Hon måste ha seriösa problem.

Det måste vara något fel på våran svenskalärare. Det måste vara något väldigt stort fel mellan klassen och henne för vi tycker inte om henne alls, men hon verkligen hatar oss. Man märker det på henne. Numera när vi kommer in i klassrummet ser man hur hennes ögon liksom svartnar litegrann och mungiporna går ner direkt. God she hates us. Så idag när vi gick in, bara typ fyra-fem från klassen som släntrar in först. Så säger hon direkt "kan glädja er med att ni kostade mig 200 kronor i måndags."
Det som hände i måndags är att hon sa att hon var tvungen att gå väldigt tidigt och lämna oss för att hon hade läkartid. Så berättar hon kort om uppgiften och delar ut papper, vi sitter och pratar lite sinsemellan varandra som vi brukar. Hon hade kunnat gå när fan hon ville men hon stod kvar bara för att säga till vissa att vara tysta och göra det vi ska, ställde vi en kort fråga tog hon verkligen sin tid för att svara på den. Sen springer hon iväg och vi gör det vi ska och sen går vi. Ville hon komma iväg snabbare borde hon bara delat ut uppgiften sen sagt "gör det här sen kan ni gå". Det hade blivit gjort på fem minuter och hon hade kunnat lämna oss utan problem.
Men tydligen så missar hon bussen och var tvungen att ta bilen, åka till stan, betala tull och betala parkering för att komma i tid till läkaren. Så idag när vi kommer in skyller hon det på oss. Jag och Amanda börjar bitcha tillbaka direkt, jag blev särskilt sur, för ingen har rätt att skylla på mig när saker går fel, när det ändå var deras ansvar. Jag blev galen. Jag börjar direkt säga "nej du kan inte skylla det på oss, du kunde bara gett oss uppgiften och gått när du ville, vi band inte fast dig vid tavlan direkt. Det var ditt ansvar att komma i tid". Medan vi har våran lilla diskussion kommer resten av klassen in och undrar vad problemet är, så säger hon "nej jag tänkte bara glädja er genom att säga att jag fick betala 200 kronor i måndags för att jag missade bussen, men jag tänkte det eftersom skadeglädje är den enda sanna glädjen, jag skyller det absolut inte på er...."
Sluta ljug kärringjävel. Åh! Jag går snart till rektorn för att få henne kickad. Jag är beredd på att låtsas att hon slagit mig alltså.

Nu måste jag fortsätta skriva, I guess. Jag skrev en bra uppsats och fick G+ för den. Förtjänade minst VG+. Tänker hon bedöma mitt arbete efter hennes personliga åsikter om mig, då blir jag galen. Då ska hon bort från skolan, det kan jag lova. Så. Behövde bara skriva av mig! :P
Puss på er! <3


Kommentarer
Postat av: amanda

eller hur jävla fitt lärare! GOSH jag är sur!

2009-03-04 @ 13:12:33
URL: http://amndaogneevaldson.blogg.se/
Postat av: Sol

Haha vem har ni, är det någon man känner? :P

2009-03-04 @ 18:36:44
Postat av: Anonym

Egoist eller?

(I'm in love with my own since)

2009-03-04 @ 19:54:17
Postat av: Sandra

SO RIGHT!

Sug svenskalärare!





POWER TO THE PEOPLE! (and the evil bunny)

2009-03-04 @ 20:01:18
Postat av: Evil Bunny

evil bunny laugh



Moahihihahahi

2009-03-04 @ 20:01:54
Postat av: Kicki

Sol: Anna Hillerborg, helt sjuk. Hästgalen också!

Anonym: Haha ibland så. Men det är ett Fall Out Boy-citat som jag fastnade för, och det stavas *sins.

Sandra: KOM TILLBAKA TILL SKOLAN OCH BITCHA MED LÄRARE MED OSS!

2009-03-04 @ 23:54:14
URL: http://disposableteen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0