I'm so excited!

Seriöst.. Det kan inte gå bättre nu! Det är dags för lite förändring känner jag, jag gillar att göra dramatiska förändringar då och då när det gäller utseendet, det blir roligare att pyssla om sig då. Det mest dramatiska jag har gjort är väl att klippa bort en och en halv decimeter hår, sjukt kul och jag är fortfarande (tre år efteråt ungefär) sjukt nöjd. Men nu är det fanimej dags igen. Luggen wasn't enough.

Det tycker Sara också. Sara var lite fattig under tiden jag fyllde arton, precis som jag är ganska fattig nu när hon fyllde år. Nu har Sara tagit ett till hål i örat och ska pierca naveln. Och hon sa även att jag kunde få en näspiercing i födelsedagspresent om vi hittar en bra studio som inte kostar för mycket. SERRIIII. Jag har velat ha en näspiercing i fem år. FEM ÅR. Mamma ville inte ge mig en och sen jag fyllde arton har jag liksom inte haft råd eller haft tankarna på det, men jag blir så sugen så fort jag stirrar mig en längre stund i spegeln eller ser någon med näspiercing. Och snart kan det vara min tur.

Och INGEN har något att säga till om. Inte Bobo, inte mamma, inga syskon heller. Det här är bara för min skull och tröttnar jag kan jag ta ut den, det underbara med näspiercingar är att ärren inte syns så hysteriskt mycket.

PLUS att jag är lycklig för att jag nu är ägaren till alla de "nyare" GTA-spelen, det vill säga, jag köpte GTA III, Vice City och San Andreas igår. Nu ska jag spela och vara allmänt lycklig. <3

"Raring, ALLA vill ha en dejt med mig"

Det här har varit en av de bästa kvällarna i mitt liv.

Bobo gick och la sig tidigt och jag fick massa sallad, gurka och en liten bit currykyckling av mamma. Har jag tur eller har jag tur? Bobo äter ju inte grönsaker, så jag hamnade i sjunde himlen. Jag kokade lite makaroner, skar upp isbergssallad, kyckling och gurka, kryddade makaronerna med lite gott och la på litelite creme fraise (or whatever) och cheese dip. OH MY GOD, det var en av de bästa sakerna jag ätit i hela mitt liv. När jag senare kollade på Sex and the city (vilket fortfarande pågår, det är bara reklam just nu) så blev jag lite sugen och plockade fram vaniljglass med chokladkross och frysta bär ur frysen. Jag micrade därefter bananen, hallonen och blåbären och la dem på glassen som smälte. HELT UNDERBART jävla gott. Nu är jag tjock och är ganska nöjd. Tänkte tända lite ljus under resten av satc och njuta av resten av min dejt med mig själv.

Puss på er! <3

Ps. Yah, jag ändrade min design. Jag orkar inte med min fula, äckliga "Under Construction" mer. Jag ska hitta mitt crack till ps någon gång.. Snart. :) Men min största prioritering just nu är min fotoblogg, som jag kommer att promota här när den väl är klar!


Jaha, så har man gett blod..

Känner mig trött och dååsig.. Och det var ändå några timmar sen jag gav blod. Gjorde det vid ett. :P Det var jätteflummigt, haha, kommer nog aldrig komma över min nyfikenhet, hoho, blev så fascinerad när jag såg blodet pumpa ut ur Sara så jag kollade på min egen nål, shieeeet!! Den är typ en decimeter lång! Holy fucking craaap! Men jaja. Det gick bra. Jag är hungrig. Bobs lagar mat. Mhmhmh det luktar gott. Jag pinkar hela tiden för de på Blodbussen sa att det var jätteviktigt att få i sig vätska.

Ska plugga nu i alla fall inför bröllopet, dags för google! Leta bilder och annat till min fotografering. ;) Jag är supernervööös men jag tror fan på mig själv. Det kommer bli bra. Mitt första uppdrag! Om Sol och Robert är snälla kanske jag får lägga upp en liten bild på bloggen. :D
Fick för övrigt ett litet fel-sms idag från brorsan. "Hej snygging saknar dig" osv.. Lite fel kanske? Så jag sms'ade tillbaka att han inte är så illa pinkad han heller och jaja, jag saknar honom också, PUSSELUSS! Jag älskar fel-sms. Kanske ska skicka in det på deras blogg? xD Haha!

Puss på er! <3


Varför händer allt på samma dag?

Varför har jag absolut ingenting att göra några dagar alls, sen plötsligt kommer allt på samma gång?

Idag ska jag som sagt ta en sprutelispruta, vid klockan ett ska jag vara därnere, sen vetefan hur lång tid det tar.. Kanske är fett med folk där eftersom det är öppet hus..
Sen ska jag (om det finns tid) möta syrran och pantelipanta. Blir awesome och få lite cash.
Sen uurgh.. Ska jag möta Bobs inne vid Rådmansgatan och hålla koll på hans ödla i bilen.. Den har varit på sjukhus och kapat svansen pga kalkbildning, så nu är den bara(!!!) en meter lång.. Jag är inte såntdär jättestort fan av reptiler, så vi får se hur det går.

För övrigt så fick jag hem papper igår från blodgivningscentralen. Jag ger blod för första gången den 21:a! Det beror på kanske, jag vet inte om jag måste vänta ett tag pga sprutelisprutan, ska fråga om det idag.

Pusssss på er! <3

Jag har aldrig fått grepp på måndagar.

Och jag tror jag njuter av att vara bitter? Underligt..

Men anyways! Jag eh öh..

Jag har tröttnat lite på min blogg, för den ser för hemsk ut. Men å aaaandra sidan är det mitt fel, jag har typ ps men det kanske måste crackas? Aaegh.

Crap. Imorgon är det tisdag. Öppet hus på Tyresö Hälsan för vaccinationer. TBEEEEEEEEEEEEEE!

Wei. Puss på er! <3


OH MY GAWD. SERIOUSLY WHAT'S WRONG WITH THIS WORLD.

Det är nästan att jag önskar att jag hade en fungerande webbkamera så jag hade kunnat filma det här och lägga ut på youtube, men jag skriver här istället.

OMG.GOAMGAO. WTF. WRJLWKTJA.

De flesta i min åldersgrupp lär väl ha sett 2 girls 1 cup? Hm, ja, några? Ja, brabra.

Den här är fucking värre.

Den heter 1 guy 1 cup (den som googlar det dör, IT'S THE DEVIL!) och den.. Är hemsk. Lite bajs i munnen, vad är det jämfört med det här. Och jag fick visst kväljningar av 2g1c men jag fick så mycket kväljningar och horror-känslor av 1g1c att tårarna började rinna!!

Oh gooood, never agaaaain! Don't watch it!


Svaret på Universum, Livet, Allting!

Jag kom på det när jag diskade. Det är inte 42.
(Ursäkta mig, jag läser om "Liftarens guide till Galaxen" - för övrigt världens bästa böcker)

Och då måste man självklart ha frågan. Frågan är varför det alltid blir så jävla stökigt hemma hos oss trots att vi båda är fullt kapabla rent fysiskt för att städa?

Svaret har jag nu funnit, efter att ha tvättat, diskat och hängt upp kläder och slängt massa skräp från typ klockan fem idag tills alldeles nyligen, självklart med lite pauser för mat och lite läsning i boken som jag nämnde ovan (+ Not another teen movie, men det behövs inte nämnas utan parantes).

Svaret är.. Den förbannade vardagen förstör allting. Nu när jag är ledig blir jag rastlös och vill ha något att göra och blir bara deppig av att se det så stökigt. Och det är numera ganska najs till skillnad från förut! Toan är skitfin, badrummet sisådär.. Köket är uppdiskat och torkat, bara några ytor kvar, men jag är lite perfektionist så det får ta sin tid. Jag har tid! Och sen återstår bara litegrann i hallen, litegrann i rummet och att fortsätta tvätta och hänga upp kläder i klädkammaren. Jag är så förbannat duktig!!!
Och nu har jag ont i ryggen och börjar se lite dubbelt så jag ska nog sova nu..

Natti, pus pus på er..

Himlens paradis på jorden?

Back to complain. :( Det har varit sååå synd om mig i helgen. Så synd. I fredags åkte jag nämligen med Bobo och hans mamma Marie till Maries kille, Erik. Usch! Det första som händer i princip är att vi hoppar ner i poolen och gör bomben precis vid Erik när han inte ser, han låg och guppade på en sån där uppblåsbar krokodil och hade precis torkat. Stackars Erik. Det var 30 grader i poolen, men det svalkade skönt eftersom det var olidligt mycket varmare i solen som stekte på hela dagen, och på kvällen grillade vi. Jag svalde massa klorvatten, usch! På kvällen badade jag och Bobo sent inpå natten, bara han och jag med poolbelysningen på, och det blev en tröttsam varm dusch tillsammans efteråt eftersom vi var tvungna att få ur det äckliga kloret ur håret. Stackars oss.
Dagen efter brände jag mig i ansiktet för att det var så varmt. Jag blev varm, svettig och brun och håret blev nästan jätteblont pga solen. Staaaackars mig!! :( Jag fick även prova att andas under vatten med dykargrejs, det var jätteläskigt, vill aldrig göra om det, hemska sak, usch! Fyfaaaan alltså, vi tog fram en sån här temp-sak.. Javenne. Vi la den i solen iaf ett tag och efter att ha stekt litegrann visade den 52 grader.. Whaat? Inte undra på att man dog. :((

Och i söndags låg jag inne och vilade i den svala soffan, läste en SKITdålig bok. Jag var alldeles ensam, och det var alldeles tyst. Stackars mig. Och sen hoppade jag i och badade litegrann iaf, vafan tänkte jag med?

Eller. Vänta nu ett tag. JAG MÅR SÅ JÄÄVLA BRAAA! Hohoho, och jag har haft en grym helg, trots att jag brände mig litegrann i ansiktet och är superröd just nu och att mina fötter är sönderbitna av mygg, I don't give a fuck! Däremot känns det lite jobbigt att mamma fyllde år igår och att vi måste åka iväg och köpa en present till henne nuuuu, idaaaag, och att vi måste göra det innan middagstid. Dessutom åka till Farsta Centrum för att hitta den där presenten. Och Bobs, som alltid beter sig som en ung tonåring varje morgon, har inte ens gått upp när jag varit uppe i två timmar. TYPISKT!

Puss på er! :D <3

RSS 2.0