Det var ett tag sen.

Yes, det var ett tag sen. Jag har inte hunnit/orkat bloggat, inte fixat med designen, ingenting. Somnar hela tiden bara. D:
Anyways. Livet rullar på, skolan hatar mig, vi valde iofs inriktning förra veckan, foto blev det för min del såklart! Jag ska kröka imorgon tror jag om jag får lite sprit av Alex och Robin, men först ska jag träffa Göteborg-Marcus i stan. Vi skulle ju träffas typ för två veckor sen men då dissade han mig totalt och jag blev skitsur och kunde inte prata med honom på flera dagar för att jag var så förbannad. x) Han blev galen för att han inte visste vad han gjort.. Anyways. Det löste sig, så kommer han hit imorgon.
Nästa fredag fyller jag år och då får jag inte gå någonstans säger mami. :D Hon ska kidnappa mig yay! Och hon gav mig en konstig blick när jag sa att jag ville ha pannbiff till födelsedagsmiddag. xD Men mammas pannbiffar är kääärleeeek. Sensensen på lördagen ska Dennis ha fest och då blir det massa shots och massa öl och vodkaaa! Alltså, NICE! Sen nästa helg hahaa skriver jag om när det är bestämt. ;3 (Puss)

Ikväll har jag varit hos Alex och jag typ somnade. :DDDD Så jag borde kanske gå och lägga mig nu. Kul för Göteborg och träffa en stendöd Kicki imorgon. :))
Godnatt, puss på er! <3

Welcome to my building site.

Jag bara testar lite nu. Jag ska bygga om. Fast jag funderar på att istället leka på min gamla blogg, som jag faktiskt har kvar. Så kan jag leka på den och ha kvar den här... Smart att tänka på det nu efteråt. Menmen, saksamma, what's done is done. Måste verkligen lära mig det här nu. xD

Tack till designadinblogg.se <3

Be the greatest know-it-all of all times.

Idag, denna stressiga morgon, hade jag tänkt att skriva om era bästa vänner. För jag vet precis vilka de är. Citerar en polare, som skrev på sin bdb "Dom tror att dom vet så jävla mycket. Men skulle dom få ett prov om mig framför näsan så skulle dom fan inte få många rätt. Det är bara jag som vet, bara jag som vet hela sanningen". Och en annan skrev på msn "ibland känner jag mig som min enda vän".
Yes, din bästa vän, den som vet allt, den som vet vad som kan trösta dig i svåra stunder, den som alltid är där, den som vet alla hemligheter - det är du. Du är din bästa vän, och det är dags att vi börjar behandla oss själva som det också. Folk förstör sig själva på så många olika sätt, hade du haft en annan bästavän, skulle du göra så mot denne?

Jag bara älskar att leka smart, och jag älskar att dela med mig av min livsstil i ett försök att få folk att må bättre, precis som det fick mig att må bättre, när jag väl insåg hur sant allting var. Du är din bästa vän, så prata med dig själv, ryck upp dig själv när du är nere, krama dig själv, unna dig själv roliga saker.

Puss på er. <3


Don't mess with me bitches.

Jag är förbannad hela tiden nu, jag är grinig som fan och den jäveln som bitchar med mig kommer snart få spö. I swear. Jag vet inte varför men jag är verkligen bitchy. Har väl mycket med att göra att det är flera saker som kommer upp och drar upp gammal skit och så sover jag helt cp. Jag orkar inte. Ska photoshoppa bort skiten. :DDD

Puss på er. <3

Kränkning på G.

Woooooah. Alltså. Hur många av er vet... Att när jag bodde i nya lägenheten själv och tapetserarna kom och väckte mig klockan sju på morgonen, så kom jag hem på kvällen med en smutsig reklamtidning i min säng med ett nummer på som en målare lämnat? Jag har säkert skrivit om det, anyways. Jag berättade det för mamma (jag flinade lite när jag berättade till och med, för mig är det här ingen big deal. Jag är lite fundersam though, när de såg mig var jag helt nyvaken och hade inget smink på mig. What a catch), och mamma gick berserk alltså. Syrran också. "Vem går under täcket i en främlings säng bakom ryggen på alla? Vem LYFTER på täcket?!" jag hade aldrig liksom tänkt det så. Så mami ringde killen som hade firman och flippade och han flippade och ringde killen (som var praktikant då) och flippade på honom, killen flippar ur totalt och har legat och gråtit hela natten. Berättade firmakillen för mig nyss. Jag blir helt förundrad för vilken galen hysteri det blir, stackars pojken blev typ förstörd. Men det värsta är att han är tonåring berättade han och går skolan - vilken jävla skola?! MIN skola?! Oh nooooessss! Ser jag honom kommer jag skämma ögonen ur mig, och säkert han med. Vetefan varför jag kommer skämmas men.. PINSAMT.
Anyways. Fick höra ursäkter från firmakillen i säkert en kvart-tjugo minuter och tack för att vi inte sagt något till hyresvärden, som skulle kunnat göra så att trettio år med hans firma hade gått i stöpet. Jag hade aldrig sett det så. Jag hade tänkt, visst, det var oproffessionellt (jag failade på stavning typ men jag är lite borta i hjärnan nu, behöver sova) men jag trodde inte folk skulle kunna förlora jobb och grejer. Firmakillen vill ju typ gottgärda oss eller tacka oss för att vi inte fört det vidare, "fatta vilken kränkning liksom!". Lovar, idag har jag fått höra ordet "kränkning" minst tio gånger. Och "ursäkta" också. Jag får dåligt samvete när jag hör hur hårt det här drabbar grabben. Jag vet att jag inte gjort fel på något sätt, men.. Ändå.

Puss på er. :) <3
(... I hope we get a CAKE!) Nu ska jag till synsam för synundersökning + linsprövning. Awesome!

I'm a loose bult of a complete machine.

Sometimes I wanna crawl under your skin to see if you even make sense to yourself. 'Cause you don't fucking make sense to me honey. After everything we said, told each other, taught each other, you'll just argue about something this small? It's not worth it, and I think I'm worth a update on your life from time to time, without having to ask about it. But I want to hear the bright side as well, honey, all I hear is your complaining, about what? Your freaking voices? Why talk to me about that, what can I do?
Honey you already got help but it's not enough, get a shrink again and start therapy all over again, get new meds and try to move on. I know it doesn't seem tempting but you know it'll be better in the end.
If you can't see things on a brighter side, or look forward on your life with a smile, if you can't even forgiving me for having my own issues on my mind... Then I have taught you nothing about life, despite my tries. Perhaps you have forgotten it all. In that case, just forget about me. You once asked for my help, and I taught you everything I knew about looking at the bright side of life and staying positive. If you forgot about it, then you forgot about a big part of me. I won't do it all again. I can't be your angel now hun', I'm just a person, like you.
I wanted to share the rest of my life with you, my sister. But you already have someone to share so much more with. So forget about me, what will our blood ever be compared to teenagelove?

Honey just forget about me.


Here on my star I'm just a castaway.

I think I have the answer.
Jag är alltid typ orolig eller stressad, I think I just got why. Jag tänkte tillbaka på flytten, på att mamma förlorade sitt jobb, på de kompisar jag mister. Ingenting är stadigt i mitt liv, ingenting. Vi har en stadig ekonomi och en stadig lägenhet, men man vet aldrig, allting kan hända och vi kan förlora allt, inget jobb är stadigt och ingen ekonomi är stadig, det jag trodde alltid skulle finnas där är inte stadigt någonstans. Förlåt Sara, jag vet att jag är cp men fan, det är du med. ._.

Jag vet att jag aldrig kommer bli riktigt lycklig alls i framtiden om jag håller fast vid den här idén. Jag kommer tänka att varenda jobb, varenda kille, varenda vän jag får är bara tillfälligt, jag kommer med stor sannolikhet förlora det någongång. Jag är alltid orolig, det här är väl varför. Det är som jag alltid sagt, jag tror inte på föralltid. Jag tror helt enkelt inte att något kan hålla en hel livstid, för allt förändras hela tiden. Liksom. Nothing stands still, the earth moves us all.

Miss positive is negative, men det behöver ju inte vara negativt heller... När en dörr stängs öppnas en annan. Jag antar att jag är rädd på att förlora allt, till och med mig själv. Maybe I'll go crazy someday too.

Nja vet inte om jag makear någon sense just nu. Ska gå och filosofera vid disken istället, här blir allt bara babbel. :P
Hejhej, pusspuss. <3


I just can't get off it.

Jag får aldrig nog av att klaga på Tyresöpolisen! Not ever! Senast IGÅR blev en kompis till mig misshandlad i Trollbäcken och jag vet vilka de är. Det är inte bekräftat men det finns bara ett "tjejgäng" i Trollbäcken som jag tror skulle kunna göra det och jag blir så jävla förbannad! Som jag hela tiden säger, varenda helg blir någon misshandlad, våldtagen, ett hus blir trashat, bränder uppkommer, bråk arrangeras, mer hämnd föds hela tiden i Tyresö, och vafan gör snutjäveln!? TAR EN FIKA PÅ STATIOL! Är de så dumma så att de inte ens kan komma på en plan för vad de ska göra för att motverka våldet i Tyresö, well, here's an idea, börja med att visa att ni existerar och är kapabla till annat än att jaga moppar! PUCKON!

Såja. Skolan idag var inte så illa, träffade Sebbe massa gånger och fick powerkramar! Den esteten är förjävla mysig. Sen klagade vi asmycket på vårat schema trots att vi har världens sovmorgon imorgon, vi börjar tjugo i ett, halla! Awesome!

In i duschen nu och sen vid tv'n, morsan är borta hela kvällen yay! I feel lonely. :(
Puss på er babes. <3

Bortskämda Sverige.

Idag på samhällskunskapen diskuterade vi om kriget i Gaza och skulle läsa artiklar om det och diskutera vidare i smågrupper. Jag gillar att engagera mig i saker som faktiskt spelar roll, men när jag såg mig omkring var det verkligen inga som gjorde det de skulle. Och för en gångs skull tror jag inte att det var bara en typisk "MP08-grej".
Vi svenskar blir bara mer och mer bortskämda när det gäller världens problem. Det handlar inte om "tänk på barnen i Afrika", utan det handlar om hela världen. Till exempel det här med krig, vi har inte haft krig i Sverige på åratal, därför tror jag att många tänker (kanske helt undermedvetet) att det inte är vårat problem, för det kommer ändå aldrig att drabba oss. Men vad vet vi om det? Visst att vi är neutrala och hela skiten, men en dag kanske något land snetänder på oss och börjar bomba skiten ur oss. Då står vi här och ber om hjälp, då kommer resten av länderna säga "och vafan gjorde ni för oss?"
Våra politiker vill inte ens hjälpa till. Vi skickar ner någon tjock gubbe för att stå och le och säga att vi hoppas det går över snart. De gör det för att se bra ut och för att Sverige ska fortsätta se ut som ett utmärkt land. (Och nu kom jag på att vi faktiskt skickade ner Carl Bildt och att han inte är tjock alls, methinks. MEN HAN ÄR GRÅHÅRIG VAFAN!)... I alla fall. Sen är det alla problem i Sverige, behöver jag ens gå in på det? Jo, jag tror jag behöver det, för ingen vill ens se det. Massinvandringen, hemlösheten som lever i skuggan, ungdomsbrottsligheten som går i höjden (sluta kolla på mig), våldet och rasismen.. Vad gör vi åt det? Politikerna engagerar sig inte, de pratar om ekonomi som ska gynna de feta kärringarna på Östermalm och om stora byggnader som ska byggas. Det är folkets röst som ska spela roll, men demonstrationer finns det nästan inga av, hemlösa sitter mitt i stan och ignoreras dagligen, ungdomar blir arga och frustrerade (inklusive jag), våldet uppmärksammas i media men absolut ingenting görs åt det. Vad ska vi göra? Massinvandringen orkar jag inte ens gå in på. På ena sidan står det en grupp som skriker "ut ur vårat land" och på andra sidan står några och säger "vi har ingenstans att bo". Men jag tänker i alla fall säga, om vi ska släppa in nytt folk kan vi väl i alla fall se till så att alla har någonstans att bo i Sverige, både svenskar och invandrare.

Nu känner jag mig duktig som skrivit om något annat än min tråkiga dag. För den har varit jävligt tråkig. Och ledsam. Och jag orkar inte skriva om den. Så ni fick den här texten istället, hoppas den gav er någonting.
Puss på er... Och så får ni såklart en låttext. För att jag känner för det.

The time my dad caught me a horseshoe crab
And I asked him if throwing it back into the sea would bring our luck back

You can only blame your problems on the world for so long
Before it all becomes the same old song
As soon as we hit the hospital I know were gonna leave this town
Get new passports and get get get get get out now

Är jag duktig eller vad?

Nu har jag skurat ur hela badkaret! Snacka om desinfekterat. T_T Snart ska jag tillbaka ut i snöyran (neeej!) och till Centrum och köpa några badgrejer, sen ska jag hoppa i! Yay! Jag har inte badat i badkar på flera år, så för en gångs skull kanske det blir lite skönt att ta lite tid för sig själv och bara ha det skönt. Ska tända luktljuset och grejer och ha musik på och sitta och mumsa på choklad eller så. MUMS.

Jag älskar att vara tjej ibland. <3
Puss på er! <3

Edit:
DET. VAR. UNDERBAAART.
I wanna marry my freaking bathtub! Så kan jag bada exakt hela tiden! Jag luktar kanel. <3
Puss!

Hell or glory.


So boycott love
Detox just to retox
And I'd promise you anything for another shot at life
Perfect boys with their perfect lives
Nobody wants to hear you sing about tragedy

What makes you so special?

Jag är så satans trött. Vet ni vad jag är trötta på?
Killar, fel killar, rätt killar som man aldrig kommer nå, killpolarna som faller för en, killpolarna som bara försvinner, killarna som bara är felfelfel.
Kompisar, helt fel kompisar, de som försvinner, ljuger, inte bryr sig, VÄLJER NÅGON ANNAN FÖRE DIG.
Ilskan som alltid är där. Ilskan som aldrig riktas mot rätt människor, ilskan som bubblar upp för minsta lilla men kan leda till något riktigt stort.
Kylan. JAG FRYSER HELA JÄVLA TIDEN WTH. :(

Jag är arg! Hela tiden! Jag är arg på människors fördomar, på folket som aldrig brytt sig och ALDRIG KOMMER BRY SIG, på att jag alltid kommer komma tvåa, på att folk alltid kommer försvinna, på att jag aldrig hittar rätt väg, på hur det alltid är mitt fel hur jag än gör. På hur inte en enda jävel lyssnar längre.
I lie I cheat I play, I treat people the way they treat me. Take that bitch.

Bra jävla första dagar på 2009. YEAH.
Jag ska sova nu, ville gå och lägga mig redan vid klockan tolv (YEAH FYRA TIMMAR SEN), fastnade bara vid datorn. Vill bara att någon kan sova med mig utan att röra mig, bara hålla om mig tills jag somnar.

Nej jag ska sluta whinea. Imorgon ska jag kröka med Sanna och vi ska loda vid ett ålderdomshem, hahaaaaa. Fan jag vill ha den där jävla vodkan redan nu. Jag kommer skriva ett glatt blogginlägg snart igen, var så säkra så.
Puss på er. <3

What makes you so special?
I'm gonna leave you
I'm gonna teach you
How we're all alone

Stor flyttdag, herregud.

Yeah, snart ska jag dammsuga hela lägenheten, sen ska vi flytta upp massa skit ifrån gamla lägenheten till nya. Yay, så superkul. Not really. Kan komma på tio olika andra saker som jag hellre vill göra. Men det här måste göras antar jag. Aja, det blir till att sätta musik i öronen och dansa runt med dammsugaren. Jag har fortfarande ont i kroppen efter att ha flyttat massa skit igår. Och jag har fetaste blåmärket på knät efter nyårsfesten! Wth, jag tror jag fick det nån gång när jag snubblade. Ont gör det iaf. :D

Egentligen har jag inte så mycket att skriva. Jag ville bara få fram det att, trots att jag är trött och inte alls ser fram emot idag så mår jag så jäkla bra. I feel so damn good. Hope you do too.

Kisskiss,hughug. <3

Update: Nu är det bara lite kvar. Och jag är ganska trött och seg, fick ändå tid att sitta vid datorn yay. ^^
Min rasistiska negerbror är ju för gullig.
Jag: Chilla lite...
Dennis: Du låter som en jävla turk Kicki lägg av.
Jag: Vadårå?
Dennis: Du ska inte vara med såna pack, de är farliga.
Jag: Men vafan, kolla på dig själv, du är ju neger!
Dennis: Passa dig. Men Kicki, häng bara med arier numera, okej?
Jag: Aha så jag ska aldrig mer prata med dig?
Dennis: Precis! Eller jo! Eller vafan då! Gå och bär lådor unge.
Jag förstår mig bara inte på honom. :P De flesta av mina kompisar som härstammar från något annat land är iaf födda i Sverige, vilket jag mobbade honom ganska mycket för. x)

Och för övrigt så måste jag påpeka att jag inte är rasist. Är sur på att jag ens måste påpeka det, men det var en liten pussy förut som klagade på att jag ens kallade honom neger, men vadå, han säger själv att han är det och han är dessutom den enda jag kallar neger. Sluta klaga ungar.

Och så måste jag tillägga att jag börjat använda uTorrent igen istället för DC++, men jag fattar ingenting. Jag gör bara vad det står på olika hemsidor och får ner mina grejer, iaf det mesta. Så... Ja, det funkar iaf. O_o
Nu måste jag packa mina kläder. Fyfan. Just ja. I have the biggest tv ever i mitt rum just nu, den är överdrivet stor för mitt lilla rum. Anyways.
Puss på er! <3

Bästa nyår ever.

It felt so good. Klä upp sig igen, kortaste kjolen, snygga klackar, lite öl och nya människor. Jag räknade med att hitta ett ragg och klart som fan gjorde jag det, han var snygg, riktigt snygg (I became the mistress though). Awesoooome. Jag fick tre nya nummer, vet inte hur många som fick mitt, jag blev bjuden på cider och shottade vodka, smakade cigarr (bajs) och smakade jägermeister (usch?!). JÄVLA BRA NYÅR! Jag blev ganska rolig. Särskilt i slutet när jag packad som fan ringlar in på toan och ser lite suddigt några gå in mot köket, jag trycker ut huvudet och ba "ey, alla ska dra nu, morsan kommer snart!", då säger hon "mja, det är jag som är morsan", då var det Dennis morsa som hade kommit, heh. Min kommentar efteråt var så smart. "ÅHFAN ÄR DU DET?!", Så jag hjälpte till lite att städa och så. xD Som sagt, jag är duktig på fyllan.

Underbaraste nyåret. Är det sant att det nya året blir som man firar nyår så kommer det här året kanske, men bara kanske!, bli bättre än nästa år.
I feel good. Tack alla ni som var där, det var guld. :) <3
Puss på er. <3


RSS 2.0