Frisörer, fester och earth hour.

Igår var riktigt nice. Slutade mycket tidigare än jag trott för Pehr var sjuk. :D Så istället för att sluta runt 15:15 slutade vi typ vid tolv. ^^ Härligt. Så träffade jag Linus lite senare, så fick han gå med mig till frisören. Hon är jäkla trevlig hon, Jasmine. Hon har klippt mig ett par gånger tidigare och några kompisar till mig, men hon mindes såklart inte mig eftersom det var ett och ett halvt år sen jag var där sist. Men vi satt och snackade om aaaallt, vi snackade fotografer, andra yrken, piercingar, tatueringar och så såklart hår och smink. Vad som passar till vad. Hon gillade inte riktigt min klippningsidé, och jag sa "klipp som du vill, så länge det blir kortare och snyggt". Så hon klippte ut min lugg! Jag har ingen lugg längre! Känns fett tomt, alla andra gånger jag klippt kort har jag alltid haft någon sorts lugg. Känns fortfarande fett weird. Men jag fick i alla fall en vanlig page typ, lite längre i fram och så lite uppklippt. Var faktiskt inte helt fullständigt nöjd när jag gick därifrån, men när jag kom hem och plattade det och fluffade upp det, fixade det på mitt egna sätt, då blev det skitnice. Aaaah så nöjd jag är, så snygg jag känner mig! Underbart. ^^ Linus tyckte om det i alla fall, så fort vi mötte någon och de sa "ah, du har klippt dig!" så sa han direkt "JAA, visst är hon söt?!" innan jag ens hann säga något, haha. xD
Så fick Linus träffa min bror och Henke också, han följde med upp en snabbis till Richard när jag skulle hämta och betala lite öl, han tyckte det var helsköna grabbar. Jag håller med. <3 Har inte träffat Henke på läääänge, så jag blev helt jätteglad. Sen mötte vi upp Fiio och Kenny och drog upp till mig, vi satt mest bara och loda och spelade GTA 4 eftersom jag redan hade det på. xD Så fick de träffa min mor också, Linus gjorde ett bra intryck och skulle gå upp och prata med henne och grejer, så mamma blev superglad. :P Hon är precis som jag och uppskattar när nya människor är öppna och pratar.
Så på kvällen drar vi alla hem till Linus och Simon. Deras inneboende Per hade dragit dit några brudar, så vi satt och chilla lite med bira och cider och satt och snackade. Jag vet inte, det hände väl inte så mycket, lärde känna några nya människor. Fiio bästis från Nynäshamn Carro var där, har träffat henne ett par gånger innan också, var kul att träffa henne igen. Vi kom fram till att hennes nya fostermamma har dejtat min farsa! Läskigt som fan. Då var jag såklart tvungen att sms'a honom och berätta det, det var första gången jag pratade med honom på typ tre månader. Så kom vi fram till att vi ska ses på måndag, hälsa på farmors grav och ta en bit och käka. Det blir väl trevligt, hoppas jag iaf! Haha hoppas han bjuder, annars blir jag nästan sur. :P Ska köpa några rosor åt farmor också, det var ett tag sen jag var där.

Anyways. Det hände ändå inte så mycket igår, även fast det var trevligt som fan. :D Och idag har jag bara varit lite med Linus och Alex, var i Centrum precis innan stängningsdags och skulle köpa en foundation, men Kicks var stängt, så jag går till H&M och köper ett linne och läppglans istället. I haz the cash.
Får se vad jag gör ikväll. Det är earth hour, så jag funtar på att stanna hemma tills det är dags och släcka lamporna (trots mammas protester) och titta ut över Tyresö och se hur många som gör det. Jag tycker om våran utsikt över hela Centrum. :3 .... Så, ja, det blev ett ganska dött inlägg idag, haha, men inte många läser i alla fall, så det spelar väl egentligen ingen roll!
Puss på er! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0