza lite.. Visste att om jag hade försökt somna om igen vid halv sex hade jag säkert slocknat kanske kvart över sex och inte vaknat upp igen. Så det var bara att pallra sig upp och plågas, gå ut på balkongen i kylan för att vakna upp. Yayz.

Jag tänkte över en massa saker igår, eftersom han hade gått och lagt sig jättetidigt, strax innan jag kom hem, och hade inte sagt någonting. Typiskt sån där grej han gör när han är sur. Imorse fick jag ju också veta att jag hade haft rätt, efter en natts ångest. Alltså, kunde han inte bara väntat uppe tjugo minuter till så hade vi kunnat prata på en gång? Näääee, jag ska få ligga uppe hela natten och fundera och ha ångest.. Underbart.

Mindre än en vecka tog det innan vi föll tillbaka till gamla mönster. Och det är alltid jag som mår dåligt, det är alltid jag som har ångest. Värt? Aaah, shit, jag vet inte...

Ska äta frukost nu trots att jag inte är en dugg hungrig. Äter ingenting längre, middag och lunch går bort bara för att man inte orkar äta, har ingen lust, ingen vilja. Palla äta när man inte ens är hungrig eller har lust att laga mat.
Jag borde gå ner i vikt men jag känner mig sjukt uppblåst. Nasty.

Puss på er! <3

...

Jag vill så gärna skriva något, men jag vet inte vad. Jag är ganska förvirrad just nu, jag vet liksom inte vad som händer eller vart jag och Bobo står riktigt. Jag behöver bara lite space ifrån omvärlden.


Men lite roliga saker kan man ju ändå komma med! Om ni hade fått en lista över vilka spel som sabbar flest relationer, vad skulle ni gissa kom först? Min gissning? WoW... Själv har man ju haft en cpunge hemma hos sig som bodde hos mig i en vecka som tyckte att jag skulle vara tacksam, "jag kommer ju inte kunna spela WoW på en heeeel vecka - för din skull!!!", wow, really, ya, impressive...
WoW är ju trots allt det spelet som fått ungdomar inlagda på rehab och grejer, insane!
Men jag hittade i alla fall en lista imorse, några har gjort en undersökning nyligen över vilka spel som sägs ha förstört flest förhållanden.

1. Call of Duty
2. Football Manager
3. Grand Theft Auto
4. FIFA
5. Medal of Honour
6. Halo
7. Super Mario Brothers
8. Gran Turismo
9. Mario Kart
10. Guitar Hero
11. Assassin's Creed
12. Pro Evolution Soccer
13. Resident Evil
14. World of Warcraft
15. Formula 1
16. Red Dead Redemption
17. Need for Speed
18. Fallout
19. Gears of War
20. Angry Birds

(Källa: Daily Mail)

Okej, kommentarer, here we go.
CoD på första plats? Seriöst, är det ens så många som spelar det nu för tiden? Men tydligen så sabbas förhållanden oftast av CoD, okej, jag har aldrig haft en pojkvän som spelat det. Så det känns väl.. Bra, I guess.
GTA på tredje plats. Alltså. De som sammanställt listan måste ju vara dumma i huvudet. No wai att mitt älsklingsbabyspel kommer på tredje plats. GTA sabbar inte förhållanden, de SKAPAR... Okej, not really. Men jag har impat många killar genom att skryta om GTA, how dare they destroy this feeling for me?! Okej, okej.. Lite beroende kanske jag blev förut, men då var jag faktiskt ganska liten. Faktiskt.
Nionde plats: Mario Kart. Är det inte typ bara folk under tolv som spelar det? Moving on...
10, Guitar Hero. No surprises there, jag har själv tröttnat gaaanska rejält på det spelet. När Simon fortfarande bodde här var det nära att jag kastade ut det där jävla spelet femtio gånger, no joke. Det stördaste var att man kom till fester och folk satt och spelade det. Det var en fest jag och Bobo var på för längesen då han satt och nördade GH med någon brud och jag satt på balkongen med Fiio, Robban och några random dudes och snackade skit och hade jättetrevligt. Stört.
Och kära lilla WoW kom på fjortonde plats. Min gissning för detta är att de som verkligen nördar WoW är för upptagna för att ens kunna gå ut och ragga. There you have it!

Puss på er! <3

Pearl

I förrgår pratade vi ut. Det kändes lättast att bryta kom vi fram till, men det kändes jobbigt även fast vi visste att vi tärde på varandra. Men vi pratade ut och bestämde oss för att tänka några dagar. För en timma sen ca la vi oss i sängen och konstaterade att vi redan visste hur det skulle bli, vad som skulle hända.
För en timma sen gjorde jag och min hittills största kärlek slut, bara någon vecka innan vi skulle fira ett år och åtta månader. Men eftersom största hysterin var i förrgår så känns det okej idag, känns egentligen som att de där par dagarna bara var en förberedelse för det vi visste skulle komma. Jag mår bra, och går vidare härifrån. Världen är full av möjligheter.

Det är klart det kommer kännas jobbigt att bygga upp något nytt igen med någon. Jag sa till och med det, "vart kommer jag hitta någon som är så accepterande som du?", vem ska hålla om mig när jag flippar? Men det är okej, för jag är Miss fucking positive. Allt löser sig, som jag sa,
Världen är full av möjligheter.
Och de väntar på mig!



She is a pyramid
But with him she's just a grain of sand
This love's too strong like mice and men
Squeezing out the life that should be laid in

She was a hurricane
But now she's just a gust of wind
She used to set the sails of a thousand ships
Was a force to be reckoned with

Oh, she used to be a pearl
Yeah, she used to rule the world
Can't believe she's become a shell of herself
'Cause she used to be a pearl

'Cause I used to be a shell
Yeah, I let him rule my world
My world

But I woke up and grew strong
And I can still go on
And no one can take my pearl

You don't have to be shell, no
You're the one that rules your world
You are strong and you'll learn
That you can still go on

And you'll always be a pearl

She is unstoppable

Tallulah.

I och med att mycket fallerar just nu kollade jag igenom min mobil och hittade mycket spännande, och mycket nostalgi ifrån när jag var sexton, min fjortisperiod.

Vi hade en film där Fuling körde lite olagligt, hihi. Och vi tyckte vi var sååå coola, och vi blev så chockade när vi såg hur snabbt soppamätaren gick ner när vi kom upp i över 120...
Det fanns två filmer från när jag kände mig lite modig, konstigt nog spiknykter, typ hög på livet, och klättrade upp i ett trafikljus på kanske två meter eller mer. Fan, det var högre än vad man tror. Men jag var astuff, rev handen när jag klättrade upp också, var ju tvuuungen att filma det!
Fanns massa roliga bilder och filmer från mig och mina tjejkompisar, och även mitt ex (som när han sprang runt i mina klackar) och hans vänner (varav en av dem skrattade helt mongo). Minns en video speciellt när de har en grand-A böghög, en riktig jävel där de till och med juckade hela bunten. Awesome, gruppbögsex! Mindes att jag tänkte då "men guuud vad störda de är, haha!" medan jag nu visserligen skrattar men tänker "de måste ju varit lite smygtända på varandra allihopa"...

Det är kul med nostalgi. Jag kommer aldrig kunna släppa vissa delar, vissa grejer, vissa filmer och vissa bilder. De där händelserna är trots de som formade mig till den jag är idag, och formar mig ännu, varje dag är en ny lärdom.
All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories. <3

För att skippa hela filosofiska/nostalgiska snacket, jag hade INGEN aning om att det var fysiskt möjligt att prata mer än vad jag gör idag. Bevisen från min fjortisperiod säger, DET ÄR DET! Jag måste varit en väldigt utmattande människa.

RSS 2.0