Burr.

Vaknar tidigt en söndagsmorgon och kan inte somna om för jag har sån jävla värk i magen. Gissa varför? Men nähä? Jag är ju inte tjej och har det varenda månad. Skitskitskit.

Idag är det ju faktiskt första advent. Vet ni vad det betyder? Att jag kommer ha mens på julafton. Hah, nä, skämt åsido (men tänk om det faktiskt blir så? Åh hemska tanke!) så.. Ja, vart var jag nu då? Ja, första advent. Ikväll ska jag springa över till mami och hjälpa henne plocka upp pyntet ur källaren så ska jag låna en julstjärna av henne att ha i fönstret! Bobo som är lite skum tycker julen är sinnessjuk och säger att jag får ha den i klädkammaren. Nej. Den ska sitta i vardagsrummet. TÄND. Men enligt "the Bob" ska jag tydligen tillbaka till morsan då, hahaha. Illa nog att jag försöker få med honom till mamma på julafton, han är ju faktiskt med och betalar för julklapparna, det är ju från oss! Men nä, han sitter hellre hemma själv och spelar.. Eller nåt. Jag kan inte förstå folk som inte tycker om tradionella jular, kanske för att jag har växt upp med att julafton ÄR årets högpunkt, kommer alltid att FÖRBLI årets högpunkt. Det är bara synd att den jag älskar mest ska sitta hemma och mögla och jag ska vara iväg och ha roligt. Julen handlar ju trots allt om kärlek också, kärlek gemenskap och allt det där... Fan vilket jävla smörsnack det blir nu. Jag behöver nog lite frukost och så ska jag läsa lite ur Män som hatar kvinnor. Boken är, som vanligt, så jävla mycket bättre än filmen!

Puss på er! <3

Mmm, julhysteri!

När jag var liten var julen precis som alla andra ungar ser den, en rolig dag där man får julklappar. Skit i Kalle Anka, det ser man ju varenda år...
Numera när man blivit äldre har det ändrats litegrann, jag blir mer och mer som min mamma. Som tar så stort på traditionerna, julafton ska bli en lycklig och fin dag, no matter what. HAHA, direkt när jag skriver det minns jag förra julen då jag bodde ensam ett litet tag, skulle gå ner till morsan och fira, så hade jag klätt upp mig litegrann med kjol och klackar och sådär, så gick jag på toa innan jag gick ner. När jag kommer fram till morsan sliter hon tag i mig och drar i min kjol och jag blir helt förvirrad. Tydligen så hade kjolen fastnat i mina strumpbyxor i stressen så hela vägen ner från Graniten till Bollmoravägen hade jag gått och flashat röven. Thank god, inga string, men ändå. Det var ganska mycket trafik. Men istället för att dö av pinsamhet och vilja låsa in mig på toaletten och aldrig komma ut så skrattade jag bara och sa "vilken härlig julklapp för alla bilisterna då". Det var ju trots allt jul. Inget fick förstöra det.

Idag har jag handlat julklappar! Jag är skitlycklig, jag vet att många säger "det är roligare att ge än att ta" men egentligen tycker tvärtom, men jag kan säga helt ärligt att det är roligare! Det är klart det är kul att få, men jag är så rädd för att göra någon besviken om jag inte riktigt tycker om det de ger mig, så jag föredrar att ge. Tycker de inte om det då är jag lika glad för det, då kan de få kvittot och gå och köpa något de mer tycker om, någon som passar mer. Det är ändå som en present från mig, men som de gillar mer. Jag är lika glad ändå.

Lite ångest hör till innan julen. Men det ska jag inte skriva om nu, jag ska behålla det för en gångs skull, haha. Hrm. Dags att steka hamburgare nu då. :)
Puss på er! <3

A new approach.

Så länge som jag har bott här (och innan.. Ni kan tänka er att jag umgåtts med Simon sen tidigt i förra mars eller nåt) så har jag sett Simon diska runt 2-3 gånger. Tvätta en enda gång när vi väl fixade tvättmaskinen här hemma. Innan brukade vi gå tillsammans ner till tvättstugan och hjälpa till, men nu blev han väl lite bekvämare när jag kom...
Och jag har försökt ordna upp det och engagera honom, ingenting funkar! Tjat, hot, smör, ingenting fungerar. Så idag ska jag pröva en ny sak! Igår så diskade han faktiskt och tvättade OCH hängde upp det efteråt! Jag blev jättestolt. Jag behövde inte ens tjata, jag behövde bara be! Så jag ska satsa på belöningssystemet. Igår städade han, idag får han snacks och skit för att han var duktig. Jag känner mig som en jävla morsa, men vafan, det kanske funkar! Kanske blir han lite mer motiverad, känner sig peppad.. Ärligt talat tror jag inte på det, men det är väl förfan värt ett försök. Är inte allt det?

Puss på er! <3


Too bored to blog? Welcome to my life.

Jag har såååå grymt tråkigt och jag får ont i röven av att sitta i den här rullstolen som Bobo använder som datastol. Så jäkla obekväm. Vill ta hit min vita från mami för folk med fett arsle och armstöd och långt ryggstöd, mmm...

Idag tänkte jag i alla fall informera om att touchscreen-mobiler är omöjliga att ha om man har naglar. Bobo har nyligen fått tag på en sån och han är skitlycklig, jag var mest bara intresserad av spelen. De gick asdåligt för mina fingrar, och jag har inte ens långa naglar! Bobo bara mobbade mig. Jag tappade intresset på fem röda. Pfft. Mobiljävel.. *muttermutter*
I helgen var jag på fest! Like, finally, hur längesen var det inte? Daaaaamn! I fredags festade vi hemma bara jag, Bobo, Simon, så ringde jag snuten på en kille som körde rattfull blabla jag har redan berättat det för så många så whatever.. MEN IAF! Jag blev inte så dragen. Men ändå gick jag och la mig vid sex. Dagen efter vaknar jag upp och är sjuuukt bakis. Sjuuuukt. Jag brukar inte bli bakis, men sjuuuukt bakis! Men efter en middag hos morsan med ett glas vin så gick det över! Så blev med medbjudna på fest av bror min och jag taggade till rejält och på tjugo minuter hade jag bytt om, fixat håret, sminkat mig som fan (det var ett tag sen! Missed it!) och lånade grannens klackar. Jävlar vad snygg jag var. Önskar jag hade någon bild. Frågan är om jag faktiskt var så snygg eller om det bara kändes som det för att det var längesen jag hade klätt upp mig så. Lyckad kväll.

Jag lämnar resten åt er fantasi. ;)
Puss på er! <3

I'm surrounded by idiots.

Så. Ringde till idioterna nere på TyresöHälsan klockan åtta idag.
Hold on, jag ska berätta det som hände innan först.
Jag vaknar halv fyra av att jag måste kissa. Det slutar med att jag har så ont så jag går runt hela lägenheten och försöker hålla mig sysselsatt tills smärtan går ner. Newsflash. Det gör den inte. Så väcker jag min älskling som inte ens ifrågasätter varför jag är påklädd och har tänt i lägenheten när klockan är halv sex. Han säger ingenting. Så påpekar jag att jag varit uppe i flera timmar och har ont som fan, han säger "jaha. Hejdå älskling" och går till jobbet. Puss babe. Puss. Idiot.
Så ringer jag till TyresöHälsan. Akuttid kvart i elva. Får leva med smärtan tills dess. Så frågar Bobo varför hans dator inte går igång, vilket jag upptäckte under morgonen... Så pratar vi lite om elen och grejer, så frågar han om jag är hemma, jag berättar att jag ska till läkaren, han säger "vad intressant....". . . . . . . Inget mer. Helt tyst. Okej att han jobbar och är upptagen. Okej om han var stressad på morgonen, men när han bet av sin jävla tand igår på hans tungpiercing så var jag orolig och förstående och lät honom prata på och nickade förstående. Han bet inte ens av det till tandköttet. Men när jag ska till läkaren och få medicin för ett problem som plågat mig nu i en vecka och det blir så mycket mer illa att jag GRÅTER AV SMÄRTA klockan fyra på morgonen då är det inte intressant.

Så jag började storgråta, men det var inget mer med det. Jag orkar inte bråka. Jag låter honom hålla på. Varför? Tja... Jag älskar honom trots allt. Man kan ju inte vara snäll hela tiden. Men han är ändå en idiot.
Jag var bara tvungen att skriva av mig.
Tack till Sara för att det inte gjorde något att jag ringde henne klockan sex och väckte henne när hon skulle till skolan klockan tre idag...

Puss på er! <3

Urinvägsinfektion, ja man tackar! Idioter.

Jag är jävligt arg på TyresöHälsan.

Jag ringer dit i fredags och är totalt förvirrad, jag har aldrig haft något sånt här! Så jag vet inte vad jag ska göra. Kärringen jag får prata med säger att om det blir värre ska jag åka till Handens Närsjukhus, men annars ska jag avvakta och dricka massa sura drycker och maaassa vatten. Sure thing. Nu har jag gjort det i några dagar. Har det blivit värre? Nä. Bättre? Nä... Så vad ska jag göra då? Ringer dit idag igen och de hänvisar ännu en gång till Handens Närsjukhus (men jag vill ha någon med mig då, gärna någon som kan köra. Babe jobbar seeent varenda dag och mami jobbar hon också), eller så får jag ringa upp tidigt imorgon bitti för en akuttid. Jag trodde akuttider menades typ. NU. Men så hade de inga kvar idag. Wtf, vad är det jag ska göra, pissa i en kopp och få antibiotika, sure thing, det tar typ en minut för mig att pissa. Resten tar väl lite tid men ändåååå. Fan. Så utvecklas det här till något ännu värre så hej umo, gynundersökning nästa... VAD ARG JAG BLIR! Jag hatar att bli dåligt informerad! Särskilt när någon måste pilla på min vajayjay bara för att jag får dålig information. Grrrr. GRRR. Jag måste gå och kissa nu. :((((


Puss på er! <3

Fan vad arg jag är.

Jag är arg på allt. Allt. Idag skulle vara så jävla bra, så jävla fin, och jag skulle vara så jävla glad!
Jag missar första lektionen för jag mådde illa av absinens, hade bestämt mig att inte röka ALLS. Kom till mentorstiden och förstod att den som sms'at och frågat när jag skulle komma gjorde det endast för att hon för tillfället inte hade någon annan att prata med. Yeah. Awesome.
Men jag bestämmer mig för att skita i det och går och möter Erica och käkar lunch med henne. Den tjejen är guld värd för allt hon har gjort för mig de senaste dagarna. Sen är det dags för fotolektion där jag inser att det är ingen fucking idé för mig att säga något alls för ingen lyssnar ändå.

Jag går hem tidigt för fittläraren är borta i en timma när jag behöver prata med honom, sen åker jag in till stan, så betalar jag för Cissis filmer och tar hem dem. På vägen hem ringer min bror och berättar att min pappa krockade med bilen. Då blev det för mycket, jag vände och gick och köpte cigg.
Fyfan vilken äckeldag det var. När jag tänkte vara så jävla glad så gick allt åt helvete.
Så spelar vi badminton (efter en jävla massa cigg, jag hade inte rökt på hela dagen. När brorsan ringde och jag köpte cigg var klockan runt halv fem), jag kände mig dum och bortgjord hela tiden. De kändes som om de skrattade åt mig hela tiden. Sen gick vi och mötte upp Natha och gick på donken, käkade, pratade, men allt kändes fortfarande inte helt rätt. Sen gick jag och Natha ut med hennes hundar, då blev jag fanimej gladare. Så skönt att bara kunna ta det lugnt med en människa och pussa på hundar. Människans bästa vän. :P Sen kom Bobster och tog en cigg med oss och skjutsade hem mig. Och jag kan inte vara ledsen när han är glad.<3 Han muntrade upp mig på en gång.

Så med nya krafter efter igår, med tanken om att IGÅR var min fredag den trettonde, min otursdag. Nu ska jag ta mig i kragen och vara så glad, som Timbuktu säger.
För övrigt så mådde pappa bra. Jag blev bara chockad och tänkte tillbaka på när brorsan kraschade förra året, det var fucking hemskt.
Puss på er! <3

Busy day!

Idag, ah, idag ska jag bara njuta.
Till en början vill jag skriva om sluta röka-grejen. Förra veckan gick skitbra, jag halverade mitt vanliga rökande och höll mig till det hela veckan, däremot har jag slarvat som fan den här veckan. Så jag bestämde mig igår för att röka upp de sista i mitt paket och klara mig utan cigg nu. Imorse plågades jag som fan, men nu har jag bara rökt en halv cigg och en liten slump på hela dagen. En vanlig dag när jag går upp tidigt skulle jag redan ha rökt 5-6 cigg. Jag är fucking stolt. Just nu känns det inte så jobbigt, så länge jag har tuggummi så klarar jag mig.

Idag ska jag direkt efter skolan åka till stan och köpa Candy Candy-filmer åt min syster. Jag ska se på sista innan jag lämnar den till henne, jag har följt hela serien på youtube. :P Haha! Jag kunde inte vänta, jag har blivit helt beroende nu, mycket barndomsnostalgi till en början, sen efter kanske 40 avsnitt så började nya grejer som jag inte hade något minne av, då ville jag bara fortsätta se vad som hände... Bobo tycker jag är en tönt, ja.
När jag betalat för dem (hela grejen kommer gå på 552 spänn, hoho, tur för mig att jag har pengar att lägga ut så länge..) ska jag sen iväg till farsta för att kolla julklappar, har någon rabattgrej hemma som jag tänkte använda. Jag älskar att köpa julklappar. Jobbigt att inte riktigt ha råd med vad som helst, men jag ÄLSKAR julklappar! Att både ge och ta är underbart.
Sen ska jag hem, byta om, möta Erica min babe och så ska hon, jag, Emelie och någon till spela badminton, for freee! Känns asgrymt, det är faktiskt kul med badminton och jag behöver träningen. Jag känner mig grymt taggad, funderar på att fortsätta med det senare också, bara jag hittar någon att spela med. :D
Efter det ska jag käka på donken. MÅSTE HA BIG TASTY! Muuuums!

Puss på er! ;D <3

Oh my, Houston, we have a problem.

Jag har verkligen, VERKLIGEN, tappat lusten att gå till skolan nu. Jag är inte skoltrött. Det är alla jävla människor, överallt, med deras fucking skitsnack, överallt, även de du trodde du kunde lita på vänder sig till slut mot dig, går vi fortfarande i lågstadiet? Man kan aldrig lita på någon, jag antar att min babe hade rätt, men jag ville inte tro honom.
Har du något att säga så säg det till mig, sluta försöka skriva det på din blogg utan att nämna namn när jag sitter här hemma och känner mig träffad. Är du för feg för att säga det eye to eye så synd för dig. Fuck you.

Puss på er, motherfuckers. <3


Look at shit through each other's eyes

Right now I'm a ticking bomb.
Ready to fucking explode, at any time.


But you have to walk a thousand miles in my shoes,
Just to see what it's like to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to feel your pain,
You feel mine, go inside each other's mind
Just to see what we find, look at shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get fucked
Just stay true to you

Kicki says: jag hatar att motherfucking tvätta.

Eller hata är väl ett lite starkt ord. Ogillar, tycker inte om, maybe that works better.
Men igår hände det plötsligt, vi fick FINALLY ett eget rum! Finally! Inga snarkningar, vi kan städa upp, möblera hur fan vi vill, och jag kan sova fullständigt NÄCK om jag känner för det. I've been looking for freedom...!
Så idag tänkte jag "det är ju bara jag hemma, jag ska vara en äkta powerkvinna och tvätta upp all smutstvätt som ligger och skrotar överallt!". Så det första jag gör efter frukosten är att knalla iväg och boka tvättstuga, 13-16, yaaay. Sen går jag hem och drar igång våran tvättmaskin och börjar sortera, mörk tvätt, grå tvätt, färgtvätt, strumpoor.. Osv. Så slänger jag in två tvättmaskiner med lakan och mörka kläder i tvättstugan. Går hem och hänger upp tvätten här och sorterar mer tvätt. Går ner till tvättstugan och ska hänga upp den tvätten.. Och båda jävla torkskåpen är plötsligt ockuperade. Vafan! Tänker jag och öppnar lite diskret. Ena var proppfullt med kläder, där kan jag inte klaga.
Men vafan, att ockupera ETT HELT JÄVLA TORKSKÅP för två handdukar! Jag hade god lust att vänta på dumhuvudet som hade varit så egoistisk och gjort så för att strypa den. Och jag kunde ju inte lämna våra fina lakan till att mögla i tvättmaskinen, så jag fick proppa ner allting i en ikea-kasse och bära hem det för att hänga upp det här på exakt allt vi har, dörrar, soffan, stolar, allting funkar. Jävla idioter det finns.

Till roligare saker. För några dagar sen insåg jag "men herregud. Det är mindre än två månader kvar till julafton. Och nyår! WTF!" Men det är ganska lugnt. Jag har en aning om vad jag ska köpa till min bror och syster. Den andra brodern och Sara och Bobo.. Blir svårare. Måste jag köpa något åt Simon också? Shiiiiiiiiiiiiiiiit. Fattig månad det här blir!
Men ännu roligare. Igår var det den sjätte. Alltid lika roligt när man inser, hey, wth, jag blir arton om tre månader. Om exakt tre månader är jag arton. Känns som det var igår som det var ett halvår kvar.
Jag börjar bli gammal.
Hjälp.

Puss på er! <3

What's happening to me?

Jag har aldrig haft det så här jävla illa. När jag sitter vid datorn och inte skriver utan bara kollar på film känner jag inte av smärtan i kroppen så mycket, bara i ryggen. När jag däremot ska upp och gå skär det som knivar i hela kroppen. Det är inte bara mensvärk, det är överallt, i nacken, ryggen, benen, överallt, jag blir helt tokig!
Mamma blir grymt orolig och ber mig knarka treo, det enda smärtstillande jag har. Jag trodde jag kunde klara av att gå till skolan idag men när jag skulle gå upp och klä på mig behövde jag stanna upp och andas för att det gjorde så jävla ont, och jag visste att jag inte skulle klara av att gå utanför dörren, jag skulle väl typ svimma i trapporna.

Jag vet inte vad jag ska göra! Morsan trodde först igår att det var fel på mina p-piller, men det tror hon ganska ofta, haha, hon litar inte på piller. Men idag tyckte hon mer att det lät som svinis igen. Så hon sa att om jag fick svårt att andas och sådär skulle jag ringa på en gång. Förhoppningsvis så dör jag inte. :)

Puss på er! <3

Call me Mrs. PMS

Just nu är jag iklädd två tjocktröjor, en palestinasjal runt halsen, jeans och en filt runt midjan som en stor ful kjol. Och guess what? Jag fryser ändå! Jag har dessutom ont som fan i tandköttet (Mandi tror det är en visdomstand som växer ut, kulkul), kan inte tugga normalt eller stänga munnen, och jag har typ knäckt benet ganska rejält så jag går som om jag blivit rövkörd tio gånger och jag har dessutom mensvärk och jag glömde köpa värktabletter när jag ändå var i centrum.

Jävla bajs. Nu ska jag gå och lägga mig, för jag har så jävla ont i kroppen, och kolla på tv för att hitta något roligt att dränka mina sorger i. Snyft snyft. Idag är det bara synd om mig. Mamma har ringt också men jag pallar verkligen inte ringa upp, hon kommer bara gnälla om skolan, och idag var knappast en produktiv dag i skolan. Jag missade halva skoldagen (om inte mer) och satt och snacka i telefon sista lektionen när vi skulle läsa. Jag vill dö litegrann nu.

Puss på er! <3

Stora besvikelsen i helgen.

Vi hade förberett, blivit inbjudna på fest, ordnat allt och skaffat utklädningar. Så får han feber på kvällen och blir sängliggandes.. Ja, fan vad besviken jag var. Men det var ändå inte så farligt, vi parkerade oss i soffan och kolla på The Covenant och Land of the dead istället som gick på sexan. Han är myspysig han, min pojke.

Så nu är det dags på allvar. I slutet på månaden ska jag vara HELT rökfri, när december börjar så ska jag inte röka en enda cigg. Wish me good luck, jag har börjat trappa ner nu. Jag blir inte ens sugen av tanken just nu. Å andra sidan var det bara en timma sen jag rökte. Får se hur det blir senare. Jag har en massa böcker att läsa, så då kanske jag glömmer bort röksuget...

Och så är man tillbaka i skolan, vad har jag gjort under lovet... Legat hemma och varit sjuk, typ. Skitkul. Nästa helg ska jag fan på fest hos min kusin. Punkt slut.
Puss på er! <3

RSS 2.0