MP08, de oupplysta.

Hur ska vi kunna lära oss någonting här i den här uppknullade skolan om vi aldrig får någon information?

Ingenting finns organiserat sen min förra lärare och en annan medialärare slutade. Plötsligt är alla lärare förvirrade och det smittar av sig, vem är det häromkring som har koll egentligen? Well, knappast rektorn, så som hon springer runt och kommer till våran klass. Hon ser ner på oss med hennes bulldogsögon och säger "men lilla rara du, det funkar inte så..", TÖNT. Jag är inte fem år, ge mig den hårda sanningen, säg det bara, du hatar alla snorungar i den här äckliga skolan lika mycket som du måste hata dig själv.

Jag tänker då på nästa vecka. Vi kollade schemat för nästa vecka, jaha, plötsligt har vi typ studiedagar hela veckan.
Nä. Vi kollar upp det själva och söker runt varför vi har sånt tomt schema, vi får aldrig något sånt bara givet till oss. Det finns alltid en hake.
Ja. Tydligen så har vi projektvecka, alltså en vecka då alla mediaklasser går ihop, årskurs 1-3 och ska vara kreativa tillsammans och komma på massa smarta grejer inom ett visst tema. Förra året var temat tillhörighet och dess motsats, det var skit. Men bra i slutändan, tack vare treorna, de som hade koll. Nu ska vi till en viss del ha hand om de små ettorna som knappt hunnit komma in i skolan och rutinerna innan det ska brytas och de ska syssla med sånt här skit. Kan de inte ha det i typ december när man börjar bli kreativ igen efter sommarlovet?...

Jaja. Slutklagat, det är dags att se på film nu. Filmkunskap är faktiskt jävligt kul.
Puss på er! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0