Jag älskar dig.

Bobo: Men hon Matilda, hon var faktiskt jävligt söt och trevlig.
Jag: Men ta henne då, byt ut mig bara. Eller passa på om det tar slut.
Bobo: Nä... När det väl tar slut mellan oss är hon nog inte så snygg längre.. Typ.. Gammal och rynkig och sådär...
Jag (avbryter): Va, varför tror du det?
Bobo (fortsätter): För det lär väl ta ett tag.. Eller?
Jag: ... Naaaaaaaaaw. <3

Förlåt för att jag är långsam. Snart ett underbart halvår med dig! Vill bara ha digdigdig, resten av mitt liv.
Puss på dig. <3

MP08, de oupplysta.

Hur ska vi kunna lära oss någonting här i den här uppknullade skolan om vi aldrig får någon information?

Ingenting finns organiserat sen min förra lärare och en annan medialärare slutade. Plötsligt är alla lärare förvirrade och det smittar av sig, vem är det häromkring som har koll egentligen? Well, knappast rektorn, så som hon springer runt och kommer till våran klass. Hon ser ner på oss med hennes bulldogsögon och säger "men lilla rara du, det funkar inte så..", TÖNT. Jag är inte fem år, ge mig den hårda sanningen, säg det bara, du hatar alla snorungar i den här äckliga skolan lika mycket som du måste hata dig själv.

Jag tänker då på nästa vecka. Vi kollade schemat för nästa vecka, jaha, plötsligt har vi typ studiedagar hela veckan.
Nä. Vi kollar upp det själva och söker runt varför vi har sånt tomt schema, vi får aldrig något sånt bara givet till oss. Det finns alltid en hake.
Ja. Tydligen så har vi projektvecka, alltså en vecka då alla mediaklasser går ihop, årskurs 1-3 och ska vara kreativa tillsammans och komma på massa smarta grejer inom ett visst tema. Förra året var temat tillhörighet och dess motsats, det var skit. Men bra i slutändan, tack vare treorna, de som hade koll. Nu ska vi till en viss del ha hand om de små ettorna som knappt hunnit komma in i skolan och rutinerna innan det ska brytas och de ska syssla med sånt här skit. Kan de inte ha det i typ december när man börjar bli kreativ igen efter sommarlovet?...

Jaja. Slutklagat, det är dags att se på film nu. Filmkunskap är faktiskt jävligt kul.
Puss på er! <3


Facebook, jajaja!

Jag har blivit en facebook-nötare. Från att vara SÅ JÄVLA anti som möjligt till typ nerd of the day. Of every day, till och med. Men vadååå, jag bara knarkar bejeweled, lite fishiies, pets och ja.. Allt.. Det mesta... Söker just nu på gamla vänner som det skulle vara kul att ha kontakt med igen, men de verkar inte finnas. Well, fuck you bitches. :(

Idag fyller Simon år, hurrahurrahurra! Vi ska fira med att Natha kommer över (Sara skulle också komma men måste jobba hela kvällen), lite äppelpaj (som Simon ska göra..), och en ren och nystädad lägenhet. Det sista ska jag fixa. Hoho jajaaa.. Blir till att snart ta sig i kragen och städa upp och fixa som faaaan. Diska och tvätta äckliga kläder. (Y)

Hörde idag på radion att allt fler kvinnor tar efter Anna Ankas kvinnosyn, att den moderna kvinnan numera går tillbaka några år (ungefär 100) och börjar bli tofflar igen. Herregud.
Att jag ska städa och diska idag då är för att jag knappt gör det längre, och Bobo gjorde det igår efter att han jobbat. När han städade och diskade var jag på middag hos mamsen och drack champagne och käkade god mat. Så det är nog min tur idag, medan han är på jobbet och sliter...

Wellwell, grattis Simon, och hejdå for now bloggen!<3
Puss på er! <3

It's getting cold in here...

Hösnuvan slår till utav bara helvete. Hejsan hoppsan, jag fryser ihjäl, enda anledningen till att jag kan andas med näsan är otrivin, som listerine för näsan! Grymt äckligt, men det funkar. Jag har dessutom ont i halsen, hostar litegrann och mår illa, JAG FRYSER HELA TIDEN.

Nu vill jag hem. Spy litegrann, dricka massa vatten (ingen jävla mat) och gömma mig under ett stort (jävligt stort) varmt täcke och kolla på en gullig film, gärna en sådan som framkallar massa tårar och sentimentalitet och skit.

För övrigt är nya trenden i min underbara klass att tejpa fast folk. I sig själva eller andra föremål. Jag blev första offret, och då såg det ut såhär:



Väldigt vackert. Min mobil har en grym kamera.
Puss på er! <3

Sluta förstöra för er själva, människor!

Igår diskuterade jag ett problem med min vän Sara. Hon berättade att hon bråkar med en före detta vän till henne, som ständigt försöker göra henne till den sämre av dem. Denna människa påstår att Sara gör allt fel, och försöker alltid få det till hennes fel att de nu är osams. Jag lät henne prata, men blev bara mer och mer irriterad ju mer hon berättade.

Jag frågade, "men *blö* mår väl inte bra? Har du någonsin varit med *blö* när den har sagt, 'ja, jag mår ganska bra idag, har lite problem, men jag är ändå nöjd med livet?'" Sara sa nej.
Suck.
Ja nu börjar mitt jävla predikande igen, för jag blir så irriterad på destruktiva människor som påstår att de mår så dåligt och att allt dåligt händer dem, och när allt är förjävligt med deras liv så går de vidare och hittar de mest svaga och starka för att fortsätta förstöra sina liv. Jag vet för jag var likadan!
Ta ett exempel på dåliga saker som har "hänt" er. Jag kan ta ett exempel som jag mådde väldigt dåligt för, förra året då jag blev drogad av en drink. Hade jag tänkt efter innan hade det aldrig hänt. Mer? När jag var inne i min depression var jag väldigt ensam. Hade jag inte varit så anti-ALLT så hade jag kunnat ha någon mer än just Sara.
Allt dåligt som "bara händer", har man någon kontroll över det? Eller händer det bara?
Den frågan kontrar jag med, kan man styra sitt liv? Ja, det kan man! Vissa saker händer av en slump, men alla handlingar man själv gör kan antingen leda till något bra eller något dåligt, man måste bara vara lite jävla smart och använda det man har innanför pannbenet.
Dumma människor det finns.

Dags för mig att vara bitter framför top model. Inte mitt bästa predikan-inlägg, jag vet, men jag har annat att tänka på idag. Bland annat att jag är så klantig att jag bestämmer mig för att skalla diskbänken vilket resulterar i att jag får en bula över ögonbrynet. Sucksucksuck.
Puss på er! <3

Vi älskar att hata henne.






Nog ingen av mina bloggläsare bryr sig, men "kändisbloggaren" (som har varit känd i två månader typ) Kissie har bett om idolbilder på sig själv från sina läsare.
Det är klart man ställer upp, även fast man inte är en trogen läsare som läser varenda dag!
Här har du din bortskämda äckliga hund, vi alla vet att du kallar Farsta för ghetto när du själv är därifrån.
Tvivlar dock på att Kissie någonsin kommer lägga upp den här bilden, eftersom hon sa att bilderna måste ha "bling" och "lyx" och gärna massa rosa!
Därför skickade jag den inte bara till Kissie utan också till falsksanning.blogg.se.

Love your ghetto, bitch.
Puss på er! <3


Lady Gaga förvirrar mig.




Jag vet inte vad jag ska tro om Lady Gaga (folket i min närhet kallar henne/honom/den/det numera för Man Gaga).
Har hon en pitt eller inte? Vissa bilder säger ja, då ser man något skymta. Vissa bilder säger att hon har en fullt fungerande kvinnlig kropp. Well, jag vet helt enkelt inte. Vad hon har under sina panties är hennes ensak. Det kan vara en mini-dingdong (en fem centimeters anabolaklitta typ) eller så har hon bara lite större köttgardiner, för något har hon där under i alla fall! Kolla bara bilden i mitten. Nu kanske jag är dum som litar på blogg.se, men förhoppningsvis kan ni klicka på dem för att förstora dem.

Tänk er alla grabbar som kollat på Gaga's videos och dreeeeglat, och kanske till och med haft svårt för att hålla händerna över täcket när de tänk på -den-, för -den- har ju faktiskt en läcker kropp, med eller utan dingdong. Jag tänker inte förneka det. Damn, hade jag varit grabb hade jag suktat efter -den-, -den- har bara vääldigt konstiga outfits ibland.. Anyways. Och tänk er de pojkarnas min efter "the official statement" och efter videosen som ska "bevisa" att den (that's what I'm gonna call her/him/it) har en dingdong. Jag njöt när jag gick till mina killkompisar och slängde det i deras ansikten efter att jag hört det, de som snackat så mycket om att hon var sooo hot! Jag spann som en katt inombords när de nästan kräktes.

I alla fall så läste jag nyss att den själv börjat förneka det. Jag hittade aldrig dennes blogg där någon (kanske var Gaga själv, men jag vet inte) hade skrivit att ryktena stämde. Såhär skrev i alla fall aftonbladet om det:

""Bara en liten penisbit"

"Jag har både kvinnliga och manliga genitalier, men jag ser mig själv som kvinna. Det är bara en liten penisbit och stör inte så mycket", ska hon ha sagt.

Kan vara förfalskning

Flera kändisbloggare menar dock att citatet är en förfalskning, och själv nekar sångerskan till att ha sagt så.
Nyligen frågade en reporter popstjärnan om ryktena. Reportern blev utslängd. Sångerskan var rosenrasande."



Frågan är hur dessa "kändisbloggare" vet att hon inte har en mini-dingdong...

Och varför hon blev så förbannad när en reporter ifrågasätter ryktet. Hon kunde bara garvat åt honom ifall det inte stämmer. Skulle jag gjort.

 

Well, nu kan ni inte klaga på att jag aldrig uppdaterar, HAHA! Ska försöka faktiskt bli duktigare på det. Det är ungefär lika bortkastad tid som att spela bejeweled på facebook. Vilket jag ska göra nu. Hm. Nej jag är inte spelberoende. Jag kommer tröttna snart. Så fort jag har guld på varenda jävla stapel som finns, 25k, 50k, 75k, 100k.... Mmmm... Goooold.. (simpsons går på tv, that's where that came from).

Puss på er! <3


RSS 2.0