Vardagshjälte.


Idag har gett blod för andra gången i mitt liv! Känns riktigt bra och grymt, det är skönt att känna att man gjort något så enkelt som ändå kan ge stor betydelse för andra. Fick en jättemysig och söt sköterska, som pladdrade på en väldans massa, väldigt mycket om de tre musketörerna eftersom det var det som visades på tv. Hade lite svårt att höra vad hon sa till och från, men det gjorde inte så mycket, söt var hon i alla fall. När allting var klart och jag var en halvliter blod fattigare så låg jag där och hon var borta och pysslade, var tvungen att ligga kvar ett tag för att jag inte skulle svimma eller må dåligt. Men... Efter ett tag blev jag ganska rastlös, prövade sätta mig upp. Satt där och dinglade med benen ett tag och såg efter om någon skulle försöka hindra mig. Det gjorde ingen, de gick ju bara förbi och log. Så då hoppade jag bestämt ner, sa att jag var klar och sa hejdå. Fick en fet smörgås och en jättemumsig juice efteråt, eller saft kanske det var. Nice iaf. Insåg dock att jag gått för fort när jag ser att jag fortfarande har en stort vitt plåster på armen, istället för det där lilla hudfärgade som det egentligen ska bytas ut till... Anyways, får la byta det själv. Inte så svårt. Plus att det ser mer awesome ut med ett stort vitt, då syns det verkligen att man varit typ på sjukhus, uppmärksamhetshora ovah here!

Anyways. Jag tycker ni kan ge blod. Ni är friska och krya unga människor, vad finns det för anledning till att inte göra det? För att man inte får pengar? Jag plockade en bok som gåva, men gav den till Sara eftersom jag inte gillar den typens böcker som var framme.. Men måste man tjäna något på allt man gör? Kom igen, fan vilket snålt tänkande... Jag vet i alla fall att jag skulle blivit väldigt glad om något hände mig, mina syskon eller min kära mor och liv räddades tack vare att det var en vänlig själ som hade rätt blodgrupp som hade gett blod.

Snart ska jag iväg till min lovah, eller, jag hoppas det i alla fall... Har inte ens pratat om att vi ska ses ikväll, men men. Jag kommer dit på något sätt. ;)

I'm gonna drink my tears tonight
I'm gonna drink my tears and cry 
'Cause I know you love me baby
I know you love me baby

Puss på er! <3

-


Some nights it gets so bad
I almost pick up the phone

Kewl.


- Stannade kvar så länge i skolan så vaktmästaren kutade in i rummet ett par gånger för att se hur bra det gick för mig och var ute tre minuter innan stängning. Känns väldigt underligt, jag som aldrig stannar längre än vad jag måste!

- Min mamma börjat banta. LCHF-kosten. Undrar om världen verkligen gick under i lördags?...

- Jag är fortfarande lika kär. Otroligt. Patetiskt. Men... Cute.

- Ibland känns det som om jag håller all världens skvaller i mina armar. Märker det när jag är ute och går med Alex, då går man alltid förbi någon som man kan fnittra lite över och berätta en liten historia om. FB är jättebra till skvaller. För det är alltid någon som skriver något stupid, som den andra inte hinner ta bort innan jag ser det, för att jag är superspy(stalker)!

More on that later,
Puss på er! <3

Ajdå.

Nu har det börjat avta igen, det där med besökare. Får fan ta mig i kragen och börja bli lite bättre nu på det här med att uppdatera folk om mitt liv och så vidare, jag vet, det är ju såååå intressant. ;)
Sitter just nu hemma hos pojken, har gömt mig här i en vecka nu, legat i hans säng och glömt bort tiden totalt. Har snackat sönder mig med Dina, blivit pussad tills jag blivit öm, fått både en tandborste och handduk här, eh, och mina stackars vänner har ringt en massa och frågat vafan som händer, haha! Alltsååeh, man blir ju lite tråkig ibland. Fiio förstår :)
Frågan är vad man ska göra idag. Har ingen lust till någonting, ALLS. Har magont igen och vill helst stanna här i mitt nya gömställe och bara såsa, lägga mig i sängen litegrann (trots att jag varit en riktigt duktig flickvän och bäddat fint), spela lite på den fina datooorn, stänga av min telefon och ja, sånt. Har ingen lust att gå hem, boorde kanske göra det... Kanske... Fast näää.. :/ Vad ska man göra där?
Å andra sidan kan jag inte släppa känslan av att jag är i vägen, Dina och Patrik springer ju runt och sköter sitt och jag har gömt mig här inne på Alex rum, men.. Eh, ja, jag vet inte, jag känner mig ändå i vägen :P Är dock väldigt sugen på ett spel Alex har. Palla ladda hem det själv, eller? Kanske pröva ändå... Bara lite.. :D
Puss på er! <3

Åååh sötnosar har ni saknat mig? :*:*:*:*


Jag gillar att jag faktiskt har flera läsare per dag även när jag inte uppdaterar!

Idag har jag provianterat. I haz cheezballz, cola, tjack, cigg och snus. Allt är ifrån Ringen, såklart! ;) Nu ska jag plugga röven av mig i sisådär någon timme (kanske två) innan jag går och lägger mig, går upp tidigt till praktiken, kommer hem för att sova lite till, köra samma pluggrace igen... FFFFFUUU.
See, det blir alltid såhär av någon anledning. Sista dagarna för allting sitter jag uppe halva nätterna och aangstar och cp'ar mig men lyckas ändå stressa ihop alla uppgifter utan att få särskilt dåligt betyg. Det var ju liksom inte ovanligt i högstadiet heller att jag satt uppe halva natten precis dagen innan ett prov och öppnade boken för första gången och ändå klarade ett vg?... Vet inte hurfan... Är det så att jag är ändå lite smart? Eller är det bara tur? Jag gissar på det senare!

Jag måste få ur mig en sak utan att ni dömer mig eller tycker att jag är töntig. It's my blog och jag ordbajsar if I want to!
Jag är kär
Så jättekär
Bajzigtkär
Sådär riktigt höguppeimolnen ni vet.
Ibland hatar jag det för det känns liksom som om jag blir helt mjuk som kola ibland, om ni förstår vad jag menar? Blir liksom... Ryggradslös, men på ett mysigt sätt? Man smälter ihop till en enda klump av happyface typ. Åh vad hemskt det låter, uughh. Gillar inte den där kolagrejen för att jag kan liksom se mig själv utifrån ibland och tänka "vafan, är du en spinnande katt eller? Vafan hände med independence bitch?", men samtidigt så ligger jag ju där i en (tydligen) spinnande klump och säger "men det kittlas i hjärtat juuu! Myyyyysss!" vilket det gör och är. Kluven där, men fakta återstår, jag är så kär. Uschochfyochblä och gud vad det känns fint.

Puss på er! <3

RSS 2.0